Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Szerintem map editorral oda nyomot egy spawn pontot és úgy tolta.
Mondjuk azt tényleg írhattad volna a többieknek, hogy ingame kizárt helyekről printscreen-elsz. -
válasz
Synthwave
üzenetére
Gauntlet a kézben, nekem ez azt jelentette, hogy nagyon ritka bugok kivételével nem lehet pályán kívülre menni.
Küldjed a demokat, hogy jutsz ki oda, vagy menj a sunyiba már én is ezt mondom.Vagy ne tegyél fegyót spectator módban a kezedbe.
Szerk: kicsit okosabb vagyok. Ki se tudok spectelni oda. A játékszabályokat elmondhattad volna, mert azt hittem sikerült beszorulnod a yellow alá, meg a bloodrunos talaj alá.
-
Sotho
őstag
Tegnap este valami kegyetlen volt a ql eszméletlen szaggatás lag warp minden ami lehet nálatok is ez ment?
-
Vanir
veterán
Újabb newb kérdés: be van állítva az automatikus demo recording, viszont ma pl. erről a meccsemről nem rögzített semmit. Wat do?

-
Sotho
őstag
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Van ebben valami, mert én is pont ott rekedtem meg, hogy egyszerűen nem tudtam kellően fejlődni Duel-ben időhiány miatt, és fel is adtam. De én egyszerűen nem tudok máshogy gondolkodni, mindig kell egy cél. Valószínűleg te csinálod jobban, ha a lelki oldalát nézzük a dolognak.
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem persze, enyém is lassan 2500, oszt látod.
Mondjuk annyit azért jelent, h nem egy 0 skill rocket monkey az illető.Az a szar vele, h onnantól az embernek már elvárásai vannak magával szemben. Régi tapasztalat. A legjobb, amikor leszarom, mi lesz, funra veszi az ember. Ez most még megvan.

-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Mióta visszajött ez a scriptes történet, azóta figyelem ám, hogy olyan szerverre menjek, ahol bőven vannak nálam magasabb elós arcok is. Könnyen ki lehet fogni olyan, ahol a legjobb 2600 körül van, a legócskább is 2300-2400-as. A jobbak engem nem zavarnak, mert eleve nem szeretek nyerni.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Pickupok továbbra is vannak. Ha meg soha nem játszol nálad jobbakkal, egy jártányit sem fogsz fejlődni és megragadsz a színvonaltalan pubon, amikor gg is várhatna rád - és igazi sikerélmény.
Nekem sem esett nehezemre elkezdeni CTF pickupolni, pedig még a map pool felét sem ismerem rendesen. Az alap teóriát tudom (ki milyen itemet vehet fel, attacker mindig enemy PU-t időzíti), ismerek normálisan 4 mapot, 2 másikon játszottam már, ennyi. Mindig attacker vagyok és így nem hátráltatom a teamet. Aztán ha már lesz 1000-1500 game, akkor leszek defender is.
Ezért se nagyon FFA-zok már, max. néha vagy ha bogOtac hív, hogy van classic.
Minek? Mi értelme van folyamatosan roflstompolni loadoutos gyökérségen? Semmi. -
ncc1701
veterán
Ebből a két szempontból az ffa is tökéletesen megfelel. És még az ember tudja a fegyverek helyét is. Sajna loadout óta az ember butul, ezek az ammo packok elb@sszák az egészet.
Szívesen játszanék amúgy ctf/tdm-et is, de hasonló szinten levő emberkékkel, egy csapatban. Mint anno, tizensok éve csináltam. -
ncc1701
veterán
Ezért is nem megyek pub ca/ctf/tdm játékokba, mert elég 1-2 fasz, és ha megfeszülök is, csak folyamatos szopás lesz belőle. Ffa-ban ilyen gond nincs, csak magamra számíthatok. Duellel meg úgy vagyok, h kevés vagyok hozzá, de csúnyán.
Raillel még barátkozom. Több frag kell vele.

-
SP!T
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Szerencsére nem buktam soha matekból.
De az eredmény meglepő lett és inkább kértem megerősítést, hogy nem-e egy máshova tett zárójellel gondoltad. Alsónál meg azért raktam ki a zárójelet, hogy látványos legyen, mire gondolok különbségként.ncc: Szerintem a noob-ok száma nem több. Csak jobban kihatással van rád. FFA könnyű pub szervereken, mert legyaksz sok mindenkit. De CA pub szervereken már nem ilyen rózsás a helyzet, mert ha fos a teammate, akkor besz*ptad!
Illetve szerintem CA jóval nehezebb, mint a loadouts FFA pub. Több jó játékossal is találkozok, mint FFA-ban. Toltál már egyáltalán CA-t? Vagy csak a railgunnal ismerkedsz még?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát ez nem igaz. Rég 2000+ CA elo lenne, ha nem állandóan lobotomizált majmokat kapnék csapattársnak. Megint baszki, t1 noobshitter TIZENKÉT KÖR ALATT csinál NYOLCSZÁZ dmg-et (+0 frag ofc), és NEM KÉPESEK KICKELNI A BÁNATBA, egy 2k duel elo-s barommal az élen. Hiába, kell neki a sikerélmény.

-
SP!T
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Kösz!
Miképp tudom kiszámolni amúgy, ha másik egér másik cpi értékével szeretnék azonos beállítást elérni? A WMO ha jól tudom 450CPI. Most pl egy 800CPI-s egérnél miképp érem el? Mit kell mivel osztani, szorozni, gyököt vonni, megvarázsolni?, de úgy hogy az accel és minden egyezzen?!

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Volt ma egy jó kis CTF winz-ék ellen. 1 cap és azért a 7k dmg is megvolt. Még egy 1000-1500 zászlókergetés és használható leszek.
-
Sotho
őstag
Néha belefutok egy quad hogos meccsbe , amikor csak a quadost sebzed és viszont , de jó sokáig tart a quad, egy indikátor jelzi hogy merre van a viselője vagy ha még nem vette fel senki. Tehát egy ellen megy mindenki de annak quadja van. [link]
Ok tudom hogy esélytelen volt de akkor is vicces. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
CA Almost Lost-on.
Persze YT akkor szól, hogy unauthorized csennelemre nem tölthetek fel 15 percnél hosszabb videót, miután 3 óráig ment az upload. Ellenben ha megadok egy telefonszámot, mehet tovább a történet. Aha.
Majd Vegas-ban kivágom azt a kis időt, amikor alulról tanulmányoztam az ibolya tövét és akkor feltöltöm újra, fu. Addig marad az igmdb link.
-
bbdzyx
senior tag
Hsz-em alján a link. Elképzelhető, hogy már nem aktuális, inaktív a dolog.
-
ncc1701
veterán
-
Lehet, nem pontosan mondom, de az ATM automaták szintén xp (alapú) rendszerei még sok évig kapják a frissítést. Hagyományos xp-n (leírás szerint, amit ki lehet googlezni, úgy gondolom) pár perc regedittel ATM-féle xp-vé azonosíthatjuk be a frissítések érdekében.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem lesz hozzá frissítés, win8 is már gyorsabb a 7-esnél, 10-es még jobb ilyen szempontból. Amúgy semmi extra, ez kb olyan, mint amikor egyik jó nőt lecserélsz egy másik jó nőre. Újdonság, tudod.

Ha nem nyírták volna ki a linuxos klienst, akkor mai napig az alól nyomatnám. -
.LnB
titán
Arról van infó, hogy a win10 egérkezelését hogyan csinálták meg? Maradt a Win8-as elbaszott séma?

(#11117) ncc1701 Akkor kérjük meg own-t, hogy járjon utána a kedvünkért!

-
ncc1701
veterán
Mióta van ez a ql scriptes történet, azóta látom az ellen elóját a szerveren, jó szerókra járok be, oszt pár nap alatt már +50 jött rám. Alakulni fog ez.

-
Vanir
veterán
Ez a Deep Inside baromira bejön, bár fogalmam nem volt róla, hogy hol vannak a pickupok (mint ahogy a mapok 90%-ban ez így van nálam
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk azt tényleg írhattad volna a többieknek, hogy ingame kizárt helyekről printscreen-elsz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)