Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Aaah régi szép idők. Tiszta nosztalgikus feelingem lett
-
ncc1701
veterán
Tök jót instagiboztam ma. Volt bennt kb 3-4 kemper, aki simán leszedett mindenkit, jól elbújtak. A sarokban guggolós cs-es idióta fajta. Faszán tönkre tudja vágni ez is a játékot. Ki is léptem a vérbe.

-
ncc1701
veterán
Miapicsa. Frankfurtra 65-ös ping. Valamit xarakodott a digi, logok szerint 13:30 körül 10 percet nem volt net, vmi routolást elbökhettek. Akkor ma star trek enterprise este lesz.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
A letisztított verzió.
-
ncc1701
veterán
Szegény fazzt már megint csúnyán elkalapálták.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy ez az új, dueles konfig (de ahogy próbáltam, másra is jó), ha valakit esetleg érdekel. Még nincs belül letisztítva, kiszépítve, echozva. Extra funkcionális szempontból sok technikai (vid_ / snd_/ in_restart + printek, toggle fastsky etc.) és say / team_say bind hiányzik, de amúgy tökéletesen működik - aktív használatban van. Ha ischju aszondá, adja a Csucsunak, akkor csak nem nagyon foshegy. \(: D)/ Makd szöszölök ezzel is és csak evulálódik a világzat.
Klasszikus noctis HUD. Jaú az kédvés Maúniká kédvés. 1-2 apróságon változtatnék, de most nem csukmákolódok vele. Majd később len azt is.
-
Orbb
aktív tag
Indul a parti.

23 Feb: 1/8 dem0n vs kronic , 1/8 cooller vs base_
24 Feb: 1/8 pavel vs madball, 1/8 nitrino vs ash
25 Feb: 1/4 evil vs <>, 1/4 clawz vs <>
26 Feb: 1/4 cypher vs <>, agent vs <>
27 Feb: 1/2 <> <>, 1/2 <> <>, final <> <>Szerinted sikerül végre kiborítani a bilit? =D
Vagy megint a megszokott vodkás oroszok vívják a döntőt?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma nagy meglepi történt. Az új *.cfg első éles próbáján lenyomtam ischju-t <- Toxicity-n 14-6-ra. Ma már mindegy hányszor kapok ki, a napi fegyvertény megvót. : D
-
.LnB
titán
Na megjött az egerem. Meglepődtem mennyire szép állapotban van. Kipróbálni még nem tudtam Quake-ben.
[link] -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Sima intelimouse kábel is jó, vagy bármelyik logi/razer
Nekem a kinzuban imo kábel van az egyik razerben logi kábel, a wmoban meg kinzu kábel és így tovább. Egyébként meg, ha elvágod a g100s kábelét ott, ahol megtörött (hacsak nem a tövénél) és kivágod a hibás részt, akkor összekötözgetheted a 2 részt egymáshoz úgy, hogy a "csúnya" rész az egér házában maradjon és ugyanúgy működni fog. Nem szép megoldás, de egy kisollóval meg némi szigszalaggal megoldod és műxik. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Beleintegráltam a G100s kábelét az MX300-ba. Valamire csak jó lett az is; végülis nem bántam meg, hogy már vagy 3 hónapja nem küzdöttem vele, hogy visszaküldjem gariba.
Ugyanaz a lábkiosztás, nem kell semmit átkötögetni. Dugó ki, dugó be, oszt kész.Esztétikailag nem tökéletes a dolog, mivel a G100s-ben már van kábelharang. Az egér belsejében futó szakasz hosszabb, így az a gumibumszli az MX300 házán kívül van 2-3 cm-rel. Mondjuk szerencse, mert a felső műanyag borítás illeszkedő része nem azonos, így ha nem így lenne, akkor nem lehetne az MX tetejét a helyére pattintani mindenféle faragás nélkül.
-
törölt tag
Ilyet keress:

Nekem is vidéken mutatták meg, mikor 1x nyaralásban voltam. Kés életlen felével be kell "vagdalni" (vagyis úgy csinálni mintha) hogy kijöjjön a nedv, de ne mégse menjen szét, aztán ragtapasszal vagy valami hasonlóval a sebre kötözni. A seb összetapad (ahelyett, hogy kiszáradna/szétnyílna/tele menne dzsuvával stb) és baromi gyors gyógyulásnak indul. Rendesen látványos
(#10263) .LnB: Ezt nem tudtam. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán voltam QL-en (majd szétszakadt a fejem, végül bealudtam, szóval ha lettem volna sem lettem volna röhelyesnél jobb ellenfél)
-
Orbb
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát botrány...
Kocsimosás...mosóban.
Ahogy kiléptem a mosóból, volt kb 1méteres jégfolt, amit nem láttam...
és hiába estem védve a fejemet, ahogy eltáncoltak a lábaim, valahogy a tenyerem oldalsó része szétnyílt...mint a tuba rózsa.
és kb pont akkora méretben, ahogy Neked is.
Amit írsz, azt ki kell próbálnom! THX!
azazazaz! ex.us.to:27967

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Te már ráálltál duelre?
(#10258) Orbb: Nemáá, mi történt? Kerítsd utifüvet, törd meg, hogy kiváljon a leve és ragaszd a sebre. Marha gyorsan begyógyul (nekem 1 nap volt egy 1.5cm/0.5cm vágás) ex.us.to

(#10261) [oWn]f4te: Akkor ez már szinte történelmi fordulópont. De amúgy meg tudom érteni, FFA már unalmas.. (lett) Persze ökörködni jó
De abban meg te nem nagyon jeleskedtél 
-
atidzsiforc
őstag
de jo latni, hogy porog a totyik

Ne tessek elfelejteni, hogy vasarnap 2kor 2v2 kupa van, nnewone is indul unityvel [link]
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Gondoltam rá, de SEMMIT nem tudok arról, hogy egyáltalán menne, vagy minimális készségem van e hozzá. világ életemben FFA-ztam meg régen CTF. Valahogy az a sanda gyanúm, hogy még az alapokat sem vágom. Leszámítva azt, hogy gyűjteni kell az itemeket lehetőleg a másik előtt és lehetőleg úgy, hogy ne lőjpn ronggyá gyűjtögetés közben
Ja és hogy nem mehet Alter Bridge közben -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nice! 1x eskü rájövök mit kell nézni
Addigis viszlát Q3A szerón. Ma bírtam legkevesebb ideig a QL2.0 szarságait, kb. 3 perc volt és ez arány valszeg már csak rosszabb lesz. Akármerre nézek nadespammerek loadouttal, kivételesen sikerül kivote-olni mindet, mert a szerver gazdája megteszi, de kb. 5 másodperc múlva visszajönnek és szarrá dobálják a játékot, meg ugatnak. Ez NEM az a Quake, amire én emlékszem, vagy amit élvezni tudnék -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Orbb
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekünk meg ez a fajta tobzódás maradt ki, mert a környéken akkor még nem volt ilyen barlang, csak később Gödöllőn, de ott verseny volt, igaz, oda át is mentem/ünk.

HÁHÁ! Igen, és minden LAN parti úgy kezdődött, hogy újra húztuk a gépeket, hogy 1éjszakát kék halál nélkül végig kegyegjen minden gép. :-)
Iggggen, a pizza instant get jött, igaz Nálunk menő volt a Hawai is. :-D :-D
És ami még ide köthető, a koax, és a lezárók.
majd kicsit később az UTP. :-)
óránként golyó tisztítás...és a szövet egérpad.
pixel pontosság, és 60fps.
ebbe volt a vitamin kérem. 
-
törölt tag
Mi esténként nyomtuk békáson a PC klubokban (kizárólag LAN-on) Furcsa mód, még csajok is voltak (nem is rosszak
Azóta már valszeg családanyák tepsipopsival) Gondolom, mert akkoriban még nagy újdonság volt az egész és az emberek nem csak a telójukat nyomogatták, hogy kizárásos alapon a külvilágot kizárva bezárják magukat az internetbazárba (emlékszem mi még ilyen win98-as bootfloppy-ért rohangáltunk akkoriban néha le eheheh) Viszont egy egy ilyen partyn szépen jöttek a pizzafutárok "magyaros" pizzával és extra pfefferonival, meg a colát/sört se vetettük meg. Pénteken alig vártuk, hogy a netezők ellibbenjenek, lélekben már izzítottuk az UT, Quake, SOF trió valamelyikét
Egyedüli kivétel ezalól a terem tulajának csaja volt, aki ha megjelent, egyből pontatlanabbak lettek a lövések, mert fél szemmel sandán mindenki a hatalmas melleit igyekezett bámulni úgy, hogy a tulaj közben ne vegye észre és zokon
Ja és persze a 10 éves zolika anyukájának megjelenése is alkalmat adott egy kis "pause"-ra (ő is jó bőr volt) mikor jött szólni a gyereknek, hogy most már menni kéne alvadni, mi meg húztuk brahiból, hogy óó hadd maradjon még a Zolika, mert anyuci mindig bevárta
Ropi minden asztalon, valami PII/III csodamasinák, ISDN, és noname egerek hada, de lesz@rtuk, mert így is qrrvajó volt. Sajnos sosem jön vissza.. A mai kölköknek meg már teljesen kimarad.Juteszembe: EZ vajon mennyire beteg?

-
Sotho
őstag
1 hó pihi minimum, nem kikapcsol, inkább fárasztó és idegesítő most nekem a ql, inkább mozgok egy kicsit de ide azért benézegetek.

-
törölt tag
Pont ezért az E-sport születésének időpontját 1997 Júniusára tesszük, amikor is a Red Annihilation elnevezésű Quake verseny megrendezésre került a Microsoft támogatásával, az akkori E3 alkalmából. Dennis „Tresh” Fong állhatott a dobogó legfelsőbb fokára, amivel kiérdemelte a fődíjat, egy Ferrari 328 GTS Cabrio-t, mely előtte John Carmack, a Quake vezető fejlesztőjének tulajdonát képezte
Mintha mostanában kicsit máshogy menne a díjazás

Amúgy nagyon tetszik a cikk, nosztalgikus érzések kavarognak bennem. Az viszont elszomorít, ha arra gondolok, mivé lett mára.. mármint, hogy ennek a feelingnek, amit régen érezhettünk, mára már nyoma sincs.
-
Orbb
aktív tag
Ha valaki még nem olvasta, akkor nagyon jó Retro.

Nosztalgia közepette feltört bennem a régi EQ-k hangulata, Ti voltatok? -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
T-akármilye van (asszem ADSL) szóval az ennyit tud. Ég és föld az optikaihoz képest, tapasztalatból mondom.. bár én optikaival is noobking vagyok
Jobbulást. Vastag parasztdunyha is van a páleszhez? Régen azzal tolták ilyenkor: liter pálesz, be dunyha alá oszt izzadni/inni/izzadni/inni. Másnapra kutya bajuk vót, tudtak valamit a parasztok 
-
Sotho
őstag
Itt játszhatatlan most a ql sajna
később felnézek talán. -
Sotho
őstag
Én az Államnak dolgozom.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Szörnyű hova jut ez az ország...

De, persze nem a qvamuterjukat. Az egyik full retard emberileg is azért nem szeretem. Természetesen a net szűrése 2015-ben már egy értelmes cégnél alap. Ez is jelzi mennyire értelmesek az itteniek (ketten vannak), hogy idén jöttek erre rá.
Na de mind1 ez nagyon off ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest