Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
malystryx
senior tag
-
válasz
Peat76
üzenetére
Sokunknál bevált itt a Thermal Grizzly Kryonaut. Ennél már csak a Conductonaut a jobb, de az folyékony fém, ezért a felvitele extra lépéseket és óvatosságot igényel.
-
prokxy
veterán
válasz
Peat76
üzenetére
Nyugi, felhívod a support-ot vagy levelet küldesz nekik és jó eséllyel megkapod a pénzt a wallet-edre.
Ha magyar accon van a játékod, akkor abból a store-ból érdemesebb vásárolni, mert ahogy Rió is írja, a régió kód nem stimmel.
szerk: így a mentésed tuti megmarad.De most ez komoly, h az origins-hez van season pass??

-
prokxy
veterán
válasz
Peat76
üzenetére
Böngésző megnyit => Google => "Angol nyelvtanfolyam", aztán keresel vmi intenzívet, h április 20-ra jó legyél!

Viccet félretéve, ha már fizettél, akkor refund...sajnos ez a wallet-edre fog menni, szóval majd elköltheted másra és fizetheted a játékot ki újra a magyar acc-odon. Mármint ha magyar felirattal szeretnéd játszani.
(#139888) jpeetr: kaptam én is, 2-3x rá kell frissíteni és megy, nekem el is fogadta.
-
-
-
-
Def26
félisten
válasz
Peat76
üzenetére
Én innen szoktam venni. pcgamesupply
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
Peat76
üzenetére
Az elhatározás már megvolt, de a jelzett hangoskodás miatt kicsit megijedtem. Ha pénzt adok ki valamiért, annak én rendesen utánajárok, kérdezek – mert tanulni sohasem szégyen - ,nem szeretem ha problémás, akkor inkább várok a javításig, vagy veszek egy másik szériát.
Amúgy nem tudom mi a baj, akkor sem ha ez kellett a végső elhatározáshoz…de ha te mondod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A többieknek köszönöm az építő hozzászólást és a megerősítést!
(azért kérdez az ember a fórumon, hogy ne maradjon hülye). -
sting2
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Ugyan már!
Azért manapság nem árt kicsit tisztába lenni azzal a készülékkel amit birtoklunk.
A kolléga szimplán " elveszett a rengetegben", erről nem az LG és nem is a Sony tehet.
Az sem mindegy melyik slot-ba helyezzük a géphez kapott Hdmi kábelt a tévén, hiszen sok készüléknél ,nem mindegyik képes a Full 4K , illetve a HDR teljes megjelenítésére.Egy olyan világban ahol ilyen videókat kell kiadni a gyártónak, mint ez itt:
[link]
Jól mutatja sajnos vagy hál" istennek hogy mennyire az alapokkal kell kezdeni egy egy műszaki cikk beüzemelését.. -
Osiris
őstag
válasz
Peat76
üzenetére
Nálam végig a 120060Ft-os árat mutatta. Lehet, hogy csak szerencsém volt. Remélem tényleg teljesítik a rendelést. ...közben már én is az emelt árat látom az MM oldalán.
@Sefter:
BlackFriday-en max pár darab lesz az eladható készlet és semmi garancia rá, hogy sikerül lecsapni rá. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Igen! Remélem megmondja valaki, így 2 hónappal a megjelenés előtt, hogy ebben a bétában, ami stressz tesztként funkcionál és le van írva a beta eulában hogy bizonyos teljesítményeit fogják tesztelni a szervereknek, ugyan mondja már meg valaki hogy mit takar. vagy készen van már a kód? És sokkal nagyobb meló lenne visszafejteni hogy ne látszódjon a játékban és a storeban???

-
A`rpi
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
2 hetes trialhoz csak regisztrálnod kell a bakkártyád.
(#78047) h4mi1
különböző storeokba mások az ingyenes játékok?
Teljesen megegyeznek, az árakat te magad is tudod ellenőrizni.
Nincsen más dolgod mint belépni PS Store webes felületére,
minden régió felületére be tudsz lépni nem kell hozzá más
csak egy inkognitó ablak.Ki milyen storeokba van beregisztrálva?
Én UK-ra, de ha tehetném migrálnék Magyarra. Szerintem ez éri most meg legjobban, (mindent összevetve) ahogyan azt az összefoglalóban is megemlítem. Trükközéssel Kanadai fiókon érdemes elgondolkodni, egyedüli hátulütő a feltöltő beszerzése, nem lehetetlen, de körülményes, éppen ezért inkább szerintem Magyar a nyerő... -
A`rpi
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Normális. Létezik kalkulátor is.
Level 12 - 16000 pts
Level 13 - 24000 pts13 szinthez 8000 pont kell.
Trófeák értékei:

Durván 1300 pontot jelent egy játék platinája.
Pl: God Of War 3
1 platina 5 arany 11 ezüst 18 bronz trófea
35 Trophies (1,230 Points)Abban az esetben ha nem számolunk a DLC-s trófeákkal.
Ebből következik: vagy 8000 pont értéknek megfelelő trófeát kell gyűjtened,
vagy több mint 6 játékot kell platináznod, ahhoz hogy szintet lépj.
Ha ~1300 pont / platinával számolunk. 12.=>13. -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Peat76
üzenetére
Én a múlthéten pasztáztam újra a 4.-ik ps4-et a baráti körömből, "Noctua NTH1" illetve "Cooler Master IC Essential E1" pasztákat használtam.
A cooler mastert NEM ajánlom, szörnyű... hangosabb lett tőle az adott gép mint előtte, a Noctua viszont csodákra képes.
A saját ps-em (első szériás fehér) mindig hangos volt, újrakentem vele és mintha új gépem lenne. -
vg
veterán
válasz
Peat76
üzenetére
Amúgy jó technika lenne, vagyis lesz egyszer. pl Xbox 360 alatt ha bekapcsoltam kíváncsiság kedvéért azt a true motion szarságot meg mindent ami volt, úgy kiszámolja a következő képet(vagymirák) , így tök olyan a BF4 mintha 60fps-el menne az eredeti kb 20-25 helyett. Ez fasza, amíg meg nem látod mekkora input lag lesz mikor elkezdesz mászkálni, teljesen használhatatlan. De techtecno-nak remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Xbox Ally X + ASUS ROG Xbox Ally Travel Case + Jsaux dock 7 in 1
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak
- Nintendo Switch OLED /Gyári állapotban/Dobozában/Garanciával/
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EasyAllies is 90-et adott, not bad

Én is pont 32 éve űzöm az ipart, és szintén egy "szivárványos" ZX spectrummal kezdtem anno!

Kendek