Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
SEMMIT nem változtattam a játékban, sem a steam kliensben (sőt ma talán ha 1x játszottam régebben) de most mutat egy csomó "ID" szervert:
Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy az a mondatod, miszerint nem ugyanazzal a játékkal játszanánk, enyhén szólva értelmezhetetlen f@szság, vagy parasztosabban: netto hülyeség. A max ping 60-ra van beállitva régóta és nem állitottam rajta semmit. Ennek ellenére eddig nem látszottak IS szerverke, csak nagyritkán (meg a teszt verzióban) legalábbis nálam. Hogy most mitől jöttek elő azt nem vágom, de biztos nem azért, mert lusta voltam legörgetni.. Egyébként, ahogy nézem, a nagyobbik részük 18-42 piges meg pár 50-60+ vagyis 60-as szűréssel eddig is látnom kellett volna őket elméletileg.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
üzenetére
sztem nem ugyanazzal a jatekkal jatszunk. a szerverek minimum 1/3-at az id hostolja. az mas dolog h hozzad a legkozelebb nemetorszagban vannak portjaik es ha a maxpinget letetted legkisebbre akkor lehet, h nem latod.
a valvenak meg semmi koze a jatekhoz attol fuggetlenul h az o platformjukat (skinezett bongeszojuket, de amugy ez tenyleg igy van) hasznalja a jatek. -
törölt tag
Engem inkább az érdekelne, hogy egy akkora cég, mint a valve, miért nem lőtt fel legalább 5-10 steam szervert QL-hez. Főleg, hogy most már pénzbe is kerül. spűr g**ik gabennel az élen. Még a nyomorult zenimax is kitermelt annyit pár évig, hogy legyenek saját szeróik, még ha ukrán, román, meg fostos brit lagszerverek akkor is. Nevetséges. Most annyi szerver van amennyit a userek fabrikálak a sufniban és konkrétan addig, mig meg nem unják ők, vagy a szanaszét warpolást a régi QL-esek. Ha nem változik semmi, a steames QL is a Q3A sorsára jut. Igy elo, qlranks és minden nélkül önmagában is boritékolható volt, de hogy még fix szervereket sem hostolnak az übergáz én szerintem. Ráadásul a steam szokásos felfogása az általa "nem produktivnak" itélt játékok száműzése steamről egy idő után. Nemegy ilyenről tudok, pedig világ életemben rühelltem a steamet és nem is nagyon követtem, legalábbis nem szándékosan.
-
sto1911
veterán
Steamet vagy ket eve hasznalok, 0 hibaval.
QL-t amiota van Steamen, szinten 0 hibaval. -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nekem eddig olyan bug volt, hogy ha elinditottam a CS-t steam-ből, kilőtte a netet
Szóval minden esetben ez volt a szeánsz menetrendje: steam kliens elindit/cs elindit-betölt/net kapcsolat azonnal eltünik/Cs kilő/steam kilő/browser behiv, router adress/router restart/steam elindit/cs elindit és lehet tolni. De ezt frankón minden alkalommal
Aztán úgy cirka 1 hónapja megszűnt egy csapásta. Gondolom valami update eliminálta ezt a bugot. De összefagyni? Ááááh lehetetlen! 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Baromira örülök, hogy ez a retkes szar állandóan összeomlik. Először várok 15 percet egy game-re. Amikor sorra kerülök, megfagy. Újraindítom, MEGINT várok 15 percet, elkezdünk játszani és menet KÖZBEN fagy szanaszét. Aztán mindent újraindítok és ISMÉT várok 10 percet, majd ready up után 3 másodperccel SZÉTFAGY.
Hogy a beleiknél fogva lógatnám egy kiszáradt akácfára az összes szellemi nyomorultat, aki kitalálta ezt a szájbarakott Steam-et.
-
ncc1701
veterán
Olyan scriptet láttatok már, amelyikkel ugrás közben guggol a figura? Kissebb a hitbox.
Még nem gondoltam bővebben bele, de lenne értelme. Rábindelni a jobb egérgombra az ugrás után a guggolást. Pár waittel ha kell. -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Van már 1db 3T WD RED, ehhez jön még kettő, raid5-be teszem majd őket. Amúgy a wd red sem túl megbízható.
Nekem a 16 playeres ffa szeró egy random szar. Részemről ilyenekre be sem megyek, ergo hostolni sem fogok ilyet. Inkább kettő 8 playerest.

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Viccelsz? FFA max 8 player, TDM-nek is annyi kell, CTF-nek max 10.
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Szerver cfg lehet majd érdekelne, úgyis fut itthon a szerverem, 100/100-as optikai net megvan, ping index.hu 1-2ms. Külön virtuális linuxot telepítenék neki, de sajna jelenleg csak 4G memória van benne, ami kevés. Decemberben úgyis veszek még 2db 3 terás lemezt, akkor befigyel még 4G memória is pluszban.
-
ncc1701
veterán
Van valami leírás, hogyan lehet linuxon szervert indítani? Tököm teli van a sok lagos szarból.
Ja, találtam ~ 40fpst a gépemben.
4.4GHz-re felhúztam (alap feszültségen bírja), memória beállításokat is buzeráltam, VGA gpu+memória órajelet, megemeltem. Annyi, h most 125fps helyett 160fps-t tudtam beállítani neki. -
törölt tag
Nemrég néztem whoaryou (vagy kit) csávót ingame és specből is. A fickó redesen lassú volt "öregesen" mozgott, a lövései pedig semmivel sem voltak jobbak, mint a többi (első4) playeré. Viszont! ilyen 50/6-7-ekre végzett zsinórban, mivel neki volt a legnagyobb pingje és warpolt mit az állat. Gondolom a hitbox ilyenkor egy rakat F05 lehet, mivel ha véletlen sikerült is megölni, ahhoz páncél és minden nélkül kellett cirka 3 teli rakéta + kis LG úgy, hogy közben hátulról dobálta valami noob gránátokkal. Ne vagyok egy nagy gémer, de azért pár játékkal már játszottam rövidke életem során. Eddig még nem láttam olyat, hogy AZ legyen az egyik legnagyobb fegyvertény, hogy kinek szarabb a pingje. Az "új" steamQL-en viszont ez úgy vettem észre, hogy elég hangsúlyosan érvényesül.. Üdv 2015-ben! Szar a pinged? Sebaj, annál jobb, átlőnek rajtad, ha szerencséd van át is szaladnak! Jó a pinged, sőt még annál is jobb? Sz**psz mint a torkosboz, lőheted mint az állat akkor is ráb@szol, ha sokkal gyengébb fegyója van és telibelövöd 5x. Abszolute überkaraj elvtársakk!
-
atidzsiforc
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha csak Kvéklájvolni akarsz, egyértelműen a kétmagos Intel. Pentium G2xxx / 3xxx, esetleg Celeron G16xx / 18xx. Mivel az LGA 1155 és az Ivy Bridge leáldozóban van, maradjunk az újabb architektúránál; LGA1150 butított Haswell i3 (Pentium G3xxx / Celeron G18xx).
Itt a Pentium G3258 jó vétel lehet, mert szénné hajtható (nem ritka a 4.5-4.7 GHz, persze megfelelő hűtéssel párosítva), így később más játékokhoz is még használható lehet medium körüli grafon, ha valami combosabb VGA van mellette (GTX 950 / GTX 960, esetleg lejjebbi kategóriában GTX 750 Ti - a Radeononokat el kell felejteni - bármily fájó is ezt mondanom, mert világéletemben ATi-s voltam - , az utóbbi években hírhedten moslék a drivertámogatottságuk és a TDP-jük sem igazán baráti).Az abszolút budget (de legjobb ár / teljesítmény mutatóval bíró) "gaming" PC jelenleg szerintem a húzott G3258 + 8 GB RAM + GTX 750 Ti OC kombó. Low-medium beállításokkal még kulturáltan lehet vele játszani a legújabb játékokat is, relatíve magas felbontásban.
A Pentim G3xxx gyakorlatilag egy HT nélküli i3. Ha a gyártósoron a cache hibás, egy részét letiltják és így lesznek a G-szériás Cerkák (ergo a Haswell Cerka egy HT nélküli, letiltott cache-es i3).
Vicces, de múltkor néztem, egy magon a G1620-as cerkám egy hajszálnyival jobb egy i7 920-nál, multi-thread-en meg jobb, mint egy C2D E6750.
-
.LnB
titán
Úgy látom evil elég rendesen visszavágott a múltkoriért cypher-nek a 125fps ligában.

-
válasz
üzenetére
Valaki dolgozik is.
FX-6 és 8 közt azt mondják elenyésző a difi, de nyilván a 8-asnak jobbak a paraméterei, tehát...Hangkártya vásárlást meg tudom oldani, nincs abban semmi kérdés.
Amúgy külsőt nem akarok, hacsak nem valami király DAC, de azok nem olcsók, szóval nem.sto1911: Az egész platformcsere nekem nem szopás. Számtek disztriben dolgozom, ez a hobbim is, tehát úgymond, ami miatt feltehetőleg te ezt mondod "Van kulonbseg, de most oszinten, emiatt platformot cserelni?" az engem nem érint negatívan. Más szempontból sem, mert nem játszok mással, a régi lapomhoz úgy is kéne hangot venni, a mostani lapomra gari sincs, az újra lenne és még pénz is maradna belőle, hogy jól benyomjak hétvégén. Ez alapján mérlegeltem.
Csak valóban az a kérdés, hogy a jövőben akarok-e mással is játszani, mert ha nekem kijön valami világot megváltó, ami tetszik (esélytelen) akkor hülye voltam. 
-
törölt tag
Veszel párszáz forintért egy CM108 vagy CM112 chipes USB hang"kártyát" ráhackelsz egy Asus Xonar U3 drivert dolby HT4-el és meg van oldva virtual 7.1 térhangzással egybekötve. Amúgy melyik erősebb, az FX6xx vagy a 8xx? ? Mert az enyém pl. egy régi xeon de a 8-ast közeliti everest szerint (aztán lehet ez nem jelent semmit) Szóval ha a 6x gyengébb, mint a 8xx (nem vágom) akkor egy újkeletűbb intel valszeg kutyául odaveri
-
sto1911
veterán
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Én mással nem játszok, néha meg-meg nézem az újdonságokat. Ezért is gondoltam, hogy lecserélem a francba az FX-et. Legalább kevesebbet kajál a G32xx széria. Csak félek, hogy kb alig ér valamit ez a lépés és akkor az időmet pocsékolom a cserével. Csak pont aktuális lenne, mert beszart az alaplapi hangom, így kellene vennem valami normálisabb de egyszerű hangkártyát. Nem költenék erre, ha úgy is új lap kell a csere miatt. Hát nem tudom...
-
Vajon melyik optimálisabb a QL futtatásra? Pentium G32xx vagy FX-6xxx? Próbálnám stabiliználni a 250 fps-t az FHD felbontás mellett, de ha sokba kerülne egy ilyen lépés, inkább lexarom.

-
törölt tag
Eeez a gaia mekkora forma behalok rajta igazi vérbeli quakes

-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Vasárnap. Szombaton annyira ko voltam, h este 8kor lefeküdtem aludni. Nem lett volna értelme bármit is csinálnom. Muter kecóján barkácsoltam, kertet babratoltam, tuját aprítottam...
Most olyat jáccok, h a játékom fele instagib legyen, egyszerűen visszafejlődött látványosan a railem. Vagy csak túl sok pro duel meccset néztem. :Đ -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hiddenroth
üzenetére
Aranyesőő, aranyesőőő, sálálálá~ ♫ ♪ ♪ ♫
-
hiddenroth
csendes tag
Lolita!!!

-
törölt tag
Kezd jó lenni. Bogotac, Ska_, 1ee, Pogrom, Yakumo, dsharp (vagy hogy) és hasonlók a szerón ragadtak, egész éjjel tolták. Meg volt egy csomó akinek képtelen voltam megjegyezni a nevét, meg valszeg az új nickjeik miatt lóf**sz se tudja kik voltak eredetileg. Az a poén nem voltak "csiterezők" ez csak most tűnt fel. Csak egy ruszki aki bömböltette a f@szságait és lehetetlen volt kirakni.
-
ncc1701
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Azt jelenti, h elvileg tudnod kellene telepíteni.
-
Sotho
őstag
Akkó most van rendes stat?
-
ncc1701
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
User error...
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ezt hogy érted?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Skill levelt merre látok ezen?

-
törölt tag
Totál kihaltak a szerverek pár tier feles noobot leszámitva..
-
ncc1701
veterán
Na, ez mán aim.

-
válasz
ncc1701
üzenetére
Azért annak örülök, hogy tudtam LG-t gyakorolni a loadout szervereken. ~27-30 körül indultam, most 35-40-et azért tudok lőni enemytől függően.
De el ne tudom képzeni tartósan 40+ felett hogyan.Amikor med1xza-val hoz össze a sors egymással szemben állva és közben shaftolom, elvérzek. Nagyon jól dodge-ol. Mint egy epilepsziás rángatózik balra-jobbra, de pont annyit, hogy ne tudjam eltalálni. Én nem látom magam kívülről így nem tudom hogy lehet összehozni azt a dodge-ot. Mint az örült bal-jobb-ot nyomhat? De akkor nekem olyan érzésem van mintha egy helyben állnék és simán legyaknak. Szóval próbálom vegyíteni egy-egy hosszabb mozgással és "rángatózással", de nem tudom jól csinálom-e egyáltalán...

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Én csak a körülményeket, amiket mesélt. Viszont újabban viszonylag sűrűn látni Zoid-ot. Megnézném mire képes Pogrom ellene, rohadt kiváncsi vagyok.
(#12300) [oWn]f4te: Akkor miért nem azt használod? Nem úgy volt, hogy nem megy vele úgy az LG, túl magas a lod, meg a szenzor sem az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a valvenak meg semmi koze a jatekhoz attol fuggetlenul h az o platformjukat (skinezett bongeszojuket, de amugy ez tenyleg igy van) hasznalja a jatek.

Szóval minden esetben ez volt a szeánsz menetrendje: steam kliens elindit/cs elindit-betölt/net kapcsolat azonnal eltünik/Cs kilő/steam kilő/browser behiv, router adress/router restart/steam elindit/cs elindit és lehet tolni. De ezt frankón minden alkalommal 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy képzeld oda..