Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Sirandrish #60400 üzenetére
Ja, ennyi? Akkor nem is a tiéd. Ezt nem lehetett elárulni, lol?
Így nem is érdekel - kölcsönbe nem köll semmi.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sirandrish
legenda
válasz Synthwave #60401 üzenetére
Micsoda? Nem..annak semmi köze hozzá .
Az enyém...mármint ami jelenleg rendelkezésemre áll az az enyém.Bár szoktam kölcsönbe is kérni ezt-azt de jelenleg egy sincs nálam
Amúgy nincs nagy titok. Géphez kaptam, cserélgetem, olcsón veszek. Hja és van aki megosztotta velem a download listjét..bár azokat PONT nem számolom bele mert nem tartom fairnek más f*szával a csalánt verni...
Semmi titok vagy nagy dolog nincs benne csak nem vágom miért kell ezen ennyit pörögni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #60402 üzenetére
Azt hittem, hogy tudsz valami filléres módot, hogy SAJÁT lemezes játékaid legyenek, folyamatosan növekvő mennyiségben a polcon.
Én azt nem értem, hogy egy ilyen ingyen kölcsönző+csere-bere-letöltőmappás trivialitásra miért kell James Bond-ot alakítani.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sirandrish
legenda
válasz Synthwave #60403 üzenetére
Mint mondottam azokat nem számolom a saját játékaim közé.
Mert ugyan elérhetőek számomra és már a vinyómról senki se szedi le, akkor sem az enyém.Lemezes játékot sokat veszek. Mert folyamatosan nézem őket több oldalon és ugyan időm nincs rá, de ha jó áron látom, megveszem.
Pl nem rég vettem a LBP 1-et, Infamous 1-2t, Portal 2-t, 3 Ratchet and Clanket vagy pl a Soulcalibur 4et.
Ezekhez a Portal 2 kivételével konkrétan még hozzá sem nyúltam.
Uncharted 1-2t is itt vettem összesen 3K-ért...mondjuk azokat már végig is vittem, ahogy a GoW3at is..ez mind mind lemezes és 1-2 hónap termése.
És ezekbe még nem számoltam amiket továbbcseréltem..pedig abból is akad néhány.Hja és sokszor használom a PH-s "ismerettségemet" 1-1 jó vételért.
Mert pl találok valami pesten, de nem postázza viszont jó áron van...akkor keresek valakit aki átvenné nekem majd postázza. Pl Dave segített a Portal 2ben és az is ár alatt jött. Faterkam segített 2 Ratchet And Clank játékba ami VESZETT jó áron volt. Ennyi a trükkje..nem ugrok rá mindenre, de ha látok valamit ami olyan, azt nem hagyom ott még akkor sem ha fél évig nem lesz rá időm.Hja..és a PS3hoz is kaptam néhány digitális játékot...
Remélem most már mindenkinek világos
Egyébként a James Bondra...én már rég túl léptem volna rajta..nem én találgattam
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #60404 üzenetére
Világos mint a sötét éjszaka.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60405 üzenetére
Nyugi..ha feléd találok jó boltot téged is megkereslek
-
válasz Sirandrish #60406 üzenetére
Felém nem sűrűn,mert elhappolom előled.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60407 üzenetére
Max azt happolnád amiről én szólok, de jó hogy ezt előre tisztáztuk..neked még sem szólok
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
A 20. évfordulós leárazás óta nem volt semmi normális akció, csak ez a "12 deal...", karácsony előtt igazán csinálhatnának már valamit. Ez így nagyon sovány...
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #60409 üzenetére
Főleg hogy nem túl nagy durr az a 2nap/1 játék.
Nah nem mondom volt 1-2 jó ajánlat...új AAAs címek féláron, de 10K-t nem adok egy digitális játékért amit használtan 8ból megveszek lemezesen.Viszont szerintem nem lesz más. Ezzel mennek karácsonyig..majd max utána.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #60400 üzenetére
Zero a történet sajnos, egyedül a Bf3 Premium az ami 5242 forintért említésre méltó de az meg mindenhol ennyi a heti 20% szoftverakció miatt....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz Sirandrish #60408 üzenetére
-
istvansebok
tag
válasz Synthwave #60401 üzenetére
Huh amit írtam az poén volt, ne mond már hogy bekajáltad
Pedig elég hihetetlen dolgokat írtam.
Még jó hogy nem azt írtam amit először akartam, hogy a messze földön híres nyíregyházi KGST piacon az ukránok szőnyegről árulják, mert akkor mindenki rohanna le hozzánk, és a hoppon maradt bevásárló turisták engem szidnának.[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #60411 üzenetére
Hát legalább több marad a zsebben
perge666 Én is levadásznék néhány colossust de sz*rul vagyok így inkább pihizek
istvansebok De csak egy kicsit
[ Szerkesztve ]
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy második kontrollert a PS3-hoz, használtan, jóárasítva. Mire kell figyelni hogy tuti eredeti Sony kontroller legyen, ne valami kínai másolat? Illetve, hol vennétek ilyet? Itt nem árul valaki?
Köszi. -
törölt tag
válasz NeoExDeath #60417 üzenetére
Én Hardveraprót próbálnám meg, elég menő tech piac.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Sirandrish #60380 üzenetére
Nnna ez a nem mindegy....
Sajnos hétköznap alig-alig tudok följönni az oldalra,így nem kicsit vagyok lemaradva,hiszen a napi 100+fölötti hsz-ek átnyálazása esélytelen,max hétvégén....
A 25.-két megvárjuk természetesen,sajna a heist csak jövőre lesz elérhető,bár több helyen is olvastam,hogy nem is egy határidőt már túlléptek a kiadással,viszont ha egyszer kijön,az biztos brutális lesz!Fausto:
Én(is) benne vagyok!(Gta5)[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Sirandrish
legenda
válasz Tdizsolt #60419 üzenetére
Te már játszod a játékot.
Singlebe is lép szintet a karakter vagy csak multiban?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SenorDave
tag
Üdvözletem ,kb 2 hónapja vagyok ps tulajdonos nagy részt store ba vásárlok viszont már többször is(szinte mindig) azt látom hogy a fórum nagy része külföldi accot használ ezert én is utána néztem az amcsi store nak és láthatóan nagyobb a kínálat. Prototype 2 ithon 16.990 us ba 12.100, watchdogs 20.990 us 14.520 stb (ezért elhatároztam ,hogy én is váltani szeretnék)plus előfizum is van de tudomásom szerint a 2 teljesen más ,szóval a kérdésem az volna ,hogy lenne esetleg valaki aki akár itt vagy üzenetben részletesen leírná nekem mit hogyan kell mivel hiába googleztam nem nagyon értek hozzá sajnos.Előre is nagyon szépen köszönök minden segítséget.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
Tegla80
addikt
-
Matr x
aktív tag
válasz istvansebok #60414 üzenetére
KGST piac rlz. A vásárolt játékhoz jár egy csík zárjegynélküli import cigi. Ha nem akarod megvenni, akkor egy AK csövét érezheted a veséd környékén Habár... lehet, hogy az PolyStation, de ebbe ne menjünk bele
Más. GTA-ban én is beugranék, szigorúan csak azért, hogy meglegyen a csapat
[ Szerkesztve ]
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Sirandrish
legenda
válasz Matr x #60423 üzenetére
Nah még a végén csinálhatunk Nyíregyházi PS3 találkozót
-
james001
veterán
Elkezdtem a GTA V-öt de annyira eddig nem nyűgözött le... Lehet később beindul meg jobb lesz de eddig unalmas. Mondjuk lehet a sok AC meg Watch Dogs miatt fura
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
james001
veterán
válasz aizen92 #60427 üzenetére
OFF-ba raktam nehogy megdobáljanak
Egyébként igen ez is érdekes hogy olyan kihalt minden. (kivéve az utakat ott van dögivel kocsi.) Meg a küldetések se voltak nagyon változatosak eddig de ez remélem változni fog,úgyis az elején vagyok még nagyon. Amúgy hogy őszinte legyek a San Andreas óta nem játszottam egy jó GTA-val,úgy néz ki marad az a császár számomra...https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Ne kövezzetek meg
Aki esetleg megosztana digitálisan egy Watch Dogs-ot az jelezze. Természetesen én is tudok felajánlani érte szintén digitális tartalmat. "kizárólag megbízható személyek" bővebb infó privi
-
válasz Sirandrish #60404 üzenetére
"sokszor használom a PH-s "ismeretségemet""
Dettó. Legjobb egérbizniszek így jöttek. Többször volt már olyan is, hogy ingyen egerek, egérpadok, vinyó PS3-ba és még a postát sem kellett fizetni. Ilyenkor érzi az ember, hogy valamicske értelme mégis volt a billentyűzetet koptatni a fórumban.
"Egyébként a James Bondra...én már rég túl léptem volna rajta..nem én találgattam"
Pont ezért James Bond. Egyszerű kérdésre a triviális válasz helyett titkolózás.
-
válasz istvansebok #60414 üzenetére
Hozzá akartam írni, hogy "még ha igaz is", de már kicsúsztam a módosítási időből, aztán nem foglalkoztam vele.
Amúgy nem olyan hihetetlen; jó kapcsolatokkal rendelkező magánbolt a bejáratott, veterán látogatóknak nagy kedvezményeket és plusz szolgáltatást nyújt.
A '90-es évek második felében volt egy hasonló konzolos emberke itt a városban; NES, SNES, GB, MS és MD kazettákkal lehetett nála hasonszőrű történetet játszani meg system upgrade-et csinálni jelképes összegért, ha már jól ismert. Olyan is volt, hogy valamit csak úgy, ingyen odaadott örökbe, pedig nem volt rokonom, csak rendszeresen visszatérő ember voltam.[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz james001 #60425 üzenetére
Még ilyet! Én bő egy éve GTA V bundle-ban vettem PS3-at, a játék miatt. Azóta végigtoltam negyvenvalahány játékot a klasszikusoktól kezdve az újdonságokig, de a GTA V máig az első helyen áll a gyűjteményben. Bár én elfogult/elvakult GTA rajongó vagyok. Persze az AC-k meg a Watch Dogs szintén előkelő helyen állnak.
-
bbkmachine
aktív tag
Ha egy 12gb-os PS3-n csak egyetlen egy játékot szeretnék játszani (gran turismo 6) akkor ehhez a játékhoz elég a 12gb memória? mennyi helyet foglal a GT6?
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz bbkmachine #60433 üzenetére
30 giga feltelepítve. Via google
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60425 üzenetére
Nekem ugranak hogy mennyi játékom van amikor itt vagy te akinek majdnem minden új(drágább) játék megvan...nah mesélj csak mesélj..hogy csinálod?
[oWn]f4te Bezony...sok-sok haszna van ennek
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60438 üzenetére
Nekem tetszett. Sokan lehúzzák de csak amiatt mert a grafikája nem olyan jó,de én azzal nem foglalkoztam. Sok tartalommal van tele,a sztori is kellően hosszú,meg az hogy majdnem mindent meg tudsz hackelni az óriási
(#60438) Sirandrish: Igen van egy haverom aki jószívű és ellát játékokkal Már vagy 2-3 hónapja nem vettem egy darab PS3 játékot,mindig haverom ad kölcsön Inkább Vitára költök mostanság. (csak annál meg az a baj hogy leesett a piac mint az állat,alig kapni használt/bolti játékot ) Mondjuk a GTA V az mástól van,de ő is jófej volt hogy megosztotta velem
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Sirandrish #60420 üzenetére
Igen,multiban számol xp-t(asszem),meg szintet,szingliben nem...
Küldetések,versenyek után számol,azt nem tudom,hogy gyilkolászás után kapok e,mert még nem tudtam nagyon kinyírni senkit....Rendszerint a 100-as szint fölötti egyének végeznek ki,a legkülönbözőbb módszerekkel....[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Na 2 tesztet is olvastam a WD-röl,de nem dobtam tőle hátast.
Nem igazán dícsérik,azt írják hogy egyhangú...... -
Elims
veterán
válasz Sanyi.mTs #60413 üzenetére
Ezekből egyik sem.Wd és BPKT. Állítólag ez a legjobb bele.
Neoexdeath: Ha joy-nál biztosra akarsz menni akkor csak egyetlen megoldás van,viszel magaddal egy digitális mérleget és rámérsz.Ha 170g körül van akkor O.K.,ha 10-20-40-nel kevesebb,ne vedd meg!
Talán FpsTunker írta ezt a múltkor és bizony csak ez az egyetlen fix megoldás létezik a gép nélküli vásárlásnál. -
Tdizsolt
senior tag
válasz fausto #60344 üzenetére
Ez nekem is megvan a Gta5-ön....
Nem lehet ezeket valahogy kiszűrni,vagy tiltani?
Szóról-szóra ez szokott történni nálam is,azért sem szoktam nagyon multizni...főleg egyedül.
Hallgatom a sok nyomorultat,és még vissza sem tudok nekik anyázni.(mondjuk úgy sem értenék... )Sirandrish:
Ez a blúcucc headset engem is érdekel,anyától ilyet kérek karira...
A beállításának mi a menete?Ez is olyan mint a Ts?
Vagy ha be vagy jelölve ismerősnek akkor csak kapcsolódunk a játékon keresztül és kész,halljuk egymást?
Nem vágom ennek a technikai részét.
Pc-n már Ts-eztem a World of Tanks alatt,de ott szervert kellett beállítani,meg kódot kaptam,meg tököm tudja... Ps-nél ez egyszerűbb?Psn ID: Tdizsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest