Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theory66
aktív tag
válasz lazioforever #152788 üzenetére
Igazából nem sokat számít történet szempontjából a sorrend, így is jó volt, mert
és ez meghozta a kedveta 4. rész végén belógatták az előző részekben történteket a kislányuknak mesélve, -
Scholes9
nagyúr
válasz kriszpontaz #152704 üzenetére
11990-be tudtam elhozni egy v2 fekete kontrollert. Ennyiért nem tudtam otthagyni. Van még belőle
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MODERÁTOR
válasz Cranium #152793 üzenetére
This edition includes:
-The full base game NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4
-The season pass with its 3 DLC packs
-The expansion Road to BorutoA trilogy pakk pedig az első három rész HD remaster kiadása.
Ezeket így külön is megveheted, illetve a Legacy kollekció tartalmazza egyben is mindet (kicsit olcsóbban):This collection includes:
NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM
NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 2
NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 3 FULL BURST
NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 4 ROAD TO BORUTO. -
Cranium
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Naruto Ultimate Ninja Storm Road to Boruto tartalmazza a 4. részt is? Tehát ha az összes részt be akarom szerezni, akkor vegyem meg a Trilogy-t, plusz a Road to Boruto-t?
-
MODERÁTOR
válasz bombibmw #152786 üzenetére
A Skyrim Special Edition-t anno félig kijátszottam, akkor még teljesen jól futott Pro-n. Utána nagyon elcseszték egy frissítéssel és elkezdett igencsak szaggatni. Viszont azóta talán javítottak rajta. Komolyabb modot nem lehet a PS4 verzióhoz beszerezni, pl. a magyarítás már felejtős.
Azóta VR-ban is igen sokat toltam, és eléggé kevés ilyen játék van, szóval szerintem így érdemes kitolni. Ott viszont remekül fut, és igencsak nagy élmény. Jó, mondjuk Moby-nak nem tetszett, de szerintem nem a VR miatt. -
Scholes9
nagyúr
válasz WhiteWalker #151520 üzenetére
Este veszem is meg, ha hazaérek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
.LnB
titán
válasz lazioforever #152788 üzenetére
Artbook, szép doboz, fém tok. A fém tok szerintem baromi szép. De valószínűleg csak hétfőn kapom meg.
Én is így voltam mint te, a spoilerekkel. Trailereket is utólag néztem csak meg mindig.
Nyugi, ha így szép sorban végigjátszod őket, akkor jó lesz. Bár én a Lost Legacy-ra besokalltam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lazioforever
tag
.LnB: Igen, jobb, ha nem lövöd le a poént a többi részről. Mint írtam is, direkt távol tartottam magam a végigjátszásoktól, tesztektől, és szinte minden, Uncharted Collection-el kapcsolatos dologtól. Még a fórumon is továbbgörgettem, ha ez jött szóba.
Amúgy ebben Special Edition-ben mi van benne pluszban?Theory66: Érdekes, én meg pont úgy voltam vele, hogy inkább kezdem elölről, hogy teljesen képben legyek a sztorival, és a karakterekkel. Igen, néha aránytalanul sok volt az ellenfél, és onnan bukkantak elő, ahonnan nem számítottál rá. Nathan a végére tiszta Rambo lett, hullott az ellen rendesen.
-
saelin
veterán
-
bombibmw
veterán
Köszi!
Behúztam az The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition-t.
Régóta ki akartam játszani, úgyhogy holnap megyek is érte.
Pontokkal 3k lesz.Érdemes tovább modolni a játékot, vagy jó a gyári SE változat?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz #20844032 #152738 üzenetére
A gameplay-től én sem estem hanyatt, de ez elmondható az összes from játékról is. Játék közben derül ki hogy mennyire fun vagy sem.
Nekem ilyen Souls copy cuccból csak a Lords of Fallen nem tetszett. Annyira gagyi volt az összes létező játékelem benne, hogy arra nincs energiám hogy leírjam mennyire.A másik hogy az orvosom nem ajánlja a Xanax és Rivotril együttes szedését, így meg hogy csak a Frontint szedem az kevés egy ilyen játékhoz...
(De azért csak furdal a kíváncsiság.)
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Kakaduku
senior tag
The Crew 2 béta kulcs tőlem, szeretettel!
AJA9-JQN3-9FDH -
Kicsimix
őstag
Egy crew béta kulcsra én is vevő lennék pm-ben ha van még valakinél elfekvőben! Ezer hála
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
válasz Tatyla #152774 üzenetére
Steam-ről van: The available languages on the date of the release or shorty after will be the following ones:
Hungarian, German, Spanish, French, Russian, Portugal, Italian, Chinese, Korean, Polish
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Egyébként ez is az új kiadás vagy még a régi?
Sic Parvis Magna
-
-
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
consono
nagyúr
válasz hajbel #152762 üzenetére
Hogyan akarod "megosztani" a dobozos játékot, ha kell a lemez a gépbe a játékhoz??? Tudtok vele ketten is játszani, fel lehet tenni két PS4-re is, de csak az tudja használni, akinél épp a lemez van.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hajbel
addikt
Sziasztok! Dobozos játékot meg lehet osztani a PS Plus előfizetés megosztásával együtt?
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
30z.Samu
félisten
Lehet vótmá, de a Konzolvilágnál is van némi akció, ott is jó áron van a Sony füles.
Sic Parvis Magna
-
Rigormortiis
veterán
válasz 3L1T3 #152637 üzenetére
Ez így van. Aki csípi a Sony exkluzívokat, az persze, hogy ps-t vesz, de aki kb csak Battlefieldezik és Fifázik, az bizony jobban jár a One X-el.
Akár tetszik a ps tulajoknak, akár nem, a multiplatform címek jobban futnak boxon.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
LeventeV
senior tag
Ha szepen kerem, tudna nekem kuldeni valaki egy Crew2 beta kulcsot?
-
-
marilllyo
veterán
válasz RangerFox #152751 üzenetére
+Nayrobi
Nagyjából leírtátok amire gondoltam. Én mondjuk framedrop-ot nem tapasztaltam. Igaz pro-ról voltam FHD Tv-n. Nekem tetszett pár nüansz ami a fizikát illeti.
Jó... az, hogy 150 m magasból ugratsz és Sármelléken a Dózsa Gy. utcában nagyobbat koppanik a kocsi a kátyúban az vicces. Ezzel szemben viszont amikor megindulsz előre vagy hátra (oldalról nézve) imbolyog a kocsi. Apróság...de nekem tetszett. Nekem úgy amblock tetszett az irányítás. A grafika rendben van..
Mondjuk a hajós és repülős részeket egyelőre elengedtem. Nagyon nem is izgat...de hát nyilván a szerves része lesz a teljes játéknak úgyhogy majd jobban ránézek azokra is.
Egyelőre kellemes meglepetés.
Pláne annak fényében, hogy én képtelen voltam az első részt befogadni... az nekem nagyon nem jött be.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eisento
addikt
válasz marilllyo #152748 üzenetére
en kiprobaltam, vegigvezettem a prologue reszt az autoval majd mikor "atfordultam" motorcsonakra, alkalmazas bezarasa majd torles tul mely nyomokat hagyott bennem az elso resz hibai, igy meg azt se akarom hogy picit is bejojjon a jatek, mondjuk a repulest mindig utaltam szoval raadasul az ubisoft anno azt kamuzta hogy az iwory towert szetzavartak ezert nem is tudjak javitgatni a crew 1-et aztan most mit latok iwory tower csinalta ezt is. hat kosz...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Nayrobi
őstag
Tegnap játszottam vele pár órát és pozitívan csalódtam benne, a videók alapján eléggé leírtam a játékot, de meglepő módon működik, a grafika jó, a fizika előrelépést mutat az elsőhöz képest és a tuningban a segítségeket nagyon jól személyre lehet szabni. Ez egy tök frankó cuccnak tűnik így elsőre, kíváncsi vagyok hol vagy mivel fogják elszúrni.
-
RangerFox
veterán
Ooh igen.
Mindenek előtt el kell mondanom, hogy nekem egyáltalán nem jött be az első része. Se a grafikájával, se az irányításával nem voltam kibékülve. Ellentétben a folytatásával, ugyanis a játék szép. Ahhoz képest, hogy mekkora a térkép. Az élsimítás nagyon hiányzik a játékból, ez főleg repülővel magas épületek között feltűnő, valamint elég sokszor leesik az FPS, de ez nyilván javítva lesz a megjelenésig. Néha beleakadsz tereptárgyakba, vagy épp visszapattansz olyanokról, amikről nem kéne, de ezek a bugok is a béta állapotnak tudhatók be. Meglepően jól működik az új jármű-váltás mechanika, teljesen élvezetes a játék és valódi szabadságot ad a játékosnak. Nem tudom, hogy az autófelhozatal a végleges-e, de egyelőre sok kedvencem hiányzik a listából (lehet csak a bétába nem került be több). A vezetési élmény jó, talán a driftelés szokatlan egy kicsit. Az alapján, amit eddig láttam a játékból, ez egy vétel lesz számomra. Rengeteg tartalom van benne, és a világ/játékmechanika is olyan, amibe szívesen ölök 50+ órát. A baj csak az, hogy egyelőre itt pihen a NFS Payback, és amíg azzal nem végzek, nem szeretnék belekezdeni egy másik racing játékba.
-
marilllyo
veterán
Nah... Crew 2 béta? Kipróbáltátok? Vélemények?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ricszol
csendes tag
Sziasztok. Nemrég szereztem egy ps4 prot, egy olyan kérdésem lenne hogy ki lehet e használni a gyroscopot mondjuk célzáshoz valahogy,valameik jatékban? (Ha debil a kérdés bocsánat, eddig közpm nem volt ps-hez és telefonon nagyon bevált ez a módszer)
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #152710 üzenetére
Közben jött válasz a supporttól, hogy tudnak a problémáról, és szíves türelmemet kérik.
-
realist
őstag
Teljesen új vagyok a ps világában, biztos lesznek loser kérdéseim. El is kezdem
Éves plus előfizetést karok venni. Kell figyelni a beszerzési forrásra vagy bárhol megvehetem ahol van nem "lekapart" jó áron?
-
Nayrobi
őstag
válasz kriszpontaz #152733 üzenetére
Moby leírta helyettem amit akartam, szóval ja, 1080p vagy az alatti felbontáson futó játéknál nem ér semmit ha bekapcsolod a ss-t.
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #152733 üzenetére
De azok a játékok a 4k tévén is fullhd-ben renderelnek, nincs honnan visszaskálázni.
A SuperSAmpling azoknál a játékoknál fog működni, amik amúgy tudnak fullhd felett is renderelni, de neked fullhd tévéd van, ezért amúgy fullhd-ben rendelrelnek prón is. Ha bekapcsolod az SS-t, akkor kvázi4K-n fog renderelni, mintha 4K tévéd lenne, és azt fogja visszaskálázni fullhd-ra. Jobb képminőség, rosszabb framerate.
Azoknál a játékoknál, amiknek nincs pro módjuk, és nem tudnak fullhd feletti felbontásban renderelni, nincs hatása az SS-nek. Azok nem is pro módnak futnak, szal semminek semmilyen hatása nincs rájuk.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz saelin #152731 üzenetére
Mindeki?! Marmint aki az ilyen jellegu jatekokat szereti.
Pont ugyanugy ahogy "mindenki" a DSR-t jatsza most.
Code Vein First Impressions + Hands On![ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz NeoExDeath #152728 üzenetére
Én múltkor írtam itt róla, használgattam így is, úgy is, de én nem ájultam el tőle, ellenben szétpörgeti főleg így kánikulában a pro-t. Én hatalmas nagy változást nem vettem észre a játékok között, lehet egy kimerevített képen jól látni a különbséget, de egy játéknál játék közben nem nagyon. Viszont mondom megpörgeti a pro-t rendesen, amit ha nem muszáj nem kellene.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Nayrobi #152732 üzenetére
Miért kellene ugyanúgy kinéznie ha először a gép azt hiszi hogy 4K TV-d van és felskálázza a képet render közben 4K-ra vagy magasabb kimeneti felbontásra, majd a 4x akkora képet visszaskálázza FullHD-ra?
Nem próbáltad még a resolution scale-t PC-n 100%-nál magasabbra venni pl. BF-ben? Gyakorlatilag ez ugyanaz.
A recés éleken és a távoli objektumokon, komplex geometriákon jó hatása van.[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
A wolf alapból 1080p, szóval hiába kapcsolod be a ss-t, elvileg ugyanúgy kellene kinéznie.
-
saelin
veterán
Valaki tervezi megvenni a Code Vein-t? A Bloodborne alapjátékot élveztem, vagy két hétig csak azt játszottam. Szerintetek ennek is lehet ilyen jó hangulata? Az anime stílus bejön és ahogy elnézem jól ráfeküdtek a dizájnra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Nagyon nem kell rajta csodálkozni, valszeg többen használjuk 4k tévével a prókat, mint ahányan fullhd tévével. Bár erről reprezentatív felmérés itt nem volt, 4k (hdr, hdmi, stb) körüli problémák sokkal többször kerülnek szóba, mint pl supersampling.
-
Lackooo84
nagyúr
A Doom-nál pont semmit nem okoz a SS mivel az pro támogatott játék, Fortnite szintúgy. Tehát ezeknél a címeknél teljesen mindegy, hogy be van kapcsolva, a SS vagy nincs...
The Truth is out there...
-
NeoExDeath
aktív tag
"Használja valaki a pro-nak a supersampling módját? Érdekelne egy kis gyakorlati tapasztalat"
Csodálkozom hogy ez a téma nem lett nagyon kivesézve. Én használom a supersampling-et és nagyon bejön. Minden játékkal működik, azt mondanám hogy azoknál mutat a legjobban amik nem mostanában jöttek ki, a régebbi gémeket nagyon felhúzza. Mondok egy példát, Wolfenstein: The New Order. Supersampling nélkül nekem nem jött be a grafika, nagyon életlen, pixeles, nem mutat túl jól. A supersampling teljesen felhúzta a grafikát, öröm volt vele játszani.
Ellenpélda: Doom. A játék alapból is gyönöyrű, ha az SS-t bekapcsolom kifejezetten elmosódott lesz az amúgy éles grafika. Szép úgy is de nekem jobban bejött a gyári. A Doomon kívül minden más játékban használom, és általában csak javít mindenen. A Fortnite pl ég és föld, főleg mióta kiadták a Pro patch-t és 60 FPS-el fut, rá se ismerni a korábbi verziókhoz képest annyira jól néz ki, és fut.
-
penge111
addikt
válasz danielgalaxy #152723 üzenetére
No, azon is vakarózok még, anno kipörgettem Ps2-n, Ps4-en meg újonnan 4990 Ft. Nagyon szerettem a X-et, de az FF VI, VII részhez nekem semelyik rész nem ér fel.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
tihibaby
senior tag
válasz danielgalaxy #152720 üzenetére
Ja,én is kicsit drágábban "rendes" BF-kor a GT Sport-al.
De biztos lesz akinek kell majd ennyiért is.[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz danielgalaxy #152718 üzenetére
Én se adtam volna teljes árat, 4500-ért vettem használtan, annyit meg megért, de puding próbája az evés, egyelőre ez a csibis graf engem nem zavar, de remélem azér a történet beindul, mert az még nem eget rengető.
-
tihibaby
senior tag
Valaki kereste a Days of Play limitált kék masinát,na itt van.
Def26 kereste.[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz penge111 #152716 üzenetére
Ezt a fajta édelgős-gügyögős vonalat már nem veszi be a gyomrom, hiába csípem a jrpg-ket, pláne az FF szériát. Olvastam, hogy rengeteg utalás van a régi részekre, de egy felnőtt, aki anno játszott a régi epizódokkal, aligha élvezi már ezt a fajta ovis prüntyögést, az egy idő után repetitív harcokat, valamint a szériához képest egyszerű történetet. Tamagochira, ha kiadják par ezresért, ám legyen, de teljes áru címként ez nálam értelmezhetetlen. FF VII remake jönne már...
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz danielgalaxy #152715 üzenetére
Szerintem, azért betalálták ezzel a Final Fantasy világban járatos embereknél is, rengeteg utalás, poén van a korábbi részekre, már az első 2 órában is volt egy kettő, olvasva a teszteket meg lesz egy rahedli utalás, úgyhogy tuti beindul majd nálam a nosztalgiafaktor. Egyelőre ez a világ jobban emészthető nekem mint a Kingdom Hearts részeié, azokkal már annyi próbát tettem, de mindig abbahagytam, nekem nem jön be ez a Disney vonal.
-
tepenzed
őstag
válasz Lackooo84 #152706 üzenetére
tegyük hozzá szerinted. Többet kipróbáltam már, köztük az általad linkeltet is, szerintem meg borzalmas hangminősége volt... Az eladó meg megmondta, hogy az akksi kb 4 óránál elköszön. Erről ennyit Hívásra lehet, hogy jó amiket linkeltél, de hogy a zenéhez semmi közük az is biztos. Értem én, hogy a beats túlhúz egys mást a jobb hangzás érdekében, de még így is fényévekkel jobb rajta zenét hallgatni.
50 ezer alatt nem véletlen ajánlja minden oldal ezt a vezeték nélküli megoldást, lehet olvasgatni a több oldalas teszteket...
[ Szerkesztve ]
-
carlos636
csendes tag
Ha az oldal alján atallitod a régiót a britre, akkor működik a regisztrácio gomb, ott is ki tudod választani Magyarországot.
-
törölt tag
500-as (internal server error) dob a submit ajax hívására. Dobok rájuk én is egy mailt. Lesz vagy 3 nap, mire Szandra felfogja ami írok...
-
Hunner
senior tag
válasz Lackooo84 #152706 üzenetére
Edzésre, futáshoz ezt. Eddig bevált.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
consono
nagyúr
válasz penge111 #152700 üzenetére
Én a Final Fantasy XV-t kezdtem el a Witcher 3 után, megnéztem a filmet, animét, jól rákészültem. Aztán egy hét, 6-8 óra játék után letöröltem Nem nekem valók még mindig a JRPG-k...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #152702 üzenetére
Nem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #152702 üzenetére
Nem működik, írjátok meg nekik emailben, én már megtettem.
The Truth is out there...
-
Talala
senior tag
Igen ezt tudom, köszi! Csak ez a régi, én az új Gold fejhallgatót szeretném majd megvenni. Eddig csak az alzán láttam.
-
SH4D0W2011
őstag
Nektek működik a regisztráció a Days of Play játékra? Megadom az adatokat, rányomok a Regisztráció gombra, de nem történik semmi. Próbáltam két böngészővel, Chrome-ban be sem tudok jelentkezni a fiókomba, Firefox-ban igen, viszont ott sem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest