Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
ez
Woody se indulhatott.Nézzétek meg a linket. -
ervin33
tag
és milyen nagyobb? az 50 kg plusz suly az idöméröre az pont elég. pl ha 100 liter üzem anyagal mész,és az 50 kg véget nehzebb a kocsid az plusz 1,5 másodperc hátrány azt nem könnyü ledolgozni semilyen stratégiával.
de probályátok ki milyen 150 liter benzonal menni

kiváncsi vok milyen idöket menntek

-
cila1
aktív tag
Na látom zajlik az élet.
Megkérdezem Brigit hogy mi van vele.
Tehát én amikor ide beléptem akkor kezdtünk el aSpanyol pályára gyakorolni.2 hetet végig gyakoroltam de mégsem indultam a vb futamon mert nem akartam veszélyeztetni a társaimat.4 hét után éreztem úgy(meg szerintem ti is) hogy megállom a helyem köztetek.
Ezt a légkört meg kell szokni.Én nem javasolnám a vb futamon való indulást az ujoncoknak de ti tudjátok mert én úgy sem indulok most.A gyakorló futamon nyugodtan indulhatnak mert legalább szokják a társakat meg a szitukat.Nem az a lényeg hogy a Hotlapson jól mutat az idejük hanem a tapasztalat.6 hónapja tag vagyok majdnem minden nap gyakorolok mégis követek el csúnya hibákat meg nem csak én hanem ti is.Szerintem csináljatok szavazást hogy indulhatnak-e vagy nem.De ti tudjátok.Nekem ez a véleményem erről. -
Frenky89
addikt
Szerintem meg az újoncok illeszkedjenek be szépen és, ha már minden flottul megy, akkor jöhetnek a javaslatok.

-
vizza
csendes tag
Szerintem sosem kellene ujra kezdeni a futamot...mert ugy nem jo
Ez az en velemenyem nem mondom h ugy kellene de szerintem igy lehetne meg elethubbe tenni a versenyeket

-
SirAlo
aktív tag
nagyobb buntetes kellene annak aki sajat hibajabol ut ki valakit a versenybol foleg az olyannak aki azt csinalja hogy celegyenes vegen nem fekez hanem bele a tomegbe
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Na de most 4 uj ember van, és 1 hetük volt csak beszokni magukat a környezetbe!
És külömben is roszul tod, mer én 2 hetet mondtam Monzára, csak később modositottam!
Figy mi vitatkozunk, akik befejezték a csütörtöki futamot. Szted azok akik kiestek mit szolnak?Najo mind1. Akkor holnap meglesz tartva a VB futam! Én csak gondoltam felhozom!

-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
Aztán ha a jövő hétvégi VB-futamon is kiesik mindenki, akkor meg mennyivel jobb az az eredmény, mint a holnapi? 5 hetet meg nem fogok megint töröközni ...
Egyértelműsíteni kell előre, hogy VB-futam, vagy sem... részt veszek valamin, ami nem tudom hogy mi? Törökben még eljátszottuk, de többször már ne... különben nem lesz komolyság... Végignézned meg nem kell 1-2 ember versenyét, kilépsz és kész.
Sosem jó és nem tiszta utólag rámondani, hogy VB-futam volt.
Együtt jelentettük ki, hogy VB futam lesz holnap és azt is, hogy 1 hét lesz Monzára csak, ezt már jó előre elmondtuk mindenkinek... ráadásul Te is szorgalmaztad, hogy legyenek csak 1 hetet futamok, mert jön a nyár és egyre kevesebb ideje lesz az embereknek: érettségi, 2. zh-k, vizsgák, nyaralás.szerk.: autósportban amúgy sincs "ha". Szóval ha tömegcsatt lesz az elején és kiesek, nem fogok nyávogni, de az sem igaz, hogy bárki is jobban járt volna 1 héttel később, HA szánunk rá még 1 hetet... így alakult a verseny és kész, bármi történjék is. Kivétel, ha megint összefossa magát 1 kör erejéig a játék és nem látjuk egymást és abból lesz tömegbaleset, na az más...
-
Farkas23
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
Hat ha nem vb futam akkor mi ? gyakorlo futam eddig is volt
-
vizza
csendes tag
Sajnos este nem tudok jonni a gyak futamra
De nem baj holnap itt leszek es ma is del elott gyakorlok
-
SirAlo
aktív tag
de igy legalabb van nekem is eselyem nyerni

-
SirAlo
aktív tag
Az igazi forma1-be is ugy van hogyha mindenki kiesik akkor se ismetlik meg
de egyszeruen nem kell max gazzal bele menni a masikba :S -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Miért ne? Én amugy se jelentettem ki h VB futam, csak anyit irtam, hogy meglesz tartva a futam!
1 szóval se mondtam h VB futam lesz megtartva! Hát most nem azért, de ha tömeg csatt lesz a rajtnál, akkor nem fogom végig nézni, h 1-2 ember megy a többi kiesett!Cila: Brixx-el mi a helyzet, rég nem láttuk! Jön még ő egyáltalán?
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
eldőlt már h vasárnap vb-futam lesz?

SirAlo: nincs esőre beállítás; ha nem tiszta, hogy esni fog az eső, illetve a versenytáv nagyján száraz várható és kis ideig csak eső, biztos hogy száraz beállítással mennek, magyarán szólva senki nem esős beállítással futotta az időmérőt, egész egyszerűen azért, mert nincs értelme, túl sokat vesztenének vele versenyen... ezt már pár éve is nyilatkozta valaki, ettől függetlenül Palik vagy Czollner tuti fel fogja hozni futamon, hogy aki esetleg esős beállítással időmérőzött az majd esőben profitálhat, blablabla, bullshit, senki nem állít esőre ilyenkor, nincs értelme. Majd felrakják az eső gumit azt' szevasz.
Farkas: utólag ne érvénytelenítsünk... ha azt mondjuk, hogy VB-futam, akkor VB-futam. Ha kiesik mindenki, akkor kiesik, ha 1 ember ér célba akkor 1... ezt szögezzük le mindenképp. Nem érdekel az se, ha mindenki beér és csak én nem. Utólag ne érvénytelenítsünk!!!
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Igen lesz este gyakorló futam! 19:15-től gyülekező a szeron! 19:45-től 20:15-ig időmérő!
Majd rögtön tovább lépve 15 perces rajtgyakok! És végül a futam! Ugy h előtte mindenki végezze el a dolgát! Bemelegitőn nem várunk!
Proof: Nem dőlt el, de valszeg a futam meglesz tartva, max utolag érvénytelenítjük! De remélem nem lesz rá szükség!

-
SirAlo
aktív tag
Ma lesz gyakorlo futam ?
Jo volt az idomero!! Alonso most jol elverte massat
eso beallitassal menyit lehet veszteni szaraz palyan szaraz beallitashoz kepest? -
vizza
csendes tag
En komolyan veszem a rajtgyakot is sajnos vannak akik nem nem is fekeznek csak beled jonnek ez ilyen

-
válasz
proof88
üzenetére
no problem.
az volt sz@r hogy végig nyomtam a sok rajtgyakot,
kivételesen én nem hibáztam,párszor kiütöttek
és egy tényleg hülye hiba miatt( TC off) nem tudok menni egy versenyen,
(szegény ace100 is amiatt nem tudta folytatni,ezuton is elnézését kérek tőle.
)
amit már napok óta vártam
szokás szerint,nem keveset gyakorolva. (néha eredménye is van
)
egyébként elég jó rajtokat vettem és ha nem ütöttek ki,meglepően jó helyen tudtam elfordulni az első kanyarban...sőőőt egyiken én vezettem amig nem lett ujra inditva.
szal... most tényleg esélyes lettem volna egy jó eredmény eléréséhez.
talán vasárnap a futamon szerencsésebb leszek,
és végre újra pontokat szerezhetek a reanault-nak.
utoljára,az első futamomon tudtam versenyezni.(rég volt)természetesen szükség van a rajtgyakokra.
én csinálnék egy napot rajtgyakból vagy a verseny előtt pár órával megrendezett rajtgyakorlón kötelezővé tenném a részvételt.
lenyomni vagy 10 próbát,szokják az emberek a helyzeteket és a pályát élesben.
és a futam előtt lenne mondjuk max 2-3 rajtgyak,hogy friss legyen a fejekben a valódi futamon történő helyezkedés.
aztán a futamon már (néha sajna. nekem se
) nincs reklamáció,
mert volt mindenkinek lehetősége gyakorolni a rajtot.Farkas-nak igazva van amikor azt mondja,
nem veszik igazán komolyan a rajtgyakokat,mert nincs valódi tétje.
sajna nem tudunk a pilóták fejében rendet rakni ill. átállitani "éles üzemmódra"
mindenki hibázik,nem vagyunk tökéletesek.
próbáljunk odfigyelni egymásra,és arra,ha csak egyedül lennénk ott,
mikor lépnénk a fékre,hogy biztonsággal el tudjunk ott fordulni.
ja... és ha keresztbe állnak előttünk,akkor ne nyomjuk padlóig a gázt
telibe verve azt aki szerencsétlenül járt
-
SirAlo
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
10 SirAlo Honda Racing F1 Team Practice 1:23.039
Yeh rekordom
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
A tegnpiért semmi gond, előfordul!
A rajtgyakkal sincs semmi gondom, csak azzal h hétköznap volt, és másnap mindenkinek kellnie kell, és azért ha már felment szerverre akkor már szeretne lefutni a futamot!
Ha hétvégén van akkor meg szinte tök mind1! vagy pedig hozzuk kicsivel előrébb és hamarabb kezd is! Azt is tom h télleg javul vele a rajtolás, de h tökéletes legyen, ahhoz mindenkinek komolyan kéne vennie a rajtokat! De ha nincs más választás, akkor nem szolunk rola h rajtgyak csak, és mindenki elrajtol rendesen! És mi meg visszadobjuk! Mer ez igy nem jo, h folyamatosan más futamát asszuk el a rajt miatt! Minden kocsin van fék, mindenki látja az előtte lévőt és látja a féktávot is! Nem értem mi a gond ezzel?:S:S -
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
Egyébként én érdekes a féktávokat egyszer sem rontottam el, pedig elöl mentem tehát rajtam múlt, hogy mikor kezdek el fékezni, de egyébként Farkas emlékszem, amikor leugattál Monacoban, ott szépen elnéztem a féktávot, bár senkibe nem mentem bele, csak mindenkit blokkoltam

Stirlitz: igazából én mondtam neked, mit csinálj, csak mindenki más is beszélt közben és úgy látszik nem láttad. Direkt el sem indultam felvezetőre, írtam neked, hogy indulj el egyedül és tört össze magad, törd le a hátsó szárnyat, mert utána jó lesz. Nekem is volt ilyen szabadedzésen, hogy az istennek se akarta visszarakni a szárnyam, végül az volt a megoldás hogy szétba... szóval letörtem a hátsó szárnyat meg a kerekem is, és úgy már szépen rakott ki.

Amúgy az a gáz, hogy a BT 4 tagból áll (ez önmagában nem gáz), de 2-en azt mondják, hogy nem kell sok rajtgyak, 2-en meg azt, hogy de kell. Farkas én arra alapozom, hogy kell, mert amikor egy rajtgyakot én vezényeltem, vagy kettőt, akkor volt mikor sokat csináltunk és akkor egyre jobb lett. De ez nem lineárisan lesz jobb, tehát lehet az első 3-4 gyak úgy szar ahogy van, aztán 5-6. jobb, 7. mégjobb, szóval idő kell... volt amikor sok rajtgyakot csináltattam az emberekkel és idővel, de jobb lett. Én ezért mondom, hogy kell sok rajtgyak. Egyébként Te sem mondanád annyira, hogy nem volt értelme az egésznek, ha nincs köztünk az az incidens a sikánban.
Amiért elnézést kérek megint, de elforgott az autó a fekvő rendőrökön... ott a féktávot is elnéztem... bevallom bármennyire is rohadt gyors a BMW, ritkán sikerül előidézni vele egy olyat, hogy elmegy a hátulja a picsába és nekem kéne összeszedni, de az derogál.
Persze nem tagadom, ez főleg a pilótán múlik.
De tegnap lehet egy tesztpilóta ült a kocsiban akkor, én biztos kiugrottam wc-re addig. 
Abban igazad van, hogy sokan nem figyelnek annyira, mert nincs tétje a szabálytalankodásnak rajtgyakon. Valahogy szankcionálni kellene ezeket, de nem tudom hogy, ráadásul a tököm ki lenne, ha még erre is időt kéne szánni, hogy visszanézni, büntetgetni.

Én nem tudom mi a megoldás. Én hiszek abban, hogy kell sok rajtgyak, de nem tudom ezt hogy lehet összeegyeztetni azzal, hogy esténként szűkös az időnk és futamot is kéne futni. Mert gyakfutam is kell.
Ákoska: tényleg még egyszer elnézést kérek, hogy nem restartoltam, de tényleg volt restart az első felvezetőn már. És nem én törtem össze, szóltak hogy kell, ezért restartoltam. Nagyon elcsúsztunk már az idővel, ezért több restartot nem akartam. De utána a futam elején Farkassal egymásba mentünk, és akkor sem volt restart... szóval ne mondjad, hogy az első restart csak azért volt, mert mi ütköztünk, mert mi akkor nem ütköztünk. Később amikor ütköztünk nem volt restart. Ráadásul Szabesz is kiesett az elején, miatta sem volt már restart. Nem szoktam csak saját érdekemben restartoltatni meg haver miatt sem, aki meg nem haver az nem érdemel restartot... én nem vagyok ilyen. Vannak emberek, akikkel több vitám van, mint másokkal, de nem szoktam jobban büntetni senkit a másiknál, még akkor sem ha néha így érzitek.
Néha elgondolkodom, hogy lehetne igazán igazságos ez az egész, és közben ne telljen nekünk se sok időbe kiértékelni egy futam replayt... azért remélem, hogy a rendszer úgy alakul a következő szezonra legkésőbb, hogy mindenkinek jó legyen és igazságosnak tartsam én is, meg lehessen békélni vele.
-
Stirlitz
senior tag
Ezt látta már valaki? egész pofás cucc, és nem is kerül sokba.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Stirlitz
üzenetére
Nyugi nekem is nagy szar volt a futamom! Proof ügyeskedett a 2. sikánban és pont elém forgott, én meg már nem tudtam elmenni mellette! Bementem tankolni, és végig vittem az utso körig, mer az utso körben a célnál megálltam és kiléptem!
Értelmetlen volt az egész!
És örülnék ha mindenki komolyabban venné, és időben fékezne!!! Attol még h vannak rajtgyakok, nem kell elhülyülni az egészet!Ha lesz rá igény akkor ma is lehet tartani 1 gyakorlot! Ugyan ugy mint tegnap, időpontban se változik!
-
Stirlitz
senior tag
Na a tegnap este, remek lett. 1xer hibáztam, azaz elmértem a féktávot, és lerongyoltam Farkast. Ellenben én aszem 4xer úgy estem ki az első kanyar elött, hogy továbmenni nem tudtam. Visszanézegettem a replayeket, nagy köszi azoknak, akik gyakorlatilag padló gázzal jöttek belém hátulról. Biztos nagy élmény volt nekik, de az én agyvízem felrort miatta. Aztán mirre verseny lett, már nem volt elsőszárnyam, és a gép nem is rakott fel újatt. Hiába indultam boxbol, hiába mentem be oda újra, akkor sem. El is ment a kedvem az egésztöl. Ezért léptem ki. Amúgy hogy sikerült a futam?
-
Sub-S
senior tag
Valószínű megint nem tudok majd menni a futamra.

-
válasz
proof88
üzenetére
én nem igazán vágom az angolt.
i'm minimum speek english
én már próbáltam pár helyen a gokartot.
érdemes kipróbálni,nagy élmény ilyennel autózni.
ott aztán lehet dolgozni a kanyarokra,nincs szervó
de ettől is lesz az ami.
ha az a pálya fel van gyantázva,akkor lehet menni csuszkálás nélkül ugy,hogy közben jó időt is mehetsz.azt irják jó minőségü,jó tapadásu pálya.
most akciós ott a gokartozás.
8 perc alatt azért sok kört le lehet zavarni a pályán.
nem olcsó,persze relativ,hogy kinek mi a drága.
10 évvel ezelőtt is 1300ft-ért gokartoztam 7 percet az esztergomi pályán.
ahhoz képest nem sokat drágult. -
-
SirAlo
aktív tag
eBay-rol vasaroltatok mar? ott is lehetne valami kormanyt nezni

-
SirAlo
aktív tag
Valami extra.hu vagy ilyen ingyenes tarhelyen nem tudna mukodni az oldal ?
-
vizza
csendes tag
Van 1 kormanyom a markaja Ti es nagyon nehezen vezetek vele,lehet nem szoktam meg de nagyon nehez vele menni,lehet a kormanynak hs koze pl ha nem a legjobb

-
vizza
csendes tag
Hello sracok,picit segitsetek a Ti kormany mennyire alkalmas a versenyzesre nezzetek meg kerlek

-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Valójában Sutil és Kimi mindig bajba kerülnek egymással, pl. tavaly Németországban is.
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Voltaképpen megtisztellve érezhette magát Sutil, nem?

A lapra pedig:
"Server #27 is running FSCK
We are currently running a file system check and optimization (FSCK) on the Server #27. One of the server disk drives started reporting a 'read only file system' error so we had to run this process.Server will start operating normally again in 2-3 hours. Please do not submit and tickets about this issue and do not increase our work load as we are fully dedicated in resolving this problem. We thank you for your patience and understanding."
-
-
Szabesz
őstag
Ugye erre az a jó példa mikor egy tapasztalt pilóta ejt ki egy kezdőt a nagyok között. Fordítva nem ugyan az lenne a sajtó reakciója (gondolok itt Kimi egyik monacoi balesetére, pontos évre nem emlékszem
(az alagút után dobta el a gépet, és rongyolt bele egy újoncba) )Frenky: Igen, valamiért leállt. Bocs, ha az én szövegelésem idegesített. Kicsit elgurult minden ami el tud.
-
macy
addikt
Jut eszembe. Egy modival írassátok már át az 1. hsz-ben a honlap címét. Szerintem.
-
cila1
aktív tag
Hát gyerekek néztem a futamnak kikiáltott roncsderbiteket.
Hát....................
Az a baj hogy mindenki egyszerre akar elfodúlni az első kanyarba.
Az ujjonc pilotákról annyit hogy elég veszélyesen vezetnek de biztos belefognak jönni a dologba.Addig is amig nem szokják meg a légkőrt én nem szivesen szeretnék VB futamon versenyezni velük mert kiszámíthatatlanúl vezetnek.Gyakorolni kellene még 1 picit.Elnézést kérek az ujjoncoktól de én így láttam.Mi akik már több hónapja üzzük ezt a jópofa dolgot,elkövetünk mi is sok hibát.Mi a véleményetek erről ??
Ja és még annyit hogy ne valami jó 1 olyan pilóta után menni aki billel megy mert cikázik elötted.
-
Frenky89
addikt
Köszönjük Emőke!
szerk.: Csak nálam nem jön be a weblapunk?
-
proof88
addikt
ajjbazze, egy pár hónapja quake liveozok, de ma rossz dolog történt... elindítottam a steamet, mert hát rég indítottam el... aztán elindítottam a csét, hogy megy-e még... ment.
hogyan legyen így mindenre elég 24 óra
az F1-es karrierem ráadásul jelenleg lefelé ível, el kéne döntenem végre, hogy Quake-bajnok, CS-bajnok, vagy F1-bajnok akarok lenni. 
-
SirAlo
aktív tag
[link] Sumi mar meginn a ferrarinal kajalt

-
Farkas23
aktív tag
Akkor 20:00-tol időmérő! KB 15-20 perces! Ugy h ha lehet akkor probáljon meg mindenki 20:00 előtt belépni szerora! Aki ma nem tud jönni, az se aggodjon, mer holnap is lehet főgyakorló, ha leszünk anyian!
-
proof88
addikt
válasz
Stirlitz
üzenetére
8kor időmérő.
Ákoska: Neked eddig mire volt állítva az LCD, ha nem az autó állapotára?
Ott folyamatosan látod a kopottságát a gumiknak. Ha másért nem, azért fel kellett tűnnie a gumi cserének, mert 70 fok körül kapod az új gumikat. 
SirAlo: jó előre érdemes felkészülni, ha állítani akarsz valamit a boxkiállás előtt, akkor több körrel a kiállás előtt kitalálod és mindig az egyenes részeken, ahol csak egyenesben kell tartani a kocsit, állítgatod, és ha nincs idő, akkor a következő körben majd folytatod az állítgatást, persze ha összetöröd, akkor vezetés közben kell egyből beállítani mindent, mit kérsz a boxban, pl üzemanyagot verseny végéig érdemes felnyomni, stb...
De ha nincs gond, akkor nem kell semmit állítani menet közben a box stratégián, max ha előbb fogy az üzemanyag, előbb kéred a boxot, és a tervezettnél többre állítod, hogy mennyit tankoljanak, mivel előbb jössz ki. Vagy ha a vártnál kevesebbet fogyaszt az autó, és látod hogy még kibír 1-2 kört akkor 1-2 körrel kevesebbre állítod a tankolandó üzemanyagot. -
SirAlo
aktív tag
csak verseny kozbe nem konnyu az lcd-be allitgatni
meg szerencse hogy rfactorba nincs eso -
-
proof88
addikt
Nálunk kötelező 1 boxkiállás, szóval a versenyre ajánlatos úgy tankolnod, hogy 12 kör, box, 8 kör. Egyrészt így a gumid is jobban fogja bírni, mert nem 20 körre tankolva indulsz, másrészt a boxban cserélheted is a gumit új szettre.
A bal első mindenképpen túlmelegszik, mivel ez jobbos pálya, tehát a bal első gumi kapja a legnagyobb terhelést.
Annak egyébként nyilván semmi értelme, hogy mondjuk 5 körre tankolsz, jó gyors leszel és utána 15 körre tankolsz, mert az első etapodban nem leszel annyival gyorsabb, mint amennyivel több idő elmegy a tankolásnál. Tehát azt ajánlom, hogy az 1. etapod mindig legyen legalább 10 körös. -
SirAlo
aktív tag
Nah csinaltam egy verseny szimulaciot, betankoltam 20 korre benzint, es megallas nelkul mentem
rajottem egy hibara az automba: a bal elso gumim tul erosen melegszik 130 fok korul es 14-15 kor utan el is fogyott:S bal hatso is eleg meleg de az meg jo, ket jobb oldali pedig majdnem hideg : 97-100 fok korul mivel lehetne ezt kijavitani ? -
nem kapsz szülinapi piára pénzt

max,ha együtt isszuk el
Szabesz : akkor majd priviben kérném szépen az adatokat.

kanyar levágások: sztem simán 1.20-as idő futható
ha mindent levágsz amit még "elbirnak a szabályok"
az első sikánt tuti jól kell megcsinálni,mert azonnal "büntet"
-
macy
addikt
Na jó, mostmár elég lesz a szülinapokból, a végén még minden napra jut egy
Na akkor boldog szülit egész évre előre meg utólag mindenkinek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
engem is löktek már ki igy ahogy én téged,ez benne van a pakliban hogy hibázik az ember. nekem sem volt jo hogy ki kellet álnom mert spában jol mentem és jo volt a stratégiám is és jo helyen végezhettem volna. de hát sajna nem 
Nem akarom én elvenni senki kedvét, de ez bizza így volt. És ha megint valaki elkezdi a fék nélkül a tömegbe játékot a rajtgyakorlón, részemről be is fejeztem. Az egészet.

De nem baj holnap itt leszek es ma is del elott gyakorlok
)
aranyos kiscsaj, tanulhatna tőlem 1-2 fogást.