Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Nem teljesen ide tartozik, de nem találtam neki megfelelőbb helyet. Remélem maradhat és tudtok nekem segíteni.
Az a tervem, hogy összeírom azokat a játékokat, amelyekkel még nem játszottam, de mindenképpen szeretném őket bepótolni. A későbbiek folyamán, amikor befejezek egy játékot erről a listáról, akkor random akarom kisorsolni, hogy melyik legyen a következő, mert borzalmasan feladja a leckét, amikor nekem kell ezt eldönteni. Van aki így csinálja? Tudnátok nekem valami parktikus megoldást ajánlani, hogy miként tudom ezt a legegyszerűbben megoldani?Bocsi az offért! Irányítsatok át ha tudtok ennek a kérdésnek megfelelőbb helyet! Köszönet!
-
SingleFrench
csendes tag
Sziasztok! Bár kiírtam a TV-s topicba is, érdekelne itt is vélemény / tapasztalat.
Melyik jelenleg a legolcsóbb min. 65" TV, ami már ajánlható PS5 mellé?
4k 120 hz, hdmi 2.1 stb, szokásos -
-
penge111
addikt
Hétvégén sokat vakaróztam, hogy Far Cry 4 vagy 5 legyen megvásárolva. De végül elengedtem, mert az FPS nem az én műfajom. Nagyon régóta rúgóztam a Plague Tale játékon, csak olvasatom szerint rövid, 8-10 órás játék. Végül csak megvettem, huha hát ez egy baromi jó kis játék így kb. 5-6 óra után, köszönöm azoknak, akik anno ajánlották
-
KRoy19
őstag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Ne ebben viszont nem értünk egyet. A GoW- ot nem is lehet egy lapon említeni a Valhallával. Nekem a GoW az egyik kedvencem, mert hihetetlen jó benne a harcrendszer, a karakter animációk és a játék design/grafika is 10-es.
A story is teljesen rendben volt, bár az nem kiemelkedően jó szvsz. -
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Rátesznek két felesleges effektet, játszanak a fényekkel és azt fogod hinni, hogy ez már "új".
-
Peace
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Sokára lesz az, nagyon lassan tudnak haladni sajnos. De tart, ameddig tart. Csak legyen jó! Sajnos nekem is meg kell várnom a konzolmegjelenést, mert akkor szokott belekerülni PC-re a controller támogatás náluk. Divinity: Original Sin 2-t is újrajátszottam, mikor végre megkapta. Leírhatatlanul fantasztikus volt végre nem a rohadt monitor előtt kattintgatni, hanem a kanapén tespedve tv-n letolni az egyik legzseniálisabb RPG-t.
-
penge111
addikt
Amit még nagyon várok, de szerintem sokára érkezik konzolra az a BG3, előbb ugye PC-n kellene a teljenek megjelennie.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
HFW (Nem hiszem, hogy idén megjelenik), Kena, Alien Fireteam, Necromunda: Hired Gun (Bár tartok tőle rendesen!!!!), Far Cry 6, Last Epoch (Ha valaha is megjelenik végre az 1.0 controller támogatással!), Gamedec, Baldur's Gate 3, Warhammer 40,000: Battlesector, Warhammer 40,000: Darktide. Minden más ami ezeken felül becsöppen, az csak ajándék! Mondjuk egy jó kis Stray a cicával!!!

-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
És merőbe különböző két platformra érkezik.

-
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lehet nem is kell sok mindenen változtatniuk mert az alapok adottak az első résszel, aztán ki tudja, lehet dupla annyi emberrel fele annyi idő alatt kész lehet mint az első rész és tök ugyan olyan lesz mint az első rész, csak új helyekre lehet elmenni azzal a teleportáló fával.
-
3L1T3
addikt
válasz
ImACeltic
üzenetére
Oké, te így látod én meg a tapasztalataim alapján írom a véleményem!
Biztos nem vészjósló, hogy egy gameplayt se kaptunk ugye? Csak egy logot.
Ajánlom figyelmedbe a God of War dokumentumvideót a YouTube-on magyar felirat is van hozzá. Ott megérted, hogy egy gameplay DEMO mennyi idő. Ez nem fog jönni 2021 de 2022-ben sem! Ettől függetlenül mivel nagy rajongója vagyok a szériának ne legyen igazam. 
-
Frod
addikt
válasz
jkrisztian
üzenetére
Én ezeket a fél óra után otthagyásokat nem szoktam érteni önmagában.
Ennyi alatt sok játék meg sem mutatja magát, csak expozíciónál.
Pláne a HZD, amennyire rémlik az elején csak az óvódással barlangászol.Az, ha játékmechanika meg technikai gondok miatt hagyja ott az ember az érthető, de - mondjuk magamból indulok ki - én általában tudom mihez ülök le, és mit várjak.
-
Televan74
nagyúr
válasz
jkrisztian
üzenetére
AC : Valhalla
Nálam a HZD első napos vétel volt mert tudtam hogy mit veszek. Ide sorolhatom még a Detroit Become Human -t is. Ha már a PS ex címeknél tartunk.
Szerintem a FF VII Remake -el előbb fogok az előrendelt PS5 játszani, mint hogy megjelenjen PC -re.
-
ImACeltic
őstag
Ha így lenne, akkor szerintem nem írták volna oda a bejelentő videó végére, hogy 2021. Szerintem 21 végét célozták meg, de ez sanszosan nem fog összejönni. Én egy trailert várok az E3 környékén, gameplay-t nem, bár ugye a 16-ban is egyből gameplay-el lett bejelentve. Ha csak 23-ban jönne, akkor az a 2021-es dátum eléggé wtf.
-
Fernet
senior tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Witcher 3, korábban még a Mass Effect.
-
válasz
jkrisztian
üzenetére
Witcher 3 nálam is és a DG.
-
KRoy19
őstag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Nekem is ilyen volt a HZD, sőt még a TLOU is.

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
jkrisztian
üzenetére
Sekiro

-
RangerFox
Topikgazda
válasz
jkrisztian
üzenetére
Nekem a Witcher 3 ilyen volt.
-
jkrisztian
aktív tag
Amikor ingyenesen megkaptuk a Horinzont, letöltöttem és kb. fél óra után ott is hagytam, mondván ez marhára nem az én világom. Mik ezek a robot dinók, vagy minek is lehetne ezeket a "lényeket" nevezni? Az egész világ nem akart összeállni, idegen volt számomra az egész, nem gondoltam, hogy bele fogom majd tudni élni magam ebben a játékba.
Hála az égnek adtam neki még egy esélyt és így nem fosztottam meg magam egy nagyon kellemes játékélménytől.Veletek történt hasonló mostanában, hogy elsőre elkaszáltatok egy játékot, de később egy újabb nekirugaszkodáskor beszippantott titeket?
-
penge111
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Apropó ha már rpg. Nem rég fejeztem be a Bard's Tale IV-et Ps5-ön. Ez volt az első játék, ahol azt kell mondjam, hogy tuti nem teljesen kompatibilis az új masinával a játék. A skillek nem jelennek meg a csata kezdetén, ha kiadok egy parancsot sűrűn volt olyan, hogy 4-5!!! másodperc is eltelt míg végrehajtotta a karakter. Nem tudom, hogy ez konzolos sajátosság-e, vagy csak a Ps5-ön ilyen, de a játék nagyon csúnya annak ellenére, hogy Unreal 4 engine-t használ. Megnéztem, hogy néz ki PC-n, hát mintha egy teljesen más játék lenne, rengeteg effektet, grafikai részletet, objektumot kivettek a játékból. Ps3, Ps2 szint ami itt van. Ennek ellenére 50-60 óra alatt jól szórakoztam vele, a harcrendszer kafa, a zenék azok valami zseniálisak, igazi rpg-hez illő csodás alkotások. Sajnos a sztori nekem gyengus volt. Aki esetleg nem tudott anno dönteni A Bard's Tale IV és az Operencia között, annak az utóbbit ajánlom. Szerintem összességében az Operencia mérföldekkel jobb, de van amiben a Bard's Tale remekel. Meg ugye sokat dob az Operencián, hogy van benne magyar felirat, és a magyar folklórt dolgozza fel zseniálisan.
-
-
penge111
addikt
válasz
Zoleee83
üzenetére
Én kb 2-3 éve pörgettem ki a W3-at, 183 órát tettem bele azt hittem én vagyok a Jani a 252 befejezett küldimmel. Majd kicsit utána olvastam, több mint 400 küldi van benne. Ismerek olyat is aki 1800+ órát tett bele... Így nagy örömmel fogok majd ismét belevágni, addig azért legalább sok mindent már elfelejtek, van sok küldi amit azonban nem lehet. Számomra egyértelműen az egyik legjobb rpg, és open world játék ami valaha készült...
-
Zoleee83
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Eléggé szeparált jelenleg a CDPR, bár sok alkalmazottal bővültek az elmúlt években.
Jelenleg dolgoznak a CP2077 nextgen patchen + a Witcher 3 nextgen patchen + készül a Witcher 4 is. CP nxgt patchet nagyon várom, direkt félretettem, a W3-nak meg kb ötödjére fogok majd nekiugrani, soha nem játszottam végig.
@ImACeltic - én fordítva számítok a megjelenésre, tavasszal Spider, ünnepi szezonban God of, de szerintem is 22'.
-
penge111
addikt
Túl nagy a csend körülötte, szerintem az emberi érőforrásaik zömét a CP 2077 foltozgatására "költik". Ok, annyit olvastam, hogy akik amúgy is készítettek hozzá PC-re modokat azokkal már tárgyalgatnak. Ugye itt nem csak 60 fps-t fogunk kapni, hanem RT-t, gyorsabb töltési időt, és egyéb nyalánkságokat is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
balazs025
senior tag
Mondjuk ez a tudjuk, hogy 2021-ben nem lesz kész, de mindenki a gow-ra vár, így belengetjük, elég antipatikus húzás volt a sony-tól. Értem én, hogy működött, mert mindenki oda meg vissza volt vele, még úgy is, hogy semmit nem mutattak, de már akkor is jöttek a hírek, hogy esélytelen, hogy 2021-ben megjelenjen. Igaz, én 2022-ben azért bíztam (meg naívan bízok is
), de azért másfél-két év csúsztatás már elég jelentős. -
Raga
senior tag
Ratchet - Előrendelve
Kena
Fifa 22
BF6
The Witcher 3 next gen patch
Horizon - ha feliratos lesz -
balazs025
senior tag
-
Így, hogy le volt akciózva a TLoU 1 és 2 is be húztam mind a kettőt.
Igazából egyikről sem tudok semmit csak, hogy nagyon GOTY-ok..
Hát remélem a héten már lesz időm játszani is velük.
-
.LnB
titán
Mit várunk a gamingtől a következő évben? @
Game PassOnline Fesztivál
Stöki, Sasa, Grath, Mazur +1 fő. -
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A D2 Resurrected-re nagyon kíváncsi leszek konzolon. A teszterek szerint sokkal jobb kontrollerrel a játék mint az eredetileg tervezett perifériákkal. Sokkal finomabban irányítható a karakter, egyszerre több skill lesz gombokat kiosztva, az aim assist is nagyon szolidnak tűnik stb. Már pusztán emiatt simán megéri az első nap megvenni a játékot!
-
KRoy19
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
"Ezt már nem akartam forszirozni, de na... Nem megbántva senkit, de aki a 30 és 60fps között nem látja a különbséget, az menjen el szemészhez"
Tesóm is világ életében konzolos volt és a múltkor mutogattam neki a 30 és 60 fps közötti különbséget. Kapcsolgattam neki ide-oda, de azt mondta, hogy ő nem látja a különbséget.
Nagyon sokat számít az, hogy ki, mihez van hozzászokva és mire van ráálva a szeme.
Aki hozzászokik a magasabb fps-en való játékhoz, az nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudja magát rávenni arra, hogy visszamenjen 30-ra. Aki meg ráált az évek alatt a 30-ra az nem feltétlen látja a 60 fps előnyeit, amikor egyszer-egyszer átlapcsol 3 percre 60-ra kíváncsiságból.
Ezért parttalan vita sokszor ez a 30 vs 60 fps, mert nagyrészt olyan vitatkozik aki az alacsony fps-re van ráálva olyannal, aki a magasabbra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
Kena és a Life is Strange szintén zenész, de egyelőre ezeken kívül nincs más, ami miatt tűkön ülnék. FF VII Remake Intergrade + Yuffie Ep. olyan hogy eszembe jut és nem bírok magammal (es ezt még szorozd be 100000-rel), de azt nem említem teljesen új cuccnak, mert nem az. Az év általam korábban várt nagyágyúi, mint a NieR Replicant vagy a Resident Evil 8 már megjelentek ugye. BTW én nem bánom hogy nem jön hetente valami olyan, amit nagyon akarnék, jobb így a pénztárcámnak, meg az időmnek is, így is folyamatosan nő a backologom.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Az előbb rendeltem meg a lemezes PS5-t KV-nál. Bízom benne, hogy még karácsony előtt megkapom a gépet.

Ez lesz az első konzolom, eddig PC-n játszottam. Egy ideje már szemezgetek a PS-el, az elmebeteg VGA árak meg megadták a végső löketet, hogy itt az ideje a váltásnak. :D
Kiterjeszetett garanciát nem rendeltem a géphez, szerintetek érdemes?
-
keIdor
titán
válasz
saelin
üzenetére
Life is Strange True Colors az első. Az Ultimate egyből elő is lett rendelve. No brainer nekem.
Nem tudom mit jelentenek még be, ha valóban lesz Forza Horizon 5 idén, az is egyből kell majd. Horizon Forbidden West is day 1, de én tartom a 2022. tavaszi tippem…Őőő mi van még? Így az E3 előtt kb. ennyi.
Dying Light 2 szerintem nem érdekel, de majd meglátom.
Far Cry 6 érdekel, de nem day1, nagyon szkeptikus vagyok én már az Ubisofttal. Az FC5 konkrétan be se jött, abbahagytam 10 óra után.Amit nagyon szeretnék az E3-on az egy Kotor 1 Remake bejelentés, azt nagyon élném. TES VI gameplay is lehetne, de attól szerintem még évekre vagyunk.
-
saelin
veterán
Idénre ti milyen játékokat vártok nagyon? Nálam a Kena, Little Devil Inside és a Life is Strange True Colors ami nagy valószínűséggel első napos vétel lesz. Aztán még vannak olyanok mint a Solar Ash, Stray, Ghost Wire Tokyo, amikről nem sokat vagy semmit nem lehet tudni. A kis várólistámmal az a baj, hogy a Kenán és a LiS új részén kívül a többit simán eltolhatják jövőre.
Tiszta fura a pörgős gen végi megjelenések után ez az óriási pangás. Sokszor azt sem tudtam milyen játékot vegyek, míg most kinézek valamit, aztán vagy megjelenik idén vagy nem. Lehet nem is baj, mert így jó hamar kijön az új PS VR ára és remélhetőleg hozzá is jutok már az első napokban. Tényleg... Előrendelni/foglalni már lehet PS VR-t?

-
ProEvoFan
nagyúr
Most hogy rövid időn belül másodszor is elkezdtem a Last of US part 2t, eszembe jutottak a könyvjelzőbe mentett spoileres cikkek/tesztek/vélemények, amit a végigjátszás után akartam elolvasni.
Köztük ez nagyon kiemelkedő írás, ajánlom mindenkinek.
Nyilván durván spoileres, szóval aki még nem játszotta végig a játékot, az ne olvassa el!!!! -
the_mad
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
Én nem nyúgém pluszzoltam. Alapból Survival nehézségen játszottam. Ha rajtam állna kivétel nélkül az összes szituáció megoldása, akkor simán végig tudtam volna úgy is vinni. Csak hát a sztori elég sokszor kényszerít harcra. A tornatermi dobálózó szörnyet esélytelen lenyomni 3 puskagolyóval meg 1 molotovval.
-
KRoy19
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
"Az nem tetszik, hogy az ammo patikamérlegen van kimérve, de elfogadom, hogy ez a koncepció része."
Nekem meg pont ez tetszik benne és a Tlou 2-ben is. Taktikázni kell és sokkal jobban meg kell gondolni, hogy, mire, hogyan és mivel lövöldözik az ember. Nem az van, hogy csak végigrohansz mint Rambó és ledarálsz mindenkit.
Legit anyázok, amikor véletlen mellé lövök, hogy most elbasztam egy golyót.

-
-
Raga
senior tag
Elnézést kérek de nem tudom elengedni a plusz kontroller plusz felhasználó témát…Aloy után végre szakmai kérdés…
Nos tehát lesz egy 2. Kontroller amihez ha játszani akarunk új profil kell ami a vendég profil lenne…ehhez csináljak full új vendég nevű fiókot vagy nem kell???
Mellékelek a képet a kérdés hogy melyiket kell majd választani?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Le Mans Ultimate
- Gran Turismo
- Tomato firmware
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oké, ha te mondod
egymásra licitálnak szóval itt egy komolyabb motor frissítés is lesz, új-jobb assettek, jobb mocap, gameplay stb...

Biztos nem vészjósló, hogy egy gameplayt se kaptunk ugye? Csak egy logot.

Kendek