Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Eközben Brazíliában ... (videó)
király ahogy villog a hátsó lámpa, és közelről látszik, ahogy pislog és nézelődik a pilóta
Nah én megtankolva szuperlágy gumival 23-24-es időket megyek.
Eső gumikkal (ami a BMW házi fejlesztése, tehát a legjobb eső gumik) 17-es időt. Nem tudom üresen hol lesz az alsó határ, 14-es idők lesznek talán.Azt elfelejtettem mondani, akit érdekel: az eső gumik optimális hőmérséklete 87°C, viszonylag jól tolerálják ha lehűlnek vagy túlmelegednek, és úgy lettek kifejlesztve, hogy elöl és hátul is kb egyenletesen kopjanak el, így hosszabb etapon is viszonylag konstans marad a balansz. Azt is fontosnak tartom kiemelni, hogy az eddigiektől eltérően ezek a gumik NEM vadiújan tapadnak a legjobban, egy kicsit koptatni kell őket a 100%-os tapadáshoz. Ez azt jelenti, hogy kb 6%-os kopásnál érik el a legnagyobb tapadást. Ebből következik, hogy időmérőn egymás után talán több mért kört is érdemes menni. Viszonylag gyorsan kopnak, de eléggé tűrhető a dolog, mert mint mondtam, a kopás kb egyenletes elöl-hátul. Kb. 38%-os kopásnál esik kicsit nagyobbat a tapadás, ezt ki kell tapasztalni mindenképpen hosszú etapon, hogyan változnak a köridők. Annyi biztos, hogy 50-60%-nál kezd használhatatlanná válni a gumi, és kb ettől a ponttól kezdve a tapadás rohamosan csökken, érthető hiszen már kezd kínosan kicsi lenni a barázdák mélysége. Azt ki kell tesztelni hosszú etapon, hogy mégis mikor hány kör után hogy tapad a gumi.
ja és a pályán a rázókövek kicsit gyengébben tapadnak mint az aszfalt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest