Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bali27
    addikt

Pár dolog.
    8as csíkszél maximum windows bootnál jó, de még ott is kevés. Lassú mint a szemét.
    Azt jelenti, hogy 8kb-os elemekre bontja szét a fileokat a 2vinyón.
    Na most minél nagyobb a file amivel dolgozol annál lassabb lesz az elérés,a 8as cluster miatt.
    ÉS miért csináltál 2x250es vinyóból 2db raidet? És legfőképp hogyan?:D

Szvsz én 2x250et betenném Raid 0ába 64k-s clusterrel. Felesleges particionálni, ha eldobja a raidet úgyis fekszik ha 20particiód van akkor is.
    Ja, és a Raiden belüli másolás mindig is lassabb lesz.

Ri/OS nem olvastad az elöttem lévő hozzászólásokat? Ott a Vistához 4 es csikszélt ajánlaank, mivel teli van kis fos fileokkal.
    Amugy simánmegcsináltam 2 winchesterböl a 2 Raidet.. Amikor csinálom a Raidet a raid Biosban, ott amikor az első raidet léátrehozom, nem a teljes lemezkapacitást adom meg neki amit felajánl, hanem amennyit akarok.. Utna ujbol raid létrehozás, pott meg a maradékot állitom raidnek, más csikszél mérettel.. És ha dobkja a raidet, akkor igy nem miond a 2-t dobja... Meg igy legakébb van 2 particiom. Vagy 2 winchester? Tök mind1... De ha vistát ujra kéne rakni akkor nem kell mindent a winyorokl kiirni.. Csak a Vistár WRaid tömböt rakja ujra..

Új hozzászólás Aktív témák