Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Grat a géphez
Elvileg csak magyar storeból vásárolt játék lehet magyar; pl Witcher 3, Lego Worlds...stb.
Szerintem azért is jobb a magyar account, mert így föltesszük magunkat a sony térképére.Angol accountod nem okoz hátrányt a lemezes játékoknál, ha itthon veszed meg a játékot.Kintről rendelt játékokban (nem tudom melyik régióból) nincs magyar felirat.
Az email részhez nem tudok hozzá szólni.
Az profilodra csináld meg a két lépcsős védelmet és kérjél 10 darab backup kódot.Összefoglalóban le van írva.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Valahogy én is, csak 3 évvel ezelőtt, vagyis amikor megjelent a ps bíztam benne. És lett is
Viszont az on aminek örülni fogsz, meg mások is, ismerősöm mondta 2019-ben jön az új Crash, valószínűleg a Team racing.
Ez a Rime pedig baromi jó kis játék nagyon elvagyok vele
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
A Pro gép képes lesz supersamplingre, ez érdekes lehet azoknak, akik nem 4K kijelzőn játszanak, de én pl. kifejezetten örültem annak, hogy már el lehet rejteni a Libraryben a nem kívánt tartalmakat (demók, béták, free weekend alatt játszott, de nem megvett játékok, stb.), ki is takarítottam. Törölhetőek az értesítések, és beállíthatod azt is, hogy a gyerek mennyit játszhasson.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nem értettelek félre. A PS előre felskálázza a kimenetei jelet (nem csak médialejátszásnál hanem játékok esetén is), így a TV egyből 4K-s képet kap. Ha a TV csak FullHD-s jelet érzékel, akkor önmagától skálázza fel 4K-ra, hogy a kép kitöltse a képernyőt. Ezt a két skálázást tudod összevetni ha a PS kimeneti felbontását átállítod. Mert ha a PS FullHD jelet küld, akkor nem skálázza az egyező felbontású forrást.
-
törölt tag
-
törölt tag
Amit te pixelnégyszerezésnek hívsz, azt úgy hívják: lináris átméretezés. Ilyet a 4k tévék nem tudnak. Tudhatnának is, de 1-2 speciális területen kívül (mint pl amiben én is dolgozom), ilyenre nincs szükség. Ugyanis nincs a megjelenítőlk esetén 1:1 pixelmapping. Ez a szakma ilyennel nem számol. Jórészt azért, mert ezek a hardverek nem kötődnek szorosan a rájuk bökött panehez: ugyanaz a tévé, ugyanazzal a béllel megvásárolható számtalan panellel. Namost a panelek felbontása előre nem meghatározható. Az azért megvan, hogy az pl. LG RGBW uhd paneljein nem jeleníthető meg az UHD felbontás natívan? Ezeknél még a uhd forrást is át kell méretezni. De azoknál a paneleknél, ahol ez elérhető lenne, a gyakorlatban a legtöbb esetben a tévék alapbeállítasiban overscannelnek. Emiatt sem lenne használható semmilyen lineáris eljárás.
A valóságban ilyen pixelnégyszerezős módszerek porbahullanának. Nincs is ilyen a tévékben. Monitoroknál lenne értelme, jó is lenne ha tudnák, de sajnos 1-2 spéci darabot leszámítva azok sem tudják. Ezek a piacról megvásárolható procik bedrótozva tudják ezeket. és az alkalmazott eljárások a fentiek miatt szofisztikáltabbak, mint az ilyen pixelnégyszerezés.Tehát ezt az egész témakört zárjuk avval, hogy a 4k tévék nem négyszereznek pixelt fullhd forrás esetén. Gyakorlatilag ugyanazokkal az eljárásokkal (jórészt bicubic) méretezik át a képet, ahogy ps4 is, vagy bármi, amit rá fogsz kötni. És szinte nem is lehet elkerülni, hogy csak az egyik oldal méretezzen (de legalábbis hozzáértést, és speciális eszközöket igényel). A valóságban bármit is is csinálsz, mind a tévé, mind az eszközöd bele fog nyúlni a tartalomba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát legyen. Felskálázás TV kontra "ahogyafelhasználóhiszi" kontra PS4. Szerintem mindenkinek világos melyik hasonlít és melyik különbözik. Egyúttal az is eldönthető mekkora csudanagy különbséget fogsz látni, ha valamit a tévéd skáláz fel, meg ha a PS4. Konkrétan semmit. Persze van az úgy, amikor az ember hisz valamit, és kiderül hogy nem úgy van, de ő mégis látja. Na ez most pl. ilyen
ZÁRÓKÉP.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Ezt úgy oldja meg , hogy egyszerre 4 pixelt vezérel 1 helyett FHD anyagnál ilyen egyszerű"
Ilyenek írtál eddig. Az okoskodás helyett nézz szembe vele: marhaságokat hordtál össze. Hetet-havat hordasz össze a felskálázásról konkrétumok nélkül, amiről láthatóan halvány elképzeléseid vannak talán. Nemtudod hogy működnek a megjelenítők. Semmi baj, pótoldható. Annak örültél, hogy a ps4-en mennyire szép a felskálázás. Ennyire. Ott a képen. Megint tanultál valamit. Szívesen!
-
aktív tag
A psprices szerint a legalacsonyabb ár tavaly nov. végén volt, 7500ft.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
marilllyo
veterán
Egyébként érdeklődnéssel olvastam a kétfajta okfejtést. Sajnos okosabb végül nem lettem...
Kár, hogy elcsúsztatok!God of War:Igazából nekem ez a frencsájz is olyasmi volt mint az Uncharted. Nem az én világom....de ps tulajként illik végigpörgetni.
Na de ez az új style. Más kameranézet.... Darkosabb...badasseb... Intéztem is egy promo kódot magamnak.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
prokxy
veterán
-
-
KaitouP
nagyúr
Pontként* akart lenni az a kompt.
Én igazából TR név alatt nem adnék ki ilyesmit, amióta nem a Core csinálja a játékokat, azóta (leszámítva a béna AoD -ot) elég vacak produktumok jöttek ki TR név alatt, legalábbis olyanok, amilyenek nem hűek az eredetikhez.
A reboot meg egy olyan játékot másol ami meg a TR játékokat másolta, csak férfi főhőst csináltak nő helyett.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
james001
veterán
A Remastered verzióból csak steelbook jelent meg ami gyűjtői cucc,más speciális kiadás nincs belőle elvileg.
A PS3as verzióból van egy jó pár gyűjtői cucc,de azt is csak leginkább ebay-en találsz már,vagy esetleg facsén valami gyűjtős csoportban.https://psnprofiles.com/kazama001
-
tuki2200
senior tag
Igen most nezem en is, hogy a metal gear fanok, hogy szetszedik meg "mennyire hianyzik nekik kojima", egyszeruen nem tudnak elvonatkoztatni, hogy ez nem egy metal gear jatek csak azt a nevet adtak neki, hanem egy co-op strategy/defense/shooter es annak tok jo (mondjuk en sosem metal geareztem, nem igazan erdekel az univerzum es az IP utani sirankozas, onmagaban neztuk a game-et)
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
enyem is elso szerias sztem jatektol is fugg, sot meg merem kockaztatni, hogy bizonyos jatekok is belenyulnak a venti vezerlesbe, mert pl gta online alatt alig hallani a venti hangjat se bf alatt, viszont knack 2 alatt kb turbina modba kapcsol, gtsportba is amikor bongeszem a decalsokat meg a festeseket...
esetleg pattintsd le a gep tetejet az nem jar garivesztessel es fujd ki a ventinel...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
törölt tag
Attól függ, hogy ez a filléres ócskaszar venti, amit a sony beszerel a gépbe épp milyen. A OneX sem attól halk, mer vízhűtés van benne, mer egyrészt nincs benne vízhűtés, másrészt meg abban is felpörög a venti ha olyanja van, de a szélzajon kívül nem hallasz konkrétan semmit. Kivétel néhány hibás darab, amiben szar a venti, és azok kb olyanok, mint a ps-ek. Vagy még hangosabbak. Halkabb venti. Ennyi lenne a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
Ugyan már, ne sértődj meg, csak félig-meddig trollkodtam Én már cseréltem puszta kíváncsiságból ps4-et (slim), és pro-ból is a másodikat használom, összességében a jelenlegi az ötödik gépem nagyjából mindig a kíváncsiság miatt vettem új konzolt, mert érdekel, hogy miben más, új.
-
szzoo
tag
Én nem látom értelmét az ilyen megoldásoknak. Alapvetően hangosabb működés mellett alig szokott mérhető javulás lenni. Ebben a megoldásban rossznak látom, hogy:
- mintha még kevesebb hely lenne a beáramló szabad levegőnek.
- miért nem a hátsó USB portot használja?
- miért balról vannak a kontrollerek és jobbról a konzol, esetleg "balkezes"?(#142026) TazLeacher
Lehet erre gondolsz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát az alja jobban szellőzik állítva, az biztos. Meg kéne nézni a vertical standet, hogy mennyire tud hatékony maradni az alulra kerülő oldal légbeömlő nyílása.
Nekem a PS3 Slim hűtése amúgy szimpatikusabb volt. Nem egy keskeny résben szívott alul-felül, ahol simán megül a por ha nem használja az ember, hanem lentről szívott fel. Bekapcs előtt letörölte az ember azt a részét a polcnak és sokkal kevesebb port evett a gép.
-
Kvelstadt
veterán
Biztos jó az egy 7-9 évesnek? Vagy csak én vagyok olyan béna ugrálós játékokban hogy az első résszel is küzdenem kellett?
Szerk:
Pulffy
Akkor én vagyok bamba mert azért még nem vagyok jó fortniteba sem. Mondjuk ez az első konzolos multis lövölde amit játszom, de pc-n is több mint 10éve játszottam ilyet.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
félisten
Oké, akkor ezen fölösleges tovább rugóznom, köszi!
Igazából azért kérdés, mert már egyre kevesebbet foglalkozom ilyesmivel, és fölösleges pénzt nem adnék ki. VR nem lesz.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest