Új hozzászólás Aktív témák

• havri1

félisten

Helló!

Ma jutottam el odáig, hogy a Transmissiont telepítsem.
    Eddig eljutottam, de természetesen weben nem érem el. Tudna valaki segíteni?

Alapból nem a rendszer része, ezért kicsit trükkös módon lehet telepíteni. A Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése » OpenELEC Mediacenter OS Add-ons » Kiegészítő tárolóhely » Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons-t kell telepíteni. (A zárójeles rész eszközfüggő) Ez képekkel illusztrálva az add-on oldalán is megtalálható. Ekkor a
    Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése menüpontban megjelenik az Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons menüpont. Ezt kijelölve előhívjuk a helyzetérzékeny menüt, és itt nyomunk egy frissítést vagy ha úgy tetszik egy kényszerített frissítést. Ezután már beléphetünk ebbe a menüpontba, és itt találjuk többek közt a transmission-t:
    Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése » Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons » Szolgáltatások » transmission Telepítése után szintén itt kell bekonfigurálni. A Beállítások menüpontot kiválasztva megadhatjuk, hogy
    - a WEB-es felület kérjen-e felhasználónevet, és jelszót
    - mely ip cm(ek)ről legyen elérhető a WEB-es felület
    - pontosan melyik mappa legyen a kész letöltések, a letöltés közbeni, és a figyelő könyvtár
    - beolvassa-e az egyedi konfigurációt tartalmazó fájlt, és azt hol találja. Fontos: Ezt be kell kapcsolni, különben nem fog működni rendesen, pl. a könyvtár figyelése szolgáltatás.

Alapesetben 192.168.1.10 a KODI webes címe, vagyis a Pi-é, ezt eléri a gépem. 192.168.1.11 -et adtam meg a Transmissionnek, de semmi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés