Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCeeN
tag
Szívem szerint én is lemondanám a mostani futamot. Boxmeccsen ma kicsit fejbeküldtek és fáj a fejem
De ha kell akkor letudom nyomni! 
-
proof88
addikt
4, nem?

A totalhostingnál (ahol a szerverünk van) azt mondják, hogy szolgáltató lesz a gond. Tehát én azt mondom, hogy beszéljetek a szolgáltatóval. Tudom ervin már megpróbáltad... :/ Próbáljon meg más is beszélni a szolgáltatóval, és nyomatékosítsa, hogy volt már modem áramtalanítás is, router áramtalanítás is, eddig jó volt, most nem, MÁS SZOLGÁLTATÓNÁL próbálva a gépet okés volt a dolog, szal próbáljátok minél hamarabb átugrani a helpdeskes kisasszonyt, hogy kapcsoljon valami tech-guruhoz...
-
SirAlo
aktív tag
Szerintem nem a nettel van gond nalatok, probaljatok rendszergazdakent inditni, en mindig ugy inditom
-
vizza
csendes tag
Ez mar 5 ember kinek nem megy....

-
JColee
őstag
nálam is jó volt egy-két órája a szerver /*be tudtam lépni*/, de felőlem halaszthatjuk is
-
vizza
csendes tag
Akkor nem lesz el halasztas?

-
ervin33
tag
beszéltem a upc vel ök nem látnak semmi problémát meg néztek pár dolgot. ugyhogy fogalmam sincsen mi lehet. na mind1 jo futamot estére

-
vizza
csendes tag
Pont a verseny napjan kell ilyen cseleket csinaljon

-
SirAlo
aktív tag
szerintem telepitsetek ujra az rfactort, setupokat mentsetek le valahova

es ugy tudom nekem ugyanolyan netem van mint vizza-nak... -
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
énis futtatok egy komoly spy irtást de szerintem nem azzal van gond ahogy brixx is mondja énis a szolgáltatokra gyanakszom.
bennt vannak a szocik a kábelben!!

-
Brixx
csendes tag
Sziasztok! Cilához lehoztam a gépet, itt cilánál minden rendesen mükszött, itt nem a géppel lesz baj hanem a szolgáltatokkal, és mind a ketten keszin lakunk csak annyi hogy cilának tvnetworkje van nekem meg t-onlájnom!
-
ervin33
tag
nekem nem megy! és ezzel a tüzfal és virusirto komboval vagyok már jo ideje és sosem volt gond vele. nem lett el állitva sem a gépen sem a játékban sem semmi. de probáltam ugyis hogy kikapcsoltam a tüzfalat és ugy sem volt jo.
szerintem a fidesz meg az mszp a ludas!!!

-
cila1
aktív tag
Nekem is megy a szeró
-
Frenky89
addikt
Nálam még mindig ok a szeró. Egy error-t se dob...
Ákoska is fent van/volt. Nála is hasonló a helyzet.
-
proof88
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
akkor most Te sem tudsz fellépni a szerverre?

offline betölti a pályát?
Én most indulok haza. Kíváncsi vagyok, otthon mi lesz, innen nekem fel tud lépni. Ez is UPC, otthon is az van. Win XP SP3 magyar, a lehetséges összes frissítés fel van rakva Windows Update-ről. Aktív védelmem nincs (ki van kapcsolva). Nekem 3 Mbit/s körül van a feltöltésem, otthon is, a letöltés pedig 24 vagy 30 Mbit/s körül van. De nekem jó.Ákoska miatt nem lenne szerencsés elhalasztani... mondjuk ha úgyse tudtál fellépni, akkor m1, de most látom, h felléptél. Én azt mondom, akkor nem szabad elhalasztani. Mondjuk nem akarom, hogy a 4 érintett ember kimaradjon... lehet csak később hozunk döntést.

-
vizza
csendes tag
En mindent meg probaltam de nem, valami mas lehet hogy nem tudunk belepni...
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
vírusirtón kívül spyware írtód is van? Ezeket ajánlom:
- SUPERAntiSpyware (elvileg egybe kell írni), Malwarebytes' Anti-Malware, a-squared Anti-malware, Spybot Search & Destroy.Ingyenes verziójuk van, nehogy az legyen, hogy esetleg valami kis pöcs malware került a gépetekre és az okoz galibát...

Amúgy ha valamelyik jelzi az rFactor.exe-t vagy a mellette lévő DRM akármi fájlt, az fals riasztás, ezzel a kettővel nem kell foglalkozni. -
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Az addig oké, hogy a tűzfal és/vagy a vírusírtó letiltaná az rFactort, de a pingelést miért nem engednék ki/be?

Egyébként azóta újraindítottam a gépet, pingelni már tudom az IP címet, de az rF még mindig nem látja a szervert
Valaki nem tudja újraindítani? Vagy már megtörtént volna? 
-
proof88
addikt
Felőlem halaszthatunk, de az összes embernek nyilatkoznia kéne vagy nem tom, nehogy az legyen h vki nagyon készült a ma estére és pont nem jó neki a jövő hét vasárnap...
Szóval mindenki, aki erre jár, nyilatkozzon, hogy jó-e neki az 1 hetes halasztás... nem biztos, hogy halasztunk, valami közös lehet a következő emberekben: Brixx, vizza, ervin, rESET. Kérlek, írjátok le az adatokat, amiket Szabesz kért! Úgy látom egyszerre jelentkezett a probléma nálatok.rESET: elég az, ha a programban kikapcsolgatod az aktív védelmeit... pl tűzfalnál sem jó, ha kilépsz a programból, a programon belül kell leállítani a védelmet.
-
SirAlo
aktív tag
Nekem megy normalisan a szerver, tegnap este felneztem hogy hatha tartunk gyakfutamot, de senki nem volt fenn xD mostmar tudom mier

-
Szabesz
őstag
MIndenki aki nem tud csatlakozni, írjon ide vagy privátba hibajelentést.
Operációs rendszer pontos típus/verzió, esetleges tűzfal, vírusírtó, internet szolgáltató, kapcsolat típusa sebessége, lakhely.Illetve minden érintett próbálja pingelni a szerver IPjét, majd próbáljon csatlakozni.
-
proof88
addikt
újraindítom a szervert, hátha...
szerk.: bazz nem tudom újraindítani, mert nem otthon vagyok, nincs mentve a jelszó itt...más: ápr. 26-29.-ig, 7:00-19:00-ig szerver kimaradások várhatóak.
Frenky: el sem indul az autó? Vagy ciki utolsó helyen beérni?

-
Farkas23
aktív tag
Nekem belép a szeróra és látja is! Tűzfal v vmi esetleg, akinek van routere azon probáljon meg vmit, de nem tom! De azér ezt jolenne 3-ig kb eldönteni, mer akkor viszont sztem halasszuk 1 héttel késöbbre, h ez miatt ne szivjon senki, hátha addigra helyre áll!
Mer ha nem jo és elhalasszuk, akkor nem sietek haza! -
vizza
csendes tag
Nalam is meg talal minden mas szervert, csak a milyenk nincs meg...
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
én nem tudom akkor mi lehet! én semmit nem piszkáltam nem állitotam el semmit. és nincsen szero hiába telepitetem ujra a full rfactort.
még a modemet is kikapcsoltam vagy 2-3 percre de igy sincsen semmi.
én upc vok a többiek akiknél nincsen szerver ti melyik szolgáltatonál vagytok??
-
ervin33
tag
nálam semmi nem ok!! hiába frissitem, már vagy 20 szor meg csináltam semmi! az egész rfactort ujra raktam ugysem jo ugysem talál szerot sehol. unom már ezt a szar rfactort!!
szingapurban is egyszercsak bedöglöt az egyész veszetés közben kiléptetet ut meg mindenféle fálj hibára hivatkozva nem töltö be autot. akkoris ujra kellet rakni. ez kész röhej!! -
cila1
aktív tag
Nálam minden OK a szeróval kapcsolatban.
-
vizza
csendes tag
Az nem lenne zsir ha nem tudnek holnap reszt venni a futamon
Foleg ha a tobbin sem.....
-
vizza
csendes tag
Valaki segitsen kerem....Csak nekem nem megy a szerver, meg sem talalom kezzuk ott mi a gond segitsetek kerlek..
-
SirAlo
aktív tag
Ha en annyit tudnak menni....
-
cila1
aktív tag
Ervin mi van veled?
Gyursz a Brazilra?Mennyi a legjobb időd? -
vizza
csendes tag
Hmmm...Nalam nem talalja a szervert, valaki tudna segiteni miert, az ip szerinte keresem es ugy sem...
Mindenkinel ez van v csak nalam? -
Frenky89
addikt
Én asszem kihagyom Suzuka-t, se setupom nincs, se kedvem...
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Frenkyé volt a pole, írtam h felvezető elején esett ki, tehát első helyről.
Rólad meg nem tudtam, azt hittem, JColee volt előtted még akkor is. Na mindegy... örüjjé hogy megemlítettelek! 
-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam
Egyébként megnéztem ezt a szart de nálam még az autót se tölti be. Temp kocsi van csak 
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Azért meg kellett volna jegyezni, hogy mindkét Toro a kiesésük pillanatában az 1. (ELSŐ) helyen volt
(vagy írhattam volna úgy is, hogy vezettem a versenyt egészen addig amíg egy technikai hiba miatt kiállásra nem kényszerültem
)
Kár érte
(#8627) macy: jólvan papa már kitöröltem a könnyeimet

-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Ne hisztizz már ecsém
Én nem néztem csak találtam a linket 
-
SirAlo
aktív tag
Nah mar tudok menni kiporgesgatlo nelkul, csak meg lassabb koroket tudok menni:S
-
cila1
aktív tag
Proof.
Pontot is adtál összefoglalót is írtál.GRATULA.
Ervin megelőztelek.BIBIBI.

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
A Merga is csak egy áthaxolt BrawnGP

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Telepítésnél szinte csak annyit látsz, hogy; Extracting .... /F1RFT/ meg /F1WCP/

-
macy
addikt
-
Brixx
csendes tag
Tudod kéri az ip címet. És nem ad ki semmit!! Nem tudom a jelszavat sem beírni.mert el sem jutok odáig!!
-
Brixx
csendes tag
Skacok! Nem tudok be lépni a szerverre!Mért nem? Köszi

-
Stirlitz
senior tag
Sztem ez egy PNA alapvetően, amit modoltak. A hardver tehát nem kerül sokba. Az ügyes kis program itt a varázslat.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
az ilyen cuccokbol lehet meggazdagodni xD legyartod kb 10-20-er es eladod 100er xDD
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
csak azt nem tudom egy ilyenbe mi olyan draga?:\ csak par led van benne

-
ace100
csendes tag
Nekem az egész szerkezett kéne

-
ace100
csendes tag
Az a baj hogy ez csak a kijelző,ha jól értem az árat.
-
SirAlo
aktív tag
Hol lehet ilyet venni ?

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha kell akkor letudom nyomni! 

Valaki nem tudja újraindítani? Vagy már megtörtént volna?
Foleg ha a tobbin sem.....