- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #19348 üzenetére
Így volt nálam is, de amikor aktív hubot tettem közé, akkor jó lett. Valamit lehet az openelec kernel matat, ami megzavarja induláskor. Az nem volt elég, hogy passzív módban tettek oda a hub-ot. Közben a pi zerommal is volt egy kör szívás, mit kiderült az enyém nem viszi a gyári emelt órajelet (talán statikus kisülés okozta, talán gyárilag ilyen). Így ezzel nem is foglalkoztam tovább, de egyszer majd nem árthat egy issue-t nyitni openelec-éknél ezzel kapcsolatban. Még direkt rá is mértem usb charger doctorral, hogy 150mA a működésközbeni fogyasztása csak az it9135 tuneremnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest