Hirdetés
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam utánakeresni, de sajnos sehol sem találtam meg számomra érthetően megfogalmazva.
A blokkméretről van szó. Az oké, hogy beállítom RAID0 létrehozása esetén a blokkméretet 64-re, vagy 128-ra, de ilyenkor ez a blokkméret egy meghajtóra vonatkozik, vagy a kettőre együtt?
Vegyük például a 64k-s blokkméretet. Ilyenkor a 64 az valójában úgy jön ki, hogy mindkét meghajtón 32-32 (azaz összesen 64), vagy pedig mindkét meghajtón 64-64?
Ez azért érdekelne engem, mert tudtommal akkor a leghatékonyabb a RAID0, ha a RAID tömb blokkméretéhez igazítom a Windowsban formázáskor a blokkméretet. De mivel nem tudom, hogy a RAID tömbben hogyan számítják a blokkméretet, nem tudom, hogy a Windowsnak mit mondjak formázáskor, mekkora legyen egy blokk...
Szóval a kérdés konkrétan így hangzik: 64k-s RAID0 blokkméretnél mekkorára kell beállítani a windowsos blokkméretet, hogy a lehető legjobb (=leggyorsabb) eredményt kapjam? 32 vagy 64?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest