- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Celtis #25973 üzenetére
+1 LG-nél is ez van. Úgy figyeltem meg, hogy bizonyos ideig ébreszt a távirányító, de pl. estétől reggelre általában át kell kapcsolni másik bemenetre, aztán vissza a hdmire és kész. Érdekes mert pl. ma reggel viszont nem kellett váltanom, sikerült az ébresztés, talán egy perccel többet vártam, nem tudom, lehet ez már pszichés.
De az átkapcsolós móka tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest