- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A fővinyó, mint mondtam, tudtommal valahogy úgy működik, hogy az adott RAID vezérlő figyeli valahogy, hogy melyik HDD futott többet, hiba nélkül. Magánvélemény, hogy én olyat, amit te csinálnál, kizárólag úgy tudom elképzelni, hogy a nem hurcolászott HDD-t letörlöm, mielőtt a 60 GB-al meghízlalt HDD-t betenném a gépbe, így esélye se legyen a nem hurcolászott HDD-t fővinyónak tekinteni. Nincs kitüntetett szerepű tagja a RAID1-nek, persze nyilván van tartva, hogy eredetileg melyikről készült a másikra a másolás, de ennek semmi szerepe nincs (nem kellene legyen) akkor, amikor a RAID1 egyik tagja módosul és szinkronba kell hozni őket.
Az alaplapi RAID annyiban tekinthető HW-esnek, hogy van saját ''BIOS''-a, az OS nélkül képes kezelni a RAID-et, ellenben a CPU-t és a gép memóriáját használja fel a RAID adatainak a manageléséhez (a valódi HW-es RAID kártyán van processzor és memória is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest