Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Üdv djculture! Köszi a segítséget, kár hogy ilyen sokáig sikerült elhúzni. Az alacsony szintű formázása a lemezenek eltűntette a hibát. Viszont ha valaki RAID tömböt épített Samsung merevlemezekből (mint én) az ne használja az ESTOOL-t (Samsung hivatalos hdd program) tesztelésre, mert szétgrimbolja a tömb bejegyzéseket az írási tesztjével. Nekem sikerült így járnom, és szenvedhettem az adatok lementésével.
-
ergoGnomik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt - 1. hozzászólás - ne üssetek nagyon. Valószínűleg off topic is egy kicsit a téma, de van egy Promise FastTrak TX4650-es vezérlőre kötött 4 db 500Gb-os Samsung HD501LJ merevlemezből álló RAID 10 tömb. Egy ideje azt csinálja, hogy gyakorlatilag mintha leállna menet közben. Az eseménynaplóban látszanaknak a bejegyzések, hogy az eszköz nem válaszolt időben. Azután folytatja tovább, mintha mi sem történt volna. Leggyakrabban böngészéskor észlelem: az Opera homokórázik, címsorban kiírja hogy nem válaszol, majd kisvártatva megy tovább. A Samsung saját SMART eszközével megnézve nem jelez hibát - bár a hosszú tesztet csak egy meghajtóra engedtem rá, több mint 2 óra volt. Egy másik program viszont az alábbi eredményeket adta:
A kérdés az, hogy kezdjek-e aggódni? Illetve, hogy ez okozhatja-e az időtúllépéses hibát? Az operációs rendszer WXP Pro SP3, a kártyához tavaly évvégén feltettem az akkori legfrissebb BIOS-t és meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest