Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
PSN es verzió patchelése teljesen ugyan az mint a lemezes, PSN ről is lényegében a "mesterlemezt" töltöd le ha ezt feltelepíted akkor jönnek a patchek első indításkor, amennyiben van internet kapcsolatod.
Ha ez nem így lenne, akkor legalább kétszer akkor lenne a hibalehetőség kettő külön verzió végett, ami még több munka lenne a kiadónak...
-
-
dudikpal
senior tag
A PS3-at szeretném a routerre csatlakoztatni wifin keresztül, de nem szeretném kiengedni a netre, ne frissítgessen nekem,
Hogy lehet ezt beállítani a routerben? -
törölt tag
-
Kephamos
addikt
GT6 tegnap letöltött egy halom frissítést. Most odáig jut el, hogy telepítené magá. Többedjére írja telepítés közben, hogy an error occured. Mi lehet a baj? Most megtörölgettem a lemezt. 230 percet ír jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Last of Us - Honest Trailer Én is kinyírtam a dokikat. Ugye más is?
Ezek a trophy címek sírok.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sirandrish
legenda
The 12 deals of Christmas #7
PS4:
Assassin’s Creed Unity
Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €44.99/£39.99/AU$62.95PS3:
Assassin’s Creed Rogue
Was €59.99/£49.99/AU$89.95, now €34.99/£24.99/AU$44.95PS Vita:
Sword Art Online: Hollow Fragment
Was €39.99/£32.99/AU$59.95, now €24.99/£19.99/AU$37.95Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #60062 üzenetére
Ez azért elég jó deal így pár héttel megjelenés után annak akit jelentősen érdekel. Nem tudom mit csinálok ha GTAV mellé bejön egy Wolfenstein The New Order is mondjuk 15 fontért
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #60063 üzenetére
Hát az max 25-30 fontra lesz leakciózva
Legalábbis általában minden 50% körüli akciót kap[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
storm3
senior tag
válasz Sirandrish #60023 üzenetére
Kb ezért a bundle-ért vettem ps3-at .
Van egy pár kérdésem,ha nem gond: A plus előfizetést nem lehet "átvinni" új accra? Tehát jelenleg egy accon van az előfizu ami a srácé volt,akitől vettem. Van rajta pár játék stb, ezt nem lehet költöztetni/mozgatni egy másik,új accra? Vagy ez a rendszer is zárt,mint a Steam, hogy megveszed a gyurika38 accra és akkor ott is marad,ha egyszer 'elhasználtad' a kulcsot.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Loner
tag
Sziasztok.
Olyat szeretnék kérdezni, hogy egy 2014 fifa world cup Brazil játék milyen árban adható el?
Bolti ps3 hoz kaptam de a focit nem szeretem!
Köszönöm.Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
Sirandrish
legenda
A mai UC2 party is király volt. Elimsel már egyre otthonosabban csináljuk..legalábbis a Village mapot
Sajnos senki sem jelentkezett hogy velünk jönne így ketten mentünk, de így is király volt.
Csak fura mert hét közepén még néhányan meg voltak veszve az UC2 COOP-ért aztán mire eljött az idő, nem maradt senkiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kephamos
addikt
Ha előfizetnék ps plusra, akkor miket kapnék az instant kollekcióban? Nem teljesen egyértelmű számomra.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #60074 üzenetére
Ebben a hónapban PS3-ra
Deadly Premonition: The Director's Cut
Hitman HD Trilogy
Titan Attacks (cross-buy)Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #60075 üzenetére
Ja. Azt hittem van valami fix válogatás. Ezek közül egyik sem tűnik túl érdekesnek egyelőre.
-
Elims
veterán
Tegla vmikor írt ki ide számokat.Vmit mennyi idő alatt töltött be egy 7200-as winchester és ugyanazt mennyi idő alatt töltötte be a ssd-je.Volt különbség... Úgyhogy tény a gyorsasága,de az ára is..
Viszont arra is emlékszem,hogy vki írt ki ide ssd leírást,amiben az volt,hogy x idő után a ssd vmelyik sebessége megállíthatatlanul csökken.Vagy az olvasási vagy az írási.Azaz csökken a minősége és lehet az bármilyen ssd mindegyik így jár.
Erre tisztán emlékszem,akkor nagyon megkönnyebültem,hogy a winchester-t választottam. Egyébként is a winchester lett volna ugye,a hatalmas árkülönbség miatt.Dilipok: Köszi!! Akkor ebből a szempontból mindegy,hogy lemezes vagy store-os.
Árpi: "PSN es verzió patchelése teljesen ugyan az mint a lemezes, "
Én azt hittem,hogy..Erahurka: "Na csak leformáztam, annyi a Heavy Rain és Beyond mentéseimnek."
De miért??Amikor csatlakoztattad a számítógépre nem tudtad átvinni vmelyik mappába?SirAndrish: Nem gond.Elfoglaltak voltak. :-)
De jó volt nagyon!! :-) Egyre jobb vagy!!!!Szerk.:
Dilipok: "Nyomtam egy system restore-t."
Ez nem töröl mindent a gépről??Elég lett volna neki csak a gt6 dolgait törölni,nem?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Természetesen nem gond csak megjegyeztem
És egyre jobbak VAGYUNK!Kephamos Az úgy túl egyszerű lenne
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60078 üzenetére
Ne "beszélj" többes számban kérlek. ;-))
-
Sirandrish
legenda
-
meoindil
aktív tag
válasz Kephamos #60076 üzenetére
Régebben valóban úgy volt, hogy voltak állandó vagy legalábbis sokáig PS+ -ban tartott játékok. Azóta változtatott a Sony és nem jó irányba, maradt a havi 1-2 játék, jó esetben valami cross-buy játékkal együtt. A szomorú hogy a mennyiség mellett a kapott játékok is az erősen felejthető kategória hónapok óta. Ha nem felejtettem volna el időben kitörölni a kártyaadataimat igencsak meggondoltam volna a hosszabbítást. (Így viszont a Sony megoldotta...) Szerintem akinek nincs már tetemes PS+ gyűjteménye amit bukna, hanem most gondolkodk rajta, nem nagyon éri meg előfizetni. Kap ugyan "ingyen" játékot, de míg régebben volt esély, hogy legalább minden 3. vagy 4. érdekeljen ez most már sokkal rosszabb arány.
-
-
storm3
senior tag
válasz #42308056 #60072 üzenetére
De az uj acc nem lesz plus, igaz? Es 'letolteni' nem tudom a megvett tartalmat, csak hasznalni ami le van toltve?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Loner
tag
Szép estét.
Segítséget szeretnék kérni ha lehetséges.
Vettem egy zsír új ps3-at.
Bekapcsolom,kontroller párosít,minden beállítok,eljutok a játékig,majd mikor startot kell nyomni ,arra viszont nem reagál a kontroller.
Megpróbáltam egy másikkal de az is ugyanígy reagál.
Mi lehet a probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm!Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
Sirandrish
legenda
válasz storm3 #60085 üzenetére
Ahhoz hogy hozzáférj a download listhez, azaz tudj letölteni ahhoz tudnod kell a jelszavát is. Ha azt nem adta meg akkor nem tudsz letölteni semmit.
Amit ő digitálisan megvett (nem a plus adta) azt akármeddig használhatod. Amit a plus akció keretében töltött le, azt meg addig amíg aktív a plus. Játékra mész...háromszög majd info és ott meg is tudod nézni hogy meddig tudod még használni.Elims Két darab mai 20éves csajost eltartani/kielégíteni....hát sok sikert
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #60073 üzenetére
Óóóó én mentem volna de azt hittem fullos a csapat.
Na meg lassan 4 órája GTAV-öt telepítek. Lejött a játék, felrakta, lement a frissítések fele, és látom hogy villog a zöld led....... Azaz bedugtam a net kábelt, de nem állítottam át a gépet WiFi-ről. EZÉRT ILYEN ROHADT LASSÚ!!!
-
storm3
senior tag
válasz #42308056 #60094 üzenetére
emm, kabellel gyorsabban szedi? mert tenyleg siralom a wifin a sebesseg, pedig a ps kozvetlen a router mellett van.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #60094 üzenetére
A gta5 egyébként is 4-5óra,wifi-vel ki tudja mennyi lesz...
A végén majd írd meg légyszives.
Arra viszont készülj fel,hogy a patch-ek telepítése után még egy 20-30percig fájlokat másol a gép a winchester-re.7.6gb-ot. :-/ Engem ez a múltkor meglepetésként ért. :-/Írd meg a felhasználóneved. Most is ketten voltunk SirAndrish-sal. :-)
Szerk.:
Storm: Bizony gyorsabb kábelen!Ha teheted úgy csatlakoztasd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagy meglepetés lesz: erahurka De előre szólok, bénán célzok!
(#60095) storm3: Kb. kétszer gyorsabb netre képes kábelen. Lemérettem vele, 7 megával ment WiFi-n (router géptől fél méterre), kábelen olyan 17-et. De mindkettő siralmas ahhoz képest, hogy laptopra 50 mega megy WiFi-n és 100 kábelen. A netem amúgy 250 megás szóval a routeremmel is kellene mókolnom valamit (vagy csak ennyit tud).
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Vki linkelje kérem a store-ból a ps1-es tomb raidr 2-t.Akcióban van 800Ft. körül.Pár napja megvolt most viszont hiába keresem,sehol nincs.
-
Loner
tag
Köszi fiuk, meg van!
Ma vettem a gépet és kellet rajta updatelni!
Köszönöm!Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest