Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#234030) S e t h


S e t h
nagyúr

Végül 21 óra lett a Resident Evil 2 két végigjátszással és egy idő után már nagyon untam, ami nem jó egy ijesztgetős játéknál. Szó se róla volt nem kevés eltérés az első végigjátszáshoz képest, de annyi mégsem, hogy teljesen lekössön, mert a történetben alapvető változások nem voltak. Azért az említésre érdemes, hogy a Capcom azért odatette magát, amikor a két főszereplővel két fő sztorilájnt alkotott, nem lett tökéletes, de ennél többet kihozni belőle talán nem is lehetett volna.
Mivel egyszer már írtam a játékról nem ismételném önmagam, korrekt game lett, várom a harmadik részt.

Viszont a Middle Earth: Shadow of Wart egyre jobban kedvelem, bár a készítők szándékát nem igazán értem, mert a demo ami fent van az 20-as szinttől dob nekünk egy csontot az élményből, az viszont kicsit már magas szint. A játékban mire 20-as szintre érsz addigra kvázi félisten vagy, kapkodod a fejed a sok skill között, hogy ez mi, az mi, miközben tanulnál bele, de folyton legyilkonak, ergo kimarad az oktató rész, a fejlődés. Lehetett volna ezt a játék elejéről, mondjuk egy fejezetig befejezőleg, ahol szintén van fejlődés és a sztoriból is ízelítőt kapunk. Ennek ellenére bejövős, a nemezis rendszer valami elképesztő jó és hát sajnos ilyen az én formám, szinte mindig le van árazva, de most csak az alap verzió, a definitive edition( összes dlc), most nem és aprón sem nagyon van.

Mivel nagy Dragon Ball fan vagyok így óhatatlanul a kislányom is tanúja lett ennek az elmúlt évek folyamán és most, hogy látta ahogyan nézem a játék streamjeit mindig kérdezte, hogy mi mikor játszunk ezzel egymás ellen, mondtam, hogy ezzel soha, mert tudomásom szerint coop nincs benne.

De ennek ellenére megvettem a feleségem unszolására a Kakorottot xboxra és a gyerek rettenetesen élvezte.
Az első igazi bossig, Raditzig. Akkor én majdnem a kontrollert a tévébe állítottam, vagy a kontroller roppant majdnem a markomban, de az univerzum egyensúlyának visszaállítás érdekében inkább elmentem edzeni.

Utána elkezdtem tápolni Gokut, almákat gyűjtöttem, mellékküldetéseket csináltam, csillogó biszbaszokat szedegettem össze, amivel lehetett fejlődni, ez lehetett volna unalmas és illúzióromboló is, de mégsem volt az. Egyrészt Goku is idióta, miért lenne gáz ha idióta feladatokat kell végrehajtani? 2-3 óra grind után Raditz ujjgyakorlat volt, felnőttem szintben hozzá.

És most csak egy bajom van, illetve kettő. Nem találok jó árban Shadow of war definitve edisont hehe, meg játszanék tovább a Kakorottal, de ez a kislányom privilégiuma. :D

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.