Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjatok nekem billentyűkombinációkat, amit egy jobb membrános billzetnek tudnia kellene. Hálám üldözzön érte.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
"Mert én 2 pénzért maximum fingok kettőt, de tán már a 15 percre parkoló kocsiig sem vinném le."
Örülök, hogy olyan jól élsz, hogy ennyire nem számít a pénz. Pármillió ember ezzel máshogy van az országban.
Csak azt felejted el, hogy a kereskedők nem annyiért vásárolnak, mint te. Meg a futár sem egy darab QcK-t hoz magával a kisbuszban, csak az én kedvemért.
5-6 dolláros beszerzési árú cipőket 40-60 dollárért árulnak - ezt hívják kőkemény (értsd pofátlan) sarcnak. Mindjárt megsajnálom őket, hogy a végén még ők fizetnek, hogy nekem legyen lábbelim.
2000 Forintos kiszállítás (főleg, hogy a táv 20 km) nevetséges (Szlovákiából 1 napos határidővel rendelek 1500-ért - meg kis súly-méret esetén JAPÁNBÓL, hoppá), pláne egy 3500 Forintos tételre.
Amit linkeltem bolt, ott ugyanez 500 Ft (és a pad csak 300 Ft-tal drágább, ergo 1200-zal! olcsóbban jövök ki, ami jelen esetben a cucc árának EGYHARMADA), de pl. a karórámat is 790 pénzért hozza a GLS (úgy, hogy az üzlet, ahol vettem, a legolcsóbb listaárát mutatta a terméknek az országban).
Mivel Bluechip-ék is úgy gondolkodnak, mint te, ezért pont nem náluk fogom megvenni, ami kell - az Ő veszteségük, nem az enyém.6 évig kereskedtem biszbaszokkal. Az árakat úgy kell kalibrálni, hogy szállítással együtt is megérje - és akkor vinni fogják rendesen. 5500 pénz egy 320 x 270-es QcK-ért minden, csak nem jó.+500 Ft és a világ másik feléről házánál van a bontatlan Allsop XL.
-
Orbb
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Így így.

nagyon összerakott játékai vannak akkor, mind1, hogy közelharc, esetleg távoli railek...
olyan mint 1 kaméleon, alkalmazkodik minden típusú játékoshoz, és megtalálja az ellenszert.
Claws ha kiforja magát, akkor nagyon durván jó lehet.
AIM-je nagyon ütős hangszer.
csak nincs ott fejben, vagyis én úgy látom, hogy a meccseket amiket nyer, aim-al nyeri, még! -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Rendelj kapásból 3-at, oszt le van tudva.

Amúgy ja, rohadjanak meg, h pénzt kérnek azért, h bedobozolják, futárnak lejelentik, megrendelik a futárt, ráragasztják a dobozra a cetlit, és még vállalják is a rizikót annak, h nem érkezik meg, vagy tönkremegy szállítás során. :Đ Te mennyiért vinnéd ki valahová? Mert én 2 pénzért maximum fingok kettőt, de tán már a 15 percre parkoló kocsiig sem vinném le.
-
ncc1701
veterán
Leszarom. Bírom a srácot nagyon, de ilyeneket bárkinek mondok. Muter élettársa nyugger, alig van oénze kajára, de füstölni, azt füstöl. Fél tüdejét már kivették daganat miatt. Asszony muterjának öccse szintén nikotinista, neki az ereit műtik folyton, mert érszűkület, szív koszorú érbe is betettek vmi tágítót, enni sincs pénze, de dettó füstöl.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Azt kell mondjam, ez a cypher gyerek nagyon jól nyomatja.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Az is, amikor távozik, huehue. ))
Aurora fasza QcK-val; van most nálam egy Heat Orange verzió kölcsönben. Szerintem azt fogok venni, csak Frost Blue-t. Ha valaki tud 3,5 pénzért elérhetőt, ne tartsa magában. Meg az se fogja vissza magát, akinek esetleg kell AM2-es X2 4200+ félkonfig / S754 félkonfig fillérekért. Nálam csak a polcon vannak és igen olcsón (pl. 2.8 Sempron, hűtő, lap, 512 DDR1, Radeon 7000 3k+posta) megválnék tőlük, mert kell a pénz.
-
-
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
No, mi lesz mán ezzel a loadout eltörléssel, meg h lehet itthon is szerverünk? Vmi hír?
-
nemmegy a kvakk

-
ncc1701
veterán
Ahogy elnézem, fazz lecserélte a crt monitort, mert már nem 4:+ a felbontása.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Sok értelme van az ELO nézegetésnek, mikor a middle/pro gamerek 95%-a már föl sem néz minimum féléve-egyéve és csak lámák, újoncok, meg totális noobok warpolnak azon a pár megmaradt lagszerveren, miközben a fragjeik felét az teszi ki, hogy respawnkor telibe lőnek rakétával egy éppen arra járót..
-
ncc1701
veterán
Tök jó az elo grafikonom, 2530 körülről lefele 2420-ig.
Találtam pár instagib szerót, jó volt kicsit railt gyakorolni. -
törölt tag
-
Pala
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Na igen, pont ezek miatt erzem en is ugy, hogy egy bizonyos szint alatt nem sokat szamit a rating. Annyira soktenyezos a dolog, hogy szinte keptelenseg kiszamolni a tenyleges aktualis jatekerot.
Ez a loadout vs. no loadout pontosan mit is jelent? En szinte mindig olyan szerveren kotok ki, ahol MG melle meg valaszthatiok egy masik fegyvert. Gondolom ez a loadout.
Ez esetben pedig altalaban maptol fuggoen valasztok valamit, vagy aszerint, hogy epp mivel szeretnek gyakorolni, fejlodni. Hogy ez most igy jo-e, rossz-e, nem tudom, egyelore minel jobban bele akarok razodni a jatekba, meg kiismerni a mapokat. -
Pala
veterán
[link] Ez lennek en. Aug. 19-en regisztraltam.
Gyakorlatilag semmi mast nem csinalok, csak QL indit, Play Now, FFA, es ahova bedob, ott jatszom. Talalkozom mindenfele erossegu jatekosokkal. Bar mintha az utobbi idoben egyre tobb magasabb szintu ellenfellel talalkoznek. Azt mar kezdem en is kitapasztalni, hogy egyre inkabb figyelni kell ilyen kis nuansznyi dolgokra, ha az ember elorebb akar kerulni a rangletran. Meg az adott map sem mindegy.
"Helyezkedésen sok múlik, illetve nagyon nem mindegy kit kezdesz először lőni. Mérlegelni kell folyamatosan mivel jársz jobban, melyik enemyt válaszd ha többen vannak stb."
Na igen, ezekre meg csak hebe-hoba erzek ra.

-
ncc1701
veterán
Mázli abba szól bele, hogy milyen ellennel találkozol a mapon. Értem ez alatt azt, hogy van, h sorban halnak, mert más már lesebezte őket, de van, h zsinórban nyomatom őket raillel, oszt nem fexenek, de utána visszanézve a sebzésem mittomén dobogós vagyok, de mondjuk csak 35 frag jön össze.
Nekem tipikusan nagyon alacsony az elóm, de ez még megy lejjebb, mert megint elkezdtem instagibozni, az meg szedi lefele, de nem érdekel. Illetve az sem sokat segít, h egyrészt powerupra nem megyek, valamint ha lelövöm, akkor otthagyom a kvadot másnak.
Sok rocket only noob van még simán 2550 elo környékén is, aki ha megnézed, nulla mozgáskultúrával, illetve ha shaft, vagy rail kerül a kezébe, akkor meg van halva, mert nem tud célozni. Inkább legyen ennyi az elóm, de hozzam a 40% feletti shaftot, és az 55-60% fölötti railt. 
Tegnap amúgy elég hendikep volt raillel kezdeni, de ez van. Veritas srácra is rájárt a rúd. :Đ
-
Szerintem 2600-2700-as ELO FFA már valami. De alatta, szerintem nem nagyon mond sokat. Én is olyan szerverekre járok inkább ahol találok 2600-2700-as embereket (persze sokszor nem találok ilyet), de pont azért, hogy tanuljak valamit legalább. Az én ELO-m így most ~2580-2590, de azért jócskán találkozok 2500 alatti emberrel, aki simán lenyom. Szóval függ attól is, hogy milyen szervereket keresel.
Mi a nicked amivel ql-ezel?
Szerk: Ráadásul nem mindegy, hogy loadout vagy noloadout szervereken szedted össze azt az ELO-t.

-
Pala
veterán
Szerintetek ez az egesz rating system mennyire mutatja a valos jatekerot?
Mert en eleg nagynak erzem a szorast...legalabbis FFA-ban pontszam alapjan kb. azonos szintu jatekosok kozott is nem ritkan szemmel lathato kulonbseg van teljesitmenyben. Bar igaz, ami igaz, nem ritkan masszivan beleszol a mazlifaktor is. -
ncc1701
veterán
Madball bejött ffa-ra. Elég vicces névsor gyűlt össze pillanatok alatt. Tanúlságos volt.

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Multi proci support q jólesne.
-
sto1911
veterán
Elinditom a jatekot, erre leveszi a win felbontasat 640-re. Kiteszem ablakba, akkor jo. Rajottem, hogy a sima q3-at inditottam el ma, es tettem ablakba, pont akkoraba, amilyenbe a QL is akart menni... szep.
Aztan beallitom a felbontast, felmegyek jatszani, kiirja az elomat, 1585 amit 1600-nak vesz, majd valaki/valami kickel, de ugy, hogy mas 1600asok benn vannak. Disconnectkor kifagy.Mindezt ugy, hogy amikor utoljara jatszottam semmi baja nem volt es azota semmi nem valtozott a gepemen.
Szep munka!
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Razerrel 1800-on és 0.65 senst használtam és 0.005 accelt.
Mot jelenleg (Zowie ZA12 400DPI + QcK Heavy)
Sens: 2.65
Accel: 0.8 néha 0.1, ami épp kényelmesebb
m_yaw 0.02096
m_pitch 0.0315yaw és pitch beállításokat átszoktam oWn-től, nagyon bejött. Ilyen hibrid cfg-t építettem sok más cfg-ből még.

-
ncc1701
veterán
Eddíg azt hittem, h nekem van low sensim a ~0.68-al, 0.011-es accellel.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem szoktam szögmérővel integrálszámítást végezni egy sens beállításhoz (hogy aztán ilyen 70 meg 130 (ez wut...) cm-es értékekhez lyukadjak ki). Nagyjából belövöm, hogy KOMFORTOSAN tudjak insta 180-akat fordulni ÉS a rocket jump is kényelmes legyen + az lg is használható tartományban maradjon, oszt csá.
DB 3G-hez pont jó a driver. Mert azzal állítom be a 800-at.
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem csináltam még magamnak cfg-t, a fontosabb cvar-ok közül még biztos hiányzik pár a repertoáromból.
Mindig is éreztem, hogy ez a Diamondback 3G más mint a többi egér. Olyan kényelmetlenül gyors volt a forgás, hogy elkezdtem felezgetni a sensit. Finomítani kell, de toltam pár FFA-t, még bőven játszható volt. Így, ha accelt kikapcsolom 128cm-en
fordulok 360-at.
2.5cm a DB3G alsó részének a szélességének a fele(ahol a szenzor is található). A 38cm-es egérpadon széltől szélig 33cm-t húztam. Majd megint. Majd megint. Majd még 29cm-t.
Csökkent:
Sens 0.2
Accel .015Adottak:
m_pitch .0209
m_yaw .0209
Többi 4 faktor defaultoncpi=1800 - nem csípem a drivereket.
Intellivel elég sokáig 28cm-en fordultam 360-at. Jó nagy accellel: .175 és sens: 3.75
Salmosaval 800 CPI-n ugyanez: accel, .088 és sens 1.88. Toltam, toltam és végül csak levettem a sens-et 1.45-re. (35cm/360-ra)Pár napja jött a fordulat. Vissza 400CPI-re, de a salmosa cfg-vel
-> 70cm/360 A játék megy, megy, de erősen szokni kell. Viszont 28cm-es fordulás az ahhoz tartozó accellel már zavaróan érzékeny lett. (biztosan hozzászoktam 1.45 senshez 800CPI-n, tehát a 2.9-hez 400CPI-n)
Ehhez képest 0.2 sens, .015 accel 1800CPI-n nagy változást kellett volna, hogy hozzon...Nem tudom, nagyon rászoktam a 70cm-re...de most meg 130cm a DB3G-vel...az agyam eldobom. Néha kicsi volt az egérpad, de ha hirtelen mozdulatokat teszek 90%-ban elkerülhető. (Azért shotgunnal jobbakat lőttem mid sensen.)
Szerintem azért lehetséges ez, mert a szenzor pozíció kissé a görgő irányába el van tájolva, és igen, most megmértem.
Eleje +6cm=szenzor +6.8cm=hátulja VAGY Talprész: eleje +5cm=szenzor +6cm=hátuljaÜzemel a 120hz monitor, de különösebben nagy potenciált nem látok benne. Own csak nyomja a megfelelő egeren a megfelelő szögbe állítva a megfelelő gombokat a megfelelő időben, én meg írogatok, de nem fejlődök

-
ncc1701
veterán
Cooller megint a gengszter főhadiszállásról nyomatja.

-
ncc1701
veterán
20:00-tól lehet sasolni, jó lesz.

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
csak kitomoritettem a reforce-ot, az nem tett semmit a registrybe. Viszont
r_displayRefresh nevű cvar megoldotta

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi, megy!
Viszont átváltok teljes képernyős játékra, akkor visszaáll 75hz-re. Reforce azt mondja Failed to create key OLDMODES. -
14.1 -es radeon driverem van, ha jó helyen olvastam ki. (nem volt írva, hogy radeon, csak a számok)
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Az miért van, hogy 795MB monitor nem megy 85hz fölé? Reforce sem detektált magasabb értéket. Bár azt nagyon régi .zip-ből vettem elő.
800x600 85hz
1024x768 85hz
1152x864 75hz
1280x960 75hz
1400x1050 65hz
1600x1200 65hzKisebb és nagyobb felbontás nem elérhető. Állítólag a maximális felbontás 1792x1344.
Integrált 8370D VGA-m van, nem találtam meg, hogy hány hz-et tud. Csodálkoznék, ha nem tudná a 120hz-et, esetleg direkt lebutították, de minek. F2A88XM-DS2 lapon a vga portba van dugva értelemszerűen. (egyébként a dvi-vga átalakítóm nem passzol az alaplapi dvi-be.)
Win7. AMD CCC-t nem raktam fel.
Ja, és a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtéséből kivettem a pipát, de változatlanul max 85hz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
+új noctis HUD
-
Sotho
őstag
-
Áhh, nem tudtam eme szép becenevet.
Szponzorál? 
Nemrég láttam k1llsen FB oldalán, hogy kajak pénzt kunyerál egy egérre. Azt hittem a pro-knak ugyan azért egy szaros egérre telik. Jó gondoltam nem főállásban tolják, de azért fakk...
Fazz legalább cserébe streamel állandóan. De csak úgy kiböfögni pro létére, hogy agyá egérre zsét tök lehangoló. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux felhasználók OFF topikja
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)))))
Mert én fekete-fehérben látom a világot!
Mert en eleg nagynak erzem a szorast...legalabbis FFA-ban pontszam alapjan kb. azonos szintu jatekosok kozott is nem ritkan szemmel lathato kulonbseg van teljesitmenyben. Bar igaz, ami igaz, nem ritkan masszivan beleszol a mazlifaktor is.

-> 70cm/360 A játék megy, megy, de erősen szokni kell. Viszont 28cm-es fordulás az ahhoz tartozó accellel már zavaróan érzékeny lett. (biztosan hozzászoktam 1.45 senshez 800CPI-n, tehát a 2.9-hez 400CPI-n)