- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
Azta ezek már akkor is így nyomták? Én meg kb valahol itt lökhettem meg könyökkel játék közben az egeret. Aztán ott anyádoztam, hogy most hogyan állítsam vissza középre a kurzort? Így nem tudok játszani, indíthattam újra a játékot.
Aztán elgondolkodtam, hogy vajon egérrel kellene célozni?!
Kajak true sztori. Sose meséltem senkinek mert annyira ciki. Quake 3 alpha volt. Q3DM1 -en történt. Emlékszem az S3 Savage VGA-val nem látszódott a HUD (meg ki tudja még mi nem). Sőt, egész addig, míg nem lett új VGA-m nem is tudtam, hogy ott kellene lennie a HP-nak meg az Ammo-nak.
Aztán a PC Gurusok demóit nézegettem először. Sasáékét talán. És szép lassan elkezdtem átgondolni a játékot. Aztán a környéken elég jól toltam egy idő után. Suliba meg 1v3 1v4-be aláztam a többi osztálytársamat. (ezt nem arcoskodásból írom.
)
Nekem kb ez a sztorim a Q3-mal. Így kezdődött.
-
.LnB
titán
Nem 15 hanem TI5, The International 5. A legnagyobb Dota 2 verseny, évente van egy. Az egy hetes Lan, azt nyerték meg tavaly. Nyertek $6,616,014-t. Ami 5 fele oszlik mert csapatjáték, 5-en játsszák.
Az nélkül, hogy jobban belemennénk, mert nem értenéd, kb ezzel nyerték meg azt a pénzt : [link] (Érdekesség, hogy az egyik kommentátor, 2GD)
De persze ez nem igaz, mert végig kellett verni jó pár nagy csapatot. És a playoff meccsek a végén már BO7. Szóval nem egy leányálom a lan.Itt tudod elolvasni, hogy mikor mennyi volt a fődíj a The International-ön. [link]
Idén az első hely $9,139,002-t nyert. -
.LnB
titán
Dehogy fogom szaván. Egy random arc volt itt fórumon. De mit írtam volna arra? Ha őszintén válaszolok neki, akkor örökre kibannolnak az oldalról. egy gif se tudná jól kifejezni amit akkor éreztem mikor azt olvastam.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy vannak fiatal, nagyon tehetséges gamerek. mobáknban. És ők meg is érdemelnek minden tiszteletet. Mert mondjuk a dota 2-t olyan magas szinten játszani nem piskóta.
-
.LnB
titán
Itt nincs már mit felrázni kérem szépen. Ez a végjáték. Pénz nincs benne, a jelenlegi pro scene is hűségből játszik csak. Új arc? Ki? A mai gamer társadalom nem tud kinevelni egy új pro-t. Egyrészt van alapból mindenkinek 10+ év lemaradása a jelenlegi nagyok mögött. Másrészt meg ebből a "csőcselékből" akik Cod-on meg Titanfall-on "szocializálódnak" azok közül egyik se tudna ilyen szinten játszani.
Ma az, hogy valaki gamer azt jelenti, hogy konzolon nyomja, vagy retekfos játékokkal tolja. Minden szeméttel. A Quake már csak egy emlék, a mostani játékosok számára pedig ismeretlen, és érthetetlen játék. Sajnos.
Abban a játékostársadalomban ahol az Overwatch ekkora siker, és a CS-t is már csak a ládanyitogatás, meg matricázás miatt játszák, ott nem tud labdábarúgni a Quake. Fogyatékos a legtöbbje. Hát látom. Nap mint nap kapcsolatba kerülök ilyenekkel itt a fórumon. Aztán ha elküldöm őket a búsba akkor én vagyok a troll. Persze biztos nem mind "olyan", de szerintem nem tévedek akkorát ha általánosítok velük kapcsolatban. Mikor a gyerek leáll velem vitatkozni, hogy ő kontrollerrel elver bármelyik FPS játékban (úgy, hogy én egér+billel tolom ellene)... világjuk nincs ezeknek.
Azt innen kerüljön ki egy új evil?! Hamarabb lesz világbéke.
Páran próbálják visszarántani az egész ArenaFPS stílust a halálból. Próbálkoznak kiadni játékokat, hirdetve, hogy "ez egy igazi hardcore stílusú játék". De az látszik, hogy valamit bele kell csempészniük (Mint a hero alapú dolog majd a Quake Champions-ban is), mert önerőből az ArenaFPS stílus már nem tényező. Sajnos.
Szerk: "A mai gamerek" Szóval ez az állóvíz végül is fel van kavarva, csak hát a konzolgyártók szépen belefostak ebbe a vízbe, aztán terül egyre jobban szét abban a vízben, az a jó nagy adag.....
-
törölt tag
Ezekbe te hol "futsz bele"?
(#13598) ncc1701: Érdeles szitu, de rapha QCon15-ös cfg-jében is 144-es com_maxfps szerepel. Eleinte azt hittem a 144Hz-es monitor miatt, de aztán feltűnt, hogy egész jó kompromisszumnak tűnik valamiért a 125~250 közé, különösen a hangok miatt (nem tünedeznek el/puffognak)
-
törölt tag
Valahogy nem táplálok túl nagy reményeket a mostani QC irányában
Év elején még azt gondoltam, meg sem tartják. Ehhez képest biztos jó lesz, de.. jobban fekszik, amikor a quake pro gárda szine/java felvonul és a maga nemében mindegyik alakit valami nagyot, max a végén jön highlander effektus
-
törölt tag
Állitólag Tox is csak QuakeCon előtt pár héttel szokta magát "föledzeni" (vagy egyáltalán Quekezni)
Juteszembe: hadd dicsekedjek. Vettem egy ilyet (metal plate/RGB/stabil mint állat, a szinek minden gombra külön testre szabhatók és persze mechanikus)
1x még nekem is lehet szerencsém. Szerintem megérte original/újonnan dobozostól, tokal vonóval stb 4000 huf-ért (99$ helyett
)
Úgyhogy örüljünk együtt! Vagy sirjunk
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
.LnB
titán
Én egyszer rendeztem LAN-t, csak aztán egy kis gyökér miatt majdnem felgyújtottuk a helyi kúltúrotthont. Rácsavarta az egyik hosszabbítónak a kábelét egy székre, az meg szét olvasztotta. Elég nagy LAN volt. De rámkenték az egészet (utólag tudtam meg), azóta is ismerem a srácot, jóba vagyunk, de akkor azt hittem p*fánb*szom..
Aztán többször nem adták nekem oda a művelődési házat ilyen célra.
-
.LnB
titán
Munkatársam és haverom is így végezte. Pedig ők nem nulláról kezdték a Quakezést velem. Egyszer kaptam ki az egyiktől egy mapon. Sok-sok meccsből. Aztán feladták. Azt mondták nincs értelme. Hiába mondta, hogy nem így kell hozzáállni. Egyszerűen nincs bennük akkora versenyszellem mint bennünk. (Mondom én aki jelenleg nem is nyomom a quake-t, na mindegy.)
Mostanában volt a környékben egy LAN, volt Quake is, meg sem hívtak. :/ Pedig a volt osztálytársam rendezte, sokat nyomtuk suliba egymás ellen 1v2-ben
Valahol egy picit büszke az ember magára, hogy így tiltre tud tenni játékosokat, de ha belegondolok, hogy own meg engem gyaláz meg hasonló módon, akkor már nem akkora az öröm.
CS:GO-ban voltam Lan-on legutóbb, talán 1,5-2éve. Hazaküldtek. Haverral 2v11-ben nyomtuk. Le se lőttek, pedig előzetesen nagy szájuk volt. Aztán jöttek azzal, hogy csalunk. Ott kurvára kikeltem magamból. Ott ülök vele szembe, ismerjük egymást évek óta, és le cheaterez... Mondtam nekik "Gyere ülj ide te gyökér, és a saját gépedről verlek agyon" (mármint átülök oda)
Hiába mondtam nekik, hogy 11-en vagytok, egy kicsit dolgozzatok már össze... Nem, aztán közös megegyezés alapján hazamentünk.
Szóval, haverokkal nem jó játszani..
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
-
-
.LnB
titán
Én mindig is az "Orosz maffiózó fejű" evil-nek szurkoltam a bevállalós, agresszív játéka miatt. (Vagy Rapha-nak az esze miatt.) De Cypher ha lanra került sor akkor érinthetetlen volt sokáig. A tavalyi QCont most ne vegyük ide, az felépítésében elég trash volt. Ezért is csípem evil-t, mert a sok vereségből is fel tudott állni, és az év vége fele már dominálta az európai duel scene-t. (Kár, hogy USA ilyen messze van, Rapha, Dahang kellene még ebbe a scene-be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged