Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
De sokat írtál... Szóval a két hátrány: drága, és nem jó.
Drága a jó mechanikus, és nem jó a membrános.Bakker, doom fel sem települ, lezabálja mind a 8G memóriámat, elkezd veszettül swappelni, de még az egér sem mozog rendesen. Otthagytam fél órát, utána reset. Tököm belé, nem értem.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz "mindkét billentyűzet típus hátrányán", de a lényeg annyi, hogy az egész billentyűzet egy nagy parasztvakítás. A manapság forgalomban lévő (desktop) billentyűzetek leginkább 2 halmazba tagozódnak: mechanikus és rubber dome. Előbbiekben rendes, mechanikus switchek vannak a "kupakok" alatt, amiket nyomkodsz, utóbbiakban vagy egy szőnyeg szerű gumi van végigfektetve, a gombok alatt kis csöcsizékkel, vagy a gagyibbakban még ez sem összefüggő, hanem minden gomb alá beficcentenek egy kicsi, harang alakú gumibigyulát. A mechanikusok jóval tartósabbak, több "anyag" van bennük és nagyságrendEKkel drágábbak is. Vehetsz ilyet 15-től 100e-ig akár. A legáltalánosabb kapcsoló (márka) a német Cherry által gyártott "MX", akik a 80-as évek óta nyomják az MX-eket kifele és mára már van vagy 10 fajta tőlük. Csakhát ugye tavaly (vagy idén?) lejárt valami koppintásellenes jogi istentuggya, ezért a kínaiak tonnaszám elkezdték gyártani az MX klónokat töredék áron, így ha a nagy brandek, mint steelseries, cm és társai nem is viszik lejjebb az áraikat, de a piacot elárasztották a gagyi, a szódával elmegy, a tűrhető, az egész jó és a kiváló kínai mecha billek.
Na és akkor erre válaszul a razer mit talált ki? Kukázta a valódi (MX) kapcsolókat a billentyűzetből, és hát ha egy biznisz beindul.. vagyis, ha már homár, legyen kövír alapon még csak nem is kínai MX klón kapcsolókat pakoltak bele, hanem beleraktak egy ilyen óccsó gumidóm "szőnyeget" a gombok alá és (ha jól láttam) az egyik érintkezőt (gombonként) kivezették egy kis fém pöcökre, ami a kattogó hangot is adja egyrészről, mikor lenyomod a gombot, másrészt a leütést is regisztrálja. Szóval ilyen se mecha, se rubber, hibrid F05. Képzelem mennyire időtálló és tartós lehet ez a fajta megoldás..
Na és ezt így betolják az emberek pofájába, mint "újdonságot" annyiért (inkább többért) mint amennyiért már egy kiváló és márkás igazi mechanikus gamer billentyűzetet lehet kapni számtalan brandtől. Hát nem csodálatos? A doom meg szép, hogy nem fér el 64 gigán, hiszen a Rage örökségeként baromi nagy megatextúrákkal operál és nagy helyigényű. Monduk az új gémek mindegyike az. 64-es SSD-re én vagy OS-t tennék inkább, vagy a HDD-ket gyorsítanám/cachelném vele

(#13793) izee : Eskü nem értem. Ez most mire vonatkozik?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A Razer által fejlesztett "Mecha-Membrane" fake "kapcsolós" megoldás. Egy rakás sz@r amúgy, de jól néz ki (és irreálisan drága)
Leegyszerűsítve egy "gumis" (rubber dome) billentyűzet, ami kattog
Se nem teljesen gumis, se nem mecha.Azért itt még kicsit többen vótak
Eközben quakelive-on a fun arcok ugye 
-
ncc1701
veterán
Hej, Hazard, ez milyen razer billentyű, amit feltettél jutúbra? Elég finomnak tűnik.
-
Sotho
őstag
Ez az Fz egyállat 45% average LG

Azt tudtátok hogy ha a player inf. oldalion ha ráklikkeltek a grafikonon a diagrammon a töréspontra (ami egy adott meccset jelez) akkor behozza annak a meccsnek az adatlapját? Hihetetlen hol tart ma már a tudomány.

-
törölt tag
Baszki mentem volna inkább szabónak

-
törölt tag
dm15 orig.. hiányzik a hangulata

-
Orbb
aktív tag
puhapöcsök mind, ennyi árulót.

https://www.teamliquidpro.com/news/2016/08/27/welcome-rapha
-
Hogyan tudom átrakni a console "0" bindet, pl az "end"-re? Nincs numpadom és megb@sz az ideg.

-
ncc1701
veterán
Ma feljött ffa-ra czm. Nagyon durván legyaktuk. Ja, nem is így volt, inkább fordítva. :Đ
-
ncc1701
veterán
Own, nem te opattál minket keresztbe ma sunshine néven? Megkönnyebbülnék.

-
Urak!
A szemetet töröltem a topikból, de lesztek szívesek a vitát, flamet és a személyeskedést nem folytatni, mert ha szankcionálni kell, többen is pihenni fognak!
-
törölt tag
-
törölt tag
Az baráti. Amúgy ez az effektus nálam is előjött, hogy a csávó odalibben a jump pad és a szemben lévő kapu közé..
..rálegyint LF-vel az épp balról szembejövőre, az azonnal meghótt (ami még nem lenne probléma, hisz ki tudja hány HP-ja volt) de tizedmásodperc intervalluummal vált át railgunra/fordul 45 fokot a kapura, ahonnan jövök/lő telibe/döglök meg MAX HP-vel ezt követően úgy, hogy abban a pillanatban ugrottam oda. Mondom ekkora szerencséje nem lehet. Vagy ha van, akkor FOLYAMATOSAN?? Mivel minden aznapi meccs(ünk) közben végig ilyen "érdekeseket" lődözött. A Rapha-Evil meccseken sem láttam ilyen reakcióidőt, pedig ott csak ketten voltak, nem ugrált nyakunkba még vagy 8 figura
-
Sotho
őstag
-
törölt tag
Ismertek egy vergilius nevű cheatert?
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Bakker. Felbontást visszavéve, kicsit butítva a szutyok gépemen 80-110fps-el megy. Ez a lol.
-
Orbb
aktív tag
Másik forumon vannak még infók, gondoltam beszúrom ide is.
"Evil said that he lagged all the time while preparing for quakecon. It was the reason why he dropped out of 30th 125fps. This lags situation is very strange, says it's not only those lagometer spikes, it's like he is having a drift while moving around. Changed almost everything, reinstalled windows several times, tried other steam account - it works well for some time but then the problem comes back. Problem magically went away about a month before the Quakecon. Lagometer spikes ("DoodOs") was another problem, it was on the side of Evil's internet provider.
BTW, today Evil was on Agent's stream. Some info I've remembered:
- Just again he was battling more against himself than Rapha. Thinks that he just lacked a LAN experience, but he keeps getting better. Sadly, too late.
- Slept only 4 hours or so a night before. Nerves, yeah. Blames no one.
- Felt something odd going into playoffs, so he changed his mouse sensitivity, making it lower (why?!). Couldn't understand what's wrong, lost winner brackets final. Set the sensitivity back to usual and then felt that everything's ok and beat Killsen.
- Should've taken that Sinister, but oh well.
- Has a full respect for Rapha's win.
- Played some Quake Champions games, said he likes it. Very quakey.
- Both him and Agent speculated that there may be QuakeLive on the next Quakecon for more Quake hype because Quake Champions will not be released yet, or just released." -
ncc1701
veterán
Kösz srácok, azt nem tudtam, h ha vki visszakerül vesztes ágról ugyanahhoz az ellenhez, akkor a másiknak +1 pont jár. Ergo azt hittem, h a 2. meccstől volt közvetítve. Mellesleg tényleg botrány, amit műveltek, egy 125fps meccs ehhez képest profi szint technikailag.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Szerintem fent van (ahogy az zenimaxhoz illik: gyönyörű, baseline profile-ban)
(Amúgy nem véletlen irtam, hogy "valahavolt legbénább quakecon". Ennyi balfaszkodást egyszerre/egy időben már rég láttam. Kezdődött azzal, hogy több, mint 1 órát késtek. Utána sem az jött, ami egész végig viritott a képernyőn, hanem valami giccsparádé casemod verseny győzteseit mutogatták a szinpadon. Aztán jött egy TDM-nyi QuakeWorld. Na ott már feladtam és inkább mentem QL-ezni, mert volt vagy hajnali 3 óra.. mire visszaértem, még mindig nem kezdődött el, ellenben Zoot és DDK vigan átpofázták a meccs első percét (úgy tűnt nekik sem szólt senki, hogy bocsi, de már javában tart a meccs)
Akkor hirtelen valahogy rácsobbantak és átkapcsolták (volna) de csak egy bazinagy quake logó viritott a képernyőn, valami technikai probléma miatt. Szóval az meccs első perce kapásból kiesett. A meccs további részét ugyan lehetett látni, de játékhangok egyáltalán NEM voltak, kivéve a legelején olyan 5-10 másodpercig qrvahalkan, amit megtört valami elektromos zaj, mint mikor egy trafóház mellett vagy, vagy zárlatos a mikrofon, meg persze néha összevissza vibrált, szétesett a kép igy is. Cserébe qrva hangosan visitotta végig Zoot és DDK a full meccset, majdnem élvezhetetlen és dühitő volt. Mikor vége lett, egyből odatoppant az a szigorú arcú uborkafejű zenimax csávó néhány technikus gyerökkel és úgy tett, mintha hirtelen eszébe jutott volna ajándékpólókat osztogatni a népnek. Tehát kiállt dobálni igenigen kevés lelkesedéssel a két amerikai gyönyörűséggel, a végén már átment ANTI Steve Jobs-ba, a földön fetrengve vergődött valamit és (szó szerint) csúzlizta a pólókat az egyre kevesebb érdeklődést mutató mcdonalds alkatú egybegyűltek búrájába hátra-hátra pillantgatva, ameddig a technikusok jelezték, hogy hello kész a cucc, mehet a következő meccs. Roppant kinos és amatőr volt az egész, legalábbis nekem.
A Quake és a QuakeCon XX. évfordulójára kevésbé tragikomikus (=zenimax) "szervezést" vártam valahogy.. A vicces az, hogy a meccsek mindeközben épen a valahavolt legjobbak lettek. Tűz és viz kb.)
Az első meccs maga egyébként olyan "raphás"-ra sikeredett (ha megnézed érteni fogod a célzást
)ITT van az enyém is, ha kell. Hülye fejjel nem néztem utána, hogy tényleg fent van e (hittem neked
) úgyhogy feltöltöttem -
válasz
ncc1701
üzenetére
4 perc 55 másodperc körül átváltott 0-0 - ról 0 - 1 -re Rapha-nak, mert szerintem 1 pont (avagy egy map) előny járt neki azért, hogy Evilt a vigaszágra küldte, aki onnan kapaszkodott fel.
Nem tudom, talán nem is lesz több QL (elenben Hero Quake) a Qcon-on, de ez 20 évnyi Quake befejezésének szép volt. GG
-
ncc1701
veterán
Fú bakker. Kemény meccsek, nagyon durvén nyomták.
Az első meccs nincs meg vhol? A twitch-n a 2. menettől indul. -
Giga-mega durva volt!
Rapha is azt mondta eddigi legnehezebb osszecsapasa volt.
Nem csodalom. -
.LnB
titán
Minden idők legnagyobb, legjobb, legizgalmasabb QC meccse volt! Elképesztő!
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
BÁNHATOD! Ezt végigizgulni egyenes adásban vazze hatalmas élmény.
Egy icipici izelitő a meccsek "hangulatából"

-
törölt tag
Ok. Azt hiszem teljes felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy még SOHA nem láttam ilyet

Azt az elképesztően izgalmas elderes meccset valszeg sosem felejtem el, amig élek! Ezek a srácok szerintem most váltak legendákká.. Azt eddigis mindenki tudta, hogy kiváló, világklasszis playerek (én azt is tudni véltem, hogy a legjobbak igy ketten) de most beirták magukat a történelembe
Nem tudom fogja e és ha igen ki és mikor überelni őket. Úgy tűnik meg kellett érnem, hogy a valahavolt legbénább quakecon-on láthattam a valahavolt legszebb, legizgalmasabb, legtechnikásabb és legfordulatosabb meccseket 
És amiért végig drukkoltam: Rapha végre odament gratulálni Evilnek
Megdolgozott érte az hétszentség!
Le a kalappal gyerekek! Fantasztikus volt. Bőven megérte kivárni. -
törölt tag
Diszkó után most meg bűvészkednek valami kóklerek.. roppant érdekfeszitő..

Húú közben micsoda american style "erős csontozatú" felfújt bogyótermés felhozatal van itten kérem szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Drága a jó mechanikus, és nem jó a membrános.

Egyes gyártók pl külön kezelik nem hivatalosan. Meredek mi?

)
) úgyhogy feltöltöttem