Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
És már magyarázkodik.
<3
Legálisan kettő lehet, de biztosan elolvastad, amikor leokéztad.
Úgy emlékszer, egy párszor amúgy már találkoztunk FFA-ban.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Amit az utóbbi időben használok, az az 0rigin.
A sok új reg oka szinte mindig kizárólag az volt, hogy új nicket akartam, de Zenifag soha nem engedte, még akkor sem, amikor premium voltam. Persze nyilván pavel, ash és társaik kívül esnek a szabályzaton, de ebbe inkább ne menjünk bele..
Ezt a nicket még 3 hónap után is szeretem, szóval szerintem már maradni fog.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Sajnos az exy szerverek haldokolnak, mert nem gyűlt össze elég pénz. Cooller meg nagy forma. Valahogy ő, meg Rapha még a legszimpatikusabbak.. Sosem felejtem el azt a fejet, amit vágott, mikor valamelyik meccs után szedegette a cókmókját/vette kabátját vagy ilyesmi és közben nézte a szomszéd asztalnál álló csávókát, aki éphogy nem fújtatott, a haverja meg pumpálgatta a kis lelkit Csodáltam, hogy nem röhögi telibe őket, úgy nézett és vidult a feje, mint aki rózsaszín elefántot lát hupilila pöttyökkel szertornászni, csak csúválta a búráját Kár, hogy nem találom a videót
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Szerintem csak holnap reggel nézem meg utólag majd. De lehet, hogy belenézek.
Ja az korrekt tipp. Nem tudom mi van mostanában dem0n-al, nem adja neki. De madball helyett lehet, hogy továbbjut most.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sotho-ra nem emlékszem milyen szinten van. Lehet nem is dueleztünk. Nick, ncc, own, ők erősek nekem. Remélem ti nem lesztek. Mondjuk FFA-ban mind egy, nekem új terep.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tegnap visszajelöltelek. Gondoltam megnézem már a qlranks-on, hogy ki vagy. Erre látom, hogy Magyarország top Duelese... Na akkor mi nem fogunk ám játszani egy jó ideig
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Küldtem én is egyet, aztán majd valamikor gyakorolhatunk, ha van kedved. A duelem úgyis egy raklap fos.
[ Szerkesztve ]
-
Előtte is már, de végül az a dm13-as abort rendesen felbaszott. Többet ilyet ne, pls.
-
-
-
Nem segít. Végeredményét tekintve teljesen mindegy, hogy mikor fekszem le és mennyit alszom. Ez ilyen.
-
Nem voltál védekező? Rég láttam már olyan irgalmatlan +back-et, mint tegnap este. : D
-
ncc1701
veterán
D-t ne feledjük. De ja, marha fura, ha vki nem mozog, és nonstop fáradt. Nem akarom ezzel b@szogatni, de ez nem lesz jobb.
Én heti 3 gyúrás, tavasztól-őszig heti 4-5 bicajozás mellett sem vagyok soha fáradt. Pedig haverral az edző bicaj kör az 75-100km. És 40 múltam.Álmos igen, de az más történet.
Nyár végén-ősszel összetalálkozunk egy bácsival, beszéltünk vele, jött mögöttünk-velünk kb 20km-t. Akkor ünnepelte a 20. szülinapját negyedik alkalommal, valahonnan zuglóból indult, Ő is ilyen 100-120km-es kanyarokat csinál hetente. Döbbenet, igyekszem olyan lenni abban a korban.
[ Szerkesztve ]
-
5 percen keresztül? : D Az már hide and seek kategóriába esett, de előtte sem voltál túl agresszív. Amúgy tényleg nem nagyon időzítettem semmit, néha a megát, míg el nem felejtettem megint azt is. A többi már csak érzésre.
Nem baj, kifőztem valami nagyon furmányosat. dm13-on aztán úgy tűnt, hogy működhet a dolog, csak köll hozzá az a ~40 ping. :>
[ Szerkesztve ]
-
Amikor dm13-at sikerült 7-5-re hozni egy overtime után és 3 másodperccel a vége előtt, PONT, amikor elkezdtem begépelni, hogy NE ABO... ~abort~
Úúúúúúúúúúúúú. : D
Majd olyat kéne csinálni, hogy egy nap egy map pörög. Meg te is nyiss az újabbak felé; Sinister, Cure, Tox, Silence. Meg majd dm6 és t9.
[ Szerkesztve ]
-
Maradnék az official map pool variánsainál. Ha már duel prac, akkor legyen releváns.
Túl sokat még én se játszottam Sinister-en meg Cure-on (meg igazából egyik duel mapon se, a dm6 kivételével - ott is 95%-ban FFA). Viszont Sinister tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem hallod elfelejtettem És zoot papa se igen pakolgatja fel YT-ra, hogy esetleg most megnézzem a meccseket.
-
-
.LnB
titán
Na megnéztem azt az egy meccset. Cooller-t nem is láttam még annyira szarul játszani mint az első mapon Sininster-en voltak szép fragek.
-
törölt tag
Pont ezért az E-sport születésének időpontját 1997 Júniusára tesszük, amikor is a Red Annihilation elnevezésű Quake verseny megrendezésre került a Microsoft támogatásával, az akkori E3 alkalmából. Dennis „Tresh” Fong állhatott a dobogó legfelsőbb fokára, amivel kiérdemelte a fődíjat, egy Ferrari 328 GTS Cabrio-t, mely előtte John Carmack, a Quake vezető fejlesztőjének tulajdonát képezte
Mintha mostanában kicsit máshogy menne a díjazás
Amúgy nagyon tetszik a cikk, nosztalgikus érzések kavarognak bennem. Az viszont elszomorít, ha arra gondolok, mivé lett mára.. mármint, hogy ennek a feelingnek, amit régen érezhettünk, mára már nyoma sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi esténként nyomtuk békáson a PC klubokban (kizárólag LAN-on) Furcsa mód, még csajok is voltak (nem is rosszak Azóta már valszeg családanyák tepsipopsival) Gondolom, mert akkoriban még nagy újdonság volt az egész és az emberek nem csak a telójukat nyomogatták, hogy kizárásos alapon a külvilágot kizárva bezárják magukat az internetbazárba (emlékszem mi még ilyen win98-as bootfloppy-ért rohangáltunk akkoriban néha le eheheh) Viszont egy egy ilyen partyn szépen jöttek a pizzafutárok "magyaros" pizzával és extra pfefferonival, meg a colát/sört se vetettük meg. Pénteken alig vártuk, hogy a netezők ellibbenjenek, lélekben már izzítottuk az UT, Quake, SOF trió valamelyikét Egyedüli kivétel ezalól a terem tulajának csaja volt, aki ha megjelent, egyből pontatlanabbak lettek a lövések, mert fél szemmel sandán mindenki a hatalmas melleit igyekezett bámulni úgy, hogy a tulaj közben ne vegye észre és zokon Ja és persze a 10 éves zolika anyukájának megjelenése is alkalmat adott egy kis "pause"-ra (ő is jó bőr volt) mikor jött szólni a gyereknek, hogy most már menni kéne alvadni, mi meg húztuk brahiból, hogy óó hadd maradjon még a Zolika, mert anyuci mindig bevárta Ropi minden asztalon, valami PII/III csodamasinák, ISDN, és noname egerek hada, de lesz@rtuk, mert így is qrrvajó volt. Sajnos sosem jön vissza.. A mai kölköknek meg már teljesen kimarad.
Juteszembe: EZ vajon mennyire beteg?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ja, bár szegény fazz. Tök jó arc az az ember, már az ő streamjén szoktam nézni a meccseket. Sokkal értelmesebb megszólalásai vannak mint a ZLive-os streamen. És amikor ő játszott akkor is érdekes volt nézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ilyet keress:
Nekem is vidéken mutatták meg, mikor 1x nyaralásban voltam. Kés életlen felével be kell "vagdalni" (vagyis úgy csinálni mintha) hogy kijöjjön a nedv, de ne mégse menjen szét, aztán ragtapasszal vagy valami hasonlóval a sebre kötözni. A seb összetapad (ahelyett, hogy kiszáradna/szétnyílna/tele menne dzsuvával stb) és baromi gyors gyógyulásnak indul. Rendesen látványos
(#10263) .LnB: Ezt nem tudtam. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán voltam QL-en (majd szétszakadt a fejem, végül bealudtam, szóval ha lettem volna sem lettem volna röhelyesnél jobb ellenfél)
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Cooller nagyon érdekesen játszik. Képes hosszú másodpercekig csak várni, hallgatózni. Aztán képes hülyeségeket is csinálni.
Cypher Demon lehet ekkora különbség. Lehet Cypher ennyire felszívta magát most. Ha ez így van akkor evil gondban lesz. De bízok evil-ben. Majd megint kikészíti idegileg a trollkodásával Cypher-tAsh-t is meglepte, hogy kiesett. Nem is viselte nyugodtan Osztották egymást elég rendesen. Bár "ruszkiul" szóval nem sok mindenki értette De volt anyázás ha jól hallottam
-
törölt tag
"Cooller amúgy kegyetlen, hogy pár freggel úgy elvegatál, hogy beszarás"
Ifjonc bika és az öreg bika ácsorognak a dombtetőn és nézik a völgyben legelésző teheneket.
- Ifjú bika: Oda less fater, látod ott jobbra azt a jóféle tehenet? Lerobogok gyorsan megdugom mint aállat, hogy porzik, oszt örülünkvinszent!
- Öreg bika: Nem, nem fiam. Szépen lesétálunk, oszt megdugjuk aösszeset
hehe
-
törölt tag
Hát.. azért a 2013-as QuakeCon stábot végigverte. Egész Rapha-ig nem nagyon volt ellenfele. Rapha-val egyébként mi van? Lesz még, vagy totál abbahagyta? Legutóbb nagyon kivolt, még a "kommentátorok" is megjegyezték, hogy mi az hogy Rapha ideges és kibukik? Tox-on meg annyira látszott a jetlag, vörös is volt a szeme, mint a bagzó nyúlé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest