- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Talala
üzenetére
A jófogáson vannak újak is, de azokkal figyelmesen, mert az eredeti ára 20 000 körül volt, ott meg akár 10 000-ért is találsz újat. Ami azt jelenti hogy aliexpreszeset kapsz felárért es az eredeti dobozért sem tenném tűzbe a kezem. Legalábbis minél inkább eltér a 20- tól az ár, annál valószínűbb. Ami nem muszáj hogy baj legyen, csakszólok.
-
válasz
Talala
üzenetére
Egy elsődleges PS4 lehet, szóval mikor letöltést indítasz, akkor azt ott fogja elkezdeni leszedni. Tehát magadnak csak a konzolról fog menni, de ha a társad pl. böngészőből intézi, akkor biztosan nem fogjátok zavarni egymást (hiszen egyszerre csak egy PS4-en lehetsz online bejelentkezve).
-
válasz
Talala
üzenetére
Igen, sajnos játékletöltéshez vagy át kell jelentkezni, vagy el lehet indítani böngészőből, illetve applikációból is. Tehát olyan szinten nem osztódnak a licencek, hogy a másik profiljának a könyvtárába is bekerüljenek a megvásárolt játékok. Csak addig a szintig működik, hogy ami már le van töltve, az futtatható.
-
GEIL
addikt
válasz
Talala
üzenetére
Szia !
Fortnite már unreal engine 5.1 alapokon fut....azóta teljesen mindegy hogy min játszod, mindig lesznek be-be akadások, laggok...stb...még csúcs hardvereken is....kábeles nettel és nem wifiről...stb.
Van itthon Xbox és Ps4 is, simán bedöccen 5-10 fps-re is 1-1 mp-re, aztán vissza 58-60-ra és megy mintha mi sem történt volna........de a PC-ken is meg meg döccen, beállításoktól függetlenül.

-
válasz
Talala
üzenetére
Ezek szerint hibátlan ez a vinyó, szóval elvileg nem okozhat másodperces megakadásokat. Az fps beesése pedig nem feltétlenül egyedi hiba, van olyan játék ami nem fut olyan jól. Illetve persze ha interneten keresztül multiztok, akkor az függhet a hálózati kapcsolattól is.
-
Wlac
Ármester
válasz
Talala
üzenetére
Próbáld meg offline játékkal is, de valszeg HDD baj. Az öcsémék gépében döglődött, és a Witcher 3 pl. olyan dolgokat produkált, hogy a párbeszédek közben nagyon sok időt (10 mp+) kellett várni, mielőtt a másik fél elkezdett beszélni. Emellett persze fagyások és lassú töltések is voltak.
Mentsd le a mentéseket (vagy felhőbe töltsd fel, vagy pen drive-ra másold ki), és nézd meg PC-n valamilyen diagnosztikai programmal, hogy milyen a HDD állapota. Viszont ezzel "bukod" a mostani tartalmat a HDD-n, azaz ha nincs semmi baja, akkor is újra kell telepítened a teljes rendszert, mert a PS nem fogja már felismerni, mint a sajátját (biztonsági okokból).
-
Lenry
félisten
válasz
Talala
üzenetére
az alja meg a teteje egy mozdulattal lepattintható, azzal a külső befúvókat könnyen ki tudod takarítani, ami egyfajta karbantartó tisztításhoz elég.
a procihűtő borda és ventilátor rendes áttakarításához (meg az újrapasztázáshoz) viszont elég rendesen szét kell bontani a gépet.
ha szedtél már szét laptopot akkor nem nagy truváj, viszont kisméretű (TR9 talán) security torx fej kell hozzá, azzal készülj.
YouTube-on van egy csomó videó, magyar nyelvű is, meg a topik összefoglalóban is van egy kolléga Logout-bejegyzése, amiben szétszedi, azokat nézd át.érdemes egyébként megcsinálni, a sajátom is láthatóan ki volt takarítva a közelmúltban, mégis sokkal csöndesebb lett, miután én is szétszedtem és újrapasztáztam MX4-el. azóta szinte nem is lehet hallani.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Talala
üzenetére
Ha valami ilyen szarul terveznek meg, és rossz minőségű anyagokkal kivitelzik, akkor ott normális. Igen, ez igaz. A mérethez meg a teljesítményhez moderáltan van csak köze. Teljesen normális, hogy a prók hangosak. Ahogy az tervezve van, és amilyen pasztát kennek rá, az is csoda, hogy nem pandelnek meg ebben a melegben sorra.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Talala
üzenetére
"Megnyugtatlak, ez normális (kis ház, nagy teljesítmény, kicsi hűtés szóval nagyon fog pörögni, ha dolgozik)"
Én inkább úgy mondanám, hogy kis ház, nagy teljesítmény, hanyag tervezés/spórolás (és ez csak a pronál normális).
sallai97: Az, hogy mi számít hangosnak elég relatív, bár tény, hogy a pro az, de az sem kizárt - bár nem gyakori -, hogy hibás modelt kaptál, szóval érdemes lehet összehasonlítani valaki más projával vagy slimjével. Nekem hangos volt a slim után (néha zavaróan), de csak "kb annyival" mint ahogy itt a srácok is írták.
De egyébként ha ezen túl tudsz lépni, akkor nagyon jól fogsz szórakozni.
-
Lackooo84
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz
Talala
üzenetére
Hello, hivatalos oldal szerint még MAC-en se megy a surround, csak PC-n. Alapvetően csak azokból a headsetekből fogsz tudni "sokpontegyet" kicsikarni PS4-en amiket optikán keresztül tudsz csatlakoztatni. Meg van pár vezeték nélküli a Turtlebeach kínálatában, meg a hivatalos Sony headsetek (Platinum, Gold??)
-
dunc
nagyúr
-
-
WaterWave
veterán
-
válasz
Talala
üzenetére
Igen, minimum High-Speed HDMI kábelt kell vásárolnod, ilyen a gyári is. Ezek nincsenek 4K@60Hz-re tesztelve, de elméletileg működnek. Ha biztosra akarsz menni, akkor olyat válassz ami rendelkezik hivatalos Premium tanúsítvánnyal, mint pl. ez is (3m), vagy ez (5m). Ha ilyet használsz, akkor minimalizálod a random elsötétedések előfordulásának az esélyét (sokan küzdenek vele).
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Talala
üzenetére
Szerintem ha anyagi lehetőségedben áll, menj el egy angol kurzusra, esetleg csináld meg a középszintű nyelvvizsgát, egyrészt az idegen nyelv fontos, (az angol pláne), másrészt így nyelvtudás hiányában egy csomó jóságtól fosztod meg magad, mint ez a játék is.
(#150339) Scholes9
Jó hangosan játszd, akár fülessel is, nagyon figyelj a dalokra, dallamokra... az utazás egyik legfontosabb része.

-
-
válasz
Talala
üzenetére
Tartalmazzák a dlc-ket. Mondjuk pontosan én sem tudom hogy melyik mit takar. Esetleg még extra tartalmakat.
Mint most a gow delux, ad pajzsokat. Mondjuk ez nem a legjobb példa mert ebből nem is láttam storeba standard kiadást..LnB
Akkor most egy jódarabig lesz mit játszanod.
-
törölt tag
válasz
Talala
üzenetére
Nyilván nem csak te látod.
Egy kövér vicc az egész HU Store árazása. Remélem olvassák ezt a hazai PlayStation képviselői. Eleve hogy f@szba lehet egy Day 1 játék ára 21 ezer forint, ha az 60 dollár a nálunk sokkal inkább fizetőképes kereslettel rendelkező USA-ban is?
Ennyire gyengék matekból? Kívánom, hogy egy darabot se adjanak el semmiből, és vásároljanak más régióban az emberek, hogy észhez térjenek, és ne nézzék hülyének azokat, akiknek a pénzéből élnek.
Egy másik "kedvenc" trükköm, amikor mondjuk az EU régióhoz képest nagyobb százalékos kedvezményt tüntetnek fel akcióban ugyanarra a játékra, mint a régiós, pont azért, hogy a magasabb eladási árat ugyanarra a kedvezményes árra tudja csökkenteni. Pfffffffffffffff.
-
marilllyo
veterán
válasz
Talala
üzenetére
Nagyon sokan vannak akik itt más store-ral trükköznek (USA, UK, JP) a kedvezmények végett.
Nem hülyeség...de én ezt a dolgot elengedtem...egyébként sem vásárolok már össze-vissza mindent...A lényeg szerintem, hogy akárhogyan is döntesz... egy magyar-t is regisztrálj. Ha másért nem is a magyarítások végett.
Legfeljebb csinálsz egy USA accot is...primary-ra rakod és amazonról veszel rá feltöltőkártyát. Azon megveszed..a magyar accon meg játszol.
Én szeretem, ha egy accon van minden.
-
RangerFox
veterán
-
danielgalaxy
aktív tag
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Talala
üzenetére
Barátnőnek ajánlom a The Last Guardiant (meg neked is). Ezenkívül van pár jobb kalandjáték, mint a Dreamfall Chapters, bár ahhoz ismerni kell az előző két részt, valamint a Life is Strange széria. De én még az olyan sétaszimulátorokat is ajánlom, mint a Firewatch vagy az Edith Finch.
-
Xaels
félisten
válasz
Talala
üzenetére
Az úgy működik, hogy a gép Primary marad az ő accountján, így ha saját accounttal akarsz játszani akkor az mindenképpen csak Secondary lehet amivel bukod például a PS+ automatikus felhőbe mentését is. Ne adj egy fillért sem accounttért, az később csak gondot fog jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár ezeket nem látom most 20 alatt, de ha rádob egy kicsit a kolléga, 25 körül már vannak, azok is megérik az árukat.

Kendek