- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Androidus
csendes tag
Sziasztok!
Van némi problémám az Intel Smart Response beizzításával. Kérlek benneteket, aki tud segítsen tanáccsal.Új gép, Asrock Z77 Pro3, Corei5 3570K, Win 7 Home Premium 64bit. Samsung 64GB SSD és Seagate 500GB HDD, ezeknek kéne öszedolgozni. Csak az optikai meghajtó van a rendszerben rajtuk kívül.
Elolvastam mindent, és szerintem végre is hajtottam mindent. A gépen minden működik, driverek felrakva. BIOS-ban átraktam RAID módba a SATA vezérlőt, majd a megjelenő OROM-ban létrehoztam egy 60 gigás RAID tömböt. (Nem volt tiszta, hogy RAID0 vagy RAID1, mert ezt egy szóval sem írják sehol, de később kiderült, hogy mindegy, mert az IRST driver OS-ből át tudja konfigurálni.) Utána ráraktam a vindózt, és feltelepítettem az IRST drivert.
Namost minden leírás szerint az IRST vezérlőjében meg kellene jelenni egy accelerate gombnak. A gomb nem jelenik meg.
Az Asrock oldaláról letöltött legfrissebb IRST drivert használom, ami egyébként megegyezik azzal, amit az Intel aktuális verzióként nyilvántart. Inicializáltam a RAID-et, hibát is kerstem benne. Átraktam a másik RAID mdba, szóval minden gombot megnyomtam, amit meg lehetett nyomni, és semmi.
Most a rendszerem egy darab 60 gigás C meghajtót lát, ami nyilván más problémát is felvet, hiszen mindkét lehetséges RAID mód azonos kapacitású meghajtókra értelmes. A Smart Response által kínált Accelerate opció dolga lenne felszabadítani a HDD teljes kapacitását, gondolom.
Mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest