Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
classic ruleset 20as timelimittel jo lesz nem? hmg legyen/ne legyen? nem nagyon vagom h valtoztattak-e fegyver layoutot ctf mapokon es van-e hmg rajtuk egyaltalan
-
Pala
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
En is beszallnek, ha nem gond (bar meg nem ma, mert ujra kell huznom a rendszert).

Igaz, kb. 6-7 eve nem Quakeztem, a Live-rol nem sok lovesem van, de talan majd megszokom, fejlodok, stb.

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én is megpróbálok jönni. De 0 CTF tudásom van.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha éppen olyan állapotban leszek.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha nem gáz, h nem ismerem a mapokat...

-
atidzsiforc
őstag
Holnap este 6-7 magassagaban egy kis ctf?
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha QW-t akarok telepíteni, milyen updatek kellenek, hogy értelmes kliensem legyen egy multihoz?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
sztem a szabad szerverhostolassal meg fog szunni az elofizetes, kiveve ha talalnak vmi modot az ertelmes atalakitasara, mert kb az egesznek az volt a fo lenyege, hogy pro subbal futtathatod a sajat szerodat, a tobbi csak mellekes aprosag szvsz.
(#11586) .LnB: qcon 2007-en volt egy ilyen. es ofc tox nyert \
/ -
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez eddíg elég jól hangzik. Loadout elött majdnem előfizettem már pro-ra, mert nem egy összeg, és elég sokat játszom vele. Ha jó irányba mennek a dolgok, akkor újra megfontolom.

-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
"quad damage 1v1 bajnoksag"
Ez mi?

-
atidzsiforc
őstag
egy kis osszegzes a mostanaban ircen elhangzottakrol
nagy vonalakban:
-oszi (sync szerint szeptember, sponge szerint oktober
) steam update-el megkapjuk a lehetoseget sajat dedikalt es listen szerver futtatasara = LAN LAN LAN LAN LAN\
/. id tovabbra is fog futtatni kisebb kapacitassal sajat dedikalt szervereket, de a jelenlegi spawnolos mizerium megszunik.
-a statokert felelos api nyitott marad igy qlranksot esetleg frissithetik hogy mukodjon vele, meg lesz lehetoseg pl ligaknak sajat statok osszegyujtesere
-nem lesz kotelezo steamet hasznalni, de elvileg majd vmilyen elonyokkel jar, ez kesobb lesz elmagyarazva
-lg sebzes valszeg ujra 7 lesz
-custom mapok steam workshopon
-loadout defaultbol kikapcsolva, de opcionalisan bentmarad
-kivett mapok visszajonnek
-hussalata DLC (meg valszeg uzleti modell valtas, mert a szerverek felszabadulasaval megszunik a pro sub legfobb selling pointja)
-VAC (mar a qconos beta buildben is volt)
-GTV hatarozottan nem lesz
-jovo evi quakeconon allitolag quad damage 1v1 bajnoksag leszha esetleg kihagytam vmit, a teljes gyujtemeny angolul olvashato esr-en [link]
-
ncc1701
veterán
Hogy lehet vkinek 750 az ffa eloja? Ennyire sík béna?

-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Igen sajnos.

Pedig maga a rendszer nekem tetszik nagyon. Mondjuk ebbe beleszámít, hogy sok MS terméket használok (OneDrive,OneNote, Outlook calendar stb.) és a telefonom is WP. Így nagyon jó az egész egyben. Mindent rögtön szinkronizált, minden működik. Tegnap frissítettem 8.1-ről. És a telepítés után rögtön arra lettem figyelmes, hogy windows-ban az egér más érzetű volt. Gondoltam, nocsak lehet tényleg betartották az ígéretüket? Aztán gyorsan feltettem QL-t és kipróbáltam. Ott teljesen rossz érzés volt. A cfg-m win7-re lett belőve, de abszolút nem stimmelt a sens sem a megszokottakhoz. Még arra tudok gondolni, hogy az USB hacket nem csináltam meg, lehet az a gond. De szerintem inkább az, hogy az egérkezelés maradt Win8 alapokon.
-
.LnB
titán
Tegnap kipróbáltam Win10 alatt QL-t. Érzésre sajnos nem a Win7-es egérkezelést tapasztaltam. :/
-
A4 6300-zal (3.7ghz-3.9ghz) Firefox kikapcs, skype fut, az alábbit mérte a Fraps:
+1x4gb noname 1333mhztegnap biztos böngésztem
2015-07-28 22:44:15 - quakelive
Frames: 18549 - Time: 126220ms - Avg: 146.958 - Min: 0 - Max: 251ma
2015-07-29 22:39:25 - quakelive
Frames: 35280 - Time: 142679ms - Avg: 247.268 - Min: 177 - Max: 2512015-07-29 22:41:51 - quakelive
Frames: 699 - Time: 2840ms - Avg: 246.127 - Min: 246 - Max: 2512015-07-29 22:41:56 - quakelive
Frames: 1313 - Time: 5288ms - Avg: 248.298 - Min: 248 - Max: 2512015-07-29 22:42:04 - quakelive
Frames: 56483 - Time: 237854ms - Avg: 237.469 - Min: 47 - Max: 2512015-07-29 22:46:05 - quakelive
Frames: 326332 - Time: 1377364ms - Avg: 236.925 - Min: 139 - Max: 251 -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
Egy szót nem írtál buszsebességről vagy memóriáról.
Amúgy a Cerka max. memory bandwith-je is kevesebb, több, mint 8 GB/s-kel, de még a RAM-jaimat is csak max. 1333-on hajtja (amiből 8-ad annyi van, mint neked). Igaz, az Intel driverei nem olyan fosadékak. mint az AMD-knek újabban.
Single threaded application még a nem használt magok cache-ét sem címezi meg.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mondjuk igazából le is xarom, h kicsit ugrál. Ma mondjuk a chrome-ot be kellett zárni, mert 160-akra is beesett, csak lestem.
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
En hiaba mondtam neki...
@ati: nem hiszem, hogy nem lehetne ugy modositani, hogy jo legyen, csak szarnak ra.
Amugy meg a 125 eleg, nem is ertem minek kellett a 250...Van ket auto, egy ferrari meg egy ford. Hiaba bir a ferrari 300-at, mig csak varosban mennek, nem szamit, hisz 50 a limit.
-
-
sto1911
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
En is ezt irtam. Hogy egymagos ocskasag.
A cerkanak mekkora orajele van? Az FX-nek 3500+amit ra tud turbozni, asszem 4100-ig. (Tudom, hogy nem csak a nyers mhz szamit.) Nem hiszem, hogy a cerka ezt lenyomna. Meg latod a screent, ha 70%-ot elerte, mar jo volt, addig nem beszelhetunk proci/maglimitrol, mig nem porog 100-on...
Nalam meg jo Win7-en is a Q3...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
Nálam nem "rossz" a Q3, hanem játszhatatlan. XP-vel jó.
Hogy miért megy szarabbul? Mert az r_smp 1 soha nem működött és egy magon majd' 15 %-kal nagyobb a teljesítményem, +nem is kapcsolgat energiatakarékos módba, a VGA meg kb. semmit nem számít - ahogy a hexa core sem.
tl;dr:
Single threaded applications: Celeron G1620 >>> AMD FX-6300
-
sto1911
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nalad a Q3 fut szarul, masnal a QL, akkor ne legyel mar erthetetlen. Nem egy modern CPU hibaja az, ha egy 15-20 eves jatek szarul fut rajta, na. Foleg ugy, hogy a jatekot megint "fejlesztik" mar par eve.
De azt magyarazd meg, hogy nalad miert rosszabb a Q3 es nalam miert jobb, holott egy sokkal modernebb gepen jatszom.
-
sto1911
veterán
lehet hogy tényleg csak kevés neki az fx-6300, de azért szerettem volna első kézből is információt olyanoktól akiknek AMD vasa van. - nem a vassal van baj, ha 6 fizikai magbol egyet hasznal max. 70%-ig! Optimalizalatlan, toldozott-foldozott, ocska a motor, mar csererett.
-
eight
senior tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudom hogy a QL csak egy magot használ, de azt is tudom hogy régebben nem voltak ilyen gondok. Szvsz valamit betettek az elmúlt hónapokban amit nem szeretnek az AMDs vasak.
Nekem 4.6Ghz-en van a Haswell refresh és mégis megriccen egy picit néha idlesleep 1-el pár hónapja (pl.: New Cerberon közepén), szóval lehet hogy tényleg csak kevés neki az fx-6300, de azért szerettem volna első kézből is információt olyanoktól akiknek AMD vasa van.
Mikor legközelebb beszélek vele megpróbálunk valami timedemot is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ahaha.
Volt ez a nyomorult a botmentes publolCA-szervereken, aki állandóan kilépett spectbe kör elején, majd vissza, hogy a csapata mindig emberhátrányban legyen. Néha a 18 %-os aimjét parádéztatta, aztán mid-game teamet váltott és velük is ugyanezt csinálta. Mindeközben folyamatos inzultálás, warmup-ban pedig konstans (értsd vége a failed votenak, azonnal új callvote) cv kickeltetni akart, s mikor végre őt baszták ki, 10 másodpercre rá jött vissza folytatni. Ezt eljátszotta még négyszer. Plusz extra ugatás, ugye. Közben páran mondták, hogy napok óta ezt csinálja (felvetül a kérdés, hogy miért hagyjátok - na mindegy). Mert nyilván akkora nullskill nyomorúság, hogy nagyon felgyülemlett a frusztráció.
Búcsúm tőle így hangzott: "expect ban, little faggot".
Nohát. : D
Még demo sem kellett.

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
nekem i7 2600k-val siman van 250fps meg elotte i5 3350p-vel is. own-nak meg vmi 2magos ivy bridge celeronja van asszem es neki is 250fps. egyszeruen csak nem csipik egymast az ujabb amd procik meg a ql. regen az athlon x2 240+8800gts vasammal soha nem csinalt ilyeneket
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Dehogy gyenge az FX6300, legalabbis ehhez nem az:
A 200 koruli FPS-t is meguti, csak pont olyat kaptam el, amin valoszinuleg a minimum van.
1 magot talan 70%-ig ki tud hasznalni olyan beallitasokkal, mint amit a kepen latsz.
A VGA-m sem egy eromu, de mas, modernebb jatekokat sokkal jobban visz.A gond az, hogy egy elavult szazeves motor van alatta, amit meg le is terhelnek mindenfele szarral, mert a regi Q3 sokkal simabban fut, sokkal reszponzivabb, mint ez.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Lehet nem is vagyok bénább nála, csak jobb a gépe!

Most nézem a proci árát. Hát, bekaphassa. :Đ
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ennyire gyenge az amd.
Mondjuk volt a proci 20k, úgyhogy egy szavam sincs, legolcsóbb i5 vmi 46eft. Meg kellene próbálnom, húzva mit tud, 2 magot letiltani, lehet meglenne a 4.6Ghz is a turbós 4Ghz helyett.Néztem sokat fazzt mostanában, na neki az atomstabil 250fps-e megvan.

-
eight
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ahogy írtam is, ezek már meg voltak, valami olyan ötlet kéne amire nem gondoltam, de azért köszönöm

szerk: igen de én egyből berakattam vele a windows-t "high performance" módba hogy el se aludjon a proci, de majd megnézetem vele még egyszer hogy mennyin is ketyeg játék közben.
Sotho szerintem ha az energiagazdálkodást maximális teljesítményre kapcsolod akkor nincs lassítás.
-
eight
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egyik barátom most vett új gépet (fx-6300+R9-390) és nem nagyon sikerül stabil 250fps-t elérni a gépén. A szokásos dolgokon már természetesen túl vagyunk (idlesleep 0, r_primitves 2, stb.). Mondtam neki, hogy 250 fps-el sokkal jobban akadozik a hang meg a netkód sem az igazi néha, de Ő nagyon szeretné ha meglenne.
A grafika minőségének állítása nem igazán számít, low vagy high-on is hasonló fps értékeket kap. Más játékok jól futnak. Próbálta már config resetet, bloom-ot is ki meg be kapcsolni, meg mindent amit ajánlani szoktak ilyen esetben, de semmi.
Nekem már majd egy éve nem volt AMD vas a kezemben (és akkor sem a Quakelive-ot teszteltem rajta), szóval nem tudom mi van a mostani driverekkel meg beállításokkal, tehát gondoltam rákérdezek itt is hátha valakinek hasonló konfigja van és beugrik miért is történik ez.Pl. Siberia közepén local serveren botok nélkül egyedül olyan 160-e van.
Asus M5A97 R2.0
Asus STRIX R9 390
HyperX Fury 4GB (majd jön hozzá még 4 nemsokára)
AMD fx-6300
Minden driver a legfrissebb, és a hőmérsékleti értékek is elég hűvösek még terhelés alatt is.Az esetleges válaszokat előre is köszönöm szépen.
-
.LnB
titán
Ennél azért szorosabb meccseket vártam.. :/
Remélem jövőre rendes Duel cup-ot rendeznek mert ez az idei lebonyolítás Duel szempontjából egy raklap fs volt..
Cooller, Cypher itták meg ennek a levét.Meltdown nyerte az egészet, jók is voltak. És Rapha is nagyon megérdemelte. evil nem is nyert semmit?
-
ncc1701
veterán
Demokat nem lehet vhonnan letölteni? Most néztem meg a maradákot, az is ok, h rapha nyert.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
T O X
O __I N A T O R
XJQ.C
*\s(: D)/* tox *\s(: D)/*
-
.LnB
titán
evil - rapha Duel Masters döntő
Akkor kelés van 4-kor.
megyek is lassan ledőlök kicsit. -
.LnB
titán
Jah.
De ezt a lebonyolítást... nehezen tudok rajta kiigazódni. Ha evil nyer rapha ellen akkor evil - chance döntő.
Ha rapha nyer akkor rapha - chance döntő.
Kíváncsi leszek nagyon erre a meccsre. De, hogy chance miért döntős 3-1-el és cooller miért nem, azt nem értem.De a TriMaster-t tox-ék, a Meltdown nyerték. Az már eldőlt.
-
.LnB
titán
Vajon a döntő is ma lesz? Vagy hogy van ez?
-
Jaja , nagyon szép volt

Tavaly Cypher ellen nyernie kellet volna elvileg, csak 2-0 után nagyon elcseszte a meccseinek a végét.6:50-7:00 körül Cypher olyat lőtt(lefelé rail), ami nem semmi.
Amíg itt vannak sokan, közvélemény kutatást tartok lejjebb:
A tollat van aki szorítva fogja, van aki nem.
Az egereteket hogyan fogjátok? Lazán/szorítva? -
.LnB
titán
lol Dahang!
2mp volt hátra
Holy shit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezeket az uj mapokat (marmint a Q3 mapjaihez kepest uj) nem nagyon ismerem, ki kell tapasztalni oket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)