Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
azimut #18931 üzenetére
"HDMI-VGA: szerintem az Alin található 3 dodós átalakító is meg fog felelni."
NEM nem nem. Ahogy a leírása is mondja, az csak olyan készülékekhez jó, ami a hdmi kimenetén képes analóg jelet kiadni, de ilyen gyakorlatilag nem létezik, a pi sem az.6-10 dolcsi között már vannak valódi aktív átalakítók, ott azt tudom javasolni, aminek van külön táp bemenete (pl usb-dc kábellel is etethető). A külön táp nélküli leégetheti a hdmi kimenetet, mivel túlterheli a fogyasztásával.
Itthoni boltokban is akad, bár régebbi fajta és drágább sokszor. Kínából nekem két fajtával van tapasztalatom. Egyikről logoutra is írtam: [link], de a kommentjeinél linkeltem jobb fajtát is, sőt ebben a topicban is, ami hangot is leválaszt és táp csatlakozója is van.
(#18933) denko
adatot lehet tárolni rajtasd kártya mindenképpen kell a boothoz. A boot partició azon kell legyen, de a cmdline.txt-ben megadható paraméter, hogy a rendszert már az usb merevlemezről töltse. Szóval így használható a rendszer tárolására is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Asztrofotózás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hangkártyát vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16 vagy 32GB RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD / 700W
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest