Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ja, hát ilyen ez a boss média... Mondjuk NL25 FR-et régen játszottam ott, de nem igazán volt jellemző emelgetések után a 4-5 szereplős pot. Ennyire megváltozott volna a helyzet?
Más: tök jó a hónap eddig, annyi bukóban vagyok, mint ahány rake-et termeltem...
És főleg a moveokat szívom be, le kellene szoknom róluk, ill. arról hogy minden partyt meg akarok valamilyen úton-módon nyerni amiben benne vagyok...Tegnap is volt egy olyan pot, ahol volt egy teljesen jó elgondolásom, és működött is volna, ha az egyik ellenfél nem néz be valamit:
Flopon többlapos sordraw (mind a 4 lap jó hozzá ami a kezemben volt), előttem potbet, én call, mögöttem call.
Turnon előttem szintén potbet, én call, mögöttem call (flopon már kint volt egy fd is, úgy voltam ha nem jön a sorom, akkor eljátszom, hogy arra várok).
Riverre nem jön a sorom, viszont jött a szín a boardra. Eredeti emelő check (várható hogy nem javult a setje/top 2 párja), én potbet, mögöttem call, eredeti emelő fold. És a mögöttem calloló mutat egy 56xx-et, ahol 56 volt a színéből...
Ami egy nagyon idiótától nem is lenne furcsa, viszont értelmesebb játékos volt. Megkérdeztem utána, hogy miért callolt : erre ő : hát a turn emelésed elárulta hogy nincs fd-d. Ekkor világosítottam fel, hogy még jó hogy nem én emeltem turnon... És ha erre jól emlékezett volna akkor tényleg dobatok vele azt mondta. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Durva. Most állandóan elém overbetelnek pozición kívülről, aztán döntsem, hogy hogy most épp blöfföl vagy mákol. (bár az egyik nem zárja ki a másikat
)
Előbb elkaptam egy alint J4o-ja volt...
De aztán láttam még 96s vs KTo preollét is.Úgy érzem itt egy sokasztalos, ABC TAG játákkal nagyon szépen lehetne nyerni, de engem egyszerűen zavar, hogy fogalmatlan dilettánsokkal játszom. PS sokkal jobban tetszik, ott színvonalas a játék.
De most komolyan, ha prefop emelek, majd flopnál előttem benyom egy overbetet az mit jelent? Már sokadszorra csinálják. Blöff? Semiblöff? Nut?
Remek, megint feldupláztam egy idiótát, a 35s-ével.
-
-
Pá
addikt
Hát nekem mindenki azt mondta a Full Tilten milyen képzettek a játékosok, meg milyen atomtight. Ehhez képest én ennyire laza játékot még sehol nem láttam. Gyakorlatilag calling station vagy maniac volt csak az asztalnál.
Eleinte szorgosan dobáltam nekik, de aztán egy idő után gyanús lett, hogy minden cbetemet floatolják, gondoltam nagylevegő, most végigmegyek. WTF
Most vagy tényleg atomprofik, vagy mázlista maniacoc, de nagyon nem tudom readelni őket és marhára nem érzem a játékot.Jah és
Ha az eddigi 41 pocket közül 1-re sem jött set, az milyen?
Ha az utolsó handben a legnagyobb amcsi fish full-t kap a 27o-ra, az milyen?Kész vagyok. Még 1,5 beülőt szánok a full tiltes mokára, ha az is elmegy, hagyom a fenébe a bonuszukkal együtt.
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem tudom FR en az a módi nl25ön hogy ha vki callol egy nagy emelést akkor olykor már többen is megadják és ha 3-4 en néztek flopot azért eléggé lecsökkenti az AA KK nyerési esélyeit.. és hiába monsterbetelsz preflop..
ez a baj a boss media-val hogy csak az ilyen gigamonsterbet jó arra h preflop dobass...
szal ha olyan szitu van h preflop 8-10 NV ot adott vagy 3-5 ember akkor mindig rátolom allin akár deep-pel is...nem érdemes 3betelni mert ha 1 megadja akkor a többi is (az az idegesítő h semmi lapokkal) és akkor a szar lapok ellen is elég rossz eséllyel játszol...
[OFF]mellesleg nem tudom mi a szar volt tegnap..
kb minden cbetemre 3-4 bet allint kaptam 2nd barrel-re is reraise ...
2szer mákolták le a floppolt top lapomat egyszer sor egyszer topflös..
szoptam egy AA V KK-t AA oldalról
szoptam 1 flopon 4 allines helyzetet settel...
meg 1 kisebb flösös helyzetet (K magas A magas ellen)jó volt a tegnapi session

mindezt durván 2000 hand alatt
végén már kcisit morci voltam
[/OFF]lehet lassan csinálok egy videót...
hogy szokták ezt?
élőben komment vagy később vágják rá?
ahogy néztem van mind2 de sztem élő a jobb
mivel veszik fel? fraps v mi? -
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Köszi. De most úgy látszik megtaláltam az ellenszert, ez pedig nem más mint a TAG ABC póker. Tegnap seperc alatt bejött majdnem egy beülöö, csak azért nem több mert 99-el JJ7 flopon az ellent AX-re tettem, és dobatni akartam vele. De nem dobta el az AJ-t.
De a readem jó volt.
Furcsa, de úgy látom, hogy NL20-on úgy átlag 10%-al magasabb az asztaloknál a potnézés, mint NL10-en. Ott inkább weak-tight ellenfelek voltak, itt meg inkább LAG-maniac-ok. Èn meg nem alkalmazkodtam, csak nyomtam a weak-tight-ak ellen sikeres játékot. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mikor egyszerre 9 asztal van nyitva, és a legtöbbnél végjáték van, akkor nem szoktam ezzel tökölni. Csak rányomok, hogy mehet a következő, aztán várok.
Tudom, fél pillanat, de ha már 6 főset akarok játszani, akkor az legyen 6 fős.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ja de én vegyesen játszottam 6 meg 10 főseket is, szóval nem foglalkoztam vele, csak feltűnt, hoyg nem mindig ugyanolyat nyit. de a regnél azért nem tart sokáig csekkolni, hogy hány hely fizet

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, úgy.
Netán veled is előfordult hasonló?ktg3: Eurós valóban, de a potodds szempontjából ez nem fontos.
Sh-n 3 és 4 betelt potban sosem dobunk KK-t, FR-n nem tudom mennyire jó ez a megállapítás. -
regent
aktív tag
Ja, a deepség nekem is elkerülte a figyelmemet. ìgy már valóban nehéz, és jelenlegi állapotomban fold, nagyon futó szekérnél meg call. Két perccel a session tervezett vége elööt is fold.

-
Pá
addikt
Azért nehéz a party, mert nagyon deepek vagytok és a királyból nincs színed. Ha csak 1 nem lenne ezek közül sima call lenne így viszont elég nyögvenyelős. Az a probléma, hogy aminél jobb vagy, éppen csak jobb vagy, majdhogynem coinflip, ami viszont ver téged, az agyonver. Így sztem a potban lévő pénz miatt éri csak megadni.
Ha egy szűk range-t nézünk:
Összesen ~10db lapkombinációtól félünk. Ez ellen a range ellen, jó ha van kb ~5%-od.
3 db TT
6 db AA
AdKd, AdQd --> Ez ugyan 2 lap, de csak 1-nek számolom, mert nem valószínű, hogy ezekkel flopon rádtolta volna, ha mégis wpAmi jó nekünk:
6 db QQ
6 db JJ
6 db AK (ahol legalább az egyik káró)
4 db AQ (ahol az A káró)Ez összesen 22db lap, viszont ezek ellen sem lehet ~60%-nál jobb esélyed.
A teljes range ellen lehet kb 40%-od, szóval ha megadod az esetek többségében veszíteni fogsz, viszont a potban lévő pénz miatt saccra kb 35% esély is elég a callhoz, szóval mégis plusEV.
A számításokat fejben végeztem, illetve a partyt ma már nem nyitottam meg, csak emlékezetből idéztem magam elé, szóval ha hiba lenne a kalkulációmban azért felelősséget nem vállalok.

-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem úgy kerültél 10 fősre, hogy amikor vége lett megkérdezte akarsz-e másikat játszani, akkor az egy 10 fős lett?
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
euros asztal

bizony dobnia kellett vna...
illetve határeset..de mekkora emelés lett vna helytálló
elvileg egy 6-7 eurosra már dobnia kellene mindenképp
az meg már 5-6 bet

ennyi erővel rá is húzhattam vna talán (najó azért nem
) -
L|zsidoboz
őstag
Azért, mert 3,75 dollárt kell megadnia, és úgy van vele, ha eltalálja a flop, nagy valószínűséggel lestackel téged (4bet ilyen limiten általában monster).
Máskor emelj nagyobbat, ha deepen vagytok, hogy ne add meg a jó banki esélyt a kisebb pároknak.Full Tiltel kapcsolatban: mire kell az asztalkereső?
De ha nagyon nem tetszik, gyere át ipokerre, engem eddig 5-ször rakott 10 fős tornára 6 fős helyett... Ez az igazán pofátlan -EV-s szoftver.
-
SLYM
veterán
deepen jó a fold. volt egy párja egy AdTx-el. legjobb esetbe is coinflip, de lesz itt azért párszor AA is, meg QQ-val nem biztos hogy ezt csinálná és lehet nála TT is. nálam ez 200BB deepen fold. ő QQ, KK, AA-ra tesz téged, simán ez csinálhatja TT-vel. lehet hogy én is rátolnám ha TT-m lenne
-
Pá
addikt
Ha van itt valaki aki otthon van Full Tilten NL50 környékén, szóljon gyorsan, mert baj van és sok pénzrmbe kerül!
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Praktikusan ezt én is kizártnak tartom, csak a tegnapi nap betett. Persze még bööven belül van a normális napi ingadozáson, fööleg ha beleszámítom a saját hülyeségem, és a szokatlan pénzösszegeket is.
Csak hirtelen le kellett valahová írnom a bánatom. Meg persze a tanácsokat is szívesen fogadom. -
Pá
addikt
Még egy Full Tiltes kérdés.
Látom most pont happy hour van és így 2x olyan gyorsan gyűlnek a pontok. Ezek a bónuszkiszedében is 2x-esen számítanak, vagy úgy nem?Ez eddig a legszarabb kliens amivel dolgom volt. Remélem azért hozzá szokom idővel.
-
Pá
addikt
Az létezik, hogy Full Tilten nincsen asztalszűrű?
-
regent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
5 SH asztalon ment egyszerre a játék, de ennyit soktam meg, sööt többet NL10-en is. Nem éreztem hogy kapkodnék, nem mindenkit, de sokakat meg tudtam figyelni, fööleg akikkel több asztalon is együtt játszottam.
Ne beteljek airrel, ha sok a hülye. Hát igen, csak ugye megszoktam, hogy NL10-en mi megy, gondoltam, itt majd még inkább. Hát nem. Pedig nem voltam túl agresszív, szerintem standard TAG indulórange-em volt, hátulról fellazítva. Gyüült is a pénz szép lassacskán szinte minden asztalon, de aztán jöttek azok a partik, ahol szépen el is ment minden.
-
viharhozo
addikt
-
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Na, úgy látom ez egy ilyen tiltes este volt, másnak sem jött be. Hát lehet, hogy nem tudják, hogy mi a sqeeze, de ha elmondod nekik, hogy a szó mit jelent, akkor bólogatnak majd eröösen, hogy igen, ezt öök szokták csinálni, csak nem adnak neki ilyen flancos nevet.

Valahogy teljesen logikátlanul játszott az ellenfelek többsége, és persze pont be is jött a nagy részüknek. Na hozzáteszem, hogy volt egy pár elkerülhetöö bukta, amiben igencsak sáros voltam.
De megszoktam NL10-en ami ugye állítólag lazább, meg adják mindennel, meg nem dobják a harmadik párt stb..., hogy ha emelek, akkor ritka, hogy nem HU maradunk flopon, és ott is dobják a cbetek 80%-ra. Nagyszerüü weak-tight ellenfelekkel volt tele az a limit, az a néhány calling station csak szinesítette a mezöönyt.
NL20-on meg az volt a ritka, ha az emelésem után nem maradtunk hármasban. Cbetek 80%-át megadta legalább az egyik, és nem dobta el az AK-át, mert tudta, hogy nálam AJ-van. Es nem dobta el a 33-át pedig nem volt se 3-as, se 2-es a boardon.
A lyuksor+harmadik pár = nuts teóriát is vallották néhányan, és voltak akik tudták, hogy a potnyi betek ellenére érdemes megvárni a rivert, mert ott jön majd a szinük.
Szóval elméletileg fasza ellenfelek, gyakorlatilag meg buktam 4BI-t. -
attiati
veterán
Néha szimplán szenvedélyjátékosként pókerezek.
Most toltam el szórakozásból 80$-t
NL25-ön HU
Maniac imidzs sokba tud kerülni 
Ha figyelek gürizek óránként 4-5$t, ilyenkor meg gyerünk, had menjen
De komolyan magamat se értem
kb a 4. kattanásom lehetett, alkalmanként 100$
És még amerikai se vagyok, hogy megtehetném
, de időben kb olyankor nyomom
á kész -
regent
aktív tag
Felmentem NL20-ra. Katasztrófa. Teljesen nem értettem, hogy mit csinálnak az ellenfelek. Egyik lazán végigadja AK-al minden utcán riveren is a 2/3 potbeteket. QJ75J boardon. Másik minden emelést ad, ezzel behúz még legalább egy embert a potba, aztán emel-visszaemel az esetek nagy részében. 3 beülöövel ül.
NL10-en megszoktam, hogy lazán lehet operálni emelés-cbettel, de itt az istennek sem dobnak. Mindenki squezzel, ritka mikor HU kerülök valakivel flopon, általában minden emelést adnak legalább ketten, és nem dobnak cbetre. Most vagy kifogtam, vagy teljesen máshogy kell játszanom, mint NL10-en.
Volt két AA-om, vittem a vakokat, KK belefutott A9-be, nem tudtam eldobni mikor lejött a szín a boardra. QQ vs AA preflop, nem hittem el a 4-betre az AA-t. Vertek AT-el limpelt potban magasabb sorral, verték setemet riverre érkezöö lyuksorral. Az egyetlen amit nem vertek, az egy AA-volt ami setesedett miközben az ellenfél 69-el sort flopolt, de riverre pározódott a board.
Tele voltak látnokokkal az asztalok. nálam QJ, SS adja az emlést 56-al, board 56Q. turn 6.
Nem adom fel, de még egy ilyen napot megérez majd a bankrollom. -
sss
őstag
Szépen sorban:
Az ak-t azért voltam kénytelen dobni, mert kaptam egy visszaemelést, és nem akartam egy (jobb esetben) 50-50-es szituba belemenni 100bb-vel. Kisletéteként ugye mindenképp visszatoltam volna, kivéve ha a visszaemelő is kisletétes. (Legalábbis ha a statok szerint is annak tűnik.)
Igen regelve vagyok ps-en, a cikket még nem olvastam de maj belenézek.
Talán igazad lehet, tegnap talán egy olyan helyzetre emlékszem ahol nagyyon outokat kellett számolgatnom. De mivel bss-ként azért nagyobb súlya van a döntéseknek, ezért nem mertem több asztalt nyitni, de lassan kénytelen leszek.
-
adalbert1
veterán
Na elkezdtem játszani a pokerheavenen tegnaptól... Hát sok újdonság nincs, eddig is bosson nyomtam.
Mindenesetre kár, hogy az összes jobb nicknév foglalt volt amire gondoltam, így most nem adalbert1 v. adalbert23 lettem, hanem adalbert25.
Na meg tegnap is sikerült összeakadni a kedvenc világtalanjaimmal.
Ha valaki nagyon easy fish-t keres, javaslom jak daniel-t (a francia srácot, van pár hasonló nevű egyed is), sajnos csak 10-en és 30-on láttam eddig omaházni, de olyan -EV callokat csinál, hogy csak nézek, riverre meg mindig leesik neki ami kell. -
sss
őstag
Akkor jó.

Más: toltam némi fr bss-t, de annyira unalmas volt. Remélem ez épp csak egy kivételes eset volt, de kisletéteshez képest hiába kellene több lapot megjátszani, semmi akció, meg viszonylag laza asztalokon is ha hívtam akkor körfold, meg nem vagyok én ilyesmihez szokva, hogy ak-kat dobáljak el preflop.
Mondjuk lehet, hogy kevés volt a 6 asztal is, de nem nagyon akarok többet nyitni mert azért néha csak kell banki esélyt számolni, nem úgy mint kisletétessel. Lehet sh jobban bejönne. -
adalbert1
veterán
Ehh, az i4 már szombat óta ül a cash-emen, eddig waiting for approve volt a withdraw státusza, most meg már approved, de a lé még mindig sehol. Közben a rake-race már pörög a poker heaven-en.
-
regent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
1. Cake-en van olyan gomb, hogy potbet, én ezt használom preflop emelésre is, teljesen olvashatatlan, gyors, azaz több asztalon is jól játszható, nincs meg a kisértés, hogy AJ-val nagyobbat emelj mint szokásos, viszont vaklopásnál sem kell 4BB-t emelned, elég a 3 stb... szóval én ezt javaslom, ha támogatja a terem. Ez ebben az esetben 6BB emelés lenne. Es bentmaradók száma, agressziója és flop alapján menne a cbet, vagy a csekk-fold
2. Nálam szokott menni az emelés, szeretem ellopni a potokat, de csak ha nincs maniac ellenfél, ilyen limiten csak a jobb fogja megadni, esetleg visszaemelni, másik Q-val (aki nem dobja el) meg viszonylag ritkán akadsz majd össze. Szerintem pluszos a 2/3 potnyi semiblöff, és imageépítésre is jó lehet, csak tudni kell aztán kihasználni.
3. turnün van egy vacak párod vacak kiséröövel, minibetelt potban amit mindenki adott. Ilyen line-nál az esetek nagy részében riveren elszabadul a pokol, de ha mégsem, akkor is valószinüütlen, hogy kitart a lapod. Ha jónak érzed magad emelj vissza potnyit, az erööt mutat, akár egy jobb párt is eldobathatsz egy tight ellenféllel. De nálam ez a helyzet csak nagyvakról limpelve állhat elöö, és fold. Nem kell minden potot megnyerni.
4. Mehet, de nálam a standard a kb. 2/3 potbet, úgyhogy most is annyi menne.
5. Mehet, SH-en én jó helyzetbööl minden A-al emelek megfelelööen tight asztalon. Ha adják akkor standard c-bet és ha lejött az A, akkor lehet gond, ha azt is adják. Amúgy az esetek nagy részében elég lesz a cbet, vagy nyilvánvaló lesz, hogy verve vagy és easy fold. Azaz viszonylag könnyen játszható lap. Emelés után persze.
6. Attól függ, ha ilyenkor a standard emelése az ellenfélnek nem potbet, akkor van esély, hogy nincs nála semmi. Ha úgy érzed mehet itt egy visszaemelés, de ha ezt adja, vagy visszaemel, akkor drága mulatság lesz. Illetve ha adja, akkor nem akkora a gond, mert valószinüüleg ingyen nézheted majd meg a rivert, cserébe ha riveren esik le a lapod, akkor nem lesz ember aki tovább kifizet. Szerintem nem jó a megadás, nem lesz elég ellenfeled aki kifizet majd ha lejön a flöss. De ha konkrétan tudod, hogy képes tönkremenni flöss ellen AK TPTK-val, akkor nyugodtan adható.
Az emelés azért tud jobb lenni, mert rettenetesen jó image-t tudsz vele csinálni, ha visszaemelsz, tolod turnön is, akkorra már anniy pénz lesz bent, hogy ha leesik riveren a lapod tuti kifizet, van esély hogy rögtön dob, dobhat turnön is, ha nem dob semmire, akkor meg villanthatsz egy A-magas flösshúzót a végén, és tudhatod, hogy a figyelmesebb ellenfelek lázasan körmölnek a notesban, meg tesznek a buddy listájukra.
-
Pá
addikt
A pokerEV-ben, hogy kell értelmezni azt a részt, ahol a showdown handek vannak lebontva. Az Analysis fül alatt, van ilyen grafikon is, hogy bet meg equity. Eddig mindig átugrottam azt a részt, sejtéseim azért vannak persze, de igazából nem tudom, hogy ott mit kéne nézni.
-
attiati
veterán
SS ellen van meg az odds?
Hisz egyszínű kezeknek inkább sok játékos, vagy nagy implied odds ellen pluszosak nem?
(mondjuk flop után nuflushhúzó az lehet más)Közben pacis rémálomsztorit, benézéseket, félrenyomásokat sikerült nullára hozni egy 45$-os freenyereménnyel. Szokás szerint 11. helyről 10BBnyi stackel vártam kiesőkre, végigvárva reakcióidőket

Őrült játék ment. Chipleader dupla zsetonnal mint második, A8-al allint tolt A párra.
Első beszélőként 1500 vaknál allint toltam 1800-al, és se kisvak, se nagyvak nem adta.
Következő körben megbosszulta a szitu nagyvakot, mert AK allinemet J8-al adta. -
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
3. Sztem akkor is fold. Ha a boardon nincs se szín, se sor, se pár akkor esetleg adható, de ha nem jön le az 5 outod, river check/fold. Vagy ilyenkor lehet még egy izmos emeléssel elvinni a potot, de ezt NL10-re NEM javaslom.
5. Ha a kevés flopnéző 1-et jelent, akkor rendben van.

SS-ek ellen emelt potban flopon szinte mindig megvan az oddsot a flushúzóra, ott tolhatod. Bigstackek ellen viszont továbbra is nagyon szitufüggő. Kényes helyzet általában, ha Ő az agresszor.
-
attiati
veterán
3.-at addig szerkesztettem, míg kimaradt. 53-al 5-ös párt találtam
5. A9-el postflop c-betelnék kevés flopnéző esetén száraz flopnál vagy ha overhandem lenne asztalhoz képest. De visszaemelésre semmiblöffömet dobnám.
Nuflushdraw-nál én is úgy gondoltam, hogy potbetet csak akkor adom, ha implied odds-ra jó esélyem van. Bár 6 asztalon figyelni nem sok időm van, PT nélkül meg vakon játszom ellenfeleket. Egyenlőre csak notes-okat irogatok játékosokhoz, más infó nincs.
SSS-ekre szoktam semmibluffből ráemelni potbetet nuflushdrawra, vagy bigstack potbetjét megadni (hátha megy mint úthenger
) -
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
1. NL10-en nyugodtan nyomd minimum 12BB-ig
2. Check
3. Board? Ha nincs semmid: fold.
4. Mehet
5. Ha nem jössz zavarba postflop, akkor mehet.
6. A4s-sel ne adj meg emelést. Emelni jó hátulról, coldcallra nem való.
Flopon megadást csak akkor javaslom, ha nagy fish az ellenfeled és tudod, hogy akkor is kifizet ha lejön a flushöd. Ha nem fish akkor viszont nagyon függ a lejátszás az ellenféltől és a poziciótól. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
jójó, én is tudom

ha megengeded, azért kérdeznék néhány biztonságit
(de csak mert nem tankkönyvi játék folyik pacin)1. AQo buttonról, FR, 4 limpelő előttem, gondolom mehet a 8bb-ig emelés (?)
2. Q6, 3-an ülünk, mindenki limpel, AQK flop, középről mehet a 2/3 potbet semmiblöffnek?
3. 1,4$ potnál turnon 53-al adható egy 10cent minibet utolsó beszélőként? (5 játékos adta mind) (bár értelmetlen)
4. 99-el 4BB-ig emeltem, 1 adja, flop 854, mehet potbet, vagy valamivel kevesebb?
5. A9s SH középről mehet 4bb-ig emelés?
6. A4s 3bb-ig emelést adtam, mondjuk egy K83 flopon nuflushdraw-al a potbet megadása értelmes, ha mindketten full beülővel vagyunk?tudom, hogy helyzetfüggő mind, de ha valamelyikre adható viszonylag korrekt válasz, azt szívesen veszem

-
sss
őstag
válasz
Polacheck
üzenetére
Ftp-n még kisletétest toltam nl50-en kb 10k handet, de valahogy erősnek tűnt a mezőny. (Főleg titán nl20 után.) Fd bónusszal meg rb-vel jöttem csak ki pluszba. Látom azért nem csak nekem nem jött be ftp
, de csábító volt a fulltilt store.
Mondjuk kénytelen leszek visszatérni fd bónuszt kipörgetni. -
attiati
veterán
Végre megnéztem egy a szintemnek megfelelő videót (NL10)
Biztos emlékeztek még ti is erre a szintre

Az a bajom, hogy sokszor olyan szar lapokat mutatnak (pl 44 párral végigcalloz SD-ig csupa magas asztalon), ami után az ember akaratlanul is agresszíven játszik ellenük.
Pl egy fish ellen limpelés után 67s-el QQ7 flopon emelek fél potot, amit ő ad, majd jön egy bármilyen alacsonyabb lap, érdemes utána izmozni? Ugyanez a szitu mondjuk preflop 4bb-ig emeléssel rossz játék?Vagy ez a szint csak arról szól, hogy játszani a saját feszes játékunkat, és kár vakot lopni, c-betelni? Sokszor úgy érzem túl alacsony a tét, "túl képzett" vagyok a szinthez, és mindig ez bosszúlja meg magát. Túl csapkodó ez a szint, és a játék. Vagy ezt a bizonytalan játékot, a "vajon mi lehet nála", "elhiggyem neki a lapját" szituácikon gyökeresen segít egy tracker? Gondolom az ember azalapján messze felismer, ki ellen érdemes már egy top párral is menni, és ki ellen egy színhúzóval.
Elvileg a célom most egy PT-t támogató rakebackes oldalra átlépni, NL10-en pár k hand kielemzés után ott feljebblépni.
-
concret_hp
addikt
sztem is napi 4 órában nl25ön már egy mai átlagfizetésért lehet játszani. tavaly novemberben léptem nl25re, dec-febr asszem mind3 hónapban megvolt 5-700 dodi közt.
nl50en az összesített ptbb-m az olyan 3-3.5 körül van nl50en, egy adag handem elveszett ill. az ongamás időkből (2hét?) nincsenek meg a handek. de ebben benne van az is, hoyg nyáron próbálkoztam 10-12 asztalon grindelni, ami alatt kb. csak a rake-t termeltem. olyan 5ptbb/100at lehetne hozni sztem simán + bónusz/rb ugyebár, ami azért még 1-2 ptbb-t dob az eredményen.
nl25ről meg nl10ről 6-6 ezer handet találtam multkor, 10 fölötti ptbb/100 mind2

-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Na és, hogy lehet nyerni NL100-on?

Év végéig annyira nem lesz sok időm pokerezni, szóval még maradok 50-en, de januártól megcéloznám a 100-at.
NL50-en a preflop játékukban van a legnagyobb leak, a profitom jelentős része a deadmoney felszedegetéséből van. Illetve nagyon tight a mezőny, még ezt lehet kihasználni.
De a Party után a PS NL50 mezőnye meglepően erős, sokkal képzettebbnek tűnnek(feszesebbek?) postflop. -
viharhozo
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Mikron (NL50-ig), kis rakeback-kel olyan 20-30$/ora a realis. NL100-200 kornyeken, jo rakeback-kel 60-100$/ora realis. Mid stakesen 150-200$/ora mar nagyon-nagyon jo, az atlagos jatekosok NL4-600-on sem jutnak jelentosen 100 penz/ora fole. Folotte meg kurva jonak kell lenni.
Mindez hosszu tavra vonatkozik.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy NL50-en hány hand alatt milyen PTBB/100-ad volt?
viharhozotól is érdekelne, ha erre jár.
Meg ha van itt még valaki, aki már feljebb lépett NL50-ről, az is leírhatja.
-
szilu84
tag
Van itt valaki Debrecenből? Csak azért kérdem, hogy tud-e olyan boltot Debiben, ahol póker zsetont lehet venni, akár darabra is?
-
literkóla
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez csak pelda volt.Regebbi handek(10-15e) nincsenek meg, mert ujra nyomtam a windozt. Jelenleg 54 Beulo bukoban vagyok. Lehet szamolni.
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
HU-nál szálltam el. Ráadásul ott eszi is a vak, és a rake a nyereményt.
Aztán átragadt ez az agresszív stílus többi asztalra is.Tudom, hogy mit cseszek el. Ugyanaz a forgatóköny most már harmadszor.
Maratoni sessionnak már a közepétől előbújik a gambler vér. Nem bírom otthagyni.
Az óránként nehezen összegürizett 3-4$-t ilyenkor képes vagyok elverni.
Pedig tudom mit kéne, hogy kéne játszani.A jó pókerjátékossá váláshoz nincs meg egyenlőre a motívációm.
Ha fősulis időszakomban kezdem, rengeteg szabadidővel, akkor türelmesebb lennék folyamatosan, nem csak 70%-ban.
Pókerakadémiás cikkben tényleg nagyon igaz, hogy kell egy nagyon rosszul fizető állás. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Kedden meg is kapod a jól megérdemelt sörödet az eddigiekért

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
literkóla
üzenetére
200 hand, omg. az tényleg mennyiség.
Én 15.-én kezdtem tökúj életet. Előtte fél évet szívtam az FTP-n, folyamatosan nulla környékén vagy az alatt. Pihentem néhány napot, átértékeltem a játékomat, handeket elemeztem, visszanéztem a videóimat, megnéztem mások videóit. Meglett az eredménye.
Most az everesten rusholok, azt látom, hogy nl50-ig gyakorlatilag simán el lehet jutni néhány hónap alatt, két héten belül NL25-re lépek végleg, mindezt úgy, hogy 80 dodó kezdővel kezdtem az everesten.
-
literkóla
csendes tag
válasz
attiati
üzenetére
Johat en mar plafonon vagyok ettol az egesztol.[link](Kéccáz hend alatt ilyen skála...
Probalom SSben, probalom FR-en, probalom SH, max beulovel, fel beulovel(NL10 Everest) mindenhogyan sz0p0k.Mindennel leszednek.Elkezdtem szamolgatni, nezem a videokat, de egyszeruen nem tudom felfogni masok mit csinalnak mashogyan.
concret_hp: En egyszeruen nem tudom elhinni te hogy jutottal NL100ra,raadasul EVERESTEN. Nezem a videoidat es egyszeruen nem tudom felfogni.Mindenki hulye vagy csak en vagyok helikopter ?
Olvastam par interjut is Durrtol meg Sorel Mizzi. Igy írjak hogy ok mar nem is szamolnak imp. oddsot, hanem "szurik az infot". OMG
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
8-10 BI ingadozás egyáltalán nem normális egy session alatt, hacsak nem tudatosan valami superagro LAG játékot nyomatsz, de kétlem, hogy itt erről van szó. Meg micron nem is lenne sok értelme.
Sztem nézd át a sessionok statjait, a nagyobb handeket és értékeld újra a játékod.
Na jó, nem szépítek. Ez a hsz pontosan úgy hangzott, mint egy vesztő játékos öngyőzködése. Probléma megoldását lásd egy sorral feljebb.
-
SLYM
veterán
válasz
attiati
üzenetére
hát ezek a benézek egy lyuksort -30, meg ez a tegnapi elnézés -25 ez nagyon gáz. de tényleg. a többi meg standard. a 10 BI-s ingadozás pedig nálam nagyon nem gyakori, legalábbis ilyen 500-1000 handeknél amiket tolok egy nap, ott ez nem gyakori, sőt ilyen még sose volt. azért ez nagyon durva. több hand alatt nyilván nem annyira gáz
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ja az más. esetleg meg tudná valaki mutatni nekem ezt a handet? meg a magarázatot. tényleg kíváncsi lennék mi jár ilyenkor a fejükben, mivel magyarázzák az ilyen szarnak tűnő lépéseket
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az általam linkelt omaha handről mi a véleményed? Szerinted ez jó gondolatmenet volt amit felvázoltam SLYM-nek is, ill. az ellenfélről alkotott read? Vagy te máshogy játszottad volna (mondjuk inkább a gondolatmenet a fontos, a legtöbb AAxx lejátszás hasonló amit látok másoktól is még ennél jóval fentebb is ha nézem a játékukat, de az egésznek a kulcsa persze maga a gondolatmenet ott is)?
-
adalbert1
veterán
válasz
attiati
üzenetére
+
Órabért és hasonlókat nem tudok mondani, mert semmi ilyesmit nem vezetek (habár lehet hogy most teremváltásnál elkezdem), még bb/100-at se mert nem trackerezek.Szvsz gondolkodj el a játékodon, meg hagyd ott a Pacific-et. Esetleg nézz más játékformák után, akár sng, akár omaha, akár FR helyett SH... Mondjuk egy ilyen váltásnál lehet hogy megint kifizeted a 'tanulópénzt', de ha találsz egy olyan játékot ami jól megy és nyereséges tudsz lenni benne + élvezed is (ez nagyon fontos, én a hold em-et már nagyon meguntam, ezért váltottam omahára, habár néha nyomok pár hold em asztalt is), akkor bőven megéri.
szerk.: persze változtatni már ne atom tilten próbálj meg mert csak még nagyobb bukó lesz a vége, hanem átgondolva jópár dolgot, egy olyan nap mikor még a tilt közelében se jársz.
-
attiati
veterán
És az mire jó, hogy vert helyzetből mákolással mégis elszed tőlem az ellenfél fél vagy 1BI, majd abban a pillanatban kiül?
Nem elég, hogy a 2-3 ilyen után tiltközelbe kerül az ember, és akkor még le is lép a pénzemmel.
-
attiati
veterán
Ti ha visszanéztek, így összességében pluszban álltok? Milyen órabért sikerült termelnetek?
Mondjuk per pillanat, függetlenül, hogy most "csak azért, mert épp bukószériában állok", vagy bármi kifogás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

[/OFF]

, de időben kb olyankor nyomom