Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Vagy Hilton Anatole, Dallas TX
Az valóban élő lenne, de kétlem, hogy ma még odaérsz.
(#11494) ncc1701 Elbaszta?!
evil jobb volt. Remélem megnyeri. Az amúgy kemény hogy evil csak a duel miatt ment el. Erre neki lett a 3. legtöbb flag capture-je CTF-ben 
Na ezeket a szülőket agyonverném a p*csába: [link]
-
.LnB
titán
evil!!

-
ncc1701
veterán
Rapha mekkora arc volt már, utolsó percben beállt elderen a railhez, ivott közben, stb. Szegény dehang meg keresgélte.

-
.LnB
titán
Cypher vs. Evil meccs is megy

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Na, az eredményt nem is néztem, csak azt, h az utolsó menetben cooller nyert.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Tavalyi tox jobb volt.
A dota 2-es főnyereményhez: Igazából ez már tényleg az a szint amire mi dotások is úgy tekintünk, hogy hááát... sok. De nézd azt, hogy ebből 1.6millát adott a Valve csak. A maradékot a játékosok.
Olyan tekintetben gáz, hogy most a Quakesek mennyire piti pénzért játszanak ehhez képes.. Sajnálatos. -
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
7500?!
Majd jövő hét szombaton megírom mennyien nézték a Dota 2 The International 5 döntőt. 8,7 millió dollár lesz a fődíj! (nem összdíjazás, fődíj!. Összdíjazás: 17,4millió dollár) és azt nem csak twitch-en lehet nézni, hanem ingame a kliensből is.Fú de borzalmas így ez a bracket . Lehet keresgélni, hogy most ki, melyik csapatban is van?!

-
ncc1701
veterán
Fogom nézni.
Elöbb nyomattam, de mocsadék szarul ment, kb minden statból -10%. Aztán észrevettem, h 65 a pingem, amszterdami szerverre mentem fel vmiért. Már tisztára el voltam kenődve, h világvége van, frankfurti szerveren ellenőriztem, ott jól megy.

7500-an nézik, nem semmi. Remélem, nem fog lagolni, mint valamellik nap a tdm meccsek közben.
-
.LnB
titán
Megy a Duel. Kávé bedobva, felkészültem az egész versenyre

-
.LnB
titán
Breaking the curse: DaHanG, id_, whaz, kgb
Deliberate murder: coolleR, Latrommi, Pavel, 421
Meltdown: l1nkin, winz, Tox, zyrinx
found Em!: rapha, ZeRo4, cl0ck, psygib
Infernal Gamerz: s Cypher, strenx, Silencep, clawz
CrazYs Cartel: Doomsd4y, c0d47, ejtx, Crazy
Averagers: noctis, fazz, Spart1e, dem0n
Anything is Possible: U Br1ck, Fear, Avenged, Effortless
Ghost Squad: Fack1u Mesita Vodkax Koraza
Dont let Zorak Pick: ZorakWar, Pthy, Vibration, miles
1.800.READYUP: flair, Gotenks, MzHeroine, evil
RESPECT THE PACO: chance, t1g, Madrigal, eXodus
Bro Science: t41tg, Gnomad, Twitch, Vig1lante
We used to be good: dkt, carnage, relic, FienD
Four Untrained noobs: bzar, ColeTrain, bo0m, Bronson
This isnt CA?: nxs_, Altruist, Spaceball, Zereck -
.LnB
titán
Egyébként hogy van ez a tri-master lebonyolítás? Mi a lényege?
-
.LnB
titán
gHs vs. MD CTF 1. map!

Nem rossz ez a ctf!
Ezt jó volt nézni. -
ncc1701
veterán
Ez az első lépés.
Nekünk is volt puhafalú, de elkezdett kilukadni, úgyhogy dobtuk. Tavaly, vagy elötte volt baumaxos akcióban 4.5m-es 1m mély, fém falú, vmi 90e körül, lecsaptam rá. Megérte.
Ezt már le lehetne ásni, de nem pöcsöltem vele, ez már a télen kinnt maradós cucc. Melegítő meg nem nagyon kell, mert nálunk a napon van, és csak túlmelegedne a vize.A következő lépcső már horror, leásni, zsalukövezni, betonozni, megcsinálni a gépészetet, és mondjuk venni üvegszálas medencét 3-400-ért. Majd, valamikor.
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem , felfújható karimájú kb 4m^2 -alapterületű kör alakú ~70 cm mély, igazából a gyerekeknek akartam valamit de gyorsan átéreztem milyen belecsobbanni 37 fokban a vízbe ezért vettem ekkorát
Egy napenergiás vízmelegítőt is terveztem hozzá amit a kocsibeálló tetejére fogok installálni. [link] 
-
ncc1701
veterán
Tegnapi utolsó tdm meccséhez nincs vkinek vmi linkje? Jutúb/twitch, akármi? Azt még megnéztem, ahogy fazzéket elporolják, de fél 11-kor már inkább lefeküdtem.
-
.LnB
titán
Bracket-ek: [link]
-
Orbb
aktív tag
OK OK OK

memóriám már nem a régi, megkapta.

nekem bejött, szerettem.
csak igen, ahogy irod, nagyon gyorsan kopott, és kegyetlenül romlott a komfortom!
És ha rá ment a piszok, szinte ugratott rajta az egér.
Pontosan, én is textilre váltottam, pedig a jó kis LAN-okon még ez volt.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére

amugy kinek hogy tetszik az uj spec hud? sztem egy hulladek a kivitelezes, legalabbis ahogy streamen el van rendezve. HP/ARMOR alig latszik a fegyvermodelltol, a 2 team overlay meg lehetne akar masfelszer akkora is az olvashatosagert. A pickup messageket (powerup, red, mega stb) meg be kene mozgatni kozepre a bal also sarokbol.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Aha. Ezt lanon tolják, ugye? Mert fura, h egyik pro sem streamel most.
-
.LnB
titán
QuakeCon twitch live, de nem tudom mi megy. Most kapcsoltam csak be.: [link]
-
SP!T
addikt
-
.LnB
titán
Dehogy üveg az S&S!
Az egy darab műanyag
Nekem volt, 10percet használtam majd elcseréltem egy Razer Mantis-ra. Utáltam a hangját, meg fura volt húzni rajta az egeret. Pedig CS-be minden profi arra esküdött. És ugye kopik, elég gyorsan. Míg a textil nem. Amennyire nagy divat volt régen, most annyira nem. Manapság már szinte mindenki szövet padot használ.Icemat egyébként érdekes volt, én szerettem. Egészen addig míg egy pirinyó szösz, vagy morzsa nem került rá. Onnantól annyi volt..

-
Orbb
aktív tag
Csöcskenőcs

Razer textil egérpadot, szabad mosni, vagy nem szabad?

Köszönöm.
-
Orbb
aktív tag
Pöppet változott a DUEL része, bővebben:
http://www.quakecon.org/wp-content/uploads/2015/02/QuakeCon-2015-Quake-Live-Tri-Master-Tournament-Rules_FinalJuly15.pdfDahang-nak nagyon jó formát kéne hozni, hogy ott legyen.
Rapha is felérhet, és örülnék neki, ha felérne.
nagyon.
Szimpatikus szereplő.Valószinű igen, Cypher pár lant megélt, nem izgulja el, és LAN-on a legerősebb.
TOX-azt mondta, hogy megvan Cypher ellen a kulcs, úgyhogy drukkolok a Terminátornak.

Nekem sem bejövős.
Amúgy nagyobb is lett emiatt a map? vagy benézem?
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Akkor remélem megy és indul duel-ben is. Csípem őt, tavaly is jól játszott. Idén ha hozza azt a formát, és nem csapja szét magát annyira a meccsek előtt mint tavaly, akkor lehet felérhet ismét a dobogóra.
fazz-t és a csapatát néztem tegnap TDM. Jól tolják, de sajna én nem vagyok otthon a TDM mapokat illetően a taktikát valamennyire átláttam, bár gondolom nem teljesen. Rájuk is kíváncsi leszek.
-
.LnB
titán
Egyszer volt 50% lg-je. Jobb volt az oké. Főleg Elder-en volt jó. Viszont tényleg nagyon kapkodósan játszott, sőt mindketten úgy játszottak. Dahang Sinister-e nagyon erős volt viszont sokszor érthetetlen megmozdulásokat csinált. Nem tudom ez mennyire tudható be annak, hogy show meccs volt.
Cypher, Evil lesz az első kettő én azt mondom. evil-nek szurkolok, de Cypher LAN-on mindig nagyon erős. Ráadásul eddig a 125FPS league-ben is rendre evil nyert, majd a QC előtti utolsó versenyt a Road to QC-t már Cypher nyerte.. Ő mindig QC-ra időzíti a formáját.
tox-ról van hír? Megy? Idén nem gyakoroltam vele, nem lesz harmadik
Tavaly csak azért lett dobogós mert hagytam magam ellene 
Ez az intel-es ztn csak szerintem okádék? Nagyon nem tetszik..
-
.LnB
titán
Megnéztem a két nagy amerikai tegnapi meccsét. (NA QCON HYPE Showmatch - Rapha vs DaHanG)
Mit mondjak...talán dobogó @ QC. Dahang néha csinál akkora hülyeségeket.. Rapha meg jó, de szerintem a Kelet-Európai front begyalulja majd. -
atidzsiforc
őstag
lottem fel egy classic 4v4 tdm szerot http://www.quakelive.com/r/join/c4843269-076e-48a3-a541-1c9df8292ef0
-
.LnB
titán
A héten QuakeCon!!

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
TDM/CTF mehet. Bár holnap a balatont bicajozzuk körbe, úgyhogy lehet túl pilledt leszek ehhez.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
TDM mehet.
-
atidzsiforc
őstag
ma nem hiszem h jatszok, mert nagyn kivagyok (6 ora paintball utan nincs sok kedvem egeret fogni
), de holnap delutan nyomhatnank vmi classic ffa/ctf/tdm dolgot, ha van harci kedv, meg raero felhasznalok -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, megvan a CA 2100+ elo. Mingyá örömtüzet gyújtok.
-
ncc1701
veterán
Ma 3 ffa meccsen is csak 4. tudtam lenni. Aztan megneztem a statjukat, elöttem mindnek legalább 350k fragje volt. Én meg le vagyok maradva 120k-val.

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Igen.

-
atidzsiforc
őstag
van esetleg vkinek kedve egy kis 2v2-hoz?
http://www.quakelive.com/r/join/798254 -
ncc1701
veterán
Amin meglepődöm, h fazzék a 102-őt verik. Nagyon szép csapat munkájuk van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Méginkább szól a weapon-, item- és power up controlról.
Tekintve, hogy a fegyverek 30 másodpercenként spawnolnak és mindenki akar railt és lg-t, időzítik. Ergo meg is kell szerezni.
Csapattársak railt akkor dobnak, ha tudják, hogy jó kezekbe kerül - vagy nagyon kevés a stack-jük.
Enemytől rail drop is ritka, ha az ember tudja, hogy mit csinál - amit pickupon általában tudni szoktak. -
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
TDM főleg arról szól, hogyan tudsz a lehető legtöbbet sebezni úgy, h a lehető legkevesebbet kapsz be. Legjobb, ha kerülöd a közelharcot, és raillel adsz nekik sunyin.

-
atidzsiforc
őstag
ah ma meg szarabbul megy mint tegnap, meg kene tanulni jobban figyelni az itemekre meg leszokni a respawn gomb automatikus nyomkodasarol

-
SP!T
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jobb klikk shotgun? Aztaaaa...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tolmáccsal nyomják.

evil jobb volt. Remélem megnyeri. Az amúgy kemény hogy evil csak a duel miatt ment el. Erre neki lett a 3. legtöbb flag capture-je CTF-ben 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)