Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
bloodborne-ban is volt co-op, mindig csengettem de nem jött senki
-
Bencus88
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
én megbírkóztam a demons souls-al kb nekem ez az elfogadható nehézségi szint. ds3-at ismerőssel játszottuk ki egyedeül nem tudom, hogy bírtam volna
szóval én ennek örülök, bár nem mintha lennének barátaim
-
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja, ez az infó kimaradt nekem. Így már jobban hangzik.
-
pzstm
titán
Sziasztok!
van itt olyan aki Lg CX-el hasznalja a PS-t? Hdmi cecet engedtem a beallitasokban de mikor kikapcsolom nem kapcsolja ki a tv-t, illetve ha bekapcsolom akkor bekapcsolja es at is valt a megfelelo hdmi-re. (Bar rest modebol bekapcsolva nem teszi ezt meg
) -
saelin
veterán
válasz
Silεncε
üzenetére
Aztán beígérnek valamit, nem sikerült tartani a munkatempót, kimarad content, technikai gondok és bugok maradnak benne, elcsúsztatják a beígért megjelenési dátumot, jön a gamer hate hullám... Aztán mikor tényleg megjelenik mindenki elfelejti a hisztit és orgazmál a játékra l, hogy az milyen jó és hogy a Sony a legjobb.
-
Elderath
addikt
Hát gyerekek én toltam 1 óra ratchetet fidelity modeban OLEDen. Bokám lefosom komolyan
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy van itt olyan akinek felül és oldalt zárt polcon fektetve van a konzol? Mert nekem iszonyat melegszik. Hangja semmi de kb olyan hőt ad le hogy fél méterről rendes meleget ad mint a kályha
tűz forró a teteje meg az alja(ahová az állvány való). Normális ez? Vagy leáll ha túl melegszik? Lehet ettől baja? Hangja semmi...de tényleg nulla,de tűz forró kb 2 óra játék után.
-
Anti-Hero
aktív tag
#ELDENRING Details
-Create your own character
-Fromsoft's biggest game yet
-Interconnected seamless open world
-Day/Night cycle + dynamic weather system
-NPCs in the world can help or hurt you
-Smart Delivery on Series X or free upgrade on PS5 -
Moby
veterán
válasz
Silεncε
üzenetére
Még mit szeretnél tőlük?
A mai termést látva az is világraszóló csoda, hogy meg bírt jelenni a ratchet, és nem halt bele a fél staff az insomniacnál, és vér sem folyt a falakból.
Majd jönnek, ha lesz mondanivaló.
Ezért felesleges ilyen showkat csinálni, ahol kiáll két ember, hogy elmondhassa, hogy mennyire boldogok, hogy csinálhattak egy új studóit, majd elmennek haza. Legalább megmutathatták volna a fotót a mai reggeliükről, vagy a kutyájukat, vagy valami nagyon hasznos információt még megoszthattak volna. -
Moby
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Én sem mondtam mást. Szerintem félreértetted ami írtam ("ezek olyat nem tudnak" - csúnyát). Szép a játék, odaver az art, szerintem jó lesz ez. Fel is lesz húzva a graf a mostani gépekre, de nlhány helyen azért látszik, hogy még nem ez a generáció volt a target, és ennyi. Nem is vártam tőle. Készül vagy...7 éve?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Én azt nem értem, hogy valakinek ez sem elég

Számomra kb az utolsó helyen van a grafika. Legyen jó játékmenet, játékélmény, a 60fps nem lenne gond, ne laggoljon, ne akadjon, kit érdekel a grafika akkor. Jó van egy szint amit ugorjunk meg, de ez a bőven elfogadható graf, számomra még csodás is. Nem tudom mennyire tudják ezek az emberek élvezni a valódi játékot, és kikapcsolódni, nem görcsösen figyelni, hogy egy játékba hol tudok fogást találni
Hombre: na igen akinek ez nem elég ott vannak gondok
-
hombre[EU]
nagyúr
jöttek screenshotok -> [link]
-
Silεncε
őstag
A Sonynak most se lesz E3 showja, igaz?
KaitouP: nem baj, majd akkor nézzük a Nintendo meg az Xbox show-t. A Sony meg majd hozza a cuccait, amikor jónak látja
-
sp8787
addikt
Az ok ,hogy jon ez a meh "En kicsi ponim" jatek.
De Division 3 akkor nem lesz? -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez is jogos, csak valahogy vártam valami G.R.R.-séget magában a hangulatban. Isten ments hogy korán leírjam a játékot, de maga a trailer azért szólhatott volna nagyobbat. De majd talán a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A free upgrade to the PlayStation 5 version will be available for players who purchase ELDEN RING on PlayStation 4.
Source: Bandai Namco's Fact Sheet.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem csúnya, ezek olyat nem tudnak, de olyan, mint amit még bőven prevgenre terveztek, és hát ez így is van

-
Moby
veterán
Ez a geoff-szégyenshow alapján a videójátékipar olyan lett, mint egy elfuserált kézművestábor olyanoknak, akik nem találják magukat meg semmiben, és ezt még kipróbálják. A játékok 90% fogalmam sincs kinek meg minek készülnek, ilyen mobijátékos randomszar. És én csak végigtekertem óvatosan.
Az elden ring adta, de azért látszik rajta, hogy mocskosul régóta készül ez. Szerintem currgenen 120fps lesz
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha az meglesz, akkor nekem mindegy is a graf. Azért titkon reméltem egy kis DS Remake szintet
.De jó ez így! Ide vele!!
-
válasz
kokixy
üzenetére
Egyébként nem sokat ér ez a Plus-os extra kedvezmény, költeni nem érdemes rá. Sok játék enélkül is le volt már ennyire akciózva, vagy pedig ez egy jó indikátora annak, hogy nemsokára le lesz. A PSPrices oldalán jól követhető és visszanézhető.
-
KaitouP
nagyúr
Villognak itt G.R.R. nevével, közben semmit nem láttam a trailerben, ami az ő védjegye lenne, pedig egekig van magasztalva a GoT miatt. (Meg szidva is a könyv miatt, na de ez más téma.) Újabb random soulslike cucc. Persze nyilván a FromSoftware a legjobb név ehhez, de na.
-
oriic
HÁZIGAZDA
ELDEN RING - Gameplay Reveal
- Megjelenés 2022. január 21. -
hombre[EU]
nagyúr
original as f*ck

-
Elderath
addikt
OOOF elden ring. Na azért megérte

-
Anti-Hero
aktív tag
Elder Ringben a grafika az elég fos. Viszont a többi az epic.
2022 Jan 21!!!
-
Raga
senior tag
Hosszas szemezgetés után leszedtem a warframet…korábban olvastam hogy az ingyenes játékok etalonja és sima AAA kategória. Nézegettem róla videókat meggyőzött kiváncsi leszek.Ez amolyan Destiny 2 féle játék?
-
KaitouP
nagyúr
Ahhaha 2B costume Fall Guys-ban: [kép]

-
kokixy
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocs, ha nagyon alap dolgot kérdezek. Jól értelmezem, hogy ha csak 1 hónap PS Plusra fizetnék elő (vagy igénybe venném a 14 napos ingyenes próbát), hogy egy jelenleg leakciózott játékot még jóval olcsóbban megkapjak, és utána lemondom, akkor csak az esetlegesen ingyen letöltött játékokhoz nem férek hozzá, de a megvásárolt az játszható marad? Online nem játszom, és a felhőbe mentésre sincs szükségem, ezért nem is fizetnék elő hosszabb távra.
Köszi. -
Elderath
addikt
Ez az egyik leggyengébb Geoff show. Hála égnek a végén megment minket az elden ring trailer
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
Anti-Hero
aktív tag
From Software's official YouTube channel has been updated adding a hidden video to their "Elden Ring" playlist... 👀
#ELDENRING
Jöhetne màr ez is.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Death Stranding Director’s Cut brings the genre-defying adventure to PlayStation 5. More details coming soon on this enhanced and expanded adventure from @KojiPro2015_EN
Tuti kap bővítést is.
-
-
hombre[EU]
nagyúr
hohohó új Salt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Próféta szóljon belőled!

Ha lemaradt valaki, itt a Death Stranding Director's Cut trailer: [link]
-
pzstm
titán
Sziasztok,
unokaöcsém magyarul szerette volna játszani Miles Morales-t.
Accountom magyar, konzol maga english - United States-re van állítva.
Konzolt is magyarra kéne rakni?

-
KaitouP
nagyúr
Death Stranding DLC?
Hát beugrik az MGS referenciába, beszarok.

Director's cut... Maaaan. Remélem upgradelni lehet, vagy free update lesz.
-
.LnB
titán
MGS MGS+!!+++++!!
-
KaitouP
nagyúr
Tiny Tina's Wonderlands ígéretesnek tűnik, ha legalább lesz annyira fun mint a BL2 RPG-s DLC-je, már jók vagyunk. Csak ne legyen olyan fos storywise mint a BL3. Kérdés, hogy teljes értékű játék lesz teljes áron, vagy teljes értékű játék nem teljes áron, vagy...

De ráfér a szériára már több Tiny Tina, kevés reflektorfényt kapott a 3-ban.
-
Mirage
tag
válasz
Renwick
üzenetére
Köszke!
Én is így vagyok vele amúgy, mikor kérdezték hogy melyiket szeretném mondtam is hogy nekem bármelyik jó, nem vagyok finnyás, gémelni meg bármelyiken lehet...
(Amúgy meg a ps4em lemezmeghajtója elromlott évekkel ezelőtt, úgyhogy én már kvázi évek óta digital editionbe tolom hihi)
#70398 eisento
Az igen, nem siették el akkor azt sem
Jó játékot hozzá! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
PS Plus kiadással nem érhető el free upgrade-del a PS5-ös változat.
-
stilo18
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak azok tudnak ingyen frissíteni, akik megvásárolták a játékot, nem ps plus keretében húzták be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation PS Portal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval én ennek örülök, bár nem mintha lennének barátaim
)

Meg senki, Ne nyomjátok fullba a kretént. Tudom, hogy szeretitek, de ne. Értelmezzétek a leírtakat, vagy valami.,

Kendek
RangerFox