Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Létezik,hogy ez az agyhugyköves Heavenly Sword gyári hibás? Eddig akárhányszor indítottam, mindig sír, hogy hibásak a fájljai és kijavítja. Megcsinálja, nem lenne baj, de _kicsit_ sokáig tart.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
Super Slim, csak ez az egyetlen játék. Lemez szinte gyári állapotban, semmi karc semmi repedés. Játékból kilépés nem tudom hogy befolyásolja, főleg, hogy főmenüből kilépve, amikor nincs vinyón aktivitás, akkor is ez van.
Végső esetben végigtolom egybenMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
Csodálatos. Meg fogja kapni haver, hogy tesztelje. Csak az a fura, hogy a telepített fájlokra sír, azon kívül minden megy normálisan. Na mindegy. És köszi a tippeket
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
Probléma megoldva. Írtam a nagyvilágnak, hogy mivan, ettől a vas megijedt, azóta megy gond nélkül
Játékkal végeztem, nem volt túl hosszú, kellemes volt hétvégére.
-
Matr x
aktív tag
válasz istvansebok #60414 üzenetére
KGST piac rlz. A vásárolt játékhoz jár egy csík zárjegynélküli import cigi. Ha nem akarod megvenni, akkor egy AK csövét érezheted a veséd környékén Habár... lehet, hogy az PolyStation, de ebbe ne menjünk bele
Más. GTA-ban én is beugranék, szigorúan csak azért, hogy meglegyen a csapat
[ Szerkesztve ]
-
Matr x
aktív tag
válasz james001 #60777 üzenetére
Majd megsúghatnád, hogy kaptad szét azt a (három) bizonyos hajócskát. Végső kétségbeesésemben kontrollertörés előtt más megoldáshoz folyamodtam....
---
Karácsonyi program: Beyond: Two Souls. Egyelőre még készülődés, hogy hangulatba jöjjek
-
Matr x
aktív tag
válasz james001 #60810 üzenetére
No akkor fogok még egy párszor próbálkozni. Inkább kitartó vagyok, mint szerencsés ilyesmi helyzetekben. Amikor először sikerült alig sérülve lesebezni a dögöt annyira, hogy.. megjelent másik két hajó.. akkor pislogtam. Már csak ez hiányzik a 100%-hoz, nem fogom ennyiben hagyni
De tuti nem mostanában, majd egy kicsivel nyugodtabb pillanatomban.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Matr x
aktív tag
válasz Sirandrish #62638 üzenetére
Create and share a character online. 20th Dec 2014 3:35:08 PM
megy az.. vagy azóta kapcsolták le? Platina megvan, dlc-k nélkül 65%-ban állt meg
-
Matr x
aktív tag
Rohadt szemét ICO! Egészen elfelejtettem már a régi időket, amikor nem voltak checkpoint-ok. És egy-egy elrontott ugrás _nagyon_ sok mászkálást von maga után. Aki kiplatinázza, annak
Más.
Sirandrish, mi a helyzet a Rayman-nel? Mit kéne csinálni ott?
-
Matr x
aktív tag
válasz Sirandrish #64081 üzenetére
Ahha, akkor rendben. Adj hozzá nyugodtan, matrxhun314 UK profil, már ha számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest