Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Persze, nincs, nálunk is játszik 1 szerb. A törökök a németeknél már bőven hazainak számítanak. De azért én úgy nőttem fel, hogy ez a jelenség csak a régi gyarmatosítókat (Anglia-Hollandia-Franciaország-Portugália) érintette igazán. Furcsa ilyen csapatokat pályán látni.
Még furcsább, hogy Deschamps-t rasszizmussal vádolják, amikor a keretben több a szinesbőrű játékos, mint a fehér.
(#58144) aleister: ezt tegnap este láttam, nagyon találó. Sajnos. A videón nagyon jót nevettem, csak sajnos belegondolok, hogy a Dunapart, ahol felnőttem, a Városliget, ahol ifjúként sokszor randiztam már sose lesz olyan hangulatú, mint ahogy én megismerhettem... Nem gyökerestül felforgatni kellene ezeket a helyeket, hanem egyszerűen rendben tartani. Van bőven hely Budapesten új, szép, modern terek létrehozására is, én azt mondom, hogy meg kellene őrizni ezeknek a "klasszikusoknak" a romantikáját is emellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest