Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #20844032 #150194 üzenetére
Úgy látszik nem akarod megérteni, hogy nem az a baja a kollégának, hogy az akciós termékből nem jutott neki, hanem az, hogy 2 hétig hülyítették, hogy fog kapni, 3 naponta felhívták hogy mégsem, minden 4. napon, hogy mégis lesz. Magyarul az eljárás, a vásárlóval való bánásmód miatt akadt ki.
És igen, ez gyökérség...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
-
törölt tag
válasz #20844032 #150175 üzenetére
Ha egy üzlet webshopos vásárlást és rendelést kínál, ne a vevő legyen már hülye azért, hogy él vele. Jogos elvárás az, ha valamit a webshopban megrendel, és elmegy érte, hogy kifizesse, az legyen. Ez ennyire egyszerű.
Ha egy kereskedőnek nyűg a webshop, meg csak egy ígéret, és bizonytalan, akkor a fasznak kínálja a lehetőséget?
Arról már nem beszélve, ha valaki kiskundorozsmán akar mondjuk vásárolni valamit, annak nincs meg a lehetősége, hogy 200 métert sétáljon, és egy konzolboltba befáradjon. Ő a weben rendeli meg majd az adott esetben 60-80 kilométerre lévő megyeszékhely vagy nagyobb város boltjából.
Akkor ő rohadjon meg? Ne rendeljen, mert te azt mondod?
Ezt ugye te se gondolod komolyan.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz #20844032 #150194 üzenetére
Ja értem. Tehát ha valakinek rossz tapasztalata van egy bolttal (arrogánsak voltak mondjuk), az vélemény. Ez alapján nem az ő szuverén joga eldönteni, hogy oda megy-e vásárolni. Mert Te azt mondod. Tehát, ha valaki pusztán egy kellemetlen érzés miatt nem megy valahova vásárolni, az is kapja be. Mert te megmondtad, hogy ilyet nem lehet. Olyat lehet, hogy rossz a webshop, olyat nem, hogy bunkók veled.
Te minden kereskedő és vendéglátós álma vagy. Ha egy étteremben a kaja nem jó, de nem is romlott, akkor is oda kell járni. Mert nem romlott, ez tény, az, hogy nem ízlik, hát az meg egy vélemény. Ha azért nem mész oda többet, mert nem ízlett, akkor hülye vagy. Értem én. Egyre jobb...folytasd még.
-
marilllyo
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
Köszi, hogy majdnem minden 200 Hszenként emlékeztettek, hogy mennyire jó, hogy kevesebbet látogatom ezt a topikot.
.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #150191 üzenetére
>Az baj, ha az informatikai rendszerük sz@r, az nem, ha gyökerek...
Ha az informatikai rendszerük szar az tény, hogy gyökerek az meg egy vélemény. Érdemes lenne megszerezned a képességet, hogy e kettő között különbséget tégy. Nem nagy cucc, szerintem neked is menne.
danielgalaxy : senki nem mondta, hogy a vásároló hibája, meg hogy a vásárló hülye, ezeket ti találjátok ki, írjátok ide. Annyit mondtam, és ezt fenntartom, ha egy előrendelt(megrendelt, rendelt, rühesmindegy...) akciós termékből nem JUT, azért felesleges és alaptalan morogni. Szimplán őrültség. Minden bolt mindenből annyit ad amennyit tud. Ők is eladták amit tudtak. Nem jutott mindenkinek. Szar annak, akinek nem jutott, de EZ VAN. Valójában a részleteket nem ismerjük, és ezen a ponton szokott jönni az, hogyha a másik fél is szót kapna, akkor azért rögvest árnyltabb lenne a kép, de részletek ide, kommunikáció oda, NINCS már az akciós konzol (vagymi). Mindegy mennyire van felháborodva a vevő, az nem teremt akciós konzolt. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz #20844032 #150157 üzenetére
Úgy hirdetik magukat, mint "Az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata", 19 bolttal országszerte, szóval ez a szegény kiskereskedőzés nem tudom mennyire állja meg a helyét...
Én mondjuk tőlük rendeltem a HyperX Cloud Alphát, és másnap reggel már mentem érte, szóval nekem nincs bajom velük, de ha egyszer azt írták a rendelés pillanatában, hogy van raktáron, az nem a vásárló hibája, hogy még két hét után se tudták belőle szerezni...
Az még pláne nem kiszolgálás, hogy az érdeklődésre annyit mondanak, hogy fogalmuk sincs mikor lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz kelzsoca #150174 üzenetére
Látom te legalább érted a lényeget. És ugye náluk rendelhettem meg holott volna máshonnan is, de mint korábbi vásárlójuk nekik szavaztam bizalmat és ezért (is) a korrekt hozzáállás és a pontos infó a minimum ami elvárható részemről. Akár merről nézem ezt nem tartom korrekt eljárásnak, és biztosan nem is segíti elő a meglévő vásárlóik megtartását.
Meg ugye nem mindenki lakik Bp-en vagy éppen jár arra, hogy beslattyogjon és megvegye azonnal ahogy arra korábbi postban utaltak. -
TazLeacher
nagyúr
válasz #20844032 #150190 üzenetére
És akkor azért nem kell ott vásárolni, mert szar a webshop, nem azért, mert ennedikként leadtam egy rendelést, és nem jutott, mert n mínusz egyet kaptak(vagy mégkevesebbet).
Ezen mondatod eleje és a vége ugyan azt jelenti. Hogy lehet egyáltalán MEGrendelni valamit, ami nincs. Azt előrendelni lehet vagy igényt leadni rá. Itt nem ez történt. Megrendelte a kolléga.
Tehát értem. Az baj, ha az informatikai rendszerük sz@r, az nem, ha gyökerek...
Én akkor sem vásárolok ott ha jó a webshop, meg kiszolgálnak.
Értem én, hogy ekkora menő vagy, de engedtessék már meg, hogy mindenki ott vásároljon, ahol akar, és ne ő legyen már a köcsög, mert Te annyira menő vagy, hogy Te akkor sem vásárolsz ott, ha minden rendben van. Engedtessék már meg, hogy egy webshop iránt bizalommal éljen bárki, és ha csalódik, akkor ne ő legyen a hülye, mert "minek vásárol ott"...
-
törölt tag
válasz TazLeacher #150188 üzenetére
A szarul működő webshop bárhol gáz. Ez tény. Ahol ilyen van, és az nem jó, ott nem kell vásárolni. Nade akkor nem kell ott vásárolni akkor sem, amikor akciós, meg rühesolcsó. Értjük. Meg akkor az olyat meg kell köpködni azért, mert szar a webshop. És akkor azért nem kell ott vásárolni, mert szar a webshop, nem azért, mert ennedikként leadtam egy rendelést, és nem jutott, mert n mínusz egyet kaptak(vagy mégkevesebbet). És nem szóltak, vagy nem úgy szóltak, vagy nem akkor szóltak. Én akkor sem vásárolok ott ha jó a webshop, meg kiszolgálnak. Egyszerűen azért, mert bármit megakapok olcsóbban és jobb feltételekkel máshol. Bárki megkapna, mégis itt sírnak többen, hogy milyen szar a bolt. Hát értem én...de ezt már leírtam.
Amúgy van erre itt a péhán egy egész jól működő részleg. Illetve nem is egy, de hogy a morcogás helyett érdemesebb találn kérdezgetni, meg figyelgetni akciókat. Teljesen mindegy hogy szól meg mikor szól a melyik bolt, ha nincs, akkor máshonnan kell. És még ha van is, közben felbukkanhat máshol mégjobb feltétlelekkel. Kissé túl van pörögve a téma, és ilyenkor mindenki adna kicsit ki a beléjeszorult boltok-kicsesztek-velem rakátározott feszültségből. Nem kell ebbe enrgiát tenni. Akció mindig van, mindig lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Azért 'sszamármegajóég, hogy ha oda van írva, hogy raktáron, akkor legyen is abból a valamiből. Akkor a ráknak kell odaírni, hogy raktáron? Nem az a gond, hogy nem lett, hanem az, hogy most ott tartunk, hogy nem tudsz leadni egy tetves rendelést lassan már egyik webshop-ban sem, mert fogalmad sincs, hogy van-e. Képtelen vagyok felfogni, hogy 2018-ban mi olyan nagy cucc egy ilyen informatikai rendszerben. Felviszek 15 db-ot készletre, amikor eladok egyet, akkor levesz a rendszer belőle egyet. Amikor elfogyott, akkor "nincs készleten", "beszerzés alatt", "kifutott termék"...stb. lehetőségek még ott vannak.
Komolyan ott tartunk, hogy lényegében szemrebbenés nélkül belehazudnak az arcodba, de ez így rendben van? Ha venni akarok valamit, akkor veszek. Ja, nem, mert nincs. Mert azt hazudták, hogy van, de nincs. És ez megy 8 bolton keresztül, majd a 9. boltban végre van. Ez a normális folyamata a vásárlásnak? Most komolyan, ha mondjuk pizzát rendelsz, akkor is ilyen elnéző vagy? Megrendelted, nem hozták ki, bár megígérték. Sebaj, nem az ő hibájuk, holnap is megpróbálom...
-
NyMRooD
őstag
Ez így mind szép és jó csak köze nincs ahhoz amit a kolléga vagy én leírtam. Egyébként a konzolvilágnál nem tudsz előre fizetni, csak a futárnak és nincs minden településen boltjuk. Én későbbi kiszállítást kértem, mert külföldön voltam, de kiszerettem volna fizetni bankkártyával, utána szembesültem vele, hogy nem lehetséges. A normális kiszolgálás - aminek része az értelmes és tisztességes kommunikáció is - meg mind a sima mind az online boltokban elvárt, úgy látszik, hogy ez a KV-nál nem megy, lehet az a baj, hogy ott "igazi gamerek" dolgoznak és nem igazi eladók.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Rick3D
senior tag
Nagyon nagy szálka lehetek a szemedben öregem Mondjuk hogy miért arról fogalmam sincs mert legjobb tudomásom szerint nem ártottam neked. Ami az irományodat illeti.
Kicsit le vagy maradva hogy hány évvel azt inkább ne firtassuk , Milyen igény leadásról beszélsz ? A kolléga megrendelte feltételezem utánvéttel és ennyi. Nyilván nem jó kedvében rendelte meg látatlanban a terméket kiszállítással. Netalántán vidéken lakik és nincs a közelében olyan hely ahol ezt megtudná lépni ? BP a világ közepe igaz ? De még véletlenül sem BP-n kívül lakom = Ha én kereskedő lennék kategória. Ekkora ostobaságot már nagyon rég olvastam már ne is haragudj , először megy a hitegetés és utána jön a bizalmatlankodás ... a sorrend nem mindegy. Kritikán aluli sületlenségeket hordtál össze az utolsó pár mondatban amiről senki nem beszélt csak te , kb mint az eleje az irományodnak ott is van sok félre értelmezés a részedről.
Jaj de imádom és akkor következik a next level amikor már látnok is vagy és ez nem minden , online , ismeretlenül te már tudod is hogy szám szerint hányszor jártam így jön a szánalmas sajnálkozás Gusztustalannak tartom ezt a stílust. Mindig van egy megmondóember a topicban aki mindent tud és lát de mégis sületlenségeket zagyvál. Ezért nem szeretek írni mert értelmesen beszélgetni már luxus baromi rég óta ph-n ha vélemény eltérés van !Ja és amúgy no offense , tudod ?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Konzolvilagban kétszer jártam úgy, hogy neten mutatta, hogy van készleten, bementem és közölték, hogy a netes arukeszletnek nem lehet hinni. Aztán meg jön az Email, hogy szavazzak a boltra az év boltja kategóriában...
-
törölt tag
válasz #42308056 #150181 üzenetére
Én sem találtam semmit. Kingdom Come: Deliverance van deal of the weekben, ez sem tartotta magát sokáig, de ez majd egyszer nagyon-nagyon olcsón, szénné peccselve, talán.
/Kanck2 van 6k-ért, ha valaki lemaradt az új-zélandi sztórgliccsről, annyit szvsz megér(ne, ha nem lenne meg ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wierra #150178 üzenetére
Az lehet, viszont nekem általában sikerül vásárolnom a kiszemelt terméket. Mondanám, hogy szívesen cserélnék, de igazából nem
Blackfriday környékén szoktak csapatokban támadni a meg-nem-értett lelkek, az is egy nagyon szórakoztató időszak, szerintem most lefixálhatjuk, hogy ha addig nem is, itt találkozunk akkor -
.LnB
titán
-
wierra
senior tag
Szólj hozzánk, Brian! Kérlek oktass ki bennünket!
Sajnállak, mert úgy tűnik, hogy Neked nem megy az értő olvasás."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #150147 üzenetére
Tuti holnaptól lesznek akciók? Mert a psprices.com-on hirtelen most lett +135 új akció.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz Rick3D #150172 üzenetére
Ha venni akarsz valamit vedd meg. Fizesd ki, vedd meg. Ott lehet verni az asztalt, ha nem kapod meg. Ez a leadom az igényemet, ez nagyon cuki, de ezzel csak házhoz mentek a pofonért. Ha kell valami, komolyan, és biztosan, akkor nem pöcsmörögni kell. Pláne ha valami akciós. Vagy igen, de ilyen estben a kárálás feleleges. Ha én kereskedő lennék - nem vagyok hálisten - annak adnám el, aki először fizet. Köpnék én arra, hogy ki irogat,met mit irogat. Irogasson. Ha a hardveraprón hirdetek, ott is jókat röhögök, ha valaki ilyenekkel jön, hogy tedd már el nekem két hétre. Hát persze. A hátam meg tollas...
Nézzetek már magatokba picit. Korrektségérét nyavajogtok, közben meg az első gondolat az, hogy mindenkivel szórakozásból kicsesznek, lusták és szemetek, és mindenki az, aki a pult túlodalán áll bárhol, de ha te kerülsz sorra legyen már korrekt? Aztán ha végeztél, utána lehet megint ostoba. HÁT LOL
Nem is csoda, ha ennyiszer jársz így. Erről nem a világ tehet ám[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szasanyi #150155 üzenetére
Az eset azért szomorú, mert egy hivatalos Sony partnerről van szó, hitegetés helyett pár nap múlva értesíteni kellett volna az ügyfelet, a termék bizonytalan idő múlva szállítható, és a vásárlóra bízni, megvárja vagy törölteti a rendelést.
Korrekt boltoknál minimum így működik.[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Rick3D #150172 üzenetére
+1
A probléma ott kezdődik, hogy a webshopban a termék státusza se a valóságot tükrözi. Kivéve, ha elfogadjuk, hogy ez a raktár pl. a Sony központi raktárát jelenti Japánban.
Aztán jön az automatikus üzenet, ami az előző hazugságon alapul, "hamarosan kiszállítjuk/átveheted az üzletben". Elsétálsz az üzletbe, hiszen közel van a munkahelyedhez, ebédszünetbe belefér. Ott meg közli a fiatalember, hogy "bocsi, az csak egy automatikus üzenet volt, amikor beérkezik a termék, akkor felhívjuk a megrendelőt, mert az úgy személyesebb" WTF?!?! Arra a kérdésre nyilvánvalóan nem tud kielégítő választ adni, hogy mégis 1 nap, 1 hét vagy 1 hónap lesz az átfutás.Ezzel szemben pl. az ExtremeAudio-nál rendeltem egy soundbart, ami beérkezés alatt volt, így nekem se húzta a hajam, nem idegeskedtem rajta. Egyik nap csörög a telefon, a debreceni EA-ból kerestek, hogy a bp-i kollégák bizonyára nem tudták, hogy a civis városban van egy kiállítási darab, sosem használt, 1 év garival, érdekel-e. Meg is kaptam harmadnapra a cuccot.
Kicsit más a hozzáállás...
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Rick3D
senior tag
Bocs hogy beleszólok de tényleg hihetetlen , nem azért mert szegény kiskereskedő nem kapott annyi terméket ahány megrendelés érkezett hanem azért mert 10 munkanap alatt képtelen volt bármit is kezdeni a helyzettel. Ő is egy ugyan olyan ügyfél mint az aki előbb megrendelte , legalább annyi kijárt volna neki hogy öregem ne várj mert jó ideig nem lesz ugyancsak ő is a hitegetést kapta hátha kitudják tolni addig az időt amíg kapnak vagy inkább mire hajlandó valamelyik foglalkozni az ügyével ( nem igazán törik össze magukat) . Az már nekik nem számít hogy a vásárló addig jelen esetben konzol nélkül van és az sem hogy lecsúszott egy két jó akcióról. Kizárólag a pénz hozzájuk menjen be , előbb vagy utóbb az mindegy
Az egész a korrektségről és a hozzáállásról szól , az már más kérdés hogy az első hét után én máshonnét rendeltem volna meg főleg ha még sz@rnak is a fejemre
Ha tudnád hányszor jártam így és nem csak szórakoztatási termékkel hanem amikor a munkámhoz sürgősen kellett pár alkatrész stb... Tudnék ellen példát is mondani de nagyon ritka.Hát ezen majdnem ........ az utolsó pillanatig szerettek volna kiszolgálni, de nem sikerült, mert nincs a termékből.
No offense ez pedig az én véleményem.
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #150167 üzenetére
Jól van na, nyugi. Nekem mindegy, ratyi sport, így a Fifa se érdekel. Rosszul emlékeztem akkor, ennyi.
(#150168) wierra és (#150169) Deck Ne bántsátok a Fifásokat! London FC meg Man Red!
Csak halkan mondom, én mikor kipróbálta a PES2018-at, WEPES Option fájlokat használtam. Szóval tudom, hogy van megoldás.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
válasz #20844032 #150161 üzenetére
Csak ha szólnak a kollégának, hogy necces az újabb példány beszerzése (a honlapjuk szerint még mindig van készleten) akkor megrendeli máshonnan (akár ezt akár másik csomagot) és nem csúszik le az ingyenes God of War-ról. Velem már hasonlót csináltak egy Guitar Hero-val, folyamatosan azt kommunikálták felém, hogy lesz, mert van raktáron, de 5-7 napig (napi 1 szállítás mellett) sem jutott le Budapestről Debrecenbe, szóval visszamondtam, hogy ne csússzak le az akcióról és megrendeltem az MM online boltjában majd egy telefon hívás után 1 órán belül a kezemben volt, ugyan azon az áron.
Egyébként én is várok tőlük egy ilyen csomagra, igaz későbbi kiszállítással kértem, kíváncsi leszek, hogy mikor reagálnak, de inkább ma vagy holnap fel is hívom őket, mert szerintem hetekig várhatnék. Szerencsére nekem már nem túl fontos (ajándék lett volna, de most már a saját slim-em cseréje miatt van rá szükség), kíváncsi leszek, hogy felajánlanak-e valami másik csomagot, ha nem tőlük sem veszek többet semmit.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
wierra
senior tag
válasz RangerFox #150167 üzenetére
Hithű PES-fanként mindig jókat mosolygok, amikor a FIFA "fejlődését" méltatják.
Mod: de Isten lássa lelkem, hogy a legfrissebb FIFA/WorldCup akármiből lesz demó, ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
RangerFox
veterán
-
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #150163 üzenetére
Nem ez igaz. De úgy rémlik, hogy mikor kijött az első Frostbite-os rész, ott elég sok tesztben említették ezt. Játékmechanikailag. Nem ezekre a hülye kártyás dolgokra meg a sztori módra gondolok.
-
RangerFox
veterán
-
freeknight
őstag
válasz szasanyi #150159 üzenetére
A probléma forrása az lehet, hogy az első ember aki hívott, látta, hogy van egy még raktáron, de nem tűnt fel neki hogy refurbished/bemutató példány ami van. Ezt észrevehette a főnöke, ő meg valószínű felhívott, hogy van nekik, de így is kell-e.
Ez eléggé mindennapos kereskedelemben, a Konzolvilág meg legalább korrekt, mert az első visszaigazolásnál ők írják is az emailben, hogy ez automata rendszer által küldött üzenet, miszerint van raktáron, de ügykezelő megerősítése szükséges, azután válik a bolt felé meg feléd is kötelezettségé az üzlet.
Én nem védem a Konzolvilágot, de ebben legalább korrektek.Egyébként mit szeretnél venni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szasanyi #150159 üzenetére
Én nem nagyon látok ebben a történetben mást, minthogy az utolsó pillanatig szerettek volna kiszolgálni, de nem sikerült, mert nincs a termékből. Én értem, hogy nem jó az, ha valamiből ami akciós nem jut, dehát itt nem arról van szó ha jól értem, hogy kifizetted előre, és nem kaptad meg. Jelezted az igényed, nem tudták kielégíteni. Ilyen van. Kockázatot te sem vállaltál érte, viszont fel vagy háborodva. Szerintem az, hogy felajánlottak bármit az jófejség volt, ha semmit nem ajánlanak fel sem történt volna semmi. Semmiféle kötelezettséget nem vállalt egyik fél sem. Bocs, de szerintem itt nincs morális okod sem háborogni. A boltok sem háborognak, ha leadod a rendelést, de nem mész érte. Sőt, másnap ugyanúgy ki fognak szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Talán elkerülte a figyelmedet, hogy tegnap mit mondott az, aki ugyanonnan hívott (kimondottan készséges volt és ígérte, hogy még a héten megkapom!). Ez a mai - mintha egy teljesen más helyről hívott volna - már teljesen más mondott, plusz a rendelésre hivatkozva felajánlott egy használt gépet. Na így, ez a két dolog az ami hihetetlen.
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #150133 üzenetére
Az appon belül sem látszott a listában hogy meg lett vásárolva. Ezért léptem be géppel, hogy amíg melózok addig tölti majd, de ott sem volt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz szasanyi #150155 üzenetére
Abszolute nem védeni akarom őket, én nem vásárolok már ott jó ideje - nem problémák miatt - de ez eléggé mindennapos gyakorlat ma a webkerekedelem világában, a "Szinte hihetetlen, hogy ilyen van" értelmezhetetlen, ilyen napi szinten van mindenhol. Rendeltél valamit, és abból a valamiből a kiskereskedő nem kapott annyit, ahányra igény lenne. Mi ebben a felháborító? Komolyan kérdezem, no offense.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz jookomak #150151 üzenetére
Nem kell bemutatni, NHL99 óta játszottam vele. Mellette Madden-nel is. Fifával 98 World Cup óta. Csak aztán a focit megutáltam, NHL meg nem jött PC-re. Madden se, de az valahogy nem adja át nekem a feeling-et rendesen, Madden 13 lehetett az utolsó amivel játszottam talán.
Azért se adnék érte sokat mert ősszel jön az új.(#150152) mcwolf79 Na igen, rá is fér. Viszont ha a Fifa-ból indulunk ki, akkor amikor az megkapta a Frostbite-ot, a külsőn kívül ott se jutott idő más fejlesztésekre.
-
szasanyi
félisten
Konzolvilág konklúzió, röviden: senkinek sem ajánlom.
Kicsit bővebben, akit érdekel: az újabb reklamáló mailre a válaszuk ez volt
A vásárló által leadott rendelés semmilyen kötelezettséggel nem jár a vásárló felé, ahogyan az adott üzletnek sincs kötelezettsége teljesíteni adott esetben (jelen esetben azért, mert nincs elérhető szabad példány) a kiszállítást a hivatalos visszaigazolás hiányában.
Tegnap felhívott tőlük egy ember, aki azt mondta végre érkezik a konzol csomag amit még a héten kiküldenek. Ma - nemrég - hívott egy másik ember ugyanonnan (!) azzal, hogy sajnálják de nincs és nem is lesz, viszont tudnának a rendelésem alapján küldeni egy bemutató gépet (értsd: használt) kedvezményes áron. Szinte hihetetlen, hogy ilyen van és természetesen mondtam, hogy ez egy vicc úgyhogy nyugodtan tartsák meg egyúttal töröljék a rendelést hiszen már besokalltam a sok f@szságuktól. -
jookomak
őstag
Szerintem a sportjátékok azok, amiket ha az ember komolyan akar játszani, akkor szinte csak megjelenéskor éri meg megvenni. Hatványozottan igaz, ha online is szeretnél játszani. Mire beletanulsz, és kiismered a játékot, eltelhet pár hét, akár hónap. Ha most ugrasz bele, akkor már jön is az új rész, multi kihal, még egy év, és a szervereket is lelövik. EA mostanában mennyi ideig tartja meg a számozott játékok szervereit? 2-3 év? Sajnos ez egy ilyen dolog, vedd meg minden évben. Ugyanakkor ha elég nagy fan vagy, akkor azért bele lehet tolni pár száz órát, úgy meg nem sok a megjelenéskori 17k körüli ár.
Szerettem a sportjátékokat, de már nincs türelmem hozzájuk. Inkább választok egy rövidebb, történetorientált játékot, végignyomom, aztán jöhet a következő.Ja, és hajrá Red Wings.
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #150147 üzenetére
Mekkora egy troll vagy!!! Csak mondom, hogy egy cseppet sem vagyok szomorú egyébként. 3x nyerni.. én nem is reménykedtem benne annyira. Mondjuk pont az a qva Capitals.. Sebaj. Most szurkolunk Flower-nek (Fleury), annál nagyobb szenzáció nem lenne mint, hogy a VGK nyerné meg.
Nézegettem én ezt az NHL18-at. És nem tűnik nekem jónak. Egyszerűen alig változott azóta mióta én utoljára NHL-lel játszottam. A játékosok is felismerhetetlenek egy Fifa és PES-hez képest (bár utálom a focit). Ciki, hogy nincs az EA-nek konkurenciája, és leült a szériával. Szal' nem tudom megvenném e. Jó 4ért tuti. De a The Show 18 most jobban mozgatja a fantáziámat.
Ja, meg most beszéltem le péntekre egy GTS Steelbook editiont is.
-
penge111
addikt
A Bloodborne-hoz visszakanyarodva, találtam egy 4 fejezetes, jó hosszú magyar leírást a játék világával kapcsolatban, hogy a szerző hogyan értelmezi a dolgokat, szerintetek ezt elolvashatom a játék befejezése előtt, vagy csak utána. Ugye a Fromsoftware játékai, rengeteg titkot, homályos utalást tartalmaznak, gyakran a történet egészéről sokadik végigjátszásra is csak sejtéseink vannak, gondolom a Bloodborne-nál is ez van.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #150145 üzenetére
Majd ha nekiállok, akkor biztos benézek a topikba. De odébb van az még. Addig majd pihen a polcon.
-
törölt tag
-
Adam_Shepard
addikt
Ahogy a zöld chuchu is írta, kell egy hangulat hozzá. Bayonetta nincs PS4-re és ez egy kicsit arra is hasonlít, uh. nekem már megérte. Volt boncolgatva, hogy egy nagyobb (Drakengard-univerzum) része a Nier sorozat is. Az, hogy megérte vagy sem.. én 21Kért vettem meg amint lehetett (digitálisan)
.
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
válasz John_Deere #150132 üzenetére
Ha a 40 ezredből rászánsz 10$-t, akkor magad is kipróbálhatod. Már önmagában az is érdekes, hogy kerámiából van.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz John_Deere #150132 üzenetére
A kínaiak igencsak felnőttek a feladathoz az utóbbi időben (Xiaomi, Huawei és tsaik). Mivel tömegével f*ssák a gyáraik a termékeket első sorban a felduzzadt belső piacukra, így gyatyaletolt áron tudnak akár minőségi termékeket is előállítani. Náluk a termékmarketinget és a brand-érzést egyelőre még nem annyira kell megfizetni. Múltkor asszonynak rendeltem aliról UV400, polarizált napszemcsit 12 USD-ért keménytokkal, kendővel, kiskutyafülével, teljesen makulátlan kidolgozást kaptam nevetséges összegért cserébe.
-
.LnB
titán
válasz John_Deere #150129 üzenetére
Én most Rock Zircon-t. Kemény 10$, de mielőtt az árából ítélnél, próbálj ki egyet.
De mondjuk a mikrofonját nem próbáltam még.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz John_Deere #150129 üzenetére
Én kezdésnek megoldottam egy Earpods-al, igaz a mikrofon része nem megy, de jelenleg nem is játszom senkivel online.
Sic Parvis Magna
-
wierra
senior tag
válasz Kvelstadt #150125 üzenetére
Részemről kizárt, hogy többször is ugyanazon környezetben repeptitíve toljam ugyanazt a játékmenetet, annyira azért nem jó (szerintem).
-
prokxy
veterán
válasz penge111 #150120 üzenetére
Ez a BB érdekes egy játék, nekem nem is a sok halál volt zavaró, hanem az, hogy ha meghalsz, akkor újratermelődnek az enemyk és kezdhetetd újra előlről az egészet. Nem beszélve arról, hogy amikor már 3. alkalomra pusztulsz meg mondjuk 2 farkas miatt, akkor én meg fogok 4x is, mert már sietek, mert unalmas ugyanazokat,ugyanott megölni. Ezért sem tudok olyat platinázni, ami játékot min. 2x kell végigtolni,pl. ratchet.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
wierra
senior tag
Nem annyira tipikusan, de JRPG. Mire kezdtem volna belejönni, fejleszteni a fegyvereket, adddigra vége is lett. A sztori rendben van, van jópár mellékküldetés is. Open world jellegű, lehet benne farmolni is tulajdinképpen. A földi harcok számomra enyhén kaotikusak, a légi csatákból nem túl sok van, a boss fight-ok viszont élvezetesek. Ha végigtoltad, újrakezdheted a másik karakterrel, de én nem éreztem magamban túl sok ambíciót erre.
Bevallom őszintén, hogy én valahogy többre számítottam. 7/10 nálam."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
.LnB
titán
válasz John_Deere #150119 üzenetére
Miért ne lenne jó a bluetooth-os? [link]
40-ig meg Hyper X Cloud (valamelyik)
Én mondjuk fülhallgatóval játszok, a kontrollerre kötve.
(#150120) penge111 Nem fog sokkolni a kudarc. Nem fogok meghalni. Ennyi.
Veszem egyébként. De azt nem tudom, hogy rögtön neki állok e. Szerintem nem. Uncharted 4, Lost Legacy, GoW hátra van még.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz John_Deere #150119 üzenetére
Én egy cloud 2-t vettem ps-hez és van mikor usb-ről, és van mikor joyba dugva használom.
Tv-be nem dugom mert úgy nincs mic."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
penge111
addikt
Én 4500-ért vettem a Goty-t, vegyed megfelé, hatalmas játék. Pont jó lenne, mert látom kb. akkor vagy online mikor én, aztán támogathatnánk egymás összetört lelkét Meg mellesleg segíthetnék egymásnak ingame is. A Bloodborne az egyik legjobb játék amúgy Ps4-re, de csak akkor ha nem sokkol a sok kudarc, itt átlagosnak számít a rengeteg halál, szóval elég nehéz játék, nincs térkép, nem tudod merre kell menni, nincs semmi a szádbarágva. De mondjuk nekem a Dark Soulsok sokkal nehezebbnek tűntek ettől, de még csak az elején járok.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Hülye kérdés, lehet volt már, visszaolvastam, néztem FAQ-t, nem nagyon találtam infót vagy keveset.
1. Fejhallgató, mint olyan, csak a kontrollerbe dugható, mint jack-es (feltételezve, hogy tv-n nincs bemenet hozzá)?
Tehát teszem azt USB-s fejhallgató nem jöhet szóba PS4 Pro-nál? (azt tudom, hogy bluetooth nem)2. Feltéve, hogy jack-es kontrollerbe dugható fejes kellene (mert a jelenlegi kontaktos lett), milyen fejhallgatót ajánlanátok szinte csak játékhoz való használathoz olyan 40.000 Ft-ig Nekem?
Segítséget és válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz oriic #150114 üzenetére
Csak ezért:
"Anthem is a fundamentally social experience, and we will open new ways for fans to join the community and play early, enabling us to shape and refine the game with their input and feedback. We're deeply excited to launch this brand-new franchise, and equally excited to work with our players to make Anthem a game they can't wait to play and share with their friends for years to come." - Andrew Wilson
-
freeknight
őstag
válasz Neoteric #150109 üzenetére
De viszi.
Az más kérdés, hogy nem számít szabványnak, szóval nem biztos, hogy a monitor tudja fogadni onnan a hangot, illetve nem mindegyik kábel viszi át.Nálam monitor mellett 2 tv-re van kötve a számítógép, dvi kimeneten megy a másik tv egy dvi-hdmi kábellel, van hang is.
-
Deck
titán
Nier Automata milyen? Vélemények róla?
PS5
-
prokxy
veterán
válasz saelin #150106 üzenetére
Ha felhívod őket, akkor azonnal vissza is kapod a pénzt, de sztem a wallet-edre és nem a számládra.
A telefonos ügyintézést jobban szeretem, közvetlenebb, gyorsabb, de ki hogy.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Anaren91
senior tag
-
saelin
veterán
Akkor nem egyedi eset.
Igazándiból az én hibám. Vásárlás után egyből le akartam tölteni a gépen, de mivel nem láttam a listában... Kíváncsi vagyok mit reagálnak. Ez az első levélváltásom velük.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Bad Pritt #150102 üzenetére
Én sem értem. Ugye le akartam tölteni, de nem volt ott a listában, így végig mentem mégegyszer a fizetési fázison. Általában ha megveszek valamit, akkor azt írja rá hogy Purchased. Kaptam róla két mailt, két külön order numberrel. Írtam a suppnak hogy walletba kérem a pénzt vissza. Kíváncsi vagyok mikor reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest