Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kiprobaltam a 888 szoftveret. Letoroltem es irtam egy levelet a supportra, hogy szeretnem toroltetni az adataimat meg accountomat. Erre kaptam egy nagyon udvarias valaszt, hogy fogadtak a levelemet es inaktivaltak az accountomat(lol) es nyugodjak meg (copypaste altalanos biztonsagi rizsa), hogy vedve vannak az adataim.
Most irtam nekik egy visszavalaszt, hogy koszonom, de kerem toroljek tenyleg az adataimat es az accountomat, ne inaktivaljak. Erre biztos fog irni egy altalanos rizsat tuti... (kellenek nekik az adataim, na)
Angolul el tudok levelezgetni normalis szinten, de sajnos nem vagyok ugyved es nem tudom mire hivatkozzak, hogy az en adataimmal ne zsongorkodjenek mar, ha KEREM SZEPEN!
Mit javasoltok mire hivatkozzak? (asszem amcsi a ceg igaz? vs hun user es jogai)
Vagy hogy lehetne ezt a bohockodast lezarni?epito jellegu javaslatokat elfogadok!
koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest