Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
válasz Iron Funeral #7696 üzenetére
Ha már itt tartunk. Valaki rájött már, hogy Spa-ban milyen anyagból vannak az aszfaltozottnak látszó bukóterek!?
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #7695 üzenetére
Pedig könnyebb pl. megforogni vele és kell neki egy 100 méter mire magához tér a gumi annyira, hogy ne véljek felfedezni nagy különbséget. De gondolom rF2-ben erre is ráfekszenek majd
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7694 üzenetére
én nem igazán érzem mert olyankor má sebességgel megyek, ha pályán kívülre megyek általában, kijövök a ritmusból és ezért ha kevésbé is tapad, ráfogom arra, hogy máshogy megyek.
-
proof88
addikt
-
macy
addikt
-
JColee
őstag
videó[link]
háát nem tudom talán billel vezették benne a kocsit? -
cila1
aktív tag
MŰKÖDIK A REPLAY
Na a probléma az volt hogy az rfactor mappa a Játékok könyvtáron belűl volt.Az ékezettel volt a gond.Átírtam a könyvtárat így(JATEKOK)és láss csodát működik.[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
az attol is függ kinek mi a normális fizika. egy dirt2 ken block szerint elég élethü lett. nem hiába ö is segitete a fejlesztésnél.
viszont nagyobb az a réteg aki szorakozni veszi meg jo kis kikapcsolodásnak a játékot mert nem szertnének idegeskedni hogy mire 10 kört megy a pályánbizti hogy lesz benn árkád és szimu mod is . amugy már a grid-dirt 2 hez is kellet gép jocskán. de nem csak az ilyen játékokhoz kell az fps ek is eszik a gépet, op flashpoint pl nekek olyan lassu volt alapon is hogy csak na az arma 2 meg olyan volt hogy meghuztam a ravaszt azt 1 percmulva sült el a puska ugy be volt lasulva full low on minden
szerintem meg nem fogják elcseszni a fizikát jo csapat a code amiket meg kiadtak azok egyiksem szim nek készült. biztos tudnak szimet csinálni. ez lesz a hivatalos játék rajtuk a világ szeme. komoly kapcsolatvan köztük és a csapatok közt meg a piloták is segitenek. ugyhogy jo lesz ez!!
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz Farkas23 #7682 üzenetére
Jújejnyeaztafútessékmegvenni
Én még mindig szkeptikus vagyok. Nemtom hol olvastam - lehet, hogy itt - de nem lesz benne felvezető kör, SC, meg még mittoménmik. Ráadásul ha tényleg szim lesz, milyen gép kell majd neki, hogy normálisan fusson? Egy normális szimben baromi sok számítás terheli a procit, plusz még a grafika is frankó lesz akkor megeszi a gépet reggelire. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Codemastertstől én még nem láttam normális fizikájú játékot.
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
-
ervin33
tag
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Ne haragudjatok, nem tojom le a bandát, csak kevés lett a szabadidőm. De most újra kicsit több lesz, és jövök! A hétvégi futamon ott leszek. (Nem mellesleg, úgy éreztem, hogy az előző kihagyott futamokon, a kevés gyakorlás miatt, csak mozgó balesetveszély lettem volna.) UI: az új honlapnak mi is a címe?
-
Farkas23
aktív tag
válasz Iron Funeral #7670 üzenetére
Dyno legutoljára azt mondta nekem h már nem tér vissza! Ugy h őt ne számoljátok!
-
Iron Funeral
őstag
Persze nyilván fontosabb a suli, én sem kockulok tanulás helyett, igazából amiatt pánikolok, hogy van 7 ember aki nem ment mért kört. Most akkor Dyno visszatért vagy sem?
(#7662) cila1: akkor inkább a plusz súly Valamikor régebben már úgyis megmondtam, hogy a szabályalkotóknak ()lassan el kell gondolkodniuk, hogy hogyan tegyék izgisebbé a futamokat
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Farkas23 #7667 üzenetére
ooopsz,rosszul emlékeztem.
ervin33 : néztem a hotlaps-t
köv alkalommal amikor ráérek,megint dolgozhatok majd az időn.
ahogy figyelem hamarosan elém kerülsz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
JColee
őstag
válasz akoska07 #7663 üzenetére
elírtam, nem majdnem 1 sec, hanem több
az érdekes, hogy más szárnybeállítással sem javul (laposabb/meredekebb)Szabesz azért szakad szét a mezőny, mert egyre kevesebbet hibázunk (szerintem)
pölö Kanadában hibáztam, hátraestem, és egész jól mentem, amíg megint nem hibáztam[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz Iron Funeral #7658 üzenetére
Én is örülnék ha minél többen lennénk, annak méginkább ha még jobban összerázódna a mezőny. Pár kör után elszakadva egyedül autókázni nem olyan élvezetes.
¯\_(ツ)_/¯
-
JColee
őstag
elég prózai okai vannak, hogy ennyi lemaradás van:
1. nincs idő(m) gyakorolni
2. gőzöm nincs, miért vesztek a középső szektorban majdnem egy mpet, nem tudom mi rossz a beállításombanszóval most kezdődik a szorgalmi időszak szívás része /beadandók, zhk ezerrel/, és az f1re nem jut idő
-
nagyúr
Dyno-t leszámitva,6 ember nem ment még mért kört a pályán,
aki általában itt szokott lenni.
a hétvége még nekem is necces,hogy ott tudok-e lenni.
pedig én szeretnék indulni...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Iron Funeral
őstag
Mi van az emberekkel, 13-an mentek mért kört a szerveren abból az utolsó majdnem 8 másodpercre van lemaradva, de ami ennél fontosabb, hogy hol vannak a többiek?!?! Spa-t kihagyjátok??? Vagy csak unjátok és kiszálltatok a ligából? Ha 13an leszünk Spa-ban az bizony szomorú lesz
-
macy
addikt
válasz Iron Funeral #7656 üzenetére
Hónapok kérdése az egész
-
Iron Funeral
őstag
Kicsit utánaolvastam az FSONE2009-nek; azt írják, hogy a 3D kezeken és az autók különböző verzióit csinálják. Tényleg közeleg a megjelenés
-
ervin33
tag
csao srácok. ma lesz vmi futam féleség ?
rajtot gyakorolni lehetne, mert elégszük és rövid a cél egyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz Iron Funeral #7648 üzenetére
Ez volt Valenciába is! Teljesen a közepéből indult kinek mentem neki? Senkinek, pedig nyomtam,. de odafigyeltem! Lehet nyomni, csak figyeljen mindenki! Időben fékezni, nem a másikba fékezni!
A kérés csak anyi lenne, h vegyük már kicsikét komolyabban, mégha játék, akkor is! -
-
Farkas23
aktív tag
válasz ervin33 #7644 üzenetére
Hát akkor jo uncsi volt:s Nekem már rögtön az elején a seggemben landolt vki, megsérült utána egyenes végén a fék se ugy működött ahogy szokott és Frenkybe csusztam, ott felment a pumpa ás kiléptem
Kezdem azt érezni, h tök fölöslegesek ezek a rajtgyakorlatok:S Mindenkéi ész nélkül megy, nem figyelve a másikra, igy nem lehet! Akkor nem lesznek rajtgyakorlatok és akkor mojd sorra jnnek a büntik! Azzal megy az idő h rajtgyak 1,2,3,4,5 és stb. És futamon meg kiderül, h semmi értelme nem volt! -
cila1
aktív tag
Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet átkonvertálni a VCR fájlt?Pl avira.
-
proof88
addikt
válasz ervin33 #7644 üzenetére
akkor azért ott álltál meg ... chaten szólhattál volna, hogy toljalak meg, Szabesz is ugyanígy járt ott vmelyik nap, mondjuk az ő eltolása sikertelen volt, mindkettőnk motorja meghalt az lett a vége
Speedg: ok csak Reset csak akkor panaszkodott ha a rajtrácson álltunk, én javaslom mindenkinek, hogy ha a rajtnál beakad a játék, főleg ha hátulról rajtol, tehát sok autó áll előtte, akkor vegye le az ellenfelek részletességét közepesre. Legalábbis nálam ez segített.
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz Farkas23 #7641 üzenetére
proof nyert egy darabig vezetem én azt kezdtem bénázni proof megelözött. utt megint bénázás azt már 5-6 mp re volt tölem box ban átt léptem a sebeséget kaptam egy átthajtásost. azt a 16-17 körben az utolso sikánál fennakadtam a rázon azt nem jött le a gép kipurcant a moci. egyedül proof ért célba.
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #7639 üzenetére
A beállításaim a régiek voltak, azaz pályarészletesség medium a többi full/high, csak a fix nem volt telepítve. Jut eszembe; ATi kártyáknál is lehet hogy javítja a teljesítményt, úgyhogy próbáljátok ki bátran
[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #7639 üzenetére
Panaszkodtam én is hogy szaggatt a game.Gondolom emlékeztek.Én úgy jártam (okulva mindenkinek) hogy két hálózati kártyát telepített a win7.Én azt hittem ott a baj,mert mikor letiltottam vagy letöröltem a másik nem létező háló kártyát,megszünt a probléma.De közben meg mozgattam mindíg az UTP kábelt is a mondemnél is meg a gépnél is.Biztos ami biztos alapon.A hálozati diagnosztika modem hibát írt ki!!Én kicseréltem a hálozati kábelt ,és megoldodott a gond.Azóta nem szaggat nincs akadás pedig nem állítottam át semmit a játékban.
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
Farkas23
aktív tag
Mi lett a futam vége?
-
Speedg
csendes tag
cila:Akkor szerintem vidd be aztán lessz egy új kormányod Én októberben vettem nekem nincs semmi gondom vele, de ha így lenne én biztos kicseréltetném,mert ilyenkor a gari újra indul.
Várj vele jövő hétfőig ,péntekig tesztelhetik aztán szombaton már új kormányod lessz.Elvileg a következő főgyakra már nem lessz gondod.Én biztos így csinálnám De a döntés rajtad áll[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
ha matricát nem szedsz le, csavarokról festék nem jön le, stb. nem látszik, akkor nincs gond.
Reset: beállításokban az ellenfelek részletességét vedd közepesre, ha nem válnak be a leszedett cuccok a geforce-hoz. 16 autónál a rajtrácson már erős géppel is le tud lassulni a program, ha magason hagyod azt a beállítást.
-
Speedg
csendes tag
Mclaren " új "fejlesztése
-
cila1
aktív tag
Momo kormánynak a pedálját szétszedem akkor nem vesztem el a garit?
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #7632 üzenetére
azt csinálom hogy rávan téve 1 gombra és néha megnyomom csak most rosszkor nyomtam meg
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #7630 üzenetére
Közben megtaláltam, akinek GF8+ kártyája van és köhög a játék akkor innen letöltheti a fixet hozzá.
illetve itt van a két direktlink, akinek nincs regje rFC-re:
1.
2.(#7631) cila1: TC nélkül felejtős, szerintem low TC-vel próbálkozz, vagy hagyd a szokásos TC beállítást és haszáld a TC Override funkciót(amíg lenyomod beállított gombot kikapcsolja a TC-t)
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #7630 üzenetére
én meg próbálok TC nélkűl menni de nekimentem a falnak a 3.körbe
-
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #7628 üzenetére
nem vesztettél semmit
-
Iron Funeral
őstag
Sry kidobott a játék egy hibával...
-
Frenky89
addikt
-
Farkas23
aktív tag
És h tetszett a videó, vmi véleményt mondjatok már!
Jó hát télleg nem volt vmi jó futam! De Vettel megérdemelte volna a győzelmet!
-
Frenky89
addikt
válasz Sgt.Randall #7622 üzenetére
Most, hogy nézegettem nálam is csinálja, de csak bahrain-ben szóval ez inkább valami track bug lesz.
-
macy
addikt
De miért pont Alonso? Utálom azt a majmot
-
Frenky89
addikt
Sztem is felettébb izgalmas verseny volt. Szegény Veti-t sajnálom csak.
Btw, egyik ismerősömnél olyat csinál az FSONE karrier módban, hogy rajtnál az autók mögé rakja a SC-t, de ellenkező irányban mint kellene, aztán az első kör végén az AI-k szépen le is rombolják magukat ez által.
Vajon, hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
-
Farkas23
aktív tag
na nem volt rosz a futam! Itt van a mi versenyünk is Bahrainról! Remélem azér tetszeni fog, hogy nincs szöveg! Na majd este jövök főgyakorlóra!
-
Sgt.Randall
aktív tag
Traktor vereseny Vettel szemében
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #7615 üzenetére
naná hogy nézzük!!!
-
Iron Funeral
őstag
Nemsoká kezdődik a tánc Hajrá Schumi, hajrá Mercedes! Los!
Remélem ti is nézitek
-
Farkas23
aktív tag
Nemsokára elkészül a Bahraini videó is, de ez már szöveg nélkül, mert fölösnek tartom! Igyis ugyis kiderül minden a videón, nem kell hozzá szöveg sztem! Majd belinkelem! Bár kicsit uncsi, semmi nem történt a Bahraini futamon:S:S
-
Sgt.Randall
aktív tag
-
Iron Funeral
őstag
válasz Sgt.Randall #7611 üzenetére
Attól még nem szeretem a törött "melót"
[ Szerkesztve ]
-
Sgt.Randall
aktív tag
válasz Iron Funeral #7610 üzenetére
F1-be szállnak a milliárdok "csak" a balesetekre
-
Iron Funeral
őstag
Egyébként én nem szeretem amikor így tönkrevágják a cumót, nem azért mert valami pacifista vagyok csak nem szeretem romokban látni a technikát Azt meg persze pláne nem szeretem, ha az én technikám törik
[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
válasz Sgt.Randall #7607 üzenetére
A Valenciai futamunkra hasonlít nagyon ez az összeállítás Kár hogy mindjárt az elején én voltam az egyik szenvedő alany.
-
Sgt.Randall
aktív tag
na hát azért esős vesenyen ha felrepül a feje felé akk lesz ami védje a fejét
pár szép pill. 2009-ből[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #7598 üzenetére
Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad és értelmezted a szabályzatot, mert le van benne írva, hogy vasárnap lesz fő gyakorló. Minden úgy zajlik ilyenkor, mintha fő futam lenne, csak rajt gyakok is vannak. Tehát holnap este negyed 8-tól 3/4 8-ig gyülekező (minél hamarabb jelenj meg plíz), aztán negyed 9-ig kb időmérő, utána kis pihi pár percig és legkésőbb fél 9-kor futam. De mivel ez főgyakorló, ezért a futam úgy fog kinézni, hogy az első 1-2 rajt az rajtgyak lesz. De ezt chaten úgyis megbeszéljük, hogy hány lesz. Ami a lényeg, hogy rajtgyaknál nem indulunk el a felvezető körre, a rajtrácson maradunk, így egy kis várakozás után a program elrajtoltat minket. 1 körig megy a rajtgyak, aztán megint csinálunk 1-et. Legalább 2 rajtgyak szokott lenni. Aztán ha mondjuk hogy most van a fő, akkor elindulunk felvezetőre, megint minden olyan mintha rendes VB-futam lenne. De asszem ezt te is tudod, mert Monacoban gyakoroltál velünk és voltál is VB-n.
-
LaCeeN
tag
válasz Sgt.Randall #7600 üzenetére
Ezen én is jót nevettem Komolyan azt vártam h keresztben végig csapatja a Bahrein-i pályát ezek után
-
Speedg
csendes tag
Na igen ,de nem sokban tér el tőle, legalábbis összerakásba Bár lehet hogy a renaultnál így akarják elhárítani a futamok közben felmerülő technikai hibákat,hogy a pilótákat megtanítják menet közben[szerelni]
-
Frenky89
addikt
Gyufa legalább lőtt végre valami jó poént és nem a szerecsétlenkedésén "kellett" röhögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest