Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz bandi0000 #27796 üzenetére
Ez alapján nekem úgy tűnik nincs nagy különbség..
-
tarti19
senior tag
válasz legenda007 #27781 üzenetére
Sima posta ajánlottan Előtte érdemes ph aprót kinézve, majd privát üzenetet váltani, mert úgy mindig nyoma marad az üzletnek
Szerencsére itt nem nagyon kell csalódniPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
gabor0077
aktív tag
válasz legenda007 #27783 üzenetére
Ja, értem. Hát én eddig kétszer cseréltem itt PH-n, mindig úgy, hogy megbeszéltünk egy napot, és akkor adtuk fel a játékot ajánlottan. Nem vertek át még ezzel, de lehet szerencsém volt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
haddent
addikt
-
gabor0077
aktív tag
válasz legenda007 #27781 üzenetére
Sima posta, ajánlott levél 600 Ft körül van. Viszont akkor ajánlott előre utalással, mert az utánvét nagyon drága.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Játékot cserélnék, de a személyes találkozás nem megoldható. Ki hogyan szokta ezt lebonyolítani? Futárral vagy sima posta?
-
Mister_X
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #27776 üzenetére
A kérdés jogos, mert az eredeti The Last of Us tartalmazott Network Passt és nem minden egyes teszt emeli ki, hogy kivették belőle.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
addikt
-
m.hegyi
tag
Vennék egy használt The last of us-t. Ezzel is lehet multizni vagy csak az EA játékok nem online pass-osak?
-
sittes79
addikt
-
haddent
addikt
válasz bandi0000 #27765 üzenetére
Az úgy megy, csak a mentéseidet nem fogod tudni feltölteni. Én a helyedben a PS+ -ot biztos arra az accra venném amivel játszok, ha picit drágább is.
szerk. teljesen igazad van, én is erre jöttem rá csak kb. fél év után, de mostmár így vagyok pontosan én is
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz haddent #27759 üzenetére
Nem tom kinek címezted, de én nem spórolni akarok, nekem csupán annyiból érdekes, hogyha veszek pl NFS-et magyart ugye akkor akár a amgyar accommal is lehessen multizni, és ne kelljen még1szer megvennem, persze igen, magyar NFS megy USA accal, lassan kezd körvonalazódni, de én megveszem mert megveszem szerintem nem drága azért, persze lehetne vitatkozni hogy PC-n ingyen van és még olcsóbb is a játék de hát ez van
Xbox One: bandymnc
-
MerLinh
senior tag
válasz kovsol #27762 üzenetére
hát mondjuk sajna azon a fényes felületen még mindig fog....nemtom miért kellett ezt a fénys burkolatot, remélem lesz egyszer matt is vagy lehet hozzá szerezni ha már ugy is levehető
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
zzeN
aktív tag
Ha nem lenne PS4-em... ez lenne:
-
-
m.hegyi
tag
Én is ezt mondtam, hogy a Watch Dogsban sokkal bonyolultabb a nyelvezet, és ezért nem értem, hogy akkor a Fifában miért nem lehetett megoldani.
Én nem a kommentárra értettem a dolgokat, kb a 08 óta angol vagy német kommentárral játszom. A magyar kommentár számomra elhanyagolható, csak a felirat jó lett volna pl. karrier módban.Előző kérdésemre nem kaptam még sajnos választ: "Mi a különbség az UK, USA, HU DLC-k között, hogy nem lehet egyik DLC-t másik accal játszani? Minden DLC-ben ugyanaz van, tehát nem vesztek semmit, csak éppen a régiózár miatt nem lehet játszani másik accal?"
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
Most töltöm a diablót végre! Az alappal nyomtam PC-n is, aki szeretne vegyen fel és nyomhatjuk együtt is, PSN: fortam88
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
bandi0000
nagyúr
válasz jokeman #27748 üzenetére
-ha van kp-d akkor konzolvilág konzolstudio stb, igen biztos várható, de nem éri meg, 140 ért megvenném a te helyedbe konzolvilágba a csomagot, 2 kontroller,kamera,1 játék, a többi játékot meg digitálisan usa accal, vagy használtan kell venni, vagy ha nagyon el vagy eresztve újonnan
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
PS4 vásárlásán töröm a fejem, tudnátok megbízható hivatalos Sony garanciával rendelkező boltot, vagy webshopot ajánlani ahol érdemes nézelődni?
Várható a közeljövőben valami másféle játékokkal megjelenő alapgép csomag kiadás?
Hirtelen ennyiPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tibcsó
aktív tag
válasz ForRedGlory #27741 üzenetére
Ebben van valami de legalább a lehetőségét megadhatták volna hogy magunk döntsük el, hogy a megszokott magyart hallgatjuk vagy átváltunk másik nyelvre.
-
m.hegyi
tag
Tudom lerágott csont már ez a "Fifa magyar felirat nélkül" téma, de most vettem észre, hogy a Watch Dogs PS4-es verzió van magyar felirattal. Akkor tényleg nem értem, miért nem lehet a Fifában is :S
Másféle kérdés: Mi a különbség az UK, USA, HU DLC-k között, hogy nem lehet egyik DLC-t másik accal játszani? Minden DLC-ben ugyanaz van, tehát nem vesztek semmit, csak éppen a régiózár miatt nem lehet játszani másik accal?
-
-
front3r
őstag
válasz gabor0077 #27731 üzenetére
A pletykákat nem kell készpénznek venni, főleg a Rockstar esetében. Még persze eltolhatják, de semmi hír efelől egyelőre. Rockstartól nem szoktak kiszivárogni a lényegi infók, én ezt tapasztaltam a GTA-k körül. Én egyáltalán nem aggódom. Bár üzletileg tényleg nehéz elhelyezni az őszi dömpingben, de ez már az E3-on is világosan látszott, meg előtte is, hogy sűrű lesz az ősz.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
bandi0000
nagyúr
Persze jó lenne ha nem csúszna de én úgy vok vele inkább csússzon minthogy olyan legyen mint a 4
-
kkris
csendes tag
válasz alexovits #27720 üzenetére
Én nem itt venném meg itt is olcsóbb,
meg a konzolvilágban is. -
bandi0000
nagyúr
azt hogy illetve hol lehet beállítani, hogy automatikusan belépjen a profilommal, illetve van e olyan lehetőség hogy csak a kontrollert kapcsolom ki a gépet meg nem?
-
N@idia
őstag
Köszönöm mindenkinek Hát gyerekek féltem az irányítástól egy kicsit és egész jó megy ahhoz képest nagyon kézre áll a joy!! Most kezdtem a The Last of US -t és még a killzone 4-hez hozzá se nyúltam,annyira tetszik ez a játék remek a története nem bántam meg h ezzel vettem meg mindenkinek ajánlom ezt a játékot!!
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
-
tepenzed
őstag
vki segítene,hogy US Netflix-et hogyan tudom nézni? Van fizetett accom,de valami stabil dns kéne amivel multizni is tudok
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Pes2015-öt valaki kipróbálja, vagy mindenki Fifa 15-t vesz?
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
devil-k
nagyúr
válasz N@idia #27702 üzenetére
Tetszik ez a játék! Szerintem neked is fog. Kezdőként, pedig még inkább, mert én is az vagyok.
Szuper hangulata van. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire. Valaki azzal a téves információval látott el, hogy ez játszható 3D-ben (mármint szemüveggel is)? Szerintem ez kacsa, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest