Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Tomika86
üzenetére
Szia,
Nem az M_ADD1-nek kell adni értéket. Leírást nem találtam róla, de szerintem az azt csinálja, hogy amit a hajtás kiszámol nyomaték setpoint-ot ahhoz ezt az értéket hozzá adja. Magyarul ha nem csinálsz a motorral semmit, éppen áll, de be van kapcsolva, akkor a nyomatékot próbálja 0-án tartani, de ha te beleírsz ebbe az M_ADD1 értékbe, akkor az hozzáadódik a (hajtás által) kiszámolt nyomaték setpoint-hoz, ergo az nem 0 lesz. Így a motor forogni fog.
Mint említettem neked a 2. és 3. kimeneti word fog kelleni a 750-es telegramból. Az M_LIMIT_POS és M_LIMIT_NEG.
A 102-es telegramban meg valószínűleg azért nem tudsz semmit sem állítani, mert a TO "ráül" és írogatja a háttérben. Mivel gondolom észrevetted, hogy a Supplementary Telegram-ot nem tudod megadni a TO "wizzard"-ban, ezért ezt a TO nem írja, ez a felhasználói programra van bízva.
Azon nem kell csodálkozni, hogy 1200-ben nem működik minden, mert ez a TO-s dolog 1500-re lett fejlesztve és 1200-re csak rá van "erőszakolva".Próbáld meg azt amit fentebb írtam.
Így sebesség szabályzó üzemmódba lesz a motorod nyomaték korláttal.TIA V16-hoz természetesen nem jó a 15-ös licence.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egérpad topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs