- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
ldave #246596 üzenetére
A guide-ot meg szoktam nézni...azt, hogy van-e elhagyható trófea. Esetleg nehézséggel kapcsolatos, mert akkor azon kezdem. Ami nagyon sztoriorientált és tudom, hogy tele van elhagyható trófikkal (Detroit, Witcher 3 stb..) azt én először le szoktam tolni "ahogy esik úgy puffan alapon".
De egyébként a netes guide-ok is fel vannak "készülve" erre. Pl. itt a Shadow of War guide-ja. Látni felül egy "missable" dolgot. Azokra szoktam csak egy pillantást vetni... Amint látod itt csak annyit ír, hogy az act 4 előtt össze kell szedni a meglévő collectiblest...+1-2 kisebb feladat. Ami nagyon spoileres, azt a guide-ok jelzik az erre érzékenyek számára.
Egyébként ha már rutinos vagy ezekben, akkor sosem ér nagy meglepetés. Hasonló stílusokban nagyjából egyező trófeák vannak. Szedj össze minden collectiblest, összes skill megszerzése, összes fast-travel pont feloldása stb... kb minden ilyen játékban benne vannak... Nem nagyon vannak újdonságok...Plusz hála az égnek az új játékokban egyáltalán nincsenek ilyen "agybaj" trófeák. Szóval az ilyen "ugrálj egy helyben 299x" jellegű.. Ez szerencsére már nem "divat". Továbbá egyre könnyebbek is a trófeák. Az ilyen 8/10-es nehézségű platinák elrettenthetnek egyes vásárlókat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest