Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Emmeg egy Cliffside troll-game.
Múltkor kitaláltam egy új taktikot a mapra, ez volt az első próba, így igazából kísérleti célzattal töltöttem fel. Itt nincsenek high skill emberek, de azért nem nagyon növény az ellenséges felhozatal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Solomon Islands. Tetszenek a színei, 0rigin account-tal egyszer már bejött, ennyi.
f1st: Gyűlölöm a politikát, nem is érdekelt soha, viszont most kivételesen örülhetünk (egy okból legalább), hogy az van az ország élén, aki, különben már AA-t kántálnának a kertek alján széparcú emberek. Itt ezt zárjuk is le; sem PH-nak, sem nekem nem kedves a téma.
Thx mindenkinek.
-
törölt tag
Ma valami elképesztő lagóceánban volt részem.. Az ok, hogy lag, de ez basszus túlment minden értelmezhető határon. Hálistennek Malfin azt találta mondani tegnap, hogy már dolgozik a saját szeróján (ami nem lesz szétmoddolva) Emlékezve a régi QL-es szerverei minőségére, már alig várom

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt egy jobban sikerült Gothic Rage, ami a fail stream alatt volt. Szeressem azt a mapot. Egész jól adja az új, böszme célkeresztes *.cfg.
s0da az kb. Yakumo kategória, kicsit talán jobb, -
-
Orbb
aktív tag
szép idők voltak ezek!
Nálam, miáltal tesóm már akkor informatikai suliban tolta Q2-t, (szünetben
) hol máshol, és az Edge pályán. 
előtte számtalanszor végig nyomtuk "kóperativba" a Q1-et, aztán jött az alpha, és világ vége.
kurzor nyilak, golyós egér, és az mportal, betárcsázós modemmal.
HÁHÁ! -
.LnB
titán
Azta ezek már akkor is így nyomták? Én meg kb valahol itt lökhettem meg könyökkel játék közben az egeret. Aztán ott anyádoztam, hogy most hogyan állítsam vissza középre a kurzort? Így nem tudok játszani, indíthattam újra a játékot.
Aztán elgondolkodtam, hogy vajon egérrel kellene célozni?! 
Kajak true sztori. Sose meséltem senkinek mert annyira ciki. Quake 3 alpha volt. Q3DM1 -en történt. Emlékszem az S3 Savage VGA-val nem látszódott a HUD (meg ki tudja még mi nem). Sőt, egész addig, míg nem lett új VGA-m nem is tudtam, hogy ott kellene lennie a HP-nak meg az Ammo-nak.

Aztán a PC Gurusok demóit nézegettem először. Sasáékét talán. És szép lassan elkezdtem átgondolni a játékot. Aztán a környéken elég jól toltam egy idő után. Suliba meg 1v3 1v4-be aláztam a többi osztálytársamat. (ezt nem arcoskodásból írom.
)Nekem kb ez a sztorim a Q3-mal. Így kezdődött.
-
Sotho
őstag
18k dmg-t bevinni 9 perc alatt az elég meredek.
-
Orbb
aktív tag
Nosztalgia:
https://www.youtube.com/watch?v=TkLM4z8wLEU
amikor sR csapatnévvel futottak, az valóban sárgarépát jelentett?
ezen röhögtünk EQ-n. 
-
törölt tag
Hát ember az ILYEN
Szegény csitert az ág is húzza, úgy banolták a 30+ nickjével, hogy lába nem érte a földet
Viszont a mozgása eskü bejön! Látszik, hogy dueller, csak feljött lagolós lámákat alázni hajnalban (4-es pinggel, ami csak specből/lagométeren látszott, scoreboardon 28 vót neki) Nem vágom az ilyen miért csitel. Látszólag nincs rá szüksége. Ja és QPL-el megpékelt, CA-ra moddolt FFA szerón sikerült ezt összehoznia.. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Yapp.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Az mindegy, utólag neveztem el eddig is.
De jól felidegesített. Múltkori alatt meg a hang nem ment, mert véletlenül valahogy kikapcsoltam a Desktop Audio Device-ot. Azt ma már külön ellenőriztem. Oszt bazzeg, HANG, az volt..

Na mindegy, az egyik menetet mán rendereli az igmdb, jó kis Gothic Rage-es übermészárlás, hihi.Ettől függetlenül egész termékeny volt a mai nap Quake-szempontból: kicsit összespanoltam proZaC-kal, délelőtt CA-zgattunk, aztán késő délután két új friend és egész jó kis FFA-k mentek volna stream-en is.
Majd legközelebb.
Amúgy gondoltam arra, hogy esetleg csinálnék ilyen FFA-tippes twitch-micsodát, mapokra külön lebontva. A mikrofon működik, ha meg lapin nézem a stream-et, ilyen Awaiting Gamestate-es trágyadombba sem futok bele többet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
ARRRGH.
2 óra stream-elés után szembesülök a ténnyel, hogy már az elején megragadt Awaiting Gamestate-nél és csak a hang megy. És olyankor, amikor zsír kis gémek pörögtek FFA-1-en..

Tanulság: ezentúl laposon megy közben az a szájbarakott twitch..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nagyon nem ment ma. Fájt is egész nap a fejem. : <
-
Mivel tudom kikapcsolni azt, hogy a fegyverekkel falra lőtt nyomok ne látszódjanak?
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
behugy-befosok.

Pont ezért léptem be, hogy újságoljam.
indulhat a fejvakarás.
okoskák! -
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Megérte váltani.
Most persze már ciki lenne visszasunnyogni a küszöb alatt. -
atidzsiforc
őstag
ja meg $1000 osszdijas cpm verseny [link]
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atidzsiforc
őstag
hihi cyphert meg coollert cserepadra ultettek [link]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma Repent-en sikeresen a sárga földbe döngöltem egy humanized aimbotot. 28 fraggal. : D
Mazsola szerver, de tökmindegy. 200-as skillrating felett még ennyi fragja se lett volna. Azért utána tudott sírni még specből, hogy aim így, wh úgy, falon keresztül célzok, DE HÁT ELŐBB LÖVÖK, MINTHOGY KIJÖNNÉNEK A SARKON, veszi a demot etc. : D
Szóval volt életbölcselet rendesen.Előtte azért speceltem dm15-ön. Érdemes lett volna korhatáros mozikban vetíteni, olyan egy nyomorúságos "játékot" játszott. Fájt nézni. Szerintem amúgy kapcsolgatta a botot. Merthogy menni nem tudott, az szent.
Amúgy erről a siralomról van szó.
Ahogy nézem, kapott másoktól is, kisebbeket-nagyobbakat.
-
Sotho
őstag
[link] coollernek is leeseik hogy mi az ábra 4-5 perc környékén változtat a stratégiáján daddy bácsi meg elkezd szépen dögleni

-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Madball elég sokszor lefregeli.
szóval tud valamit a srác. 
-
Orbb
aktív tag
Urak!
hm.

Valaki ismeri "apukát"
Pixel pontossággal lő, ahogy nézem.

https://www.youtube.com/watch?v=oGDfG8zK90M
-
atidzsiforc
őstag

-
Egy jó ideje csak FFA-zok. Most kicsit visszamentem CA-ra a 1-2 kör erejéig. Hát ba^zmeg a kevés aim-em is teljesen eltűnik ebbe a kapkodásba, ami ott van. Úgy éreztem magam, mint aki most játszik élősszőr. A sens/accel beállításom sem alkalmas egyszerűen erre a kapkodásra, vagy nem tudom. Teljesen elszoktam tőle.
Nekem nem való se CA, se duel, FFA azt jó napot. Ott is persze mindig viszem a "most death" érdemet, de legalább van mellette jókora fragem is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem nagyon, inkább csak érzésre, cycling vagy éppen terültetet próbálok tartani, meg figyelem a team markereket, igyekszem úgy helyezkedni, hogy jó legyen. Ha mindenki voice com-on van, akkor azért kicsit más.
dm20-on lg volt a dolgom (TDM-ben azt is és a rail-t is időzíteni kell, talán még fontosabbak, mint bármilyen armor vagy MH) és ha megnézed a meccs statjait, akkor abból az jön le, hogy shaft nem sűrűn volt a másik csapatnál (ahogy az lg YA sem).
A baj inkább az volt (a non-egzisztens Quad-rushon kívül), hogy akiknek a rail lett volna a dolguk, nem igazán jutottak semmire és ezt nem kommunikáltuk le időben.
A quad time-ra rábambultam, de ez van - a többiek se nagyon mentek érte, az 1v4 egy szűkös helyen meg nem a hobbim. Inkább get lg + ez-az és ninjázgatás, amíg a power up le nem jár. Legtöbbször bejött.A Ragnarok meg hagyjuk. Azt se tudtam, hogy merre az előre meg a hátra. Pont olyan game is volt - szerencsére relatíve hamar vége is lett. A közepétől kezdve már csak passzívan néztem a moniort, amin történtek a dolgok. Szóval full immersion.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, az a lényeg.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem rajtad múlott. Egy dologban tudnék beléd kötni, nem számolod az itemeket, vagy wtf. Felveszed, de utána nem mész vissza, mikor a következő mondjuk red spawnol. Az gecibb játék, de jóval eredményesebb tud lenni.
Amúgy tényleg bőven van nézhető minőség, nem lagol, röcög, semmi. A fovod érdekes, szokni kell, de nézhető.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A dm20 egészen jó volt, azt leszámítva, hogy a power up playünk non-egzisztens vizeken evezett. Simán nyernünk kellett volna. Az utána következő Ragnarok-ról inkább nem nyilatkozom. : D Lövésem sincs, hogy hogy kell TDM-be játszani, nem is vagyok oda érte. Rá is butultam, meg a team se volt a helyzet magaslatán. Örültem, hogy gyorsan lemercyztük.
Utána még fenthagytam specben followkillerrel meg followpoweruppal két pickupot, oszt mára ennyi. Majd még alakulgat. A TDM is meg a stream is.
-
wjbhbdux
veterán
Vo0 CPMA stream [link]

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, tegnap este megvolt az első (második) próbastream tepsi kolléga segédletével. 540p@48p smoothness. Ma kipróbáltam élesben is pickupon és ingame is teljesen jónak tűnik a dolog.
Ha valaki éppen már nagyon unatkozik és jobb dolga híján van kedve némi lámulást lesni, mikor live vagyok, itt teheti meg: [link]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még egy pickup, me mé ne? Vállalható net, dmg és quadrun.
-
ncc1701
veterán
Igazából cooller már leszálló ágban volt eleve az utóbbi x évben (evil mindíg verte sunday cupon), cypher meg ilyen vagy jó formában van, akkor félisten, vagy hisztis picsa. Úgyhogy quakecon-t rapha úgyis nyerte volna, ha ott vannak is. De legalább lett volna pár szép meccs.
-
.LnB
titán
Bocs, hogy megint offolom a topikot. Lezajlott az OW Open. És hát a Cooller-rel és Cypher-rel felálló ANOX csapat, tök utolsó lett az európai selejtezőn a csoportban. A rapha-val és DaHanG-gal feláll Team Liquid az amerikai selejtezőn pedig utolsó előtti a csoportjában (négy csapatból). Ezt nevezem! Ezért aztán érdemes volt váltaniuk.

A legjobb eredményt quakes szempontból winz érte el, ők az európai playoff-ban a döntőért harcoltak. És csak 3-2-es arányban maradtak alul az ellenfelükkel szemben. Akik meg is nyerték végül az egészet, és vele a $100,000 főnyereményt is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Most egy Asus VW198-cal vergődök, mert miért ne? Dióhéjban TN, 5 ms (szerintem több), 60 Hz, ~10 éves LCD-csoda. Mindenre való, csak Quake-re nem, viszont fun a 4:3-as 640x480-as felbontást szélesvásznúra nyújtani és úgy használni. Meg így legalább TUTI nem akarok az aim-omra támaszkodni, olyan utánhúzása van. : D
Tegnap kipróbáltam élesben is két pickup erejéig. Ez az egyik, ha valakinek van 20 unott perce.
-
DA Cypher/Serious Gaming-ESWC 2008 edition
Anyway, there are only twenty of these mice available so good luck in trying to get your hands on one.
Nekem tetszik, van már egy Guild Wars edition-öm, szintén 3G. Nem olyan snassz, mint a többi zöldség
Kár, hogy nem tudom megszokni a tömegét és formáját. Mint említettem egeres topikban, orosz területen kijött egy állítólag 86 gr-os 3 gombos, nem olcsó, de PMW3320 (<-OCN) szenzorral megáldott DA.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon komoly meccs volt.

Az új QL cheateknél nem vágom, de a CS-ben pl. anno sokszor konfliktusba került a játék a cheat programmal és kifagyott.

kurzor nyilak, golyós egér, és az mportal, betárcsázós modemmal.
Jól nyomja
Viszont a mozgása eskü bejön! Látszik, hogy dueller, csak feljött lagolós lámákat alázni hajnalban (4-es pinggel, ami csak specből/lagométeren látszott, scoreboardon 28 vót neki) Nem vágom az ilyen miért csitel. Látszólag nincs rá szüksége. Ja és QPL-el megpékelt, CA-ra moddolt FFA szerón sikerült ezt összehoznia..