- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
Azt hiszem megvan az első veszélye a szoftveres raid-nek.
Bár megjelöltem,hogy pontosan hova voltak dugva a a raid-be fűzött vinyók és eleinte akár menet közbe is rádughattam a gépre őket...egy perc alatt összeállt és már használhattam is.
Viszont nem használtam most legalább egy hónapja őket...most dugtam rá oda,ahol voltak és ismeretlen dinamikus lemezként ismerte fel őket,de egyenként....sehogy se bírtam visszahozni a tömböt.
Még jó,hogy üres volt....Úgyhogy egy negatív pont a szoftveres raid-nek.
Viszont a kisgépben hardveres raid van,ami kifogástalanul működik,ha szabályosan van leállítva a gép. Ellenkező esetben a raid0 tömbön az XP javíthatatlanul összeomlik.
Azért javíthatatlanul,mert már gépbe nem rakható át felismerhetően és a mellé másik vinyóra telepített win-ek közül egyik se látja egybe őket. Csak két külön 120-as vinyónak,amik nincsenek megformázva (szerintük).
Perpill linuxxal is ez a helyzet,de ott még nem adnám fel,mert még csak ma kezdtem újra foglalkozni a linuxxal és igencsak bénázok
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest