- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
OFF-ba raktam nehogy megdobáljanak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként igen ez is érdekes hogy olyan kihalt minden. (kivéve az utakat ott van dögivel kocsi.) Meg a küldetések se voltak nagyon változatosak eddig de ez remélem változni fog,úgyis az elején vagyok még nagyon. Amúgy hogy őszinte legyek a San Andreas óta nem játszottam egy jó GTA-val,úgy néz ki marad az a császár számomra... -
törölt tag
válasz
aizen92
üzenetére
Ha lemezről telepíted használja a merevlemezt is meg a lemezt is és gyorsabban töltenek be a textúrák. Itt egy összehasonlító videó.
Az érdekel javítottak-e rajta vagy még mindig ilyen. Mert ~8000 forintért ez azért húzós. -
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Ja tényleg még a két TV is

Meg azért elég egyszerű volt a feladat is. Én nem néztem hány másodperc lett,de tuti volt nálam gyorsabb is. Ha viszont nyernék akkor a legtöbbet eladnám,csak egy TV-t meg a fehér PS4-et megtartanám,meg persze pár játékot. De ugye álmodik a nyomor
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Ha már csak azt nézzük hogy két PS4+egy tablet is van a csomagban,az már kb. 300.000-400.000 ft legalább,na most még van ott kormány,ülés,PS Vita stb. ami ugyancsak nem olcsó. Mondom,hiába karácsony (ami még amúgy is 1 hónap mire itt van) a Sony valamiből túl sokat ivott/szívott

-
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Az bizony pozitív csalódás volt.
Nagyon korrekt lett, minden szempontból. Egy idő után talán egy kicsit monoton a játékmenet, meg optimalizálhatták volna egy kicsit jobban, de ettől eltekintve le a kalappal.james001: Baker már ott is?
Már lassan minden második játékban szerepel. Single "cső" fps-eket már csak akkor vesz be a gyomrom, ha jó a sztorija, akkor ez valszeg ez is kimarad. Nekem is a BO volt az utolsó amúgy. -
Sirandrish
legenda
válasz
aizen92
üzenetére
Campaign kellene elsősorban. A listát át is nézem, köszi

karak_22 Portal 2 nekem is eszembe jutott, de azt már PC-n végig toltam, ráadásul coop-ba.
Az FC3at meg csak akartam COOPozni, de odáig nem jutottam szóval lehet azzal teszek egy próbát. A többit is megnézem persze.
Bogyi007 Ez meg mi a szösz?

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Szerintem nem drága. Zavvi-n 14-15 font már egész jó ár egy új játékért, 12 körül már kedvezményes, 10 körül meg kifejezetten leárazott. Ez így 12.5 font két darab A+ játékért, ami nem sok szerintem. Az más kérdés, hogy sz*rul állnak a valuták ezért minden drágább most külföldről.
Az októberi leárazásban megvettem az összes single player DLC-t a Mass Effect 3-hoz kb 19 font értékben, na ez drága! És még le is voltak árazva
Annyira utálom az EA-t hogy rákényszerít hogy ennyit költsek rájuk 
-
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére

Ejj. Pedig amúgy jó játék, de aztán én is hagytam. Had ülepedjen egy kicsit.
____Buster17: Én ugyan nem spoilerezek.

____Más. Mielőtt eladtam volna, még toltam egy utolsó TLoU-t. Kipróbáltam a survivor nehézséget. Az utolsó előtti fejezeten. Miért nem volt szuperhallásom? Nem tudtam használni.
Azért a vége még mindig odabasz. Így, huszadszorra is.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Én sem vitát akarok nyitni a témában.
Csak fura, hogy sokszor olvasok az élethűség kereséséről a játékosok reakcióiban.
Egy játék soha nem lesz életszerű, mert nincsen semmi közvetlen következménye az ember tényleges életére (ha a játékban meghalsz, összetöröd a kocsidat stb.).
Szóval egyszerűen csak játsszuk a játékokat!
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Én soha nem értem, hogy ha valaki egy játékkal játszik miért keresi ennyire a játékokban a valósághűséget?

A játék alapban elrugaszkodás a valóságtól!
Az életben nem hord az ember magánál csodálatos gyógyító szereket, amiket sérüléskor beszed, és máris egészséges lesz.
Az életben nincsen elhalálozáskor új élet.
Stb.
Én kifejezetten azért játszom, hogy kiszakadjak egy kicsit a hétköznapi életből.
A játék az csak játék, ahol igen sok mindent megtehet az ember, amit az életben nem, de ezt mind csak játszod a játékokban.
Akkor minek is ide a kényszeres valósághűség?
Ha a LoU-ról beszélünk, a valósághűségre gondolom nem vágyik senki sem, azaz nem szeretné, hogy a játék történései a valóságban megtörténjenek?
Az Uncharted-ekről szólva, sokan szeretnének átélni ilyesmi nagy kalandokat, de az életben az a sok emberölés is ilyen jól menne mindenkinek? Stb. -
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Aki full spoiler mentességet akar az életében annak nem szabad interneteznie. De még közösségbe se menni nagyon. RDR végét amúgy én is megláttam véletlenül egy "top-os" videóban, átugrani sem tudtam, mert rögtön azzal kezdett. Nem mintha nem vághatott volna be jeleneteket a játék elejéből pl...
Majd sok év múlva előveszem, hátha addigra elfelejtem.

szívás amúgy...

-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Juj... Kösz, de kösz nem
Igazán nem is értem, mit szeretnek az emberek az ilyen ijesztgetős játékokban. Meg hogy miért olyan népszerű ez a téma mostanában (főleg a zombik). Szerintem a TLoU-ból is egy sokkal 'komolyabbnak és valósághűbbnek' ható sztorit lehetett volna kanyarítani, ha egyszerűen kihagyják az egészből a zombikat. -
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Háááát... Nem tudom, annyira hatalmas gamer nem vagyok, azért kíváncsi vagyok arra, ki mit gondol itt arról, hogy mi is a klasszikus RPG. Pl. nekem egy Torchlight I-II is RPG-elemeket tartalmazó hack'n'slash-nek számít, míg mások azt mondják, hogy az már olyan faék egyszerű, hogy köze nincs az PPG-khez.
Resi 6-nak se mennék a közelébe se. Na majd október elsején meglátjuk.
-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Pont ezt mondom én is
A Flower már megvan, ezért kéne a Child of Light vagy a Terraria. A GoW nem hoz lázba, a Saints Row csak GTA V pótlék lenne. A Tales of Xillia-t szerintem le se tölteném, az ilyen japán játékok közül egyedül a Ni No Kuni érdekelne, talán egyszer azt is behúzom 
-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Ahj... Pf... Tré vagy, hogy nem ismered azt a remek játékot...

PS3
God of War: Ascension
Resident Evil 6
Saints Row IV
Tales of Xillia
Terraria (cross-buy)
Flower (cross-buy)
Child of Light (cross-buy)
The Unfinished Swan (cross-buy)Ezeket a játékokat sejtik, hogy benne lesznek az októberi Plusban. Én remélem, hogy kapunk egy Child of Lightot meg egy Saints Row IV-et, ja meg a Terraria sem lenne rossz, de a többi annyira nem hoz lázba. A Flower meg ugye megvan.
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Nem kényszerítenek de ha a platinára hajtasz akkor igen azért ez szemétség. Főleg hogy már vagy 4szer végigvittem a játékot (ami nem baj mert imádom a single-t),2szer survivor-ön,és ilyenkor már megérdemelném sztem a platinát... Kár hogy nincs olyan hogy a multis trófeákat külön rakja,mert nem csak ennél a játéknál állja az utadat a francos multi.
-
t256
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Rayman játékok igen. Ráadásul nagyon jó platform játékok. Olyanok, amik 10 év múlva közel annyiba fognak kerülni, mint amikor megjelentek. Tehát egy gyűjtemény kötelező részei.
A Street Fighter-t poénból írtam. Az egy (versus fighting) verekedős játék. Nem véres, nem brutális. Keress rá Youtube-on.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
aizen92
üzenetére
Pedig annyira nem para, bár nekem az Outlast se volt az előszörre, de tény hogy a 2008-as Dead Space óta kapunk egy jó horrort, pedig az nem ma volt.

Akkor legalább a lény járását megváltoztathatták volna, mert így 2 lábon nagyon nevetséges.
Egyébként van ez Amnesia The Dark Descent, engem ez se hozott lázba, de próbáld ki, alsógatyót készítsd be.
-
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Szerintem jó döntés volt. Nem nevezném túl nehéznek így sem, egy-két rész nem megy olyan simán, de ennyi kell. Meg rá is kell érezni, ki kell tapasztalni. Amelyik rész csak többszöri próba után sikerült az első végigjátszás után, azt másodjára kb egyből megcsináltam.
Skynet258: Enyhén spoileres a hsz-ed.
Én is így vagyok ezzel. Egy nagyon szűk elithez csatlakozott nálam. Van ott még kb 3, max 4 játék, ha az élményt nézem, melyet nyújtott nekem. Ha a játék minőségét, akkor talán még ennyi sincs.
Amúgy azért vigyázz, ez magasra rakta a lécet, nagyon magasra.
Majd a többit ne ehhez hasonlítsd, nehogy csalódás legyen a vége. A befejezés is hibátlan egyébként. -
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Sosem tartottam túl eredetinek ezt a zombis dolgot, ennek ellenére imádom. Itt igazából az a jó, hogy mennyire hihető a tálalása. Sok zombis cuccnál egy idő után bejönnek az ilyen mutáns szörnyek, meg olyan halhatatlan mutánszombiszörnyek, stb... itt nem. A harcrendszer is... 2-3 lövés és véged. Nagyon-nagyon eltalálták.
Milyen fokozaton tolod?
-
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Az több. Én kb annak a résznek a felétől vittem folyamatosan a végéig, szinte egyhuzamban. Az utána következő chapterig - a leghosszabb, a kedvencem -, szerintem még vidd el. Ha utána sem jön be... passz...
De amúgy simán ketté lehet választani a játékot szerintem. Először a nyár, aztán az ősz-tél-tavasz periódusokra. A Nyár szinte lehet csak a "felvezetés" is. Aztán beindulnak az események, a második rész gyorsan el is megy sajnos.
-
Elims
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
"Nem játszottam az elsővel."
Sajnálhatod.
HKorn: Az elsővel kezd.Ezen nem érdemes spórolni.Szerintem a 3 közül a legjobb.
Már nagyon olcsón lehet kapni...James: Írj légyszives vmit.Milyen a watch dogs???
Mondjuk egy uncharted-hez/gta4-hez viszonyítva?
Tudom rossz hasonlítás,az "élmény"-re lennék kíváncsi. -
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Nem randomra vettem meg, tudtam, mi ez. A demóját is próbáltam, és tetszett. Szóval nem, nem számítottam "hentelésre"... Grafikát amúgy pont leszarom. qte meg csak akkor jó, ha nem csak az illúzióját kelti a választásoknak, hanem tényleg hatással is van mindenre. Itt eddig nincs. Pl az elején majdnem abba is hagytam a szülinapos résznél. De majd bővebben, ha kitoltam. Addig még sok minden változhat.
Heavy Rainnel is játszom, de még annak is csak az elején tartok, és eddig - nagyon - tetszik.
-
HuMarc
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Megdobnál a linkkel? Sajnos a Google-mágiám reggel nem működik olyan jól, mint mikor már ébren vagyok.Amúgy baromira sajnálom, hogy pont a zombik a gyenge pontom, különben már rég végigtoltam volna a TLoU-t (na most nem rontom el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). De tényleg, ha PC-s game lenne, akkor már mod is lenne hozzá, hogy zombik helyett dögös macákat kell hatástalanítani 
[oWn]f4te: én még nem is láttam egyik Alien-filmet se

-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Igen ott,főleg azon sz*rtam be amikor az ajtón benézett a halott csávó
Az a kislányos rész is parás volt de előtte is volt egy amikor felmentél a fürdőszobába és elkezdett grimaszolni a tükörben... Hopp egy jumpscare ott is 
Én amúgy csak nem számítottam rá,egyébként szeretem a legtöbb ijesztgetős horror játékot is. Kivéve a Five Nights at Freddy-t... Na azon szana-szét kuláztam magam
-
MrPG8
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Összesen 24 különböző ending van, ezek sokszor 1-1 apróságban különböznek. (spoiler miatt ezt nem részletezem, aki akarja itt megnézheti: http://www.playstationtrophies.org/game/beyond-two-souls/guide/ , All Endings... trophy ) A Trophy-hoz ennyiszer nem kell megnézni, ha jól emlékszem 5x kell az utolsó chaptert lejátszani és 2 v 3 playthrough szükséges.
-
james001
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Most komoly,h ezen problemazol??!!
1nyamvadt gamma ara a plus......ami szamodra 1evig ingyen dolgokat es lehetosegeket jelent akar mind3rom platformhoz.(ps4-ps3-psv es meg ott a psp is ami mar 4 felhasznalasi felulet ....).
Akinek regen is volt plus-a (mint a tobbsegunknek),az tudja,h jo es hasznos dolog ....
aki meg most csoppen bele a playstation vilagaba az "sîr",mint Te is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Renault, Dacia topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De hogy konkrétum is legyen: leginkább quiz (ami ugye a nyelv miatt kicsit necces) meg logikai. Stratégiai nem annyira.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Annyira utálom az EA-t hogy rákényszerít hogy ennyit költsek rájuk