Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz madgie #82111 üzenetére

    Én mondjuk munkaeszközre sem szórnám ész nélkül a pénzt, bár saját otthoni laposom nem volt olcsó, lehetett válogatnom, hogy olcsóbbat veszek és sűrűbben, akkor friss és erős modell lehet, vagy ezt megrakom pár beszerzett meg licenszelt proggival és akkor megy amíg megy. HDD először 256os SSDre cserélődött, kapott még RAMot, aztán ilyen olcsón még nagyobb SSD-t. Billentyű szó szerint elkopott, akku nyilván kuka lett, így mondhatnám, hogy nincs értelme rá költeni, de ez a bővítés + sok év után bill csere egy 50es volt, aztán mivel annó már i7-el vettem, nyilván nem a legújabb generáció, de tök jól meg vagyok vele. És akkor még teljesen jól ment Win10el, egy fiatalbb MACnél meg mindig csak szívunk, hogy ez meg az aprólék nem megy fel, mert öreg az OS.

    Miért kellene azért 3 évre venni valamit mert melóeszköz? Mondjuk az autó drágább kiadás és az elsőt gyorsabban avultattam :DD

    Ha most lekonyul a lapos, akkor 150ezres körül teljesen értelmes és jópár évig működőképes régebbi biznisz modellt lőnék a piacról, az biztos. Persze aki egész nap 4-8-16k ki tudja mennyiben vág, ott azért nem árt az erő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés