Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt - 1. hozzászólás - ne üssetek nagyon. Valószínűleg off topic is egy kicsit a téma, de van egy Promise FastTrak TX4650-es vezérlőre kötött 4 db 500Gb-os Samsung HD501LJ merevlemezből álló RAID 10 tömb. Egy ideje azt csinálja, hogy gyakorlatilag mintha leállna menet közben. Az eseménynaplóban látszanaknak a bejegyzések, hogy az eszköz nem válaszolt időben. Azután folytatja tovább, mintha mi sem történt volna. Leggyakrabban böngészéskor észlelem: az Opera homokórázik, címsorban kiírja hogy nem válaszol, majd kisvártatva megy tovább. A Samsung saját SMART eszközével megnézve nem jelez hibát - bár a hosszú tesztet csak egy meghajtóra engedtem rá, több mint 2 óra volt. Egy másik program viszont az alábbi eredményeket adta:
A kérdés az, hogy kezdjek-e aggódni? Illetve, hogy ez okozhatja-e az időtúllépéses hibát? Az operációs rendszer WXP Pro SP3, a kártyához tavaly évvégén feltettem az akkori legfrissebb BIOS-t és meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest