Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi van ezekkel, leszálltak az ufók és azt bámulják odakünn, vagy mirosseb heee?!
Hogy egy óriás dildó áljon a fehér házba mosmáNtélleg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SP!T
addikt
Nem nagyon akarnak kezdeni...
-
törölt tag
Remélem, hogy igy lesz. akkor 1 nap alatt 2x élvezhetem ki a járékukat. Őszintén szólva drukkolok Evil-nek (mert eléggé lerongyolódott/kiábrándult állapotban van, legalábbis nekem úgy tűnt) de Rapha játékát elnézve nem tudom mennyi esélye lesz... Nekem kb. olyan esélyesnek tűnt a meccsek alapján, mint később K1llsen Evil ellenében. Poén lenne ha megfordulna kicsit legalább. Bár rapha a kedvencem régóta. De azért Evil-nek is kijárna némi sikerélmény. Most egy K1llsen azért nem az ő súlycsoportja, nem hinném, hogy kielégitené az elkalapálása. Rapha más tészta. Remélhetőleg jóó kemény, izzasztóan penge meccsek lesznek

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Döntő kik között? Eskü azt hittem már megvolt a grandfinal
-
törölt tag
Lesz még valami szerintetek?
Kb. annyit látok, hogy "~8:15 pm Finals" de ez igy nem mond sokat, legalábbis nekem.
-
.LnB
titán
rapha hihetetlen. OW-zett nem keveset nem is készült annyira QC-ra mint evil. Erre rekteli őt még így is.
Azért hajrá evil. 
-
törölt tag
Szimpatkus gyerökök fr@ze meg zero4
-
törölt tag
Ha jól látom QuakeWorld-el tolják a srácok, mekkora feeling! Milton is nyomja

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Már fel van törve: http://www.dsogaming.com/news/denuvo-has-been-defeated-first-doom-crack-is-now-available/
-
Orbb
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Őket sajnálom én is...
nagyon kellettek volna, megkavarni a szart.
és bőven ment is volna.
K1llsen játéka, felkészültsége, és koncentrációja sztem ide most kevés lesz, de drukkolok Neki (is) nagyon.Fraze nekem alapból "fekete ló"ként szerepelt, mindig is TOP volt, csak mostanság nem halottam róla.

Rapha pedig egyértelmű, elég esélyes arra, hogy meglegyen az 5ik!!! QC-skalpja.

Várom a holnapot.
Mit jelent a GB?

ui.
LD MAN (ZERO4) meg nehogy kiverje a biztosítékot.
))))))) -
.LnB
titán
evil - rapha vajon 3x fognak egymás ellen játszani az idei QC-n?
Esélyes nem? -
ncc1701
veterán
Nem is tudtam, h elderen fejjel is le lehet venni a megát: 4 óra 5 percnél kb.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát ebbe benne van mindkét lehetőség. Lehet jó is meg rossz is.
Mikor a movement-et, mutatják az bejön. Az biztató. De azért tagadhatatlanul elég Unreal feeling. A sok kültéri map. Sehol egy space map. :/ -
SP!T
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hu ez igy elsore felalomban eleg shittinek tunik. De majd frissen reggel ujra megnezem, hatha jobb belatasra jutok.

Fraze jateka nekem nagyon tetszik. En sem ismertem, de jol nyomta szerintem. A movementje eleg bejovos nekem.
-
zar - psygib jo meccs volt battleforged-on.
-
atidzsiforc
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Frazer Hockley; Ausztrália best, évek óta sub-top player, akiben megvan a lehetőség, hogy top legyen.
Volt DH 2013 Winter-en, 4SeasonsGaming Summer Duel Finals-t nyerte, 125 fps showmatch-ben lenyomta k1llsent bo7-ben, szóval eléggé ismert player.
-
ncc1701
veterán
K1llsen játékán meglátszik, h lazára vette utóbbi időben. Sorra verik még ztn-en is. Kár érte, Rapha után nagy kedvencem volt.
Na, k1llsen remélhetőleg nem a looser ágon játszik már most, mert akkor most esett ki, vmi ismeretlen player által.
-
törölt tag
Quakecon Corsair billentyűzet összeszerelő verseny hehe
Eszem megáll -
törölt tag
Elképesztően jó meccsek mennek. Evil és Rapha iszonyat penge formában vannak most. Evil azt mondta, mikor kérdezték, hogy egyelőre ott tart még jetlag-től szenved és otthon volt valami problémája a netjével, ezért csak anélkül tudott gyakorolni, de majd helyrerázódik stb. Ha igy játszik most, mi lesz itt később?

Csak ez a brutál magasfrekvenciás visitás ne lenne folyamatosan a video alatt.
-
wjbhbdux
veterán
A Quake Champions bemutatót sem mutatják meg online. [link]
-
.LnB
titán
Este 17:00-kor vagy 19:00-kor kezdődnek a csoportkörök?
Zlive adja a meccseket?Na közben megnéztem, elvileg 17:00
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ok, neked hiszek!

-
atidzsiforc
őstag
magyar jatekujsagiras
imadomami infom nekem van az elso kezbol jon a fejlesztoktol
de a hivatalosan elhangzottakon kivul semmi mast nem osztanak meg. amit eddig sikerult ugyahogy 110% tisztazni:quake jatekmenet
quake jatekmodok
mindenki ugyanazokhoz a fegyverekhez fer hozza
nincs loadout
target framerate 120fps
lesz matchmaking
rendes spectator mode
bethesda altal sponzoralt ligak, bajnoksagok, versenyekaz hogy a champion rendszer mennyire lesz drasztikus meg majd kiderul quakeconon de en meg mindig azt mondom h max ugy erdemes elkepzelni mint az operatorokat cod:bo3-ban/vagy az emlitet verekedos jatekos dolog. par kepesseg + valamennyire eltero max health/armor meg esetleg runspeed stb.
de holnap este 10-kor feny derul a dologra

-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Legyen igazad! De én úgy tudom, hogy a fejlesztők is "hero shooter"-ként jellemezték a játékot az E3-on.
Meg egy ilyet is olvastam:
..."Overwatch, hát tagadhatatlan, hogy az eddigi információk alapján a Quake Champions sem egyszerű aréna-shooter, mint elődei (kampány ugye nem várható), hanem úgynevezett hero shooter lesz. A különbség ugye „mindössze” az, hogy ebben a kategóriában minden karakter eltérő alaptulajdonságokkal (például - ezek csak a mi tippjeink – életerővel, sebességgel), illetve egyedi képességekkel rendelkezik. Ezekből a trailer fel is villantott néhányat, de megint csak: annyira keveset tudunk a játékról, hogy kár lenne azt más programokhoz hasonlítgatni. Nem tudni, hogy itt lesz-e fejlődés, hogy mennyi és mennyire eltérő karakter lesz – vagyis a legkorábban 2017-ben érkező játékkal kapcsolatban a létén túl nem sokat tudni."
-
atidzsiforc
őstag
champions =/= kasztrendszer.
syncerror nekem azt mondta, hogy az eredeti elkepzeles rendes quake jatekmenet + egy kis street fighter beutes (nyilvan ott is kulonbozo "osztalyokra" oszlanak a karakterek pl shoto, grappler stb, de erted a lenyeget)
szoval a core gameplay mindenkinek ugyanaz es azon felul kapsz egy par extra dolgot championtol fuggoen
-
.LnB
titán
Egyébként ti várjátok a Quake Champions infókat? Vagy teljesen eltántorít benneteket az, hogy ez is cast alapú lesz?! Én is félek attól mert így előzetesen egy Overwatch-ot vizionálok Quake köntösben. De bízok benne, hogy lesz normális duel is benne. Azt hiszem azt egyszerűen nem hagyhatják ki. Loadout meg minden szarság nélkül persze!

-
Sotho
őstag
Milyen nickkel toljátok most a ql-t?

-
Orbb
aktív tag
-
.LnB
titán
Most nézem QC nevezett játékosokat. Hát uhh... van kb hat értelmesebb játékos!? Nagyjából a group1, group2 és annyi.
-
Orbb
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A győztes ág döntő után szerintem leengedett mint a lufi, kiesett a ritmusból.(nyeregbe érezte magát)
nagyon szoros partik voltak, Agent a vesztesről meg természetesen éhes volt, és god mod bekapcsolt nála.K1llsennek kellet volna a 2vesztett map után 1 fél doboz bűzrúd, mert utána már egyáltalán nem volt koncentrált.

várom, mi lesz a héten.
-
törölt tag
Agent és Pavel nyomják ezerrel bloodrunon

-
wjbhbdux
veterán
Elindult a Diabotical (korábban Reborn, 2GD csapatától) kickstarter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Mikrotik routerek
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair Ironclaw RGB Bolti ár:23k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE Z790 EAGLE +32GB 6400-7600MHz hűtőbordás DDR5 memóriakit eladó! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Corsair Harpoon RGB Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Asus TUF FX504GD 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy egy óriás dildó áljon a fehér házba mosmáNtélleg ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy evil ellen semmi esélye k1llsennek, ezt mondosan tudta, és hát így nehéz lehet odaállni. És legalább frag volt rendesen.

LD MAN (ZERO4) meg nehogy kiverje a biztosítékot.
)