Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem beszélni inglész, de annyit még megértek, hogy "north american" és ugyan belgium szintén megérne pár tsar bombát, azért eléggé messze van az usákoktól

Nem vagyok képben, de ezt találtam kb:

Konkrétan hadart a csábó, csakis azért tűnt fel, mert Rapha nevét emlegették a legutolsó meccs utáni vergődésben, proximo-t nézegetve amint egyedül nyargal a pályán.
Nagyjából ennyi esett le az egészből, ezért kérdeztem, hátha többet tudtok. Rapha személyes kedvencem, imádom nézni ahogy játszik
Bár legutóbb eléggé tahó volt Evil-el, tőle szokatlanul, amit sajnáltam
Mondjuk az is igaz, hogy szerintem rendesen be volt tépve valami harcidroggal, annyi, hogy lufikat nem fújt 4-5-öt gyors egymásutánban az interjű alatt 
-
Ugy is tudni lehetett elore.

-
ncc1701
veterán
Evil-k1llsen grand final, mekkora rape volt, szegény k1llsen, sajnáltam.
-
ncc1701
veterán
125fps twich meccseket nézzétek, agent olyan formában van, h hihetetlen.
-
törölt tag
Csak egy észrevétel: Ha valakinek újabb fajta radeonja van és szivatja azzal, hogy régebbi játékokban leszabályozza az órajeleit (pl. QL) meg átmegy energiagizdaságos módba, próbálja ki ezt ITT
-
Besírok:
- Miért nem lehet a Lánchídon biciklizni?
- ???
- Mert nincsen rajta pedál!
- És az Erzsébet hídon?
- Te hülye! Azon még lánc sincs! -
törölt tag
Má' hogyne létezne, csak ti elfelejtettétek én meg nem

-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Én ezt nem tudtam volna elhinni. Már ha csak belegondolok, hogy kiszámolni azt, hogy így eltalálni a labdát...
Ezt szívtam be még fiatalabb koromban, mutattam faternak aki focizott. És mondta, hogy ilyen nincs. [link] Pedig ő azt se tudja mi az a CGI. De megmagyarázta épp ésszel. Azt mondta:
"Gondolj bele, ha ez az ember így tud rúgni, akkor mindent be kellene rúgnia, bármikor, bárhonnan"Úgyhogy az ilyeneket először mindig józan ésszel próbálom nézni.
-
törölt tag
Nem véletlen, hogy ilyen videókban elemzik a teljesítményét (nézd a címet) Mondjuk megdolgozott értük, nem csak úgy "kapta" mert mittomén "genetika" meg hasonló dolgok, amikre hivatkozni szoktak/vagy kifogásként emlegetik őket. Régebben olvastam, hogy az edzésein kívül pl. olyanokat csinált, hogy beállt a háza aljában lévő 2 szemben álló betonfal közé, ahová épphogycsak befért, és teljes erejéből ököllel nyomta mindkét szemközti falat 1 órán át. Ezt csak így minden nap. Aztán ott volt az is, amikor a maffia megbízásából egy pasast lefizettek, hogy verseny után rúgja hátba orvul. Gerincsérülése lett, lebénult tetőtől talpig és azt mondták egész hátralévő életében így fog majd vegetálni. Ő meg nem adta fel, hanem kiolvasta azok alatt az évek alatt az összes létező és fellelhető harcművészeti "szakirodalmat" kínától, koreán és japánon, indonézián stb át a délamerikaiig, aztán csodálatos módon "felgyógyult" majd az összegyűjtött és megtanult hagyományokból/szakirodalomból létrehozta a jeet kun do-t, csak hogy legyen egy tökéletes is, ami mindegyik harcművészetből tartalmazza a legjobb dolgokat. A "sárkány közbelép" már a bénulása utáni felépülését követően készült pl. De asszem a sárkány útja is már, bár ez nem biztos) Ehhez képest egy átlagember átlagnapjának legmegrázóbb eseménye, ha leugrik a tuskóba doboz tejért és a pénztáros megszórja egy zacskónyi apróval, vagy pumpa gyula rálép a lábára a négyeshatoson oszt szigorúan néz

(#12872) Sotho: Tudtommal anélkül meg sem érdemes próbálni. Asszem az USB kezeléssel van összefüggésben, de franc tudja
(#12876) Sotho: Végülis csak archív felvétel
-
törölt tag
Kár, hogy Bruce meghalt. Úgy megnéztem volna, hogy quakezik ilyen reflexekkel

-
törölt tag
A Yosemite és ElCapitan (ki volt az a marha, aki ezekre cserélte a macskafélék neveit..
) már megy AMD-vel is (mióta AMD-s kerneleket hackelgetnek hozzájuk) de lehet, hogy a Maverick is bár az nem biztos. Esetleg less rá erre és erre ha gondolod. A Virtualbox Extension Pack fent van? -
Sotho
őstag
Virtualboxba méér nem tudom elindítani a mac osx -et (buzi telepítőimaget)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
üzenetére
szivesen

(#12851) [oWn]f4te: /country
a szarszerveres temahoz meg: nekem, mikor volt holland szerverem a microfos cloudban, 20as pinggel tok faszakat lovoldozgettem rola, sokkal jobbnak ereztem, mint a regi spawnolos ides cuccot. toltunk rajta 8-10 playeres orgiakat is, akkor sem volt gond vele. arra tudok tippelni meg mindig, hogy $5-os digitaloceanos dropletek vannak teletomve rosszabb esetben sv_fps 125-re allitott instanceokkal, amik egyszeruen elviszik a cpu-t, ha tul sok klienssel van egyszerre dolguk. ez nem a jatek hibaja, hanem az idiota szervergazdake.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tökéletesen működik köszi, hogy megmutattad

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ne foglalkozz vele, amúgy a srác egy igazi robot, van, h napi 4-6 órákat nyomja pihenés nélkül. Két melóhelye volt, most csak a vállalkozását csinálja (alpin teknikás favágás), ami ilyenkor nem megy, szóval, ideje van rá. A rail-shaftja semmi extra, de látod, mákolni bárki le tud. Nem tudom, hogyan csinálja, de szinte mindíg elöttem végez. Azaz tudom, kvad.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Á, utána jött az igazi laghegy 60+ ping warpoló szarság. Már felvezette az az egy Veritas ellen 1 fraggal vesztett DM6 (persze +2k dmg ide vagy mi). Standalone-os időkben 10-ből 9x max. 25-30 fragig jutott, maptól függetlenül. Ritkán kicsit tovább, de win az never.
Máskor ehhez hasonló szituációkban lövöm ki Steam-et, még mielőtt jobban felb*aszom magam.
"Vatta új, amin meglepődtem, h magyar zászlóval jött, nem vmi kajmán szigetekivel."
Hol lehet átállítani ebben a retekben?
-
ncc1701
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
De. Csak dolgozom is itthon és nem volna hátrányos egy nagyobb kijelző hozzá, mint a 17"-es SONY-m, a TV-t meg nem akarom gyilkolni. Akkor meg már random fos LCD-t fölösleges venni, relatíve olcsó all-in-one 22"@120 Hz a megoldás, a TV meg megmarad filmezni és PS-ezni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS:
Kéne egy monitor. Nincs valakinek korrektes és eladó Samsung SyncMaster 2233RZ-je?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi, kipróbálom
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Biztos ez?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Már csak a spyware-hegyekre kéne kitalálni valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nemrég, kb. 1 hónapja frissítettem Win7 ultimate-ről Win10 pro-ra (hogy az MS. szerverei regisztrálják a "gépemet", mivel a7-ről 10-re frissítés után "OEM" licencet kap csak az ember) Hát.. A win7 után a win10 egérkezelése felüdülés volt. Nem tudom mit változtattak, vagy hogyan, de elsőre is érezhetően feltűnően más. Szerintem jobb.
-
ncc1701
veterán
Most akkor a windows10 egérkezelésével mi a hivatalos álláspont? Kezd megint elszaladni a ló a win7-el, már megint marha sok helyet foglal a szemétje.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Konkrétan játszhatatlan napok óta. eleinte azt hittem csak 1-1 küzd valami hibával és majd megoldja, de az összes ilyen F05. Az "ID" szerverek nem tudom milyenek lehetnek, mert sosem játszik rajtuk senki.
Mellesleg valaki emlegette itt az Allsop XL Raindrop-ot emlékeim szerint. Biztos forrásból tudom, hogy az egeres topic-ban valaki árul 7.5k-ért
(#12828) atidzsiforc: kb.. de mióta így haldoklik pluszban valami, a zöld vonal már nem is látszik a lagométerben. Most voltam sya szerverén, ami eddig egész jónak mondható volt (az átlaghoz képest) a zöld vonal helyén néha fel feltűnik néhány pont és ennyi. Minden késik, ami késhet, lövések, hangok, néha közvetlen közelről nem talál be a shoty, pedig a player hasától 10 centire van. Nem is biztos, hogy jó ping kell, lehet jobb ha szarabb. Mióta steamql only shitdate jött, az alacsony pingnek csak hátrányát érzem.. 70 pinges instant fejberailez, én meg alig látom úgy vonaglik, meg megáll a levegőben, de ha épp nem, akkor is higanymozgássos betépett elefánt. Ez, megfejelve azzal, hogy a régebbi, főleg hajnali időpontot, amikor 10-ből 8 ruszki warper felváltotta mára az egész napos ruszki/polák társulat, néha olaszok. Este meg jön néhány brit meg germán és passz..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Valaki elmondaná, hogy a ****ért ekkora rakás szar az összes FFA szerver? Hogy 50-120 között ugrál random a pingem és senkikkel és még nagyobb senki warper shitterekkel kell élet-halál harcot vívni, mintha valami 350+ skillrating lenne? Olyanokkal, akik NORMÁLIS szerveren 60% lg ouch gg bb? Akik a standalone idejében ABSZOLÚT 100%-osan totál esélytelenek voltak? Miközben a hangok harmadát nem is játssza le az engine? Mindez DEU-n?
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
szomorú.

-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy ha kimegyek specbe demót rögzíteni, kivág 1 percen belül a szerver?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na jó, befejeztem. De eeez vazze
(qrvaszájukat..) Eez, meg a hülye amerikaiak végem van vazze 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár legutóbb eléggé tahó volt Evil-el, tőle szokatlanul, amit sajnáltam
Mondjuk az is igaz, hogy szerintem rendesen be volt tépve valami harcidroggal, annyi, hogy lufikat nem fújt 4-5-öt gyors egymásutánban az interjű alatt