Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz t_a_m_a_s #42901 üzenetére

    Nálam is Mach3 van, még a sima... próbáltam az újakat is, de akkora fejük van, hogy nem fér be a nózim alá (tudom nagy az orrom) :D . Egyébként én szeretem ha sima a bőröm, bár csak kb estig/max másnap reggelig tart.

    Kipattogás szintén van, nálam pl este alvásnál ahol redőzik a bőröm, ott jellemző.Nem tudok vele mit tenni, igyekszem 4 napig eltolni a borotválkozást, utána jobb... Teafa olaj, párom sminklemosója szépen fertőtlenít, néha érdemes este alvás előtt rendbe rakni a bőröd.

    Egyébként wc papír topic nincs? Én a 4 rétegű aloe verara esküszöm... :DDD

    Ja öreg kori nyavaják. Nekem van egy kis nano akváriumom, azt dédelgetem. Mellette citromfát nevelek a panel erkélyén, tavaly lett 1db grapefruit nagyságú termés. Nagyon finom volt. Tulajdonképpen itthon a virágokat is én gondozom, ültetem át, (szórom ki ha tönkrement) nyírom amelyiket szükséges. Elvagyok velük és mikor tele vannak virággal van egy kis siker élmény is. :P

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés