Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Megvolt a Valencia Nagydíj!
Időmérő eredmény; Verseny eredményKövetkező futam:
márc. 21.: Belga Nagydíj, Circuit de Spa-Francorchamps (utána csak 1 hét lesz Monzára!)Segédletek:
Térkép, adatok
Spa-Francorchamps a pilóta szemével - Timo Glock rovata
Az Eau-Rouge bűvöletében - szimulátorral Spában
A leghosszabb pályán folytatódik a száguldás
Hamilton: Belgiumban kevésbé leszünk versenyképesekSPA 2004 START 1 onboards
Spa 2004 start 2
2007 Fernando Alonso onboard Spa Francorchamps
Kimi Raikkonen Pole 2007 (sebesség feliratokat ne vegyétek komolyan)
Bourdais onboard 2008 Q2
Raikkonen's start at 2008 belgium (profi)
Raikkonen, Bourdais, Kovalainen, Trulli, Hamilton 1st lap 2008 onboards
Onboard Fernando Alonso Spa-2008 - OVERTAKING 4 CARS IN ONE LAP (utolsó körre felrakták az intermediate gumit, szépen megelőzött 4 embert vele, végén ott látszik a bmw, Heidfeld, ő is kb ezt csinálta )
F1 Spa 2009 - Onboard Barrichello Start
F1 Spa 2009 - Start Button OnBoard[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
Helyesbítek elvileg én törtem le magamnak,még hozzá a másik Renaulttal.ákoska07még egyszer bocsánat
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
Speedg
csendes tag
Na erre a versenyre nem sok gondom volt Kicsit sajnálom hogy nincs restart de ilyen az élet.Végre be tudtam úgy lépni a szeróra hogy nem akadozik,most meg baleset.Olyan gyorsan tötént minden hogy azt sem tudom ki vitte le az első kerekemet tőből De ha valakinek én is neki mentem akkor bocsánat,remélem nem tartottam fel senkit nagyon.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv. Elnézést, hogy a magyar eredmények még mindig nincsenek fent, de sajna negyon szűkösek a napjaim! Remélem ma már megtudom csinálni!
Este VB futam, remélem senki nem felejtette el!
Lesz 1 főgyakorló előtte, amit elv Proof vezet le, de én nem naon tudok megjelenni azon sajna. Legyetek mindnél többen, az a lényeg!!
És lehetőleg aki nem tud jönni, az még gyorsba jelezze, h ne várjunk senkire se fölösen, meg ne kerjen utána járni, h akkor most merre is van! -
cila1
aktív tag
Holnap Március 7. van.
[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
Lehet, hogy nem tudok majd jönni holnap...
-
nagyúr
köröztem ma egy keveset,végre. már ideje volt
msn-en mikor leszel ?
most is fent vagyok szerón,gyakorolhatnánk.szerk:
bementem 1.35 alá lágy gumival
most néztem,hogy elfelejtettem visszatenni extra lágyra[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
most néztem a hot laps-t
elég sokan mentek 1.35-ös körtAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7484 üzenetére
asszem értem mire gondolsz, de szuperlicensz híján nem nagyon van lehetőségem ezt élőben kipróbálni amúgy emlékeim szerint az F1C-s birkuc modban ez még rosszabb volt, mert sokszor elindult a kocsi háta és esély nem volt arra, hogy megfogjam, itt fsone-ban sokkal könnyebb szerintem...
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #7483 üzenetére
Igen kanyarkijáratról beszélek, a sima aszfaltot azért írtam, hogy nem kerékvetőn vagy műfüvön kommandózok. 1/5 helyett meg inkább 1/4-re gondoltam, csak elgépeltem és nem vettem észre Lényeg az, hogy éles a váltás a "itt még megy itt meg keresztbe állok" váltás között.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
Máshogy vesszük a kanyarokat, mert sokat gyakorlunk, jobbat nem tudok mondani. De én 34-es időre vagyok reális üres tankkal, az a 33-as mondom levágott idő volt, nem számoltam vele, hogy kétszer is levágom aztán nem szól érte a program.
rESET: hát nem tom, de én ötöd gázzal nem pörgök ki sima aszfalton, bár gondolom kanyar kijáratról beszélsz? Egyébként én elhiszem ha ilyen a valóságban is, most miért, ilyen könnyű autóhoz ez nagyon erős motor, egyébként meg nézd meg Ben Sulayemet, nem tisztelte a rönót, össze is törte, pedig ez egyenes vonalon rajtolás! (1:20)-nál, itt meg nyilatkozik az élményeiről.
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #7479 üzenetére
persze az rft ben lehet könnyebb mert az kicsit árkádosra sikerült a fizika.
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #7476 üzenetére
Hát nem tudom, amikor 1/5-öd gázzal akarok kigyorsítani _sima_ aszfalton és megpörgök, na, azért kamu Meg való F1-ben is tettek az ellen, hogy ne legyen nagy hátrány a TC mentes kocsi, pl. nyomatékkapcsoló. Tehát ha ugyanazokat a feltételeket szeretnénk magunknak akkor az low TC reális, nem mondom hogy valós, de reálisabb mint a 0 TC.
RFT-ben könnyebb TC nékül menni egyébként, tehát igen, van különbség modok köztWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #7475 üzenetére
szerinted összerázná,a kb 8 gyengép pilota szerint meg szerintem nem rázná össze. vannak akik még igy segitségekel is nehezen tudják irányitani a gépet.
-
proof88
addikt
válasz ervin33 #7474 üzenetére
egyébként vannak beállítási trükkök, amikkel biztonságosabbá tehető a TC nélküli vezetés De mindegy, most hagyjuk ezt a témát, senki ne feledje hogy vasárnap VB-futam!
rESET: amúgy mondják ezt mások is, hogy kamu... de miért, honnan tudjátok? Most ha nincs TC, nyomom a gázt, úgy pörögnek a kerekek ... ha gyorsabban pörögnek, mint kéne, akkor nem tapad, azt ennyi ... gondolom az ilyen meg olyan erők tisztességesen vannak megírva a játékban, pontosabban az rFactorban... nem tudom, hogy a mod maga mennyire tud beleszólni... persze olvastam már olyat, hogy más modban élethűbb a TC kikapcsolva ...
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz ervin33 #7474 üzenetére
Nem kell pánikolni egyébként, nem nehezebb TC nélkül, csak máshogyan kell vezetni. Van akinek jobban megy az alkalmazkodás, van akinek rosszabbul. Én megértem amit írtok, hogy nehéz lenne némely embernek nélküle menni, de összességében szerintem bizony összerázná a mezőnyt Mindenesetre szerintem az off TC eléggé kamu a játékban, úgyhogy a low tc barátibb lenne mindenképpen, persze csak akkor ha megrendszabályozzuk.
Most a Spa-i magántesztemet is low TC, kuplung, ABS kombóval csinálom, nem nehéz a low TC vezetés egyáltalán, viszont az ABS kikapcsolása... na akkor lehetne siránkozni tényleg[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz proof88 #7472 üzenetére
jaja csak vannak akik már jo régota azzal mennek és mi meg majd jol össze törjük magunkat 1-2 honap gyakorlás alatt nem lehet behozni azt aki már évek ota ugy megy.
én biztos lépni fogok a ligábol ha tiltva lesz.
szoval most ott tartunk hogy velünk akik használjál nem nagyon történik valami,igen igy nagyob az esély hogy végig megyünk,de lassabbak is vagyunk. a gyorsaságan is van ára, meg a biztonságosab sebeségnek is.
aztis figyelembe kell venni hogy hogy nem csak az 5-6 leggyorsabb pilota van a ligában! hanem vannak lassabb gyengéb tehetségü versenyzök is!!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #7472 üzenetére
én is próbáltam már tc nélkül menni.
természetesen rosszabb köridővel,mert vigyáztam a kigyorsitásoknál,ne dobja el.
nehéz összerakni egy kört tc nélkül.
és ahogy irtad is pár kör és tuti vmelyik szárny bánja.
gyakorlással meg lehet tanulni,az egy külön regényAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Miért szerintetek mentem már 5 kört egymás után TC nélkül? Nem, mert valahol mindig kipörögtem és a szárnyam bánta! Gyakorlással minden kivitelezhető! Ráadásul az autóversenyzés sokkal nagyobb szórakozás, ha nincs TC! Egyébként meg ha engedélyezve van, akkor én is azzal megyek, nehogy már emiatt szúrjam el a versenyem... de ha mindenkinek tiltva van, akkor bármikor bárkivel történhet bármi!
-
cila1
aktív tag
Csatlakozom Ervin véleményéhez.Nem kínlódni jövök hanem kikapcsolódni-szórakozni.
Szerintem sokan távozni fognak a csapatból ha ez a terv megvalósúl.Vannak köztünk Schumacherek illetve Baumgartnerek.Lehet hogy valaki végig tud menni a pályán teljes segítség nélkül is van aki nem.Szerintem a versenyzőnek meg kell adni a lehetőséget hogy választhat a segítségek közűl mert ez 1 játék nem a valóság.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #7468 üzenetére
elég érdekesek ezek a virusirtók
ma már nekem is illene menni pár kört a régi pályán.
még azóta fent se jártam.ez a TC kérdés elég érdekes téma.
sokan nem tudunk TC nélkül rendesen menni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
kérdeznék...
szerintetek az milyen,
hogy a spyware trójainak találja az rfactor exe.-t ami inditja a játékot ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
ha TC nélkül megyek akkor én is ugyanígy cibálom a kormányt ez azért van, mert vannak olyan kanyarok, ahol TC-vel teljes padlógázzal ki lehet gyorsítani.. na TC nélkül én nem érek rá keresgélni, hogy mi az optimális pont,ahogy nyomhatom a gázt... persze nem padlógázzal csinálom, de többel, mint ami elég lenne, félek ha óvatoskodok akkor veszítek a TC-s kigyorsításomhoz képest. Mindegy, majd nyáron lehet gyakorolni, úgyis tervezve van, hogy következő szezonban tiltva lesz a TC.
-
JColee
őstag
nem tudom hogy csinálja, hogy nem blokkol, amikor ívesen fékez, nekem olyankor a belső kerék blokkolni szokott
kigyorsításon meg nem a gázt adagolja, és beállítja a kocsit, hogy betapadjon, hanem inkább a kormányt cibálja izomból
utolsó egyenes előtti kanyarban sem blokkol a kerék, bár szerintem későn is fékezett, tök lecsúszott az ívrőlremélem nem te/ismerős nyomta a kört, mert le leszek cseszve
egyébként a pálya szerintem tök jó, sokkal szebb mint amin mi mentünk, és talán nem annyira rázós[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
jóóóóól fel tud idegesíteni A TC nélküliséget megszoktam, azt is hogy megpörög a kocsi ha kerékvetőt betámadom (->nem megyek rájuk ), de azt hogy fékezek és majdnem minden alkalommal blokkol a kerék.... na az valami
-
Speedg
csendes tag
2010 rFactor Malaysia Kubicával[link]
-
macy
addikt
válasz Iron Funeral #7451 üzenetére
Pedig az LMT nattyon jóóóó
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #7451 üzenetére
Közben felraktam a CTDP06-ot, megjavultak a mértékegységek
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #7434 üzenetére
Átnyálaztam de nem találtam meg amit kerestem, ellenben felraktam az LMT modot, majd attól biztos átállítódik címszóval... hát nem állítódott át, viszont mentem néhány kört LMT@Spa és hát sikerült jól felidegesíteni vele magam 10-ből 6 fékezésnél blokkol a kerék, keresztbe állok aztán 73% volt a brake pressure... na mind1
-
LaCeeN
tag
válasz Iron Funeral #7449 üzenetére
Milyen képernyőt?
-
proof88
addikt
-
Iron Funeral
őstag
Elfogadnád-eeeeeeeee?
Galéria
DúúúúúúúúrcaMeg mondjuk ez sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz Iron Funeral #7443 üzenetére
Úgy tűnik visszasírták a régit... pedig nekem bejött az új
¯\_(ツ)_/¯
-
JColee
őstag
válasz Iron Funeral #7443 üzenetére
most hogy mondtad, nyomtam egy frissítést és télleg
meg kicsit szolizott is -
Iron Funeral
őstag
Nektek is "bepirosodott" a PH! ? A nevek megy ilyesmi dolgok.
-
proof88
addikt
Nah a 2 jó madár.
Amúgy szerintem vicces felvétel. -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7437 üzenetére
azaz márc. 12. péntek délelőtt, szabadedzés!
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7433 üzenetére
A userneved.PLR fájlt megnyitod jegyzettömbben és a 2. felében lesz egy olyan részleg, hogy [ Game Options ], azon belül kéne lennie... Mert van a Damper Units="0", de ez a dugattyúkra vonatkozik, hogy 1-20 közötti értékeket láss vagy rendes értékeket mértékegységgel, mint anno F1C-ben. De nem találom a rugókra vonatkozó állítást ...
szerk.: itt van egyébként pl Show Extra Lap="0", ami ha 1-re állítunk, akkor nem a megtett körök számát mutatja a játék, hanem azt, hogy hányadik körben vagyunk, mint replay alatt.
Relative Fuel Strategy="0" - itt meg azt állíthatod, hogy amikor beállítod a kért benzint, az mit jelent: 0 - annyi legyen, amennyit beállítottál; 1 - annyit tankoljanak be, amennyit beállítottál.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz Iron Funeral #7430 üzenetére
Valahol volt szó róla, hogy melyik fájlban lehet ezt állítani de most nem találom. Nekem egy mod felrakása után állítódott el, csak épp ellenkezőleg, ezresek lettek az értékek.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #7430 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért panaszkodok abban a 18 körben nem sokat tudtam finomhangolni a setupon ráadásul be kell tanulni a pályát, ami itt több időbe kerül mint egy 4km pályán csak a hasa ne érne le a kocsinak...
-
Iron Funeral
őstag
közel 100l benyával 1:47.1, soft gumik, csak 3/12 volt a boost. Nem vagyok elégedett a setuppal, állandóan leér a hasa a kocsinak
Ha már itt tartunk, a felfüggesztésnél megváltoztak a mértékegységek nekem, eddig ilyen 100as tartományban voltak az állítási lehetőségek(értsd, hogy lehetett mondjuk 180, meg 130 is), most meg ilyen 12, 8, 10 ilyesmi értékek vannak ott amikkel nem sokmindent tudok kezdeni, lehet amiatt ér le a kocsi alja mert nem jó a játék
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #7428 üzenetére
Milyen volt az időd?
-
Iron Funeral
őstag
Chill Azért volt ott a Nem akarok most én sem hosszabb versenyt, különösen abból kiindulva amit tapasztaltam a pályán, ugyanis nagyon könnyű hibázni rajta, persze lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem jöttem még bele a ritmusba. A tempóm megvolt, csak nem sokáig tartott ( 3 körönként meglátogattam valamelyik sóderágyat mindíg )
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7425 üzenetére
Valencia 5 km, Spa 7 km. Valenciában 150 liter benzinnel 24 kört lehet megtenni. De a köridők kb úgy alakulnak majd, mint Valenciában, esetleg +1-2 mp körönként ... Nem tudom, hogy kinek hogy fér bele az idejébe, mert 55% versenytáv az kb 25 kör... és hát nem véletlenül hoztuk negyed órával előrébb az egész programot. +5 kör az még majdnem 10 perc. Persze nekem mindegy, a többiek nevében próbálok beszélni.
-
Iron Funeral
őstag
Ha már itt tartunk akkor most mondom, hogy a Belga pálya 2. szektora csúszik mint állat, és persze az Eau Rouge kijáratánál is el lehet szállni Jó verseny lesz rajta
Viszont.... Itt is 20 kör lesz??? ugyanis az kb 20x7,5 kilométer a szokásos 20x3,5-4 kilométerhez képest ( Félreértés ne essék nem sajnálom, de akkor már mehetnénk ~55% távot, akkor lehetne menni viszonylag könnyű autókkal, 2 kiállással )
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #7423 üzenetére
Ez beszarás.Nagyon jól néz ki.
Mint ha én mennék. -
Iron Funeral
őstag
-
cila1
aktív tag
Igazad van .Tiszta hülye vagyok.Szabesz a honlapon kivehetnéd a nevem mögűl az 1-est.Köszi.
-
cila1
aktív tag
Szia Szabi.
Szeretném megkérdezni hogy a cila utáni 1-est ellehet hagyni?Tehát a futamon se lehessen látni csak a cilát. -
proof88
addikt
Igen, sztem regeljen mindenki, aztán majd alakítgatjuk az oldalt ...
Ákoska: jelenlegi oldal, igen márc. 21. lesz Spa. Most vasárnap Valencia lesz, tehát utána 2 hét lesz Spa-ra készülni. Aztán márc. 28. Monza, tehát Monzára megint csak 1 hét lesz, mint a Hungaroringre volt.
-
nagyúr
valencia után mikor lesz a köv futam (100% idöpont) ?
azért kérdem,mert akkor ugy kell alakitsam,ill. megpróbálom ugy szervezni a szolgálatokat,hogy jelen tudjak lenni.sajna nem tudtam tegnap gyakfutamra menni,mert dolgoztam (24h ma reggelig)
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz proof88 #7404 üzenetére
Nem foglalkozik Ezt csak úgy feldobtam de ha kell elküldöm az admin hozzáférést. Vagy regelsz és megteszlek adminnak.
Szabesz: én is használtam már ezt a szolgáltatót de valamiért nem tetszett. Azt hiszem nem engedett valami hozzáférést amire szükségem lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #7405 üzenetére
amikor a végére 3-an maradtunk, közöttünk ilyen 20-20 mp-es távolsággal, én boxolás után unatkoztam, meg kipörögtem meg azt hittem h majd csatázok Laceennal, hagyom h beérjen, csak én okos letörtem a szárnyam úgyhogy mehettem a boxba megint, szal megelőzött, jó nagy előnnyel úgyh bevártalak, h lekörözzél, de rájöttem h veled meg nem szabad csatázni, ha lekörözött vagyok, mert véletlenül kiütlek, aztán balhé van
-
Speedg
csendes tag
Remélem a futamra sikerül megoladom a problémát,mert nekem tetszene ez a pálya De így nem tudtam végig menni,az meg még csak rátett egy lapáttal, hogy elment az első szárnyam mindjárt az elején
-
Frenky89
addikt
Utálom a falas pályákat, de ennek kifejezetten jó ritmusa van.
Sub-S: veled mi lett? ...és a többiekkel!?
-
proof88
addikt
Foglalkozik valaki az http://rfactorf1team.atw.hu/-val? Most nekem bejön. Jövő héten lehet h matatnám, ha kapnék jelszót.
-
JColee
őstag
gáz lesz ez a futam
első féktávon hajlamos vagyok elkapni a bal oldali falat -
Farkas23
aktív tag
Én se meek ma, mer sajna nem tok időre felmenni:S:S De jövöhéten sztem részt veszek a futamon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest