Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• El Kebir
    őstag

12TB az a külső expansion box.A box ára kb 60 k. Ez 5 lemezzel szoftveres raid 5 el.

A kártya egyébként elég jó áron van pcgearnél 25k. Ilyen áron 35MB szerintem nem rossz.
    És igen ilyen adatokkal számolva egy 3TB os drive újraszinkronizálása 1 nap.

Viszont egy Intel vezérlő kártya ami tud min5 drive ot (ilyent még nem láttam 4-6-8-12 est vagy nagyobbat) de az meg kb100k.
    És ha tönkremegy akkor kakukk. Gondolom ez a Jmicron-os szoftraidre is igaz.

Mondjuk azon elgondolkodok, hogy ha a box is és a kártya is Jmicron os vezérlőt használ nem e lehet lementeni a kártyával, ha lehal a box?

"A kártya egyébként elég jó áron van pcgearnél 25k. Ilyen áron 35MB szerintem nem rossz."

ez az alaplapi intel raid5 sebessége (vagyis az még gyorsabb is) , szerintem ennyiért nagyon rossz ár... veszettül megkérik az árát, annak a jmicronnak...

"Viszont egy Intel vezérlő kártya ami tud min5 drive ot (ilyent még nem láttam 4-6-8-12 est vagy nagyobbat) de az meg kb100k."

ich8R csak max 4 drive-ot tud raid5-ben, viszont az ich9R és e fölött már 6-ot, ha jóltudom...persze egy komplett alaplap is drága lehet...

Új hozzászólás Aktív témák