Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Áh, ez nagyon drágának hangzik.Ha tényleg ez lesz a spec akkor minimum a PS5 lemezes árával fog egy szintben lenni. De egyben örvendetes is lenne, mert ez már nagyon jó minőséget sugall a játékélményt nézve. Nekem a psvr-től brutál hamar hányingerem lett és ezen bármit próbáltam nem segített (buszon, autóban, hajón is hamar rosszul vagyok). Jó lenne ha már ezt bírnám...
-
oriic
HÁZIGAZDA
PSVR2 pletykák:
Fresnel OLED screens
2000 x 2040 per eye
4K HDR display
FOV 110
Eyetracking (Sony will refer to Foveated Rendering as "FSR/Flexible Scaling Resolution")
Haptics in headset (and controllers), haptics in headset will help reduce motion sickness
Controllers come bundled with headset
Focus on AAA titles
Hybrid games playable on flatscreen or PSVR2, download only what you need
No mention of BC, but big push for remastered PSVR1 games
Launch details will be announced in early 2022 -
Toncsi92
tag
Eléggé vártam gameplay alapján nekem bejött viszont tegnap kipróbáltam háát combat rendszer nemrossz viszont a karakter úgy fut mint vmi retardált nagyon töredezett fura a mozgás benne elég gagyinak tűnik én 10 percet bírtam kb és töröltem viszont a Tennis World Tour 2-nek örülök terveztem megvenni azzal most jól elvagyok

-
saelin
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Nekem is nagyon tetszett a játék. Igazán jót szórakozni viszont coop-ban lehet vele! Hatalmas élmény amikor szinkronizálva lopakodva pucoljátok ki a táborokat, majd az egyikőtök véletlen beriasztja az egészet amiből órási tűzharc kerekedik ki. Mi speciel úgy játszottuk, hogy a cuccoknak szintje volt. Ez is adott egy kis plusz izgalmat a játékhoz.
-
Skynet258
veterán
Alzában 3k a Breakpoint, ennyit kiadok érte, a trial 6 órájával is elvoltam. Lövöldözős agyzsibbasztásnak jó lesz.
-
Frod
addikt
Az új Plus-os mmo/br játékról valakinek valamilyen tapasztalat?
Ahogy látom jelenleg is ~400 nézővel fut Twitchen, szóval eléggé "dead on arrival" státusza van, de valamiért mégis van egy érzésem, ki kéne próbálni
-
RangerFox
Topikgazda
-
mettek
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
Nem fog. A 144hz-et csak display porton keresztül tudja. A konzolokon hdmi van. Hdmi aljzatból viszont csak a 2.1-es tudja a 120hz-et. Sztem ilyen hdmi nem nagyon van monitorokon csak a legújabb tv-ken.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
kvojnovics
üzenetére
Igen
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Abban kérném a segítségeteket, hogy ezen a monitoron (AOC 27 27G2U/BK 144Hz) működik-e a Warzone 1080p 120fps módban?
Előre is köszönöm!
Szép napot!
-
blckhm
tag
válasz
RangerFox
üzenetére
"...elképzelhető, hogy egy Gex Remake lesz.
"
It's tail time!
-
F-ECT$
titán
A ma (holnap) induló summer sale part 2-ről van már teljes lista valahol?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Nescafé
üzenetére
A stabil 60fps egy kellemes feature benne, de egyébként nem érződik rajta, hogy bármilyen formában is next gen lenne.Élsimítást ne is keress benne, tele van low res textúrákkal, nincs benne hdr stb. Viszont maga mint játék nagyon jó, ha kedveled a régebbi Yakuza játékokat, akkor ne hagyd ki ezt se. Ugyan kellett egy kis idő, míg a sztori behúzott, meg az új karaktereket megkedveltem, de azután egy nagyon kellemes élmény volt.
Szóval mint port, nem kell tőle sokat várni, de mint játék nagyon jó. A mostani árát nem feltétlen éri meg egy akciós PS4-es verzióhoz képest (én 3500Ft-ért vettem anno), de ha kell a 60fps, akkor hajrá.
-
ambushka
aktív tag
Van egy Telekomos rendelésem a 240-es pakkra (lemezgép+kontroller+rift) ha valakinek kell, ma átvehető az Agoranál pesten.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Judgment ps5 -verzió vélemény?
Nekem kimaradt a játék , most akciós store-ba, ezért kérdezem.
Gondolkodom a megvételén..
Köszönöm -
hadam98
senior tag
Az Abandoned most Silent Hill vagy Metal Gear 6 lesz? Ha a Metal Gear exkluzív lesz nagyon pipa leszek

Akkor mehetek PS5 venni. -
desmond18x
csendes tag
Hát igazából az Atroval csak kb 20 percet nyomtam aztán mentem ugrálni a dimenziók közé
De végig fogom ezt is vinni, tényleg jónak tűnik
A Rachet and Clank pedig szerintem zseniális. Nagyon bejön ahogy a kontrollert használja (a különböző felületeken való séta, a ravaszok + nekem a kontrolleren lévő hangszóró is nagyon adja, sokat ad az élményhez)
Itt milyen Collection-re gondolsz? Szerintem elsiklottam valami felett :/
-
Bencus88
nagyúr
Én nem bánom ha néha gyengébbek a ps plus játékok. Igaz nyáron nem játszom, de nem is bővül a lista. De ezekre a ps plus játékokra mind ajándékként kell tekinteni, néha erősebb lesz, néha gyengébb.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Azt nem tudok küldeni, ugyanis böngészőből nekem se hozza be. De konzolon elkezdtem gépelni, hogy "Aba", és a legelsőnek kihozta. Abandoned: Realtime Experience.
-
RangerFox
Topikgazda
-
Bilux
veterán
Első olyan hónap hogy a plus-os játékok nem túl érdekfeszítőek számomra
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Tegla80
üzenetére
Lehetséges ez is. De olyan régen volt, hogy nem emlékszem. Viszont az jobban rémlik, hogy lejárt a trial és utána mintha megvettem volna a teljes játékot, mert coopba toltuk a cimbivel, csak miután lejárt a free verzió, Ő nem vette meg én meg igen.

Nem lehet utána nézni a vásárlásnál valahol a Sony profil alatt? -
Rony949
addikt
Szalonból én is rendeltem. 1 hónapon belül hívtak is hogy lenne gép, de csak és kizárólag pakkban (kontrollerrel, játékkal vagy PS Plus előfizetéssel)
Szóval aki innen akar gépet, az erre számítson.
-
jeni
félisten
alapból mindenhol 2év a gyári gyari.
ha kiterjesztett garival kéred akkor a saját nevedre kell,hogy vegyél boltból konzolt.
esetleg aki eladja még frissen megkéred rá,mivel más néven utólag ez nem lehetséges magadnak,hacsak az illetőt még meg nem kéred rá,ez bolttól is függ.
kiterjesztett gari idő átlag elérés határidő:
Media Markt 60 napon belül
Alza 3 nap napon belül és itt előre kell jelezni
konzolvilág 90 (?) nap előre kell jelezni
Sony szalon passz -
Mike
veterán
vettem pár játékot az elmúlt 2,5 évben pre-order, mind jó volt, sőt, legtöbb nagyon bejött. és amikor ott ülsz éjfélkor és nézed a visszaszámlálót, mintha a moziban ülnél az éjféli premier vetitésen
szeretik ezt mondogatni, de korántsem igaz, hogy ne lehetne 0 day jó játékot venni
(mielőtt valaki râkérdez mik voltak azok: Rdr2, Kingdom Hearts 3, Final Fantasy VII Remake, Jedi Fallen Order, Ghost of Tsushima, Plague Tale, Concrete Genie, Genshin Impact)
-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Bőven megtehetném, hogy csak digitálisan vegyek játékot, de úgy vagyok vele, hogy amit tuti, hogy csak 1x fogok végigjátszani (és a legtöbb single cím ilyen), azt inkább megszerzem lemezesen és aztán eladom. Ezzel bőven behoztam már a lemezes gép felárát, de tény, hogy sokkal kényelmesebb a digitális könyvtár, így sok mindent megszerzek inkább úgy.
Egyébként meg hogy ki mit enged meg, kinek mi fér bele, az eléggé eltérő. Van aki 200e Ft-os nettóval is 2 évente veszi az új iphoneokat, másnak meg a milliós fizetése mellett is fáj kifizetni 20-30e Ft-ot egy digitális játékért, és valahol mindkettőt meg lehet érteni.
-
Tegla80
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak tipp,de tobbszor volt ingyenes hetvege,lehet akkor probaltad,jutottal idaig....
-
aDtG
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni Playstation 5 konzolt.
Az utóbbi időben Facebookon láttam, hogy hozzá lehet jutni már normál áron is (nem neppertől). Mit gondoltok, honnan tudnám beszerezni az elkövetkező 2-3 hétben? Fontos, hogy szeretnék kiterjesztett garanciát is vásárolni, ezért kérlek ezt is vegyétek figyelembe. Nagyon szépen köszönöm! -
WhiteWalker
nagyúr
Az miért van, vagy hogy a PS app úgy mutatja a Division játékot, hogy "megvásárolva" ( én úgy emlékszem hogy régen meg is vettem), de ennek ellenére most letöltöttem és ha elinditom a játékot "trial" verziót mutat és unlockolhatom a full gamet.

A karakterem 25.szintű és szerintem a trial verzióba eddig nem lehetett eljutni... -
Moby
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos, hogy mindent elolvastál azon az oldalon?

-
RangerFox
Topikgazda
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Megjelenéskor nem jön dobozosan. Ha jól fog fogyni, akkor kiadják úgy is.
-
tboy93
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
A Triwarden Kft-vel erdemes felvenni a kapcsolatot, oda fogja kuldeni a Telekom is. Ha közvetlenül oket hivod, gyorsabb lesz. Cserelni fogjak. Futárt valószínűleg tudsz kerni, hogy vigyek el es hozzak is vissza.
-
KillerKollar
őstag
Na nekem is stick driftes a kontrollerem
Van itt aki gariztatta már? Március elején vettem a Telekomtól, kit érdemes ilyenkor hívni? A Sony honlapján találtam egy pesti számot, Őket érdemes hívni, vagy inkább a Telekomot? Postázni kell majd valahova vagy jön érte futár? Gondolom Pesten van a Sonynak szervize, de mivel pécsi vagyok így a személyes ügyintézés nem játszik. -
törölt tag
Nyílván nem vagy abban a helyzetben, hogy egy egy játék árán görcsölni keljen, ami abszolult pozitívum, de van olyan is, aki már most meghúzott egy határt mondjuk 10000ft/játék nem több, majd csere/eladás végigjátszás után. (Ismerek ilyet)
" Most ott kellett volna bámulnom az árakat, hogy mikor tépjem ki a gépből, hogy ne bukjak rajta.."
Teljesen igazad van, csak sajnos a Magyar gazdaság, meg az átlagbér....
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Nem az eladás operatív részével. Mondok egyszerű példát. Megvettem a recsitet, végig sem játszottam, szerintem kalap szar, de a fiaim még mindig játszogatnak vele, pedig kiplatinázták a saját fiókjukon, meg az enyémen is, de nem tudják megunni(ők voltak a célcsoport). Most ott kellett volna bámulnom az árakat, hogy mikor tépjem ki a gépből, hogy ne bukjak rajta annyit, amennyiért vettem digitben. Mostanra ez már valóság lenne. Na nekem ehhez nincs már kedvem. Megvettem, megvan, ráérnek vele nyomkodni. Elő leget venni,vha majd esetleg jön hozzá valami extra tartalom, vagy ilyenek. Eleve meg sem lenne szabad már venni semmit day1, amilyen állapotban jönnek ki a sony játékai is már...
-
törölt tag
" Ebből a lemezzel, eladással meg hasonlókkal pöcsölésből kinőttem. "
Minimális fáradtsággal, idővel jár felrakni egy hírdetést, majd elpostázni egy borítékot, vételkor meg utalni egyet telefonról (1perc), 2 nap múlva meg kiveszed a postaládából. (Mi sem egyszerűbb)Sok ilyen üzletet csináltam, és rengeteg pénzt spóroltam ezzel.
Nem kevés olyan játék volt, amit megvettem, 2 nap múlva meg adtam tovább, mert nem tetszett.
Ilyenkor mindig átfut a fejemen, hogy "Te jó ég, még jó, hogy lemezen vettem meg".Persze a prev generáció végén nagyon jó akciók voltak digibe, amikkel éltem is, de összességében még mindig a lemez a prioritás.
-
Empire of Sin-el játszott innen valaki? Nagyon hangulatos és összetett játéknak tűnik, és most féláron van, csak 20$!
ProEvoFan-Játékaim.hun szokták árulni, de itt hardveraprón is igen! Amúgy én is leginkább nagyon leárazva veszem a játékokat az USA-n lehetőség szerint szinte ropiért👍 A nagyobb címeket meg ha nagyon érdekel, akkor day one, de az is 20K környékén megáll, ami szerintem nem sok, de kinek mi! Én eleve évek óta úgy csinálom, hogy havonta van egy összeg amit erre szánok/költök, és arra a pénzre úgy tekintek, mintha nem is lenne😁 Tudom közhelyes, de más cigire fűre piára,sokkal sokkal több pénzt elkölt, és az még ráadásul nem is egészséges
-
Moby
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mondjuk ez a 2021 nem is nagyon adott volna el lemezt. Az össz vásárlásom eddig az évben egy returnal promókód volt 15-ért, meg egy recsit szintén promókód volt. Ezen kívül veszek még egy kenát, ami lemezen ki se jön, amúgy is olcsó.
Mit vegyek lemezen? Korda gyurit meg balázs klárit? :D/Ezen kívül régebbi digit játékok mentek, de leginkább psplis játékok, amíg ilyen szar nem lett, mint mostanában :D Meg az év eddigi legjobb játékát 5500 forintért vettem digitben day1, csak az ps-re pont nincs sajna.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem is van US account is... Ahol olcsó ott veszek digitet
Jah és van egy határ ami max 10$/£, ez felett nagyon ritkán veszek digit játékot.
Ha leosztom a vétel ár/jatekórára még így is bőven megéri a digit ennyiért.
De még azt is mondanám, hogy 15 ezer lenne egy digit ára valamelyik játéknak és a bruttó jatekido 60-70 óra 250ft-ra jön ki egy óra...
Most akkor nem éri meg a digi?
250ft-ert hol szórakoztok egy órát?
(Nem neked ment az utolsó pár sor hanem a többieknek) -
RangerFox
Topikgazda
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Már rég letöltöttem magyar accal. A hiba nálad van.
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Szívó?
10 lemezes gépet vettem eddig. Mégis digitem van. Bármelyiket megtarthattam volna
Nem kellett. Egyszer játszottam el eddig a gondolattal, hogy tartsak meg egy lemezes gépet, aztán annyit nem ért meg a dolog, hogy a kezem nyújtsam ki érte.
Ebből a lemezzel, eladással meg hasonlókkal pöcsölésből kinőttem. Nem homeolok, mert a gyerekeimnek is saját fiókjuk van, így ez nem opció. Ezzel együtt is olcsóbban veszem ált a játékokat megjelenéskor (átlag 15-ért). -
Rony949
addikt
Lehet valamilyen félmegoldás szerűen telepíteni a játékot a gépre hogy ne töltsön és zajongjon annyit a lemezmeghajtó?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ne fáradjatok, utána jártam. Egyedül a mobil appban találtam meg "Abandoned" néven, de egyelőre csak kívánságlistára tehető.
-
keIdor
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Illetve én a jó címeket többször kijátszom.
Witcher 3 és Skyrim nálam már összesen talán 4x-5x biztos lepörgött. Nem is egy platformon.
De tudom, hogy a Last of Us 2-t is ki akarom még vinni majd.
Illetve még jó párat. Eleve sok mindent én el se adnék, főleg ami nagyon tetszik az kell a gyűjteménybe. Csak nem fizikai formában, mert arra nincs helyem. -
Tegla80
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Mert 1/4 arral tobb penz,mint az alap digit es az sok piz olyannak "hulyesegre" akit nem erdekel sem a lemezes let(digit mod elt idaig is)sem ezen jatek. (mert pl az 1-2-3 ev plus elofizu vagy x db jatek ara ami pl neki tobbet er,mint gep azonnal.)
Csak egy velemeny,h miert nem kell esetleg lemezes gep sokaknak.
-
keIdor
titán
Tőlem lehet a lemezes használt 5k is, a digitális meg 80€, akkor sem hiszem, hogy élnék vele.
Ez kicsit lustaság igen, de nekem bele is fér a drágább.DE-t az vegyen, akinek mindegy. Nálam semmi nem változott. Ha netán meggondolnám magam, a Series X-ben ott az ODD multiplatformra. De azt se használtam még…
-
Frod
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Most mondanám, hogy mi megmondtuk, de mi megmondtuk.
Aztán erre jöttek azok a válaszok, hogy "nem fogok lemezt cserélgetni", "lusta vagyok felállni a géphez", stb.
Az, hogy a használt piac továbbra is pörögni fog az nem meglepetés, az, hogy az ex.címek alig kapnak kedvezményt az viszont sajnálatos.
(Returnal még drága használtan is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig már mikor beszéltünk róla. 

Kendek