Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz Mrdevil #27893 üzenetére
Tegnap is elég "érdekes" volt Diablo alatt. Már ha a Sony szerverének köze van a multihoz lag tekintetében...
Teljesen összeomlott a party D3-ban, még mozogni is alig lehetett, ki kellett lépni teljesen majd újra kreálni a partyt, úgy megint jól ment.
Másik bug meg az volt, hogy ha az egyik party tag kilépett, akkor a mobok sebezhetetlenek lettek és egy ütéssel öltek...itt is újra kellett kreálni a partyt.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
tarti19
senior tag
Szerintetek,mi a teendő, ha jó 10 perce pörög a deaktiválás az accounton s nem tudok semmilyen módon kijönni belőle?Húzzam ki esetleg a tápkábelt?!
Mondjuk konkrétan nem nagyon ment előtte a store s társai[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Mrdevil
addikt
Nektek most jó a PSN? Nem tudok connectelni.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
nkAAA
aktív tag
Beragadó R1-el ellen tudtok valami megoldást? Szét azért nem kapnám a joy-t, ha nem muszáj
https://twitter.com/nkaaa
-
Bencus88
nagyúr
diablo nyitottam egy topikot kukkancsatok rá.
-
spawn21
veterán
-
Zjunior
veterán
válasz pFEFErohni #27887 üzenetére
Akkor ez is kurva idoigenyes level uppos gamma.
Olyan neverending game...ajajjj[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Akinek nem volt Diabloja es most tolja eloszor mennyire jott be?
Felek megvenni:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
KingKress79
aktív tag
Nincs kedve valakinek masteren megölni Malthael-t? Lvl 70(32) vagyok.
PS4: KingKress
-
tarti19
senior tag
válasz bandi0000 #27880 üzenetére
Ez ilyen is marad sajnos, azért ne feledjük, hogy ugyan ex cím, de nyitócím, azért bőven alatta marad a gép valós erejének.
Amit érdemes lesz állítólag megnézni, az a Metro Redux. 29-én jelenik meg korrekt áron ráadásul 2 címként ( 1080p 60fps-t garantálnak neki a fejlesztők)[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #27880 üzenetére
A killzone amúgy sem fut 1080P ben mindenhol.Ha leveszi a felbontást akkor pixelesek lesznek a dolgok ha jól tudom ez miatt is perelték be őket,mert 1080P ként adták el a játékot hol ott pedig nem
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
bandi0000
nagyúr
Na rájöttem mi zavar annyira a killzone-ba, az hogy a messzebbi tárgyak, emberek pixelesednek, zajosodnak nagyon, amúgy a grafika nagyon jó közelről szép, csak ezek engem jobban zavarnak itt egy videó, látszik talán a fának a levelei, nem tudom hogy TV-n lehetne e valamit állítani hogy jobb legyen, próbáltam normál, és game módba is de nem javult
Xbox One: bandymnc
-
N@idia
őstag
válasz Zjunior #27874 üzenetére
Hehe akkor marad a semmi
Haddent: Ja,mekkora gáz már ez szinte a játékok 90% át csak 900P ben visz és még a bf4 et is ami,már vicc kategória.Ez segített dönteni mikor megnéztem a listát nem volt kétség h mit fogok venni
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
El kell búcsúznom a ps3-tól.
Nincs helyem számára sajnos. Pedig mikor felbaszott a 4, jó volt néha átnyergelni egy kicsit
Tényleg! Ha rajta hagyom a magyar accountom, ami meg van a másikon is, és a 4-en vásároltam is vele (bankkártyával). Azon is mg vannak az adataim? Ott lemezes játékokat használtam
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Bencus88
nagyúr
van pár ilyen legendarys set itemes receptem. majd elküldözgetem akkor össze vissza friendek között.
-
Bencus88
nagyúr
dioba a legendary recepteket át tudom adni másnak, vagy csak akkor ha ő is éppen velem játszik?
-
-
bandi0000
nagyúr
ha csak nem valami kínai utánzatot vettem Igazából az elején mikor kiölök gyerekkel voltam, ahogy mentem minden objektumnak az éle "villogott" eredeti színe-fehér gondolom a simítás vagy mit tom én miatt ez azért nem tetszett
-
bandi0000
nagyúr
Most megvettem a killzone-t hát nem vagyok elájulva a grafikától, nyugtassatok meg hogy ez még azért szárnypróbálgatás volt, és ennél sokkalta jobbakat fogunk majd kapni
-
Syz
senior tag
Sziasztok!PS4 vásárlás előtt állok,nézegetem az apróhirdetéseket is a hardveraprón és pár helyen láttam már olyan dumát hogy "ez nem olcsó konzollebujból való".Mire gondol ezzel a hirdető?Tényleg nem mindegy honnan vásárolok egy alapgépet Magyarországon belül?Nyilván nem Euronics,MediaMarkt vonalon gondolkodok.
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
N@idia
őstag
Vki tudja,hogy külső adattárolóról játszható le sima MKV,AVI,MP4 stb Ma Teszteltem az írott bluray filmeket videókat játszik-e és zokszó nélkül vitte mind Esetleg aki felakar venni PSN nevem : Edems87
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
ne nézzetek hülyének, de hogy a francba kell kinyitni a lemez tálcát? nyomtam az érintőgomboz aztán csippan 3-at és semi
-
Rabbitf_24
addikt
vki küldött egy legendary kétkezest, köszönöm! illik a mancsomba.
-
bandi0000
nagyúr
ergo BF4, ki fogja előrendelni a hardline-t? Egyébként ehhez is kell majd premium a DLC-hez, vagy annyira nem lesznek pofátlanok hogy ehhez a szarhoz is pénzért adják a DLC-t?
-
Def26
félisten
Akik bf4 -et játszanak. Vannak mostanában connection lost és hasonló hibák?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kovsol
titán
válasz ImpersonatoR #27848 üzenetére
A biztositás mióta garanciáztatás? Ha összetöröd a kocsidat akkor ha már lejárt a garancia talán nem kártérít a biztosító?
May the Force be with you!
-
bandi0000
nagyúr
válasz ImpersonatoR #27848 üzenetére
igen biztosító, tehát ha elromlik a készülék, szólsz a biztosítónak, az megcsináltatja a sony-val és rendezi a pénzügyeket, tehát nem az lesz hogy ott a recis csaj nekiesik kis csavarhúzóval a konzolnak, aztán addig addig piszkálgatja amíg meg nem moccan
-
addikt
válasz haddent #27845 üzenetére
De pont ezert kérdezem tőle mert nem a bolttal kötöd a + garit (tehát ez esetben az Euronics al) hanem egy valami külföldi biztosítóval (UNION Vienna Insurance) aki hiába viszi/vinne egy év után a sony hoz azok elhatják mert ok csak 1 evet vállalnak.
A boltban meg hiába vered a pultot nem velük kötötted a szerződést szóval átirányítanak a biztosítóhoz. -
addikt
-
bandi0000
nagyúr
6-10-15 hónapra lehet felvenni, csak elbeszéltünk egymás mellett, vagy nem tudom, mert 10 hónaposnál mondott egy összeget ahol 10k-val többet fizettem volna érte, 6 hónaposnál is mondott egyet kiszámoltam fejbe 6*25 ott is 10k-val többe jöttem volna ki, de lehet csak hasra ütésre mondta, mert végül is 6*23,3k lesz a havi törlesztés szóval pont annyi amennyiért vettem
-
lilricsi
tag
Üdv,
Ps4-et tervezek vasarolni es erdeklodnek, hogyan mukodik ez a hasznalt jatek vasarlasa.
Sony unlimited video mennyire hasznalhato Mo-on? Letezik magyar felirat? -
bandi0000
nagyúr
válasz BlackDesert #27839 üzenetére
biztos hogy lesz, ha szétnézel a ph hírek között, jött kettő trust is gondolom jóval olcsóbb
30k-val olcsóbb, végül is az is sok
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Itt is úgy működik a titkos pálya diabloba mint a pc-n? Már el is felejtettem, hogy kell összerakni a staffot ami nyitja a kaput.
-
Neoteric
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #27833 üzenetére
na ugye, ezt is megoldottuk
Neoteric: áhh, high tech ez a szar, szóval itt már csak kormányváltó van
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #27825 üzenetére
nyilván én is várom, te is inkább előbb egy autós játékot várj ne kormányt ezzel mi bajod?
Meghivott: Melyik bolt az?
Én amúgy részletre vettem, és vettem rá biztosítást, 5 év garancia+külső sérülés ellene törés stb-re is vonatkozik
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Mi a vélemény arról, hogy van olyan bolt, amely 2 év gyártói (nem bolti) garanciával árulja a ps4-et?
-
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #27822 üzenetére
persze tudom, csak gondoltam valami eget rengető dolog miatt várja mindenki, és azt 2 mondatba el lehet mondani
-
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #27815 üzenetére
kösz szépen tudtam hogy számíthatok rátok Még szerencse hogy perfekt angolos vagyok...jah nem
-
pFEFErohni
tag
Na akkor este nekem is elhozza cimborám a diablot, sajna 8ig melózok... Aki segítene szeretne egy szerencsétlenkedőt vegyen fel bátran! id: pfeferohnii
ps4 Id: pFEFErohnii
-
mrhitoshi
veterán
válasz gyuribácsi88 #27802 üzenetére
Nagy lehet a különbség, főleg ha retek AA van a játékban. Ajánlott nézési távolságban, kisebb felbontáson ki kell hogy jöjjenek a pixelek, hiszen ugyanolyan távolságban sokkal kevesebb pixelt rajzol ki a gép. Ráadásul egy FHD-s TV-n illik natívan megjeleníteni a tartalmakat, nem pedig skálázgatni, mert akkor még rosszabb az eredmény. [link]
PS4
-
tarti19
senior tag
válasz bandi0000 #27808 üzenetére
Semmi támadás, de nem 20K egy játék ára s PC-n a játékoknál érdekes módon közel 1:1-ben van a váltás! Kicsit furcsa, hogy csak a konzolosoknál van majdnem 1,5 szorzó.
Gép ára pedig már nem 130K, hanem 115-120K. Ettől függetlenül azért , mert valami 1080p-ben fut lehet borzalmasan csúnya, pixeles is.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
bandi0000
nagyúr
mi lesz ebbe az őszi frissítésben akkor feature hogy mindenki ezt várja?
-
Gijon
senior tag
válasz Xirtam #27810 üzenetére
Előző gen.-re is voltak elenyésző számban 1080p játékok.., akkor sírtak a programozók, hogy kevés a mem. Most megkapták+ elméletileg könnyebb fejleszteni stb...Sztm. altatnak, és lesz ez még jobb is mindkét platformon...., nem fogják az elején ellőni az összes puskaport..., vannak itt gazdasági érdekek is a háttérben bőven.
-
Tegla80
addikt
válasz Xirtam #27805 üzenetére
Ertem En,h van egy marek xone amit el kene adni.... .
Hidd el olvasgatom az ide illo infokat(Abu irasait is,linkeltem mar nem egyszer ide is)....,de akarhogy is csavarjuk a dolgokat eme generacio favoritja a ps4.
(Ezt az ido fogja igazolni persze,nameg a gammak amik szepen sorban erkeznek majd a kovi honapokban.... )Sony® & PlayStation®
-
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz Xirtam #27805 üzenetére
én nem akartam elkezdeni semmit, de ha már ember kiad 130k-t egy konzolra meg 3 játékra 60k-t amibőpl egész gamer PC-t lehetne építeni akkor én legalább is elvárom ha nem is ultrán de legalább 1080p-ben fusson high graf mellett, oké nincs kész, de 1 év azért elégnek kéne legyen neki hogy valamit hozzanak ki belőle, ráadásul szerintem egyiknél se használja ki az egész erőforrást a játék, hogy maradjon későbbre is valami, legalább is gondolom én na én befejeztem, bántani senkit nem akarok de én inkább azt veszem ami jobb
amúgy igen, olvastam én is abu legutóbbi írását, tudom mi a szitu nagyjából, 1 a lényeg hogy most jobb a ps4 és ugyan annyiba kerül, de csupán maga a 2 hardver között is van különbség
Gergosz2: Szerintem látványos, abból kiindulva hogy most a fifa 1080p-ben megy, el voltam ájulva milyen jól néz ki 1m-ről egy 42"-os TV-n, tavaly volt boxom, mondjuk 3-szor is és 3 szor eladtam de ez lényegtelen akkor 32"-os tv-n nyomtam és undorító volt 1080i-ben a fifa
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Zjunior #27800 üzenetére
meglepő de elvileg 44% több pixel van 1080p esetén . Nem tudom, hogy ebben az esetben látni e a különbséget, de valami biztos van. Arr alapozok, hogy egymás mellé téve egy 15.6 " -os fHD laptopot és egy FWXGA (1366*768) os ugyanekkora laptopot akkor látszik a különbség. Bár szerintem az utóbbi is jó de tényleg látni a különbséget. Mondjuk nem tudom mennyire releváns ebben az esetben mert sok játékos 1-2 m-ről néz egy 50+"" os tv-t.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Xirtam
veterán
válasz bandi0000 #27801 üzenetére
Felesleges megint elkezdenetek ezt a hülyeséget. XONE devkit nincs kész, nagyon nincs kész. Ha egy fejlesztő stúdió akar foglalkozni a témával kihozza a béta devkitből amit akar. Lásd Turn10. Az hogy a Airtight Games képtelen volt ezzel foglalkozni , nem jelenti azt hogy a jövőben is minden játéknál ekkora lesz a különbség. Játszatok könyörgöm ne számokat nézegessetek.
Mondom ezt úgy hogy a PC a fő platformom.
Sony és MS is költ a fejlesztésekre. Igazi átütő siker majd az Uncharted 4-nél lesz látható. Érdemes lenne néha Abu írásait olvasni ha már idejárnak egyesek fórumozgatni is.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
amúgy is ha most 720 meg 900p kell hozzá hogy futtassa a játékot mi lesz 3-4 év mulva, akkor lehet a ps is kénytelen lesz 900p-be nyomulni de akkor a box?
-
addikt
válasz Zjunior #27800 üzenetére
Van aki 720p-s és 1080p-s filmek közt se lát különbséget. Annak vagy a szeme rossz, vagy messze ül a tv-től.
Játékoknál nyilván más a helyzet, meg a 900p se 720p mondjuk, de akkor is.
Minden emberben ott van valahol az hogy azért inkább megveszi azt ami erősebb, és nagyobb felbontáson futtatja a játékokat.
Az előző generációban a box volt a jobb, mindenki megértette, mindenki elfogadta.
Most a PS a jobb, mindenki megérti, mindenki elfogadja, kivéve egy-két elfogult MS rajongót.
Ui; kinek nem inge.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest